BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 dni temu #282534 przez domii
Jestem ale nie wiem jak dlugo :(

Jusia ja mam ten lezaczek-polecam ci ale kup uzywany bo dziecko przeciez nie zniszczy a jest dosc drogi,Blazej lubi w nim siedziec ciagnac za malpke hipka,ja go w nim karmie sa 3 poziomy nachylenia ogolnie bardzo fajny :)

Happymamma wspolczuje chorego meza

Asik super ze Marecki przyjedzie :) a Szymus tak slodko spi w lozeczku na tym zdjeciu :) i STO LAT :kiss: :kiss: :kiss:

Monka welcome back :)

Biedronka powodzenia na egzaminach

Hania ciesze sie ze Fifi znowu ladnie w nocy spal

Kamila no widzisz nie bylo sie czym przejmowac :) a i milego popoludnia na basenie

Beti super ze Filipek tak dobrze zniosl to ppobranie krwi,zdjecia swietne-a powiedz podoba mu sie ta gasienica z Lamaze??

Avika slicznego masz synka

Ja poszlam wczoraj na zumbe i o 22 maz zadzwonil zebym jak najszybciej przyjechala,mlody obudzil sie z takim krzykiem i placzem ze nie mozna go bylo przez pol godziny uspokoic :( dopiero jak podal preparat na zabki to na chwile sie uspokoil,przyjechalam dalam cyca i byl spokoj dopoki do lozeczka nie odlozylam bo znowu taki ryk :( wiec wzielam go do nas do lozka,przez ten placz taki katar zlapal ze nawet nie chcial zebym mu odciagla z noska bo znowu w ryk :( normalnie bezsilna i budzil sie co chwile,dopiero rano mu troche odciaglam i na brzuszek zeby mu nie splywal katarek do buzi :( :( normalnie ja juz nie wiem skok zabki,czy cos innego masakra az mi sie ryczec chce jak sobie nocke przypomne :(

Pippin to wspolczuje :kiss: :kiss: :kiss:

Soniaq :kiss: :kiss: :kiss: dla Majeczki

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
13 lata 2 dni temu #282544 przez happymamma
Domii, Pipin współczuję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewczyn, a tak z innej beczki - kupujecie juz krzesełka do karmienia??? I jakie?? Bo za 3 tyg trzeba będzie Jasiulkowi podawać obiadki, a tu nie ma gdzie ;)
13 lata 2 dni temu #282547 przez domii
Pippin ja robie tak jak Asik pisze, miesko gotuje osobno a warzywka osobno a pozniej jak miksuje to do tego mieska dolewam troche wody z warzyw bo z tej z mieska to za duzo tluszczu i innych farfocli jest i pozniej wrzucam warzywka i wsio razem blenderem
J robie tak jak Angelika na dwa dni gotuje wiec przez dwa dni je zupke np,z marchewki ziemniak pietruszki bialej i indyczka nastepnie z ziemniaka marchewki pora i kurczaka-kupilam szpinak wiec sprobuje z ziemniaka i szpinaku i np.krolika a pozniej to jeszcze bede wprowadzac inne warzywa tylko musze sie dowiedziec jakie juz mozna

Happymamma ja narazie daje w lezaczku bujaczku a krzeselko to kupie pozniej,madzia kiedys wstawila link bo juz kupila na alegro

13 lata 2 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282548 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282557 przez Kasiek
Szymus 1000 latek :kiss: :kiss:

Beti Filipek slodziutki i jakie ma fajne ubranko :)

Kamila, Avika wasze chlopaczki tez sliczne :)

Sonia, Dorotka i Biedronka zyczymy zdrowka dzieciaczkom

Madzia kuchnia super :) jak kiedys dorobie sie takiej kasy to tez chce taka miec :) tylko chyba mi sie nie zmiesci w domu :S :S :S

Domii to ciezka nocke mialas :kiss: wspolczuje :dry: nameczyliscie sie razem z Blazejkiem :(

Angelika slinych masz synkow :) i Niki juz smiga??

pewnie nie wszystkim odpisze bo nie pamietam, duzo mialam do nadrabiania, ostatnio jestem tylko rano jak Iga spi, potem jakos nie mam kiedy wejsc a wieczorami jak zaczne czytac to albo mi m laptopka gwizdnie albo ja sil nie mam by odpisywac :(

my tez jedzonko dajemy na razie w zablokowanym lezaczku
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282559 przez domii
Asik ja nie umiem w dzien spac,zreszta teraz pospal cale 20min :dry: dzieki za linki :)

Ide wrzuce wam tylko zdjecie z wczoraj
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Załączniki:
13 lata 2 dni temu #282565 przez Kasiek
Domii cudny ten Twoj Blazejek :laugh:
szkoda ze mi go Edytka zwinęła dla swojej Silvi :blink: :silly: :side:
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282570 przez happymamma
Filip, Błażej - piękne chłopaki :kiss:

A mi się Jasio wczoraj rozryczał jak mu chciałam dziąsełka sprawdzić :blush: No to już mu nie pcham tam paluchów ;) I wicie co moją Małpkę uspokaja?? Dłubanie mu w uchu patyczkiem, czyli pseudo czyszczenie uszka :ohmy: :lol:

Dzięki dziewczyny! Zapomniałam o bujaczku! :lol: W takim razie ja też jescze nie kupuje krzesełka :)

Asik, dzięki za linki, przydadzą się bardzo :)
13 lata 2 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282575 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 dni temu #282579 przez dorotas29
Hej!!!

Kasiek, Kubus w razie czego jest wolny :laugh:

Szymuś sto lat, dużo zdrówka i dobrej zabawy oraz rzeki mleka!!!!!

Kubuś dalej ma gorączkę ,jest rozgrzany jak cegla ,czerwony ,jak piec,ale przy tym bardzo dzielny

Beti- Fifi cudny i był baaaardzo dzielny :)
Błażejek też prześliczny, Kamila, Avika- Wasze pociechy również śliczne!!!
No ,co tu dużo pisać, udały sie nam te nasze brzdące :) ,

A Kubuś je w leżaczku- daję go do pozycji siedzacej i już ,my mamy takie stare drewniane krzesełko ,a na nie jeszcze za wczesnie
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282580 przez soniasg
100 lat dla Szymusia!!!!!!!!!!

Beti Fifi jest ZAJEBISTY :laugh: oczy usta poprostu bajka :) a do tego taki dzielny :)

Haniu no widzisz wsztstko wraca do normy oby tak zostało i Fifi przesypiał noce

Domi współczuję moze to faktycznie skok i zabki jednoczesni. zdjęcie super Błażejek to przystojniak

Pippin :kiss:

Biedronka trzymam kciuki napewno się uda :) ja coraz częściej myslę o powrocie na studia

Madzia kuchnia super, kolor zajeb.... zazdroszczę

Happymamma ja karmię w nosidełku jeszcze
13 lata 2 dni temu #282583 przez dorotas29
Agusia- spokojnej podróży
Biedronka- zdrowka dla Dzieciaczkow!!
13 lata 2 dni temu #282585 przez Kasiek
Dorotka Kubus wolny?? :laugh: to ja go zamawiam na ziecia :laugh: :lol:
13 lata 2 dni temu #282586 przez soniasg
a nasza nocka nawet spokojnA Majka obudziła się tylko raz. gorzej było z zaśnięciem bo co jej sie udało to ten kaszel ją budził..... teraz jest to samo, śpi na moim brzuchu ale co chwilę się budzi...

Dorotko dużo zdrówka dla Kubusia :kiss: :kiss:
13 lata 2 dni temu #282589 przez adee84
Kamila widzisz jaki Mati spryciarz, chciał tylko, żeby tata pokazał mu jak się podnosić :) i zazdraszczam basenu :)
Pippin ja nie pomogę, Asik widzę linki wrzuciła :) sama kiedyś skorzystam :)
Domi współczuję wieczoru i nocki :kiss: odpocznij w miare możliwości :kiss: a Błażejek cudo małe :kiss:
Kasiek bardzo dobrze potraktowałaś t :lol: zuch kobieta :woohoo:
Dorotka zdrówka dla Kubusia, Soni zdrówka dla Mai, Biedronka zdrówka dla dzieciaczków :kiss:
a gdzie Renatka?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka