BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 5 dni temu #281161 przez martucha
w tym roku chyba sie nie wyrobie :silly:

jemu to od razu 500zł!
Temat został zablokowany.
13 lata 5 dni temu #281163 przez beti
ooooo...no to 500 zł a dodatkowo 1000 zł za skomplikowane sprawy :P
13 lata 5 dni temu #281165 przez martucha
:lol: :lol: :lol: :lol: no raczej :lol: :lol: :lol:

Borys płacze przez sen :(
13 lata 5 dni temu #281166 przez beti
Fifi też :(
13 lata 5 dni temu #281167 przez martucha
Pan i władca napisał że wraca :lol: to spadam :kiss: dobranoc :kiss:
13 lata 5 dni temu #281171 przez jusia
Hejka znow nadrabiam i nie nadrobie :( Asik no klawiaturka zajefajna :) wyslesz linka co to jest za zabawka??
Pippin piekna focia z perełkami :)
Adee gratki ząbka :)
A moja mała zaczyna powoli siadać, narazie tylko ciagnie z polsiadu ale to juz cos :)

Edyta pytalas czy moje piersi sa pełne, niestety nie, sa miekkie cały czas i odciagam max 100ml...a Mala sie zbuntowala i chyba na serio cyca odstawie wogole, bo daje takie popisy...bylismy u T, darla sie i T ze brzuszek ja wiedzialam ze nie bo ona nie miala nigdy problemow z brzuszkiem i co sie okazalo ze glodna!! a godzine wczesniej jadla pol sloiczka indyka i troszke cyca bo wiecej nie chciala...robi ze mnie wyrodna matke w gosciach :angry: :angry:

mykam jutro nadrobie :)

a jak te niekapki?? Aonia chyba twoja Maja dzisiaj probowala i jak???
13 lata 5 dni temu #281178 przez Edyta
Dzien Dobry :) unas nocka taka sobie Silvia malo je bo nawet nie 100ml a ja znow pokarmu mam full w nocy oweszem godzina 00.00 pobudka pozniej 4.30 cos jej sie pozmienialo :( teraz 8.30 zjadla tylko 80 ml :dry: no i nie wiem moze moje mleko jest juz nie tersciwe jak myslicie :unsure: :ohmy: a dzis sobie tak popatrzylam na moja Silvie i taka juz duza a ciezka loooooooo ja nie bawem nie bede miec sily ja podniesc :blink: jusia odstawienie cyca to nie koniec swiata zobacz ile dziewczyn juz nie karmi cycem ja tez mysle coraz bardziej o mm ale jak zatrzymac laktacje skoro mam pelne piersi :unsure: :ohmy: :unsure: dzis obiad z T trzeba sie wystrojc ide polezec z silvia wpadne wieczorkiem :) milego dnia :)
13 lata 5 dni temu #281179 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

Widzę,że mamy kolejnego ząbka!!! Majeczko-gratulacje!!!
Martucha- jak M? Ile Ci zapłaci??? :)

Wczoraj mnie nie było,bo zJula szłam do jej kolegi,a mojej przyjaciółki na imieniny,obiecałam jej babeczki i salatkę,więc miałam trochę roboty...

Kubuś miał dziś dwie pobudki,więc suuuper,ale mój organizm niestety i tak się domaga dłuższego wypoczynku

A na operację piersi,to też bym chciała,a z racji tego,że lubię "dyskutować"jak szewc,to może szybko odłożę te pieniążki...dzisiaj podrzucę pomysł M

A co do neurologa-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzieki za troskę :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281185 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 5 dni temu #281189 przez Pippin
no nieeee tylko mmmmmmm i mmmmmmmmmmmmmmmm i mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nie da mi nadrobic dziecko i juz :angry:

doczytałam ze dorotka ma problemy ze zdrowiem kochana współczuje idz do innego internisty
i zbieracie kase na cycki ale po co?
13 lata 5 dni temu #281192 przez domii
Hej
Za nami kolejna juz 6 ciezka nocka :( o ile po kapaniu spi tak 3-4 h to pozniej sie budzi co 2 wiec spi z nami w lozku,a wierci sie i kreci przez sen strasznie :( a zabkow nie widac
Dziewczyny ktore maja juz bobasy z zabkami czy wasze maluchy tez w nocy tak zle spaly?jak dlugo to trwalo? przez dzien jest nie najgorzej jak sie mu poswieca czas to tylko troche marudzi-ale te nocki :(

Asik Adee super ze po sprzedawalyscie ciuszki

Martucha jak tam byl sex?

Pippin to ile Antos juz ma zabkow?

Dorota to super ze kubus tylko dwa razy sie budzil :) a co do lekarzy to szkoda slow :dry: ja przez 7 miesiecy robilam sobie zastrzyki z fraxeparyny :(

angelika A ile tej zielonej pietruszki dajesz do zupki Nikosiowi?siekasz ja drobno czy jak? A Blazejek je juz zupki z indyczkiem i mu smakuja :lol:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 5 dni temu #281199 przez soniasg
Hej

coraz bardziej martwię się tym kaszlem od Majki :( :( kaszle strasznie mam nadzieję, że nie wykluwa się z tego nic poważniejszego. dziś chyba znowu pojadę do lekarza

a tak pozatym to UWAGA UWAGA
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dorotko wsółczuję Ci strasznie a codo lekarza to jak on
może bagatelizować takie objawy???? przecież nie idziesz do niego bo Ci się nudzi tylko coś Ci dolega. skonsultuj się jak najprędzej z innym lekarzem

Edytko no to udanego obiadu z T. :) moja to nawet nie marzy o tym żeby nas na obiad zaprosić no chyba że kupimy składniki....

Domi a może to skok??

Pippin ja tego mmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm ehhhhhhhhhhhhhh ehhhhhhhhhhhhh czasem słuchać nie mogę. Majka wydaje taki jeden dźwięk swojego oburzenia, że się nią nie zajmujemy który doprowadza mnie czasem do szału..... może majaczyć wydawać wszystkie dźwięki tylko nie ten jeden... aż mi wstyd za siebie
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281200 przez soniasg
i 100 lat dla Kasieńki od Viszki !! :)
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281203 przez Hania
Cześć:)

Domii, fifi wczoraj sam zasnął ale nocne problemy mamy dokładnie takie same co wy :dry:
sonia, a podajesz małej coś na kaszel??? i fajnie, że było fajnie... ;) no wiesz :blink:
pippin, :kiss: bidulko :dry:
dorotas, odpoczywaj jak najwięcej i zdrówka życzymy
Edytko, udanego obiadu z T
13 lata 5 dni temu #281204 przez Hania
100 lat dla Kasi :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama