BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282276 przez happymamma
Hej :)
Asik, nieeeeeeee, niestety M mi się rozłożył ( ale nie w taki sposób niestety ;)) ...

A więc ;) na początek - zdjęcia Wasze i dzieciaczków przecudne oczywiście :) Ja jutro może coś wrzucę, bo cały dzień Was nadrabiłam :cheer:

Sto lat dla Majeczki i Mateusia !!! I gratuluję Majeczce zębolka :)

Zuza - wytrwałości życzę :kiss:

Viszka witaj ponownie i wpadaj do nas częściej :) Spóźnione życzenia dla Kasiuni :kiss:

Pipin przepiękny kasownik i ja też tęskniłam :) bo jesteś fajna i cię lubię :) A twój M musiał ulec poważnemu urazowi głowy w dzieciństwie - innej opcji ni ma :dry:

Martucha :lol: A jak się ta pindzia nie odczepi to ja ci mogę pomoc pomóc jej się odczepić ;) Jak kiedyś była mojego M przy okazji spotkaia ze znajomymi walnęła tekstem w stylu "a pamiętasz" i tak kilka razy, powiedziałam jej, że jak się ma tak cudowna teraźniejszość, to do przeszłości wraca się niechętnie :P :evil:

Martucha
i tak całkiem poważnie - daj znać na przyszłość i wpadaj do nas - serio serio!!! My zazwyczaj wieczorami siedzimy w domu, bo z dziećmi do knajpy nie chcą nas wpuścić :silly:

I w ogóle to, jesssooooooo, sorrrrrrryyyyyyy, nie wiedziałam, że cię wkopałam :ohmy: :ohmy: :ohmy: Nie wiedziałam :ohmy: Wybaczysz??? :unsure: Bo będę ryczeć :( :( :(

Angelikaaaaaaa!!! A mi się śniło, że mój dawny znajomy namawaiał mnie na zdradę, co było dla mnie obrzydliwe i nie chciałam, ale jakoś bałam mu się o tym powiedzieć :ohmy: I przyszedł moj M, przejrzał jego zamiary i mnie "zgarnął" od tamteggo, a ja oczułam wielką ulgę... Co to znaczy??? :unsure:

Motylku, Boziu droga :ohmy: Współczuję :( :kiss:

Edzia,
piękna jesteś :lol:

Beti, jak pobranie???

Asik, aż mnie mój własny palec zabolał :ohmy: A Szymek silny jest :)

Nika, fajnie, że jesteś z powrotem :) Buziki dla Nelci :kiss:

Anetka
, ucałuj Fifika od coci :kiss: I siebie też łod mnie ;) :kiss:

Madzia, jaki wdzięczne określenie bratowej :lol: A opis kaszy - bardzo proszę, wklejaj, ale pod jednym warunkiem... Czy ja mogę zamieszkac w Twojej kuchni - cudna jest :woohoo: Obiecuję nie rzucać się w oczy :side:

Sonia, a jakie Majeczka miała (ma) objawy?? No i buziaki dl bidulki :kiss:

Angelika, chodzik??? :ohmy: :unsure:

Uffff, mam nadzieję tylko, że nikogo nie pominęłam :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 dni temu #282277 przez angellika1
Asik a dlaczego przeciwna jestes ?
Daniela tez wkladalam do chodzika i tez smigał :) odpukac z kregosłupem ma wsi oki na palcach nie codził i stopy tez dobrze :)
13 lata 3 dni temu #282280 przez angellika1
Happymamma wedg mnie to oznaczac moze zze jakas sprzeczka wisiala w powietrzu ;)
a dlaczego sie tak dziwicie z tym chodzikiem ? qurmaly juz sam siedzicze moze nie powinien ale w sumie
13 lata 3 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282283 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 3 dni temu #282284 przez dorotas29
Happymamma-witaj!!!
Mnie pominelas,ale sie nie gniewam :laugh:

Kubus nie spi- pierwszy raz od pieciu miesiecy i 10 dni siedzi u mnie na kolanach o tej godzinie,gorączka dalej 38,5 :dry:

Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Angelika- ja zwolenniczką chodzikow też nie jestem,ale Jula śmigala w chodziku i zaczęła świetnie chodzic ,jak miala skończone10 miesiecy
Zuza- włos???bleee

Ehhh,kiedy ten moj syn zasnie???? :dry:
13 lata 3 dni temu #282289 przez happymamma
Dorotka :kiss: Ale pamiętam, że idziesz do neurologa i trzymam kciuki :) No i buziaki dla Kubusia :kiss: A skąd taka gorączka ??

No i jeszcze miałam Asik napisać, że trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania :)

Ja też nie jestem zwolenniczką chodzików :) Ewentualnie, kupię Jasiowi "pchacz", ale to jak już sam będzie wstawał :)
13 lata 3 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282290 przez avika
czesc kobitki, przepraszam ale na razie nie odpisuje jak maly maruder usnie to postaram sie was nadrobic bo caly dzionek mnie nie bylo a tuuuuu... zaszalalyscie kobiety zaszalalyscie - mimo, ze dla was to juz norma :silly:

Asik, adee - dziekuje, mysle jednak, ze wszystkie nasze malenstwa sa przeslodkie i kazde na swoj sposob bedzie czarowac w przyszlosci plec przeciwna... obysmy my byly dobrymi tesciowymi :silly:

milego wieczorku jesli dam rade nadrobic to sie odezwe - jednak z gory przepraszam za to, ze nie zawsze odpisze imiennie na wszystko bo jednak zajmie mi troche czasu aby was nadrabiac i potem odpisywac jako-tako :blush: wybaczycie, co nie? :blush:
Załączniki:
13 lata 3 dni temu #282295 przez dorotas29
Happymamma- :kiss: :lol: , nie gniewam się ,spokojnie,tak tylko napisalam :)

Kubus krzyczy wnieboglosy,poliki czerwone,ehhh,mama nadzieję,że to jednak tylko-aż zęby....
Lece do niego
13 lata 3 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282297 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 3 dni temu #282298 przez adee84
moje dziecko świetnie się bawi i nie zamierza spać :dry: ciekawe o której zaśnie :unsure:
Happymama no myślałyśmy, żeś przepadła :)
Avika wybaczamy :)
Dorotka współczuję wielgaśnie :kiss:
13 lata 3 dni temu #282312 przez jusia
uffff mała wykąpana spi...ale po wielkim boju :( wogole jesc nie chce...
Domi tak ma kostium :laugh:
ja tez jestem za pchaczem :)
A Niki rzeczywiscie jest nader silny jak na ten wiek :) ale ty Angelika chyba szybko wprowadzalas rozne jedzonka moze dlatego :unsure:
Adee co z tymi naszymi dzieciaczkami ze spac wieczorami nie chca :unsure:
13 lata 3 dni temu #282327 przez happymamma
adee84 napisał:

Ha! Miałyście nadzieję pewnie! Ale ze mna nie pójdzie tak łatwo :evil:
13 lata 3 dni temu #282329 przez adee84
zasnęła ufff ale w naszym łóżku, teraz poczekam chwile i ją przełożę :) a potem o ile nie zasnę to zapodam sobie nowy odc Chirurgów, bo jestem w tyle za Madzią :laugh:
13 lata 3 dni temu #282334 przez angellika1
Jusia to chyba nie od jedzenia :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 3 dni temu #282337 przez adee84
happymamma napisał:

adee84 napisał:

Ha! Miałyście nadzieję pewnie! Ale ze mna nie pójdzie tak łatwo :evil:

no zabić to za mało :dry: :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży