- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282103 przez motylek
Witam.
Ja dziś mam w domu małą marude. moje dziecko pobija wszystkie rekordy w marudzeniu Miałam iść do pediatry i co od rana dzwonie do przychodni żeby się zapisać i nikt nie odbiera
Wszystkie dzieciaczki są przesłodk
Edytka super z Was rodzinka
beti jak pobranie krwi,Filipek zapewne był dzielnym pacjentem jakie badania robiłaś Filipkowi?, nas to czeka w środe
Asikaż mnie ciary przeszły
KasiekKornelka zazwyczaj budzi się o 7.30 i ok.10 ma 30 min snu a spanko ok.12 tu 1.5godz. śpi i ostatnie dzodzinne spanie ok.16 i u nas godz.19 to kąpiel
madzia tak ta kaszka była z glutenem,kuchnia piękna i bardzo fajny kolorek:ohmy:
kamilaKornelka podciąga się i już potrafi przez chwilke posiedzieć sama.
Asik, każdy poleca tą butelke... może i ja się zaopatrze w ten sprzęt
wszystkiego najlepszego dla MAJECZKI I MATEUSZKA
Ja dziś mam w domu małą marude. moje dziecko pobija wszystkie rekordy w marudzeniu Miałam iść do pediatry i co od rana dzwonie do przychodni żeby się zapisać i nikt nie odbiera
Wszystkie dzieciaczki są przesłodk
Edytka super z Was rodzinka
beti jak pobranie krwi,Filipek zapewne był dzielnym pacjentem jakie badania robiłaś Filipkowi?, nas to czeka w środe
Asikaż mnie ciary przeszły
KasiekKornelka zazwyczaj budzi się o 7.30 i ok.10 ma 30 min snu a spanko ok.12 tu 1.5godz. śpi i ostatnie dzodzinne spanie ok.16 i u nas godz.19 to kąpiel
madzia tak ta kaszka była z glutenem,kuchnia piękna i bardzo fajny kolorek:ohmy:
kamilaKornelka podciąga się i już potrafi przez chwilke posiedzieć sama.
Asik, każdy poleca tą butelke... może i ja się zaopatrze w ten sprzęt
wszystkiego najlepszego dla MAJECZKI I MATEUSZKA
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez motylek.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282114 przez angellika1
No i znowu nadrabiam Was
My byliśmy n a spacerku śliczna pogoda, mroźno i slonecznie
Asik ja mam bobodent a jak bylam u kolezannki to posmarowalam Nikiemu zabki dentinoxem i o niebo lepiej
Zuza trzeba bylo do nich zadzwonić i zlozyć oficjalną reklamację!!!!
Madzia kuchnia przepiekna dokladnie taka sama mi sie marzytylko ja bym chciala jeszcze na srodku wysp ę
Domii no tak ladny tyleczek musi miec ładne majteczki ale pewnie dlugo ich nie ponosisz jak Cie M w nich zobaczy
nadrabiam dalej
My byliśmy n a spacerku śliczna pogoda, mroźno i slonecznie
Asik ja mam bobodent a jak bylam u kolezannki to posmarowalam Nikiemu zabki dentinoxem i o niebo lepiej
Zuza trzeba bylo do nich zadzwonić i zlozyć oficjalną reklamację!!!!
Madzia kuchnia przepiekna dokladnie taka sama mi sie marzytylko ja bym chciala jeszcze na srodku wysp ę
Domii no tak ladny tyleczek musi miec ładne majteczki ale pewnie dlugo ich nie ponosisz jak Cie M w nich zobaczy
nadrabiam dalej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282119 przez Hania
Asik, lek. powiedziała, ze przychodnia jak na razie nie otrzymała jeszcze pieczątek i póki co wszystko działa starym systemem a z receptą poradziła mi pójść do apteki obok przychodni i z wydaniem mleka nie powinno być problemu:)
Przechodzimy na pepti2
Szymuś to silny i aktywny maluch!!!
Przechodzimy na pepti2
Szymuś to silny i aktywny maluch!!!
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282122 przez domii
Soniaq biedna Majeczka duzo zdrowia dla niej
Asik super ze prapabcia kupila ta butelke Szymusiowi,a co do mieszkania to trzymam kciuki
Hania ja mam ta Camilie raz uzywalam po kapaniu to ladnie i spokojnie spal tak 4,5 h, Angelika pisala tez ze jej kolezanka caly czas uzywala przy dziecku i poleca
Kamila blazej tylko troche sie podciaga jak sie go za rece z pozycji lezacej chyci,ale za to jak siedzi w bujaczku lub na kolanach to tak jak Asikowy Szymus na tym zdjeciu powyzej
Angelika jak zniszczy to kupi nowe a powiedz mi ten szpinak mrozony to jaki kupujesz w lisciach czy w tafli?bo ja kupilam w tafli i chce przelamac na mniejsze czesci
Adee co do Zumby to mowie ci ciesze sie jak male dziecko jak jest czwartek i poniedzialek jak ide na te zajecia,podobno od lutego jeszcze bedzie we wtorki i ma taki przystojny gosciu prowadzic,wiec tez bede chodzic bo w inne dni mi nie pasuje,a i mojego Afro dance juz nie ma wiec musze to czyms zastapic
Motylek ja tez mam dzis marude i tak od tamtego poniedzialku
Asik super ze prapabcia kupila ta butelke Szymusiowi,a co do mieszkania to trzymam kciuki
Hania ja mam ta Camilie raz uzywalam po kapaniu to ladnie i spokojnie spal tak 4,5 h, Angelika pisala tez ze jej kolezanka caly czas uzywala przy dziecku i poleca
Kamila blazej tylko troche sie podciaga jak sie go za rece z pozycji lezacej chyci,ale za to jak siedzi w bujaczku lub na kolanach to tak jak Asikowy Szymus na tym zdjeciu powyzej
Angelika jak zniszczy to kupi nowe a powiedz mi ten szpinak mrozony to jaki kupujesz w lisciach czy w tafli?bo ja kupilam w tafli i chce przelamac na mniejsze czesci
Adee co do Zumby to mowie ci ciesze sie jak male dziecko jak jest czwartek i poniedzialek jak ide na te zajecia,podobno od lutego jeszcze bedzie we wtorki i ma taki przystojny gosciu prowadzic,wiec tez bede chodzic bo w inne dni mi nie pasuje,a i mojego Afro dance juz nie ma wiec musze to czyms zastapic
Motylek ja tez mam dzis marude i tak od tamtego poniedzialku
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez domii.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282127 przez adee84
Szymek wymiata, spryciarz mały
Domi w moim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie ma nic poza aerobikiem, no i lady styling, taniec niby ale prowadzi laska, której nie lubię , a na basen samej mi się już nie chce chodzić a koleżanka, co z nią byłam już nei chodzi
Domi w moim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie ma nic poza aerobikiem, no i lady styling, taniec niby ale prowadzi laska, której nie lubię , a na basen samej mi się już nie chce chodzić a koleżanka, co z nią byłam już nei chodzi
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282136 przez domii
Asik ale masz duzo miejsca w pokoju-zazdroszcze ja to jak mam sofe rozlozona to zaraz przy niej lozeczko i komode z kompem-wszystko tak poupychane ale jak ja zloze to jest troche miejsca
Adee a moze cos bedzie nowego ,wiesz teraz styczen to napewno cos beda chcieli wprowadzic,moze nawet Zumbe wiec mozesz czasem tam podejsc i sie spytac czy maja jakies nowe zajecia ja na poczatku chodzilam ze szwagierka ale ostatnio cos nie chodzi wiec chodze sama,ale mi to nie przeszkadza laski sa o dziwo mile i jest fajny klimat
Dorota Biedny Kubus moze to ząbki??/
agusia napisz jak tam po szczepieniu Jerzyk no i milych zakupkow na wyprzedazach
a zapomnialam
beti pisz jak tam Fifi po pobraniu krwi
Edyta a Silvia spi jak maly talibanek z pieluszka na buzi
Adee a moze cos bedzie nowego ,wiesz teraz styczen to napewno cos beda chcieli wprowadzic,moze nawet Zumbe wiec mozesz czasem tam podejsc i sie spytac czy maja jakies nowe zajecia ja na poczatku chodzilam ze szwagierka ale ostatnio cos nie chodzi wiec chodze sama,ale mi to nie przeszkadza laski sa o dziwo mile i jest fajny klimat
Dorota Biedny Kubus moze to ząbki??/
agusia napisz jak tam po szczepieniu Jerzyk no i milych zakupkow na wyprzedazach
a zapomnialam
beti pisz jak tam Fifi po pobraniu krwi
Edyta a Silvia spi jak maly talibanek z pieluszka na buzi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez domii.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282141 przez dorotas29
Domii- może ząbki...,ale to u niego długo coś trwa ,już sama nie wiem oby nic poważnego,bo za 12 dni chrzciny
Dziewczyny w biedronce mleko bebiko podrozało z 11.99 na 14.99, kupilam, dwa ostatnie w starej cenie w inter marche ,a jeszcze jutro idę do rossmana,tam tez jeszcze stara cena!!!
Dzięki,Dziewczyny
A Szymuś to czaderski chłopczyk i bardzo silny!!!
Dziewczyny w biedronce mleko bebiko podrozało z 11.99 na 14.99, kupilam, dwa ostatnie w starej cenie w inter marche ,a jeszcze jutro idę do rossmana,tam tez jeszcze stara cena!!!
Dzięki,Dziewczyny
A Szymuś to czaderski chłopczyk i bardzo silny!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez dorotas29.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282146 przez Edyta
sonia dorotka zdrowka dla dzieciaszkow Asik szymon to spryciasz a ile ma placu do zabawy domii no silvia spi jak maly talibek uwielbia swoja tetre jak wiekszosc dzieci silvia wlasnie oglada tv a przedchwila sie prola w nieboglosy ja dzis palcem nie ruszylam byla T ponosila mala i dobrze a ja moglam sobie odpoczac
Moderatorzy: ilona