BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282103 przez motylek
Witam.
Ja dziś mam w domu małą marude. moje dziecko pobija wszystkie rekordy w marudzeniu :angry: :ohmy: Miałam iść do pediatry i co od rana dzwonie do przychodni żeby się zapisać i nikt nie odbiera :angry:

Wszystkie dzieciaczki są przesłodk
Edytka super z Was rodzinka
beti jak pobranie krwi,Filipek zapewne był dzielnym pacjentem :unsure: jakie badania robiłaś Filipkowi?, nas to czeka w środe
Asikaż mnie ciary przeszły :ohmy:
KasiekKornelka zazwyczaj budzi się o 7.30 i ok.10 ma 30 min snu a spanko ok.12 tu 1.5godz. śpi i ostatnie dzodzinne spanie ok.16 i u nas godz.19 to kąpiel
madzia tak ta kaszka była z glutenem,kuchnia piękna i bardzo fajny kolorek:ohmy:
kamilaKornelka podciąga się i już potrafi przez chwilke posiedzieć sama.
Asik, każdy poleca tą butelke... może i ja się zaopatrze w ten sprzęt :lol: :silly:

wszystkiego najlepszego dla MAJECZKI I MATEUSZKA
Temat został zablokowany.
13 lata 3 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282104 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
13 lata 3 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282107 przez Asik

13 lata 3 dni temu #282114 przez angellika1
No i znowu nadrabiam Was :)
My byliśmy n a spacerku śliczna pogoda, mroźno i slonecznie :)
Asik ja mam bobodent a jak bylam u kolezannki to posmarowalam Nikiemu zabki dentinoxem i o niebo lepiej :)
Zuza trzeba bylo do nich zadzwonić i zlozyć oficjalną reklamację!!!!
Madzia kuchnia przepiekna dokladnie taka sama mi sie marzytylko ja bym chciala jeszcze na srodku wysp ę :)
Domii no tak ladny tyleczek musi miec ładne majteczki ale pewnie dlugo ich nie ponosisz jak Cie M w nich zobaczy ;)

nadrabiam dalej
13 lata 3 dni temu #282119 przez Hania
Asik, lek. powiedziała, ze przychodnia jak na razie nie otrzymała jeszcze pieczątek i póki co wszystko działa starym systemem a z receptą poradziła mi pójść do apteki obok przychodni i z wydaniem mleka nie powinno być problemu:)
Przechodzimy na pepti2
Szymuś to silny i aktywny maluch!!!:)
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282121 przez motylek
Asik z Szymka taki mały spryciarz :laugh: :kiss:
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282122 przez domii
Soniaq biedna Majeczka :( duzo zdrowia dla niej :kiss:

Asik super ze prapabcia kupila ta butelke Szymusiowi,a co do mieszkania to trzymam kciuki :kiss:

Hania ja mam ta Camilie raz uzywalam po kapaniu to ladnie i spokojnie spal tak 4,5 h, Angelika pisala tez ze jej kolezanka caly czas uzywala przy dziecku i poleca :)

Kamila blazej tylko troche sie podciaga jak sie go za rece z pozycji lezacej chyci,ale za to jak siedzi w bujaczku lub na kolanach to tak jak Asikowy Szymus na tym zdjeciu powyzej :)

Angelika jak zniszczy to kupi nowe :laugh: a powiedz mi ten szpinak mrozony to jaki kupujesz w lisciach czy w tafli?bo ja kupilam w tafli i chce przelamac na mniejsze czesci :unsure:

Adee co do Zumby to mowie ci ciesze sie jak male dziecko jak jest czwartek i poniedzialek jak ide na te zajecia,podobno od lutego jeszcze bedzie we wtorki i ma taki przystojny gosciu prowadzic,wiec tez bede chodzic bo w inne dni mi nie pasuje,a i mojego Afro dance juz nie ma :( wiec musze to czyms zastapic :)

Motylek ja tez mam dzis marude i tak od tamtego poniedzialku :(

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 3 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282124 przez Asik

Załączniki:
13 lata 3 dni temu #282127 przez adee84
Szymek wymiata, spryciarz mały :lol: :woohoo:
Domi w moim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie ma nic poza aerobikiem, no i lady styling, taniec niby ale prowadzi laska, której nie lubię :dry: , a na basen samej mi się już nie chce chodzić a koleżanka, co z nią byłam już nei chodzi :(
13 lata 3 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282130 przez Asik

13 lata 3 dni temu #282133 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny,przepraszam,ale ja tylko na moment...

100 lat dla Majeczki i Mateuszka!!!!

Kubuś od rana ma gorączkę, 38- 38.5 stopnia i nie bardzo mu spada...jest mega marudny i nic mu się nie podoba.
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282136 przez domii
Asik ale masz duzo miejsca w pokoju-zazdroszcze :P ja to jak mam sofe rozlozona to zaraz przy niej lozeczko i komode z kompem-wszystko tak poupychane :angry: ale jak ja zloze to jest troche miejsca :)

Adee a moze cos bedzie nowego ,wiesz teraz styczen to napewno cos beda chcieli wprowadzic,moze nawet Zumbe wiec mozesz czasem tam podejsc i sie spytac czy maja jakies nowe zajecia :) ja na poczatku chodzilam ze szwagierka ale ostatnio cos nie chodzi wiec chodze sama,ale mi to nie przeszkadza laski sa o dziwo mile i jest fajny klimat :)

Dorota Biedny Kubus :( moze to ząbki??/

agusia napisz jak tam po szczepieniu Jerzyk no i milych zakupkow na wyprzedazach :)

a zapomnialam

beti pisz jak tam Fifi po pobraniu krwi

Edyta a Silvia spi jak maly talibanek :laugh: z pieluszka na buzi :lol:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 3 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282138 przez Asik

Załączniki:
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282141 przez dorotas29
Domii- może ząbki...,ale to u niego długo coś trwa ,już sama nie wiem :dry: oby nic poważnego,bo za 12 dni chrzciny ;)

Dziewczyny w biedronce mleko bebiko podrozało z 11.99 na 14.99, kupilam, dwa ostatnie w starej cenie w inter marche ,a jeszcze jutro idę do rossmana,tam tez jeszcze stara cena!!!

Dzięki,Dziewczyny :kiss:

A Szymuś to czaderski chłopczyk i bardzo silny!!!
13 lata 3 dni temu #282146 przez Edyta
sonia dorotka zdrowka dla dzieciaszkow :) Asik szymon to spryciasz :laugh: a ile ma placu do zabawy :) domii no silvia spi jak maly talibek uwielbia swoja tetre jak wiekszosc dzieci :) silvia wlasnie oglada tv a przedchwila sie prola w nieboglosy ja dzis palcem nie ruszylam byla T ponosila mala i dobrze a ja moglam sobie odpoczac :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia