BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281576 przez Renata Anna
Witam!
Ja jak zwykle późnym wieczorem... FUCK!

Byliśmy dziś u teściów na obiedzie i było nawet miło :)

Adee Majeczka to przesłodka dziewuszka i ma ogromniaste oczyska... czarodziejka :)
Angelika Nikodem jest super przystojny. Ten błękit i rzęsy... Ech... gdyby miał 30 lat... :cheer:
Hania Filipek bardzo się zmienił. Super chłopak :) Takie bystre ma oczka :)
Edytka Nie przejmuj się wagą. Ja tez z nią walczę. Poza tym bardzo jesteś ładna. I WCALE NIE KŁAMIĘ, a Silvia wydaje być się taka maleńka. Przesłodka jest.
Jusia Objawy masz rzeczywiście ciążowe, ale nie martw się na zapas... Zrób test, to będziesz wiedzieć. Całym serduchem jestem, z Tobą :kiss: A tak w ogóle to moim zdaniem jesteś piękną dziewczyną i masz powalający uśmiech. Ja chciałabym mieć taki...

A tu moja Celinka z mamą :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

I Celinka, która już praktycznie sama siada...

Widzę, że wszystkie już poszłyście spać, więc ja też zmykam. Dobranoc Kochane moje... :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 dni temu #281578 przez a!gusia
to ja na moment nie nadrabiam bo nie mam jak ale powiem \wam tyyle..jak ja za tym krajem tesknilam!
dobranoc....kochane moje...
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281592 przez Edyta
Dzien Dobry no to mam jazde Silvia od 6 mi zaczela piszczec :laugh: tak glosno ze szok :laugh: :cheer: Renatko :) dziekuje za mile slowo ale jakos mam lustro i nie chce mi sie w to wierzyc ale mila jestes dziekuje :) poza tym ty i nadwaga to chyba jakis zart wygladasz slicznie i to ja nie zartuje zdrac sekret na jakos diete z tym ze ja musiala bym miec rozpisane co moge a co nie bo inaczej umnie to dieta nie podziala no i takie produkty co sa do zdobycia na codzien :dry: a Celina ma super wlosy i jak ladnie juz siedzi :) co do Silvi to jeszcze jest malenka tak mi sie wydaje :) Agus wszedzie dobrze gdzie nas nie ma jak to sie mowi :) fajnie ze dolecialas szczesliwie milego pobytu :)silvia usnela to moze mi sie uda jeszcze do pozniej :)
13 lata 4 dni temu #281598 przez Hania
Hejka:)

Renatko, Piękne te wasze oczęta :) :kiss:

Edytko, a Fifi przed 7-mą robił mi fruzurę :blink:

Fifi na noc dostał paracetamol i noc bezboleśnie przespana ;)

woła i woła to idę... :)
13 lata 4 dni temu #281602 przez Pippin
dobry :side:
nadrabiam
pytanko wychodzicie z dzieciakami na spacer jak jest mróz??bo dziś np u nas nie wieje juz tak mocno al ejest mróz a muszę się dotlenić bo oszaleję chyba nic mu nie będzie :unsure: tym bardziej ze mamy śpiworek :unsure: :lol: (za który jeszcze raz dziekujemy Hani :kiss: :lol: :kiss: )?
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281609 przez Edyta
Haniu a co to Fruzura :cheer: ja sie obudzilam bo mam juz ktorys dzien dreszcze kaloryfery na ful grzejnik w pokoju a mi zimno ale dzis to juz sily wstac nie mam :( chyba sie wczoraj doprawilam unas Pippin tez mroz i slonce ale jak sie dobrze poczuje to pojde na spacer takie mrozne powietrze dobrze robi byle nie za dlugo na spacerze z dziecmi bo moga byc chore pozniej :dry:
13 lata 4 dni temu #281610 przez adee84
hej :)
nie mam weny jakoś, niewyspana jestem ;) a Majka tą mikro igiełką próbuje zrobić mi dziure w sutku :dry:
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281615 przez Pippin
Edytko nie pitol ześ brzydka bo bardzo ładnie wyglądasz co z tego ze masz troche więcej kg niektórym to pasuje!!!!!!jak to moja babci amawiała co by było gdyby wszyscy tak samo wyglądali??????? :kiss: :kiss: :kiss:

adee mój zrobił kupe po butli rumianku i debridacie :side: a dzis juz była kupka więc powróciło wszystko do normy :) majeczka cudowna oczywiscie :blink: i ma niebie skie - niebieskie oczka a nie nie niebieski z domieszka i wychodzi szary :) po kim ma taki kolorek???

Haniu Fifolek jest przecudowny :kiss: :kiss: :kiss: i myślę ze te zgrubienie to własnie ząbek Antek też tak miał!!! :)

angelika Nikoś ma zajeb..... oczy :kiss: :woohoo: oczywiscie po mamusi :lol: :lol: :lol:

jusia :) żeby Cię pocieszyć teznie wieczorami mdli też brodawki mam bardziej tkliwe ale tłumaczę to tym że Antek bardziej się przy cycu wygina i to mi je drażni a mdli mnie to mam żoładek po tacie :lol: :lol: :lol: i śliczne jesteście obie :kiss: :kiss: :kiss: masz bardzo ładny uśmiech ja jak sie uśmiecham to wyglądam paskudnie jak stare pudło wiec uśmiecham sie półuśmiechem :dry: i nie lubie Cię :silly: ja też chciałabym być lekarzem :blush: ;) :)

sonia ..........grzane winko mniam mniam

kasiek mój też śpi w "salonie" jeśli to można tak nazwać!!! :laugh: a myslałm ze to ja jestem wredne babsko tylko i męża z łoza wygoniłam :silly:

Renatko jak zwykle cudowne obie jesteście więc co tu dużo pisać :)

Edytko olej spacer i do łoza odpoczywaj z Silvia

mój też wołą i woła trza isć ;)

adee ja juz mam po dziurce (znowu)w jednym i w drugim sutku :dry:
13 lata 4 dni temu #281626 przez adee84
Edytka piekna z Was familia :)
Jusia już Cię widze, pięknaś i nie pitol, że jest inaczej :)
Celinka słodka jak zawsze a Ty mamuśka to cudna jesteś :)
Agusia przywieź jakiegoś guinessa to jak się spotkay to golniemy :silly:
Haniu pokaż się we fryzie zrobionym przez Filipka :laugh:
Pippin narazie ma oczy po mnie ale pewnie jej się zmienią i będzie miała jaśniutkie po Rafale :)
13 lata 4 dni temu #281627 przez Edyta
Pippin he he to mnie rozbawilas ta tesciowka :lol: no ja leze w lozku z silvia bo nie mam sily wstalysmy o 6 teraz o 9 i znow silvia zjadla przewinelam i usypia to ja tez bo mnie chyba goraczka mozy oby sie dziecie nie zarazilo :dry: kasik ja tez m wydelegowalam do salonu ac sama zajmuje wielkie loze w sypialni a silvia obok w lozeczku :blink: Adeeuwazaj na cycki ide lezec do pozniej :kiss:
13 lata 4 dni temu #281630 przez domii
witam

Ja tez sie nie za bardzo wyspalam,chociaz mlody troche lepiej spal,a dziewczyny ktorych bobasy juz zabkuja powiedzcie czy mialy luzniejsze kupki jak wychodzily zabki?

Adee majeczka cudna, a tak mi sie wydaje ze chyba sie do twojego Rafa robi podobna :cheer:

Hania a czemu podaliscie paracetamol Filipkowi?tak profilaktycznie czy plakusial?No i super ze sie wyspalas :)A zdjecie z kuzynem boskie

Pippin to antek sie odblokowal z kupami :) ja tez nie lubie swojego usmiechu ;)

Edyta Silvia gwiazadeczka na tym obiedzie taka różowiutka-slicznie a mamusia tez piekna -kilogramy zgubisz napewno :)

Angelika super teraz zobaczylam ze Nikos ma takie dlugie rzęsy jak Blazejek :)

avika a czemu ja nie widzialam zdjecia twojego Liama :unsure:

Jusia super zdjecia, a jaki Wikusia ma czaderski kostium kapielowy :lol:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 4 dni temu #281633 przez domii
MAJECZKO I MATEUSZKU sto lat :kiss: :kiss: :kiss:

Renata Celinka slodziutka

13 lata 4 dni temu #281634 przez kamila_86
hej kochane, kilka dni mnie nie było i przepraszam ale raczej nie wyrobię z nadrobieniem w tej chwili bo mam masę rzeczy do zrobienia w domku ;) u nas wszystko ok, Mati od rana gada jak najęty... no a ja sobie powoli jakieś pracy szukam oby coś się znalazło

Jutro kolejne zajęcia na basenie juz się doczekać nie mogę a pojutrze idziemy na szczepienie....

Gratuluję kolejnych ząbków u dzieciaczków bo coś tu mi migneło że Majka chyba dostała...

No i wszystkiego najlepszego dla Majki z okazji 5 miesiąca i wszystkim innym solenizantom/kom spóżnione życzonka !!!!
13 lata 4 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281640 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 4 dni temu #281641 przez domii
Asik teraz rozumiem,moze to przejsciowe i za kilka dni znowu bedzie chcial z butli :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka