BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 4 dni temu #281401 przez angellika1
czesc
nadrabiam Was powloli ...
Domii ja daje "na oko" 3-4 listki w calosci a poteem wsio blenduje :)
dawalam tez koperek i kminek :) a jutro gotuje zupke z wolowinka :)

Asik ja przemycm mleko bo Niki tez nie chce butli : robie kleik na mleku tak na gesto dodaje owoce i podaje Lyzeczka albo biszkopciki wmleku :) bo ta to by nic nie jadl

Motylek a oze mala jest uczulona na bialko krowie dlatego wymiotuje po mm?

Sonia :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281402 przez domii
Adee kocha kocha, tak jak pisala Edyta po caly dniu z nami spedzonym dzieci czasem tez maja nas dosc i sie ciesza jak tatusiowie sie nimi zajmuja :)

Asik Szymus poprostu jest dorosly i chce jesc lyzeczka :lol: pamietam jak sie Ciebie pytalam jak mu dajesz jesc, aty ze z butli bo on nie umie lyzeczka podbierac :P pamietasz :silly: ja sie ciesz ze Blazejek je wszystko z lyzeczki-dlaczego ma isc na latwizne ;)

Edyta do Centrum handlowego oddalonego 17km od nas ;) dostalam juz kasiorke od mamy na ur.ktore dopiero bede miec i pokupowalam sobie bielizne,sweterek i bluzeczke na Zumbe :) a i z M kupilismy sobie poduszki ozdobne na sofe :lol:

Kasieka moze cos ja uczulilo a nie koniecznie AZS?zmienilas proszek albo kosmetyk?albo dawalas cos nowego do jedzenia?

Angelika to Nikos ma uroizmaicone zupki :) ja musze tez mu jakos inaczej robic, bo codziennie je z ziemniaka marchewki pietruszki indyczka i kaszki mannej

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281408 przez Edyta
domii to super i fajnie ze sobie nakupowalas pewnie zadowolona :) ja w siebie malo ostatnio inwestuje bo wygladam jak wygladam ale biore sie za odchudzanie narazie takie jak pisalam ale pozniej o oooooooo bedzie cienko przynajmniej zaoszczedze na jedzeniu :blink: he he no i wracam do swojego fachu musze sie wam pochwalic bede znow robila pazurki zakupuje sprzety po wyplacie M bede robic znajomym a pozniej jak silvia pojdzie do przedszkola otworze swoj salonik napoczatek w domu a pozniej cos samodzielnego narazie to plany ale robic bede juz od tego jak zamowie sprzety :) tak sie ciesze :) Angelika no to Nikos juz poznal duzo smakow :) super.
13 lata 4 dni temu #281410 przez angellika1
Domii ja robie co 2 dzień różną zupkę sama tez bym nie chciala jesc tego samego ;) Jutro na wolowince a poźnie j kupię lososia :) raz ziemniaczki ze szpinakiiem a raz szpinak z marchewką i mieskiem różnie , raz daje koperku a raz pietrruszki zawsze to juz inny smak :)

A dzisij Niki dostal ziemniaczki z sosikiem :) ale byliśmy u mamy na obiedzie i zjadl troszkę i ziemniaczków z sosem i mięska wolowego :)
13 lata 4 dni temu #281414 przez domii
Angelika no wlasnie stwierdzilam ze bym nie chciala jesc codziennie tej samej zupy,nawet jak daljemy kaszke to jednego dnia je waniliowa,nastepnie bananowa,morelowa i jablkowa :) wiec jutro zupka z ziemniaka marchewki i zielonej pietruszki z indyczkiem i to na dwa dni, a pojutrze jak kupie szpinak to ziemniak pietruszka szpinak i kurczaczek :)

Edyta o to swietnie, nawet nie wiedzialam ze jestes manikurzystka,szkoda ze nie mieszkasz kolo mnie bo bym byla Twoja pierwsza klientka :lol: swego czasu miala zawsze sliczne tipsy i nawet pracujac w drukarni potrafila je utrzymac :laugh: a to teraz cwicz na Tesciowej oczywiscie nie za darmo :laugh:

Mykam laseczki do meza Cmoczki w Kroczki :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 4 dni temu #281416 przez Edyta
dokladnie domi bede cwiczyc na T he he a manikurzystka to duze slowo bardziej samouk ale umie robic pewnie ze szkoda ze daleko porobila bym wam chetnie pazurki no milej nocki domii
13 lata 4 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281418 przez adee84
nie wrzucę Wam filmu jednak ale i tak wrzucę zdjęcie :laugh:
e]
Załączniki:
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281419 przez adee84
coś mi dwa razy post się pojawił to go edytuje sorrrrry :)
Załączniki:
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281421 przez Hania
adee, Kocha bardzo, bardzo.. :kiss: :)
Asik, dzięki :kiss: :) teraz przynajmniej wiem na czym stoję:)
angellika, Niki pokosztował dziś nowych smaków:)
Edytko, ja przez kilka lat zakładałam tipsy:) a teraz moja lampa i kuferek z akcesoriami zbierają kurz :blink:
Nie wiem czy ta twarda kreseczka czy zgrubienie to wyrzynający się ząbek :unsure: bo na górnych dziąsłach przy jedynkach też wyczułam coś w rodzaju twardego jak kamień zgrubienia :dry: co to może być :unsure:
13 lata 4 dni temu #281423 przez Hania
adee, piękna fota! a Majeczka jak mała miss ;) prześliczna :kiss: :)
13 lata 4 dni temu #281428 przez angellika1
Adee Majeczka jak zwykle przeslodka :)
Haniu ano posmakowal :) Zastanawiam sie czy flipsy moze już szamać ;)
No i oczywiście Niki kaszle KUR*A
13 lata 4 dni temu #281431 przez adee84
dziękujemy :kiss:
Wy byscie wrzuciły zdjęcia bo dawno chłopaków nie widziałam :)
13 lata 4 dni temu #281438 przez angellika1
Adee proszę bardzo :)
Najświeższe z przed minuty :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 dni temu #281439 przez avika
Asik no my rowniez zaopatrzymy sie w ryzowe no i jeszcze jakas 7zboz widzialam ze niby tez bez mleka wiec jutro bede szukac :)

adee - spoko nic sie nie stalo, spytalam bo wiesz wiecej mamus tutaj i zawsze sie ktos znajdzie kto cos wie lub doradzi, dziekuje mimo wszystko :)

Edytko super widoki, ladny balejaz.

milego wieczorku wszystkim :)
13 lata 4 dni temu #281440 przez adee84
Nikoś śpi rozwalony jak Majka :laugh: tylko, że Majka nadal w naszym łóżku :dry: no i nic się z tym zrobić nie daje ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia