- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282276 przez happymamma
Hej
Asik, nieeeeeeee, niestety M mi się rozłożył ( ale nie w taki sposób niestety ) ...
A więc na początek - zdjęcia Wasze i dzieciaczków przecudne oczywiście Ja jutro może coś wrzucę, bo cały dzień Was nadrabiłam
Sto lat dla Majeczki i Mateusia !!! I gratuluję Majeczce zębolka
Zuza - wytrwałości życzę
Viszka witaj ponownie i wpadaj do nas częściej Spóźnione życzenia dla Kasiuni
Pipin przepiękny kasownik i ja też tęskniłam bo jesteś fajna i cię lubię A twój M musiał ulec poważnemu urazowi głowy w dzieciństwie - innej opcji ni ma
Martucha A jak się ta pindzia nie odczepi to ja ci mogę pomoc pomóc jej się odczepić Jak kiedyś była mojego M przy okazji spotkaia ze znajomymi walnęła tekstem w stylu "a pamiętasz" i tak kilka razy, powiedziałam jej, że jak się ma tak cudowna teraźniejszość, to do przeszłości wraca się niechętnie
Martucha i tak całkiem poważnie - daj znać na przyszłość i wpadaj do nas - serio serio!!! My zazwyczaj wieczorami siedzimy w domu, bo z dziećmi do knajpy nie chcą nas wpuścić
I w ogóle to, jesssooooooo, sorrrrrrryyyyyyy, nie wiedziałam, że cię wkopałam Nie wiedziałam Wybaczysz??? Bo będę ryczeć
Angelikaaaaaaa!!! A mi się śniło, że mój dawny znajomy namawaiał mnie na zdradę, co było dla mnie obrzydliwe i nie chciałam, ale jakoś bałam mu się o tym powiedzieć I przyszedł moj M, przejrzał jego zamiary i mnie "zgarnął" od tamteggo, a ja oczułam wielką ulgę... Co to znaczy???
Motylku, Boziu droga Współczuję
Edzia, piękna jesteś
Beti, jak pobranie???
Asik, aż mnie mój własny palec zabolał A Szymek silny jest
Nika, fajnie, że jesteś z powrotem Buziki dla Nelci
Anetka, ucałuj Fifika od coci I siebie też łod mnie
Madzia, jaki wdzięczne określenie bratowej A opis kaszy - bardzo proszę, wklejaj, ale pod jednym warunkiem... Czy ja mogę zamieszkac w Twojej kuchni - cudna jest Obiecuję nie rzucać się w oczy
Sonia, a jakie Majeczka miała (ma) objawy?? No i buziaki dl bidulki
Angelika, chodzik???
Uffff, mam nadzieję tylko, że nikogo nie pominęłam
Asik, nieeeeeeee, niestety M mi się rozłożył ( ale nie w taki sposób niestety ) ...
A więc na początek - zdjęcia Wasze i dzieciaczków przecudne oczywiście Ja jutro może coś wrzucę, bo cały dzień Was nadrabiłam
Sto lat dla Majeczki i Mateusia !!! I gratuluję Majeczce zębolka
Zuza - wytrwałości życzę
Viszka witaj ponownie i wpadaj do nas częściej Spóźnione życzenia dla Kasiuni
Pipin przepiękny kasownik i ja też tęskniłam bo jesteś fajna i cię lubię A twój M musiał ulec poważnemu urazowi głowy w dzieciństwie - innej opcji ni ma
Martucha A jak się ta pindzia nie odczepi to ja ci mogę pomoc pomóc jej się odczepić Jak kiedyś była mojego M przy okazji spotkaia ze znajomymi walnęła tekstem w stylu "a pamiętasz" i tak kilka razy, powiedziałam jej, że jak się ma tak cudowna teraźniejszość, to do przeszłości wraca się niechętnie
Martucha i tak całkiem poważnie - daj znać na przyszłość i wpadaj do nas - serio serio!!! My zazwyczaj wieczorami siedzimy w domu, bo z dziećmi do knajpy nie chcą nas wpuścić
I w ogóle to, jesssooooooo, sorrrrrrryyyyyyy, nie wiedziałam, że cię wkopałam Nie wiedziałam Wybaczysz??? Bo będę ryczeć
Angelikaaaaaaa!!! A mi się śniło, że mój dawny znajomy namawaiał mnie na zdradę, co było dla mnie obrzydliwe i nie chciałam, ale jakoś bałam mu się o tym powiedzieć I przyszedł moj M, przejrzał jego zamiary i mnie "zgarnął" od tamteggo, a ja oczułam wielką ulgę... Co to znaczy???
Motylku, Boziu droga Współczuję
Edzia, piękna jesteś
Beti, jak pobranie???
Asik, aż mnie mój własny palec zabolał A Szymek silny jest
Nika, fajnie, że jesteś z powrotem Buziki dla Nelci
Anetka, ucałuj Fifika od coci I siebie też łod mnie
Madzia, jaki wdzięczne określenie bratowej A opis kaszy - bardzo proszę, wklejaj, ale pod jednym warunkiem... Czy ja mogę zamieszkac w Twojej kuchni - cudna jest Obiecuję nie rzucać się w oczy
Sonia, a jakie Majeczka miała (ma) objawy?? No i buziaki dl bidulki
Angelika, chodzik???
Uffff, mam nadzieję tylko, że nikogo nie pominęłam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282277 przez angellika1
Asik a dlaczego przeciwna jestes ?
Daniela tez wkladalam do chodzika i tez smigał odpukac z kregosłupem ma wsi oki na palcach nie codził i stopy tez dobrze
Daniela tez wkladalam do chodzika i tez smigał odpukac z kregosłupem ma wsi oki na palcach nie codził i stopy tez dobrze
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282280 przez angellika1
Happymamma wedg mnie to oznaczac moze zze jakas sprzeczka wisiala w powietrzu
a dlaczego sie tak dziwicie z tym chodzikiem ? qurmaly juz sam siedzicze moze nie powinien ale w sumie
a dlaczego sie tak dziwicie z tym chodzikiem ? qurmaly juz sam siedzicze moze nie powinien ale w sumie
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282284 przez dorotas29
Happymamma-witaj!!!
Mnie pominelas,ale sie nie gniewam
Kubus nie spi- pierwszy raz od pieciu miesiecy i 10 dni siedzi u mnie na kolanach o tej godzinie,gorączka dalej 38,5
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Angelika- ja zwolenniczką chodzikow też nie jestem,ale Jula śmigala w chodziku i zaczęła świetnie chodzic ,jak miala skończone10 miesiecy
Zuza- włos???bleee
Ehhh,kiedy ten moj syn zasnie????
Mnie pominelas,ale sie nie gniewam
Kubus nie spi- pierwszy raz od pieciu miesiecy i 10 dni siedzi u mnie na kolanach o tej godzinie,gorączka dalej 38,5
Madzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Angelika- ja zwolenniczką chodzikow też nie jestem,ale Jula śmigala w chodziku i zaczęła świetnie chodzic ,jak miala skończone10 miesiecy
Zuza- włos???bleee
Ehhh,kiedy ten moj syn zasnie????
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282289 przez happymamma
Dorotka Ale pamiętam, że idziesz do neurologa i trzymam kciuki No i buziaki dla Kubusia A skąd taka gorączka ??
No i jeszcze miałam Asik napisać, że trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania
Ja też nie jestem zwolenniczką chodzików Ewentualnie, kupię Jasiowi "pchacz", ale to jak już sam będzie wstawał
No i jeszcze miałam Asik napisać, że trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania
Ja też nie jestem zwolenniczką chodzików Ewentualnie, kupię Jasiowi "pchacz", ale to jak już sam będzie wstawał
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282290 przez avika
czesc kobitki, przepraszam ale na razie nie odpisuje jak maly maruder usnie to postaram sie was nadrobic bo caly dzionek mnie nie bylo a tuuuuu... zaszalalyscie kobiety zaszalalyscie - mimo, ze dla was to juz norma
Asik, adee - dziekuje, mysle jednak, ze wszystkie nasze malenstwa sa przeslodkie i kazde na swoj sposob bedzie czarowac w przyszlosci plec przeciwna... obysmy my byly dobrymi tesciowymi
milego wieczorku jesli dam rade nadrobic to sie odezwe - jednak z gory przepraszam za to, ze nie zawsze odpisze imiennie na wszystko bo jednak zajmie mi troche czasu aby was nadrabiac i potem odpisywac jako-tako wybaczycie, co nie?
Asik, adee - dziekuje, mysle jednak, ze wszystkie nasze malenstwa sa przeslodkie i kazde na swoj sposob bedzie czarowac w przyszlosci plec przeciwna... obysmy my byly dobrymi tesciowymi
milego wieczorku jesli dam rade nadrobic to sie odezwe - jednak z gory przepraszam za to, ze nie zawsze odpisze imiennie na wszystko bo jednak zajmie mi troche czasu aby was nadrabiac i potem odpisywac jako-tako wybaczycie, co nie?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 dni temu przez avika.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 3 dni temu #282312 przez jusia
uffff mała wykąpana spi...ale po wielkim boju wogole jesc nie chce...
Domi tak ma kostium
ja tez jestem za pchaczem
A Niki rzeczywiscie jest nader silny jak na ten wiek ale ty Angelika chyba szybko wprowadzalas rozne jedzonka moze dlatego
Adee co z tymi naszymi dzieciaczkami ze spac wieczorami nie chca
Domi tak ma kostium
ja tez jestem za pchaczem
A Niki rzeczywiscie jest nader silny jak na ten wiek ale ty Angelika chyba szybko wprowadzalas rozne jedzonka moze dlatego
Adee co z tymi naszymi dzieciaczkami ze spac wieczorami nie chca
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282327 przez happymamma
adee84 napisał:
Ha! Miałyście nadzieję pewnie! Ale ze mna nie pójdzie tak łatwoHappymama no myślałyśmy, żeś przepadła
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #282334 przez angellika1
Jusia to chyba nie od jedzenia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona