BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 dni temu #282439 przez a!gusia
Hej..pamietacie mnie jeszcze?;-) juutro lece do Polski wiec znow poprosze o trzymanie kciukow..ponoc sporo sniegu ;-)odezwe sie w srode i Wam wsio opowiem. Jutro tez szczepienie!Papa..buzialki.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 dni temu #282446 przez soniasg
wpadłam tylko na chwilke

100 lat dla Majeczki i Mateuszka :) dużo zdrówka przede wszystkim bo ono jest najważniejsze

nadrobiłam Was tak "po łebkach" niestety nie wiem co której chciałam napisać

Happymamma zapalenie oskrzeli ma 2 raz i każde objawiało się inaczej. przy pierwszym w ogóle nie kaszlała a teraz poprostu masakra męczy się strasznie. W sobotę zaczęła delikatnie kaszleć. pojechałam do lekarza osłuchał ją i stwierdził, że nic nie ma najprawdopodobniej wydzielina z noska spływała do gardła. w niedzielę było troszkę gorzej ale stwierdziłam, że poczekam. dzisiaj jak zaczęła kaszleć to się przeraziłam. to taki kaszel jak stary palacz ma. bidulka odkasłuje a nie umie. odrywa jej się wszystko w tych oskrzelach męczy się strasznie. najgorzej jej jak śpi to wtedy strasznie kaszle i wydaje takie dzwięki jak na kupkę. chcę odkasłać ale nie potrafi. a to niby taki początek dopiero, prawie nic osłuchowo nie słychać. mamy przepisany antybiotyk zastanawiałam się razem z doktorką czy jej podać czy nie ale stwierdziłyśmy, że nie będziemy ryzykować i podamy. zobaczymy co będzie jutro

Marta ja dopiero jutro zaczynam bo dziś nie miałam głowy na nic.

jeszcze raz pzepraszam, że nie odpisuję ale naprawdę nie mam głowy strasznie się martwię tym kaszlem.

dobranoc :kiss: :kiss:
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #282447 przez beti
Noooo nadrobiłam to mogę wreszcie napisać co u nas :)
Fifi po raz kolejny zszokował nas i wszystkich dookoła...byliśmy na tym pobraniu, ja od rana wlałam w niego 200 ml herbatki, żeby ta krew wreszcie rzadka była no i się udało :D :D słuchajcie...upuściły mu 2 duże próbówki krwi, a on znowu nie zauważył i się śmiał :ohmy: :D pielęgniarki powiedziały, że pierwszy raz im się takie dziecko trafiło :D jestem z niego DUMNA STRASZNIE!!! :D :D :D :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Asik, my używamy Dentinox

Anetko :kiss:

Kamila, widziałam Matiego na FB, słodziak!! :)

Madzia, jak ja Ci kuchni zazdroszcze....ehhhh....moze za 100 lat :(

Pippin...o matko ile spojlerów :ohmy:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Marta_szh...mmmmmm....fajny weekend :)

Sonia, trzymam kciuki za Majusie :kiss:
Dorotka, za Kubusia też trzymam kciukasy!!! :kiss:

Motylek, mortfologia, watrobowe, tarczycowe, witamina D itp itd :) więszość wyników jutro, a wit D za 2 tygodnie...

Majeczka szyka bajeczki :) ale jej włoski rosną :ohmy:

Niki, nie śpiesz się tak, jeszcze się nachodzisz ;)

Avika, ale masz przystojniaka :)

Jusia, ja taki bujak kupiłam znajomej, jest bardzo zadowolona :)
Ło matko, a co Wy oglądacie?? :ohmy: :P

Szymuś, mamy taki sam kocyk :)

Agusia, trzymamy kciukasy :)

A oto co dziś znalazłam w kojcu :) z mojej ulubionej serii...gdzie jest bobas???... :)))

A ponieważ dawno Wam fotek Fifika nie wstawiałam to teraz wrzucę kilka :)

I moje ulubione :kiss: :kiss:
Załączniki:
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282455 przez avika
dzien dobry :)

Beti, zdjecia super, a Fifi hmmm... jakie ma calusne usteczka, slodki, panny beda pchac sie drzwiami i oknami :blink:

Asik wyprzedzilas moje pytanie bo ja wczoraj staralam sie was nadrobic i zastanawialam sie jak wy to robicie, ze tak imiennie kazdej odpisujecie a przy tym sie nie gubicie, ja niestety padlam wieczorem z nosem w klawiaturze :blush:

Adee - Maja ma cudne oczka.

Soniasq - trzymam kciuki oby coreczka jaknajszybciej wyzdrowiala i zeby to jakos lzej przechodzila, o ile to mozliwe.

Agusia - szczesliwej i spokojnej podrozy

Motylek co lekarz powiedzial? Chyba nie pisalas, czy moze mi umknelo w trakcie nadrabiania waszych postow, jesli tak to przepraszam :blush:

pippin - hmmm, jesli moge...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Asik - rosnie Ci zdolny lobuziak, Moj synek w sumie wczesniak i jakby starszy od Szymka ale powiem Ci, ze nie zasuwa jeszcze tak dobrze jak Twoj.

jusia - sliczna z Ciebie kobietka, ja tam nie widze tego o czym piszesz no ale wiesz ja po tej ciazy to nie wiem czy widze lepiej czy moze widze tak jak mi sie wydaje, ze to co chce widziec, zagmatwalam, ale i tak twierdze, ze to co piszesz a jak na fotkach to sie nic a nie nie zgadza :silly:

Anetko - jak dzisiejsza nocka? Fifi byl mozliwszy? U nas jak zabki szly to tez w sumie nawet jeszcze wczoraj byl niemozliwy maruda, nie potrafil zasnac a jak juz zasnal to co pol godziny sie wybudzal. Tak ten drugi zabek meczyl moje biedactwo.

Kamila - dziekuje, ze wstawilas tu fotki bo ja fb - niestety niet.

Madzia- normalnie szczena mi opadla - zajefajnista kuchnia. Jakbym taka miala i tyle przestrzeni.. to bym z niej nie wychodzila :blink: Ty tez masz mozliwosc na taka przestrzen czy chodzilo tylko o mebelki?

uciekam bo mamy dzis napiety dzionek i musze siebie ogarnac a potem synka i wybywamy zeby pozalatwiac ile sie da. Pewnie dopiero jutro was nadrobie... ale juz sie boje :silly:

milego dnia i zeby ta wasza wena w pisalniu udzielila i mi sie potem w nadrabianiu
13 lata 2 dni temu #282457 przez Hania
Hejka.:)

Fifi śliczny:)

avika, miłego dnia:)

Nocka u nas pięknie przespana:) Fifi nie chce w nocy już jeść
Wiela śniega nasuło :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

mykamy na zakupy:)
13 lata 2 dni temu #282474 przez domii
Hej
U nas wieczor i nocka koszmarna :( napisze pozniej jak pojdzie spac

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 dni temu #282479 przez Biedronka160
Hej dziewczyny. Ogarnęłam jakoś szkołę i wpadłam na chwilę.
3 egzaminy za mną a 4 jeszcze przede mną, więc wybaczcie, że nie jestem na bieżąco :)
Mam jakieś 50 stron do nadrobienia :P Może kiedyś to uda mi się nadrobić :P

U nas śnieg pada !! A moje dzieciaki zakatarzone. Nockę miałam z głowy bo mała nie miała jak oddychać. Teraz niby śpi - zobaczymy jak długo.

No i sto lat dla solenizantów wszystkich !!! Bo nie wiem kto kiedy miał, ale z całego serca wszystkiego co najlepsze !!!
13 lata 2 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282483 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 dni temu #282488 przez beti
Dzień dobry :)

Ja tylko na chwilkę bo zaraz lecę do Siostry na basen i spacer :)

Asik, polecam tą herbatkę, bo po niej krew leciala jak z kranu i pobrały mu rach ciach :)
13 lata 2 dni temu #282493 przez adee84
1000000 lat i wszystkiego najlepszego dla Szymusia :kiss: :kiss:
Beti Filipek dzielny chłopczyk a jaki przystojny..... :kiss: :woohoo:
Domi co tam?
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282502 przez kamila_86
Wszystkiego najlepszego dla Szymka !!

Dorota, Sonia, Biedronka zdrówka dla waszych dzieciaczków!!

Majeczka, Filipek, Silvia, Szymek no i inne maluszki( nie pamietam wszystkich) no śliczne fotki :) cudnie

Agusia to trzymamy kciuki ;)

Wczoraj mówiłam, że Mati jak daje mu ręce to podnosi tylko pupę i brzuszek a główki nie, no to M mu pokazał, że główkę też trzeba podnieść i jak zakumał to teraz chce się ciągle podnosić ;) Dzisiaj na 17 na basen :) już się doczekać nie mogę

Beti Fifi jaki dzielny !!
13 lata 2 dni temu #282509 przez happymamma
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!! Najlepszego dla Szymka!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 2 dni temu #282511 przez Pippin
dobry
domii u nas tak samo w nocy pobudki co godzinę i stękanie i marudzenie :(

dziewczyny które jużpodaja zupki malcom dajcie jakieś przepisy co bym w kółka jedna i tą samą mu nie podawała bo mam zamiar dziś zaczać i robię rosołek na skrzydełku marchewce i z ziemniakiem zmiksuję i mu dam moze jest głodny cały czasnie wiem

avika ślicznosci Twój syneczek :kiss:
beti Filip wymiata jak zwykle zresztą

nadrobie później bo młody marudzi ......... :(
13 lata 2 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282522 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 dni temu #282529 przez Pippin
a dlaczego nie z warzywami??
Moderatorzy: ilona
Reklama