BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 dni temu #281823 przez madzia0507
Dorotka, a może to migrena??? Brałaś kiedykolwiek leki przeciwbólowe typowo na migrenę??? Np. Cinie, Sumigra, Sumamigren, Migea???

Motylek, a ta kaszka była z glutenem czy bez???

Domii, u nas jest to samo. Ślinienie, marudzenie, a zębów niet! Jakby tego było mało ten żel na ząbkowanie ją uczulił. W weekend wyszły jej jakieś bąble na ustach i koniuszku języka i wszystko wskazuje na to, że to od tego żelu, bo odkąd nie smaruję, to wszytko znika. :dry: :dry: :dry:

Edytka, jak ty zajebiaszczo wyglądasz!!! :) :) :)

Domii :kiss: :kiss: :kiss: Dopiero teraz przeczytałam sms'a. Jak ty się o mnie martwisz, aż mi cieplej na sercu!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Acha! W piątek mój Michał zamieścił ogłoszenie na takiej stronce, że zleci wykonanie mebli do kuchni i już nam się 10 firm odezwało. :ohmy: :ohmy: :ohmy: Może jutro pojedziemy do jednej, bo chcą nam kilka rozwiązań zaproponować. Tzn. kolor frontów to ja już mam dawno wybrany i nikt mi go nie wybije z głowy, ale chodzi o samo rozmieszczenie szafek.

W każdym bądź razie kiedyś u kolegi Michała oglądaliśmy kuchnię za 25 tys. zł (za same meble) i ja potem mówię do M., że w życiu bym tyle za kuchnię nie dała, a on mi na to: "Kochanie, ale z tymi frontami, które sobie wybrałaś, to nasza kuchnia będzie niewiele tańsza". No i mnie zamurowało. A wczoraj jeden koleś przesyła nam wycenę: 6200 zł. :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281836 przez Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

moje dziecko śpi trzecia godzinę :ohmy:

madzia to fajna ta kuchnia musi być masz jakiś gotowy projekt to poka poka :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 dni temu #281843 przez kamila_86
No Mati się zdrzemnął 40 minut i juz całkiem inny ...

My mamy na dziąsełka Dentinox ...

A ze spaniem to roznie budzi się 7-8.30 potem drzemka kolo 11 na 30-40 minut, potem tak kolo 15-16 tez z godzinkę i tak 20-21 na noc budzi się miedzy 1-3
13 lata 3 dni temu #281848 przez madzia0507
Wszystkie dzieciaczki są przesłodkie!!! :) A mamusie prześliczne!!! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Avika, a dlaczego ja nie widzę zdjęcia twojego maleństwa???

Jusia, co ty gadasz. Śliczna jesteś, byłaś i będziesz! :)

Wiecie co, od kilku dni odczuwam potrzebę drastycznej metamorfozy. Coś chcę z sobą zrobić i nie wiem co???

Domii, przy ząbkowaniu nawet biegunka może się pojawić.

Kamila, 100 lat dla Matiego!!!

Adee, 100 lat dla Majeczki!!!
13 lata 3 dni temu #281852 przez Edyta
madzia no to zazdraszczam bedziesz miala super lazienke i kuchnie wogole dom nie jedna nawet sobie o takim nie marzy :) no majty fajne powiem ze wchlaniaja brzuch ale to nic nie pomorze :( jak ktos wyglada jak slon :dry: i nastepna ktora sie zemnie nabija :angry: :P mam lustro wiec zajebiaszczo to wygladasz Ty Madzia :) no moje dziecko piszczy ze bebenki mi pekna a mi nic nie lepiej :dry:
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281853 przez madzia0507
Pippin, mam zdjęcie mebli, które chcę mieć.

Edytka, ale ja się z ciebie nie nabijam, tylko serio mówię. Bardzo serio.

Lecę do mojej Gwiazdy, bo się obudziła po 3 godzinach snu. :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Załączniki:
13 lata 3 dni temu #281860 przez Pippin
nnoo madzia kuchnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:blink:
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281864 przez kamila_86
kuchnia piękna !!!!

Załączniki:
13 lata 3 dni temu #281868 przez Edyta
dobra dobra tak jak Asik oby dwie sie zemnie nabijacie a kuchnia wow bym powiedziala jak Pippin zajebiaszcza
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281884 przez domii
madzia kuchnia przepiekna :) bylam w piatek u mojej kolezanki z pracy i ma wlasnie takie same szafki w kuchni tylko fioletowe i naprawde super sie prezentuja i przede wszystkim sa funkcjonalne. no to dobrze ze juz jej nie smarujesz jak uczulenia dostala od tego zelu :( a co do metamorfozy to cos z wlosami chcesz zrobic a moze jakis ciuszek? Ja w sobote nakupilam sobie 6 par
no bo odkad na ta zumbe chodze

asik my mamy bobodent ale albo slabo dziala,albo to nie zabki bo zero porawy,kupilam tez Camilie takie kropelki i raz dawalam wieczorem jak marudzil i nie chcial zasnac to pomoglo bo pospal 4 h :)

anetka :kiss: :kiss: :kiss:

kamila super wygladacie :)

pippin

Kasiek blazej wstaje tak kolo 8 rano potem drzemka 30-60min o 10 pozniej o 13 tez tak do godziny jak spi krocej to pozniej po 15 tak 30 min, i po 17 tez 30 minut w sumie 4 drzemki tak 2-3 h w ciagu dnia wychodzi wieczorem idzie spac o 20 i teraz to jak do polnocy spi to jest dobrze a jeszcze 10 dni temu to spal tak do 1-2 w nocy pozniej do 5 i 8 rano :) to byly czasy :(

nika a moze tez kaszel od zabkow :unsure: Kinia chyba pisala ze jak Belii zeby szly to tez kaszlala, a i prosimy teraz o częstsze pojawianie sie

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 3 dni temu #281888 przez Zuza
Hello

Jestem happyy M wczoraj nic nie pił i było super i był

A i dawałam małemu deserek z bobo fruta i wiecie co tam było włosy napisałam do nich meila... ale jestem zła. a jak bym nie zauważyła i mały by zjadł masakra. :huh: :angry:

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 3 dni temu #281891 przez domii
Zuza napisał:

Hello

Jestem happyy M wczoraj nic nie pił i było super i był

A i dawałam małemu deserek z bobo fruta i wiecie co tam było włosy napisałam do nich meila... ale jestem zła. a jak bym nie zauważyła i mały by zjadł masakra. :huh: :angry:

:ohmy: :ohmy: :ohmy: no to pieknie ciekawe co ci odpisza,moze tak Angelice cos ci przysla,ona wtedy pisala ze juz po raz kolejny nie bylo miarki do mleka i jej tyle gratisow przyslali :)

a co do
-to super :lol:

13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281892 przez Pippin

domii kurde to mozei ja se zadkiem troche potrzese to też i mój nbierze fajnego kształtu bo póki co jest szeroki i płaski jak nowe telewizory ledowe :lol:

zuza fajnie ze wszystko "ok" ;)dobrze ze nei robalne kurde jak włosy już są w kaszkach to porażka :( :( :(
13 lata 3 dni temu #281895 przez marta_szh

13 lata 3 dni temu #281896 przez domii
Pippin ja zawsze chcialam miec plaski :blush: bo moj nie dosc ze szeroki to jeszcze odstajacy i nie raz miala problem kupujac jeansy zeby go zmiescic a w pasie zeby mi spodnie nie odstawaly :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka