- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281823 przez madzia0507
Dorotka, a może to migrena??? Brałaś kiedykolwiek leki przeciwbólowe typowo na migrenę??? Np. Cinie, Sumigra, Sumamigren, Migea???
Motylek, a ta kaszka była z glutenem czy bez???
Domii, u nas jest to samo. Ślinienie, marudzenie, a zębów niet! Jakby tego było mało ten żel na ząbkowanie ją uczulił. W weekend wyszły jej jakieś bąble na ustach i koniuszku języka i wszystko wskazuje na to, że to od tego żelu, bo odkąd nie smaruję, to wszytko znika.
Edytka, jak ty zajebiaszczo wyglądasz!!!
Domii Dopiero teraz przeczytałam sms'a. Jak ty się o mnie martwisz, aż mi cieplej na sercu!!!
Acha! W piątek mój Michał zamieścił ogłoszenie na takiej stronce, że zleci wykonanie mebli do kuchni i już nam się 10 firm odezwało. Może jutro pojedziemy do jednej, bo chcą nam kilka rozwiązań zaproponować. Tzn. kolor frontów to ja już mam dawno wybrany i nikt mi go nie wybije z głowy, ale chodzi o samo rozmieszczenie szafek.
W każdym bądź razie kiedyś u kolegi Michała oglądaliśmy kuchnię za 25 tys. zł (za same meble) i ja potem mówię do M., że w życiu bym tyle za kuchnię nie dała, a on mi na to: "Kochanie, ale z tymi frontami, które sobie wybrałaś, to nasza kuchnia będzie niewiele tańsza". No i mnie zamurowało. A wczoraj jeden koleś przesyła nam wycenę: 6200 zł.
Motylek, a ta kaszka była z glutenem czy bez???
Domii, u nas jest to samo. Ślinienie, marudzenie, a zębów niet! Jakby tego było mało ten żel na ząbkowanie ją uczulił. W weekend wyszły jej jakieś bąble na ustach i koniuszku języka i wszystko wskazuje na to, że to od tego żelu, bo odkąd nie smaruję, to wszytko znika.
Edytka, jak ty zajebiaszczo wyglądasz!!!
Domii Dopiero teraz przeczytałam sms'a. Jak ty się o mnie martwisz, aż mi cieplej na sercu!!!
Acha! W piątek mój Michał zamieścił ogłoszenie na takiej stronce, że zleci wykonanie mebli do kuchni i już nam się 10 firm odezwało. Może jutro pojedziemy do jednej, bo chcą nam kilka rozwiązań zaproponować. Tzn. kolor frontów to ja już mam dawno wybrany i nikt mi go nie wybije z głowy, ale chodzi o samo rozmieszczenie szafek.
W każdym bądź razie kiedyś u kolegi Michała oglądaliśmy kuchnię za 25 tys. zł (za same meble) i ja potem mówię do M., że w życiu bym tyle za kuchnię nie dała, a on mi na to: "Kochanie, ale z tymi frontami, które sobie wybrałaś, to nasza kuchnia będzie niewiele tańsza". No i mnie zamurowało. A wczoraj jeden koleś przesyła nam wycenę: 6200 zł.
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281836 przez Pippin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moje dziecko śpi trzecia godzinę
madzia to fajna ta kuchnia musi być masz jakiś gotowy projekt to poka poka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moje dziecko śpi trzecia godzinę
madzia to fajna ta kuchnia musi być masz jakiś gotowy projekt to poka poka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez Pippin.
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281843 przez kamila_86
No Mati się zdrzemnął 40 minut i juz całkiem inny ...
My mamy na dziąsełka Dentinox ...
A ze spaniem to roznie budzi się 7-8.30 potem drzemka kolo 11 na 30-40 minut, potem tak kolo 15-16 tez z godzinkę i tak 20-21 na noc budzi się miedzy 1-3
My mamy na dziąsełka Dentinox ...
A ze spaniem to roznie budzi się 7-8.30 potem drzemka kolo 11 na 30-40 minut, potem tak kolo 15-16 tez z godzinkę i tak 20-21 na noc budzi się miedzy 1-3
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281848 przez madzia0507
Wszystkie dzieciaczki są przesłodkie!!! A mamusie prześliczne!!!
Avika, a dlaczego ja nie widzę zdjęcia twojego maleństwa???
Jusia, co ty gadasz. Śliczna jesteś, byłaś i będziesz!
Wiecie co, od kilku dni odczuwam potrzebę drastycznej metamorfozy. Coś chcę z sobą zrobić i nie wiem co???
Domii, przy ząbkowaniu nawet biegunka może się pojawić.
Kamila, 100 lat dla Matiego!!!
Adee, 100 lat dla Majeczki!!!
Avika, a dlaczego ja nie widzę zdjęcia twojego maleństwa???
Jusia, co ty gadasz. Śliczna jesteś, byłaś i będziesz!
Wiecie co, od kilku dni odczuwam potrzebę drastycznej metamorfozy. Coś chcę z sobą zrobić i nie wiem co???
Domii, przy ząbkowaniu nawet biegunka może się pojawić.
Kamila, 100 lat dla Matiego!!!
Adee, 100 lat dla Majeczki!!!
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281852 przez Edyta
madzia no to zazdraszczam bedziesz miala super lazienke i kuchnie wogole dom nie jedna nawet sobie o takim nie marzy no majty fajne powiem ze wchlaniaja brzuch ale to nic nie pomorze jak ktos wyglada jak slon i nastepna ktora sie zemnie nabija mam lustro wiec zajebiaszczo to wygladasz Ty Madzia no moje dziecko piszczy ze bebenki mi pekna a mi nic nie lepiej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281853 przez madzia0507
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez madzia0507.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281864 przez kamila_86
kuchnia piękna !!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez kamila_86.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281884 przez domii
madzia kuchnia przepiekna bylam w piatek u mojej kolezanki z pracy i ma wlasnie takie same szafki w kuchni tylko fioletowe i naprawde super sie prezentuja i przede wszystkim sa funkcjonalne. no to dobrze ze juz jej nie smarujesz jak uczulenia dostala od tego zelu a co do metamorfozy to cos z wlosami chcesz zrobic a moze jakis ciuszek? Ja w sobote nakupilam sobie 6 par no bo odkad na ta zumbe chodze
asik my mamy bobodent ale albo slabo dziala,albo to nie zabki bo zero porawy,kupilam tez Camilie takie kropelki i raz dawalam wieczorem jak marudzil i nie chcial zasnac to pomoglo bo pospal 4 h
anetka
kamila super wygladacie
pippin
Kasiek blazej wstaje tak kolo 8 rano potem drzemka 30-60min o 10 pozniej o 13 tez tak do godziny jak spi krocej to pozniej po 15 tak 30 min, i po 17 tez 30 minut w sumie 4 drzemki tak 2-3 h w ciagu dnia wychodzi wieczorem idzie spac o 20 i teraz to jak do polnocy spi to jest dobrze a jeszcze 10 dni temu to spal tak do 1-2 w nocy pozniej do 5 i 8 rano to byly czasy
nika a moze tez kaszel od zabkow Kinia chyba pisala ze jak Belii zeby szly to tez kaszlala, a i prosimy teraz o częstsze pojawianie sie
sexownych majtek i odrazu mi lepiej
to tyleczek moj nabiera ladnego wygladu,wiec nie bedzie chodzil w byle czym
asik my mamy bobodent ale albo slabo dziala,albo to nie zabki bo zero porawy,kupilam tez Camilie takie kropelki i raz dawalam wieczorem jak marudzil i nie chcial zasnac to pomoglo bo pospal 4 h
anetka
kamila super wygladacie
pippin
o chuj temu twojemu chodzi to ty sie neglizujesz a on nic ja to wystarczy ze wczoraj nowe majtki zalozylam i sie schylilam to juz mnie moj dopadl i zaczal sie dobierac,a wogole ostatnio jak nie moglismy w nocy usnac to sie wzielismy za siebie
Kasiek blazej wstaje tak kolo 8 rano potem drzemka 30-60min o 10 pozniej o 13 tez tak do godziny jak spi krocej to pozniej po 15 tak 30 min, i po 17 tez 30 minut w sumie 4 drzemki tak 2-3 h w ciagu dnia wychodzi wieczorem idzie spac o 20 i teraz to jak do polnocy spi to jest dobrze a jeszcze 10 dni temu to spal tak do 1-2 w nocy pozniej do 5 i 8 rano to byly czasy
nika a moze tez kaszel od zabkow Kinia chyba pisala ze jak Belii zeby szly to tez kaszlala, a i prosimy teraz o częstsze pojawianie sie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez domii.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281888 przez Zuza
Hello
Jestem happyy M wczoraj nic nie pił i było super i był
A i dawałam małemu deserek z bobo fruta i wiecie co tam było włosy napisałam do nich meila... ale jestem zła. a jak bym nie zauważyła i mały by zjadł masakra.
Jestem happyy M wczoraj nic nie pił i było super i był
Mega Sex
A i dawałam małemu deserek z bobo fruta i wiecie co tam było włosy napisałam do nich meila... ale jestem zła. a jak bym nie zauważyła i mały by zjadł masakra.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281891 przez domii
Zuza napisał:
no to pieknie ciekawe co ci odpisza,moze tak Angelice cos ci przysla,ona wtedy pisala ze juz po raz kolejny nie bylo miarki do mleka i jej tyle gratisow przyslali
a co do-to super
Hello
Jestem happyy M wczoraj nic nie pił i było super i byłUwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Mega Sex
no to pieknie ciekawe co ci odpisza,moze tak Angelice cos ci przysla,ona wtedy pisala ze juz po raz kolejny nie bylo miarki do mleka i jej tyle gratisow przyslali
a co do
sexu
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281892 przez Pippin
domii kurde to mozei ja se zadkiem troche potrzese to też i mój nbierze fajnego kształtu bo póki co jest szeroki i płaski jak nowe telewizory ledowe
zuza fajnie ze wszystko "ok" ;)dobrze ze nei robalne kurde jak włosy już są w kaszkach to porażka
domii kurde to mozei ja se zadkiem troche potrzese to też i mój nbierze fajnego kształtu bo póki co jest szeroki i płaski jak nowe telewizory ledowe
zuza fajnie ze wszystko "ok" ;)dobrze ze nei robalne kurde jak włosy już są w kaszkach to porażka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez Pippin.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona