- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282534 przez domii
Jestem ale nie wiem jak dlugo
Jusia ja mam ten lezaczek-polecam ci ale kup uzywany bo dziecko przeciez nie zniszczy a jest dosc drogi,Blazej lubi w nim siedziec ciagnac za malpke hipka,ja go w nim karmie sa 3 poziomy nachylenia ogolnie bardzo fajny
Happymamma wspolczuje chorego meza
Asik super ze Marecki przyjedzie a Szymus tak slodko spi w lozeczku na tym zdjeciu i STO LAT
Monka welcome back
Biedronka powodzenia na egzaminach
Hania ciesze sie ze Fifi znowu ladnie w nocy spal
Kamila no widzisz nie bylo sie czym przejmowac a i milego popoludnia na basenie
Beti super ze Filipek tak dobrze zniosl to ppobranie krwi,zdjecia swietne-a powiedz podoba mu sie ta gasienica z Lamaze??
Avika slicznego masz synka
Ja poszlam wczoraj na zumbe i o 22 maz zadzwonil zebym jak najszybciej przyjechala,mlody obudzil sie z takim krzykiem i placzem ze nie mozna go bylo przez pol godziny uspokoic dopiero jak podal preparat na zabki to na chwile sie uspokoil,przyjechalam dalam cyca i byl spokoj dopoki do lozeczka nie odlozylam bo znowu taki ryk wiec wzielam go do nas do lozka,przez ten placz taki katar zlapal ze nawet nie chcial zebym mu odciagla z noska bo znowu w ryk normalnie bezsilna i budzil sie co chwile,dopiero rano mu troche odciaglam i na brzuszek zeby mu nie splywal katarek do buzi normalnie ja juz nie wiem skok zabki,czy cos innego masakra az mi sie ryczec chce jak sobie nocke przypomne
Pippin to wspolczuje
Soniaq dla Majeczki
Jusia ja mam ten lezaczek-polecam ci ale kup uzywany bo dziecko przeciez nie zniszczy a jest dosc drogi,Blazej lubi w nim siedziec ciagnac za malpke hipka,ja go w nim karmie sa 3 poziomy nachylenia ogolnie bardzo fajny
Happymamma wspolczuje chorego meza
Asik super ze Marecki przyjedzie a Szymus tak slodko spi w lozeczku na tym zdjeciu i STO LAT
Monka welcome back
Biedronka powodzenia na egzaminach
Hania ciesze sie ze Fifi znowu ladnie w nocy spal
Kamila no widzisz nie bylo sie czym przejmowac a i milego popoludnia na basenie
Beti super ze Filipek tak dobrze zniosl to ppobranie krwi,zdjecia swietne-a powiedz podoba mu sie ta gasienica z Lamaze??
Avika slicznego masz synka
Ja poszlam wczoraj na zumbe i o 22 maz zadzwonil zebym jak najszybciej przyjechala,mlody obudzil sie z takim krzykiem i placzem ze nie mozna go bylo przez pol godziny uspokoic dopiero jak podal preparat na zabki to na chwile sie uspokoil,przyjechalam dalam cyca i byl spokoj dopoki do lozeczka nie odlozylam bo znowu taki ryk wiec wzielam go do nas do lozka,przez ten placz taki katar zlapal ze nawet nie chcial zebym mu odciagla z noska bo znowu w ryk normalnie bezsilna i budzil sie co chwile,dopiero rano mu troche odciaglam i na brzuszek zeby mu nie splywal katarek do buzi normalnie ja juz nie wiem skok zabki,czy cos innego masakra az mi sie ryczec chce jak sobie nocke przypomne
Pippin to wspolczuje
Soniaq dla Majeczki
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282544 przez happymamma
Domii, Pipin współczuję
Dziewczyn, a tak z innej beczki - kupujecie juz krzesełka do karmienia??? I jakie?? Bo za 3 tyg trzeba będzie Jasiulkowi podawać obiadki, a tu nie ma gdzie
Dziewczyn, a tak z innej beczki - kupujecie juz krzesełka do karmienia??? I jakie?? Bo za 3 tyg trzeba będzie Jasiulkowi podawać obiadki, a tu nie ma gdzie
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282547 przez domii
Pippin ja robie tak jak Asik pisze, miesko gotuje osobno a warzywka osobno a pozniej jak miksuje to do tego mieska dolewam troche wody z warzyw bo z tej z mieska to za duzo tluszczu i innych farfocli jest i pozniej wrzucam warzywka i wsio razem blenderem
J robie tak jak Angelika na dwa dni gotuje wiec przez dwa dni je zupke np,z marchewki ziemniak pietruszki bialej i indyczka nastepnie z ziemniaka marchewki pora i kurczaka-kupilam szpinak wiec sprobuje z ziemniaka i szpinaku i np.krolika a pozniej to jeszcze bede wprowadzac inne warzywa tylko musze sie dowiedziec jakie juz mozna
Happymamma ja narazie daje w lezaczku bujaczku a krzeselko to kupie pozniej,madzia kiedys wstawila link bo juz kupila na alegro
J robie tak jak Angelika na dwa dni gotuje wiec przez dwa dni je zupke np,z marchewki ziemniak pietruszki bialej i indyczka nastepnie z ziemniaka marchewki pora i kurczaka-kupilam szpinak wiec sprobuje z ziemniaka i szpinaku i np.krolika a pozniej to jeszcze bede wprowadzac inne warzywa tylko musze sie dowiedziec jakie juz mozna
Happymamma ja narazie daje w lezaczku bujaczku a krzeselko to kupie pozniej,madzia kiedys wstawila link bo juz kupila na alegro
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282557 przez Kasiek
Szymus 1000 latek
Beti Filipek slodziutki i jakie ma fajne ubranko
Kamila, Avika wasze chlopaczki tez sliczne
Sonia, Dorotka i Biedronka zyczymy zdrowka dzieciaczkom
Madzia kuchnia super jak kiedys dorobie sie takiej kasy to tez chce taka miec tylko chyba mi sie nie zmiesci w domu
Domii to ciezka nocke mialas wspolczuje nameczyliscie sie razem z Blazejkiem
Angelika slinych masz synkow i Niki juz smiga??
pewnie nie wszystkim odpisze bo nie pamietam, duzo mialam do nadrabiania, ostatnio jestem tylko rano jak Iga spi, potem jakos nie mam kiedy wejsc a wieczorami jak zaczne czytac to albo mi m laptopka gwizdnie albo ja sil nie mam by odpisywac
my tez jedzonko dajemy na razie w zablokowanym lezaczku
Beti Filipek slodziutki i jakie ma fajne ubranko
Kamila, Avika wasze chlopaczki tez sliczne
Sonia, Dorotka i Biedronka zyczymy zdrowka dzieciaczkom
Madzia kuchnia super jak kiedys dorobie sie takiej kasy to tez chce taka miec tylko chyba mi sie nie zmiesci w domu
Domii to ciezka nocke mialas wspolczuje nameczyliscie sie razem z Blazejkiem
Angelika slinych masz synkow i Niki juz smiga??
pewnie nie wszystkim odpisze bo nie pamietam, duzo mialam do nadrabiania, ostatnio jestem tylko rano jak Iga spi, potem jakos nie mam kiedy wejsc a wieczorami jak zaczne czytac to albo mi m laptopka gwizdnie albo ja sil nie mam by odpisywac
my tez jedzonko dajemy na razie w zablokowanym lezaczku
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 dni temu przez Kasiek.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282570 przez happymamma
Filip, Błażej - piękne chłopaki
A mi się Jasio wczoraj rozryczał jak mu chciałam dziąsełka sprawdzić No to już mu nie pcham tam paluchów I wicie co moją Małpkę uspokaja?? Dłubanie mu w uchu patyczkiem, czyli pseudo czyszczenie uszka
Dzięki dziewczyny! Zapomniałam o bujaczku! W takim razie ja też jescze nie kupuje krzesełka
Asik, dzięki za linki, przydadzą się bardzo
A mi się Jasio wczoraj rozryczał jak mu chciałam dziąsełka sprawdzić No to już mu nie pcham tam paluchów I wicie co moją Małpkę uspokaja?? Dłubanie mu w uchu patyczkiem, czyli pseudo czyszczenie uszka
Dzięki dziewczyny! Zapomniałam o bujaczku! W takim razie ja też jescze nie kupuje krzesełka
Asik, dzięki za linki, przydadzą się bardzo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 dni temu przez happymamma.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282579 przez dorotas29
Hej!!!
Kasiek, Kubus w razie czego jest wolny
Szymuś sto lat, dużo zdrówka i dobrej zabawy oraz rzeki mleka!!!!!
Kubuś dalej ma gorączkę ,jest rozgrzany jak cegla ,czerwony ,jak piec,ale przy tym bardzo dzielny
Beti- Fifi cudny i był baaaardzo dzielny
Błażejek też prześliczny, Kamila, Avika- Wasze pociechy również śliczne!!!
No ,co tu dużo pisać, udały sie nam te nasze brzdące ,
A Kubuś je w leżaczku- daję go do pozycji siedzacej i już ,my mamy takie stare drewniane krzesełko ,a na nie jeszcze za wczesnie
Kasiek, Kubus w razie czego jest wolny
Szymuś sto lat, dużo zdrówka i dobrej zabawy oraz rzeki mleka!!!!!
Kubuś dalej ma gorączkę ,jest rozgrzany jak cegla ,czerwony ,jak piec,ale przy tym bardzo dzielny
Beti- Fifi cudny i był baaaardzo dzielny
Błażejek też prześliczny, Kamila, Avika- Wasze pociechy również śliczne!!!
No ,co tu dużo pisać, udały sie nam te nasze brzdące ,
A Kubuś je w leżaczku- daję go do pozycji siedzacej i już ,my mamy takie stare drewniane krzesełko ,a na nie jeszcze za wczesnie
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282580 przez soniasg
100 lat dla Szymusia!!!!!!!!!!
Beti Fifi jest ZAJEBISTY oczy usta poprostu bajka a do tego taki dzielny
Haniu no widzisz wsztstko wraca do normy oby tak zostało i Fifi przesypiał noce
Domi współczuję moze to faktycznie skok i zabki jednoczesni. zdjęcie super Błażejek to przystojniak
Pippin
Biedronka trzymam kciuki napewno się uda ja coraz częściej myslę o powrocie na studia
Madzia kuchnia super, kolor zajeb.... zazdroszczę
Happymamma ja karmię w nosidełku jeszcze
Beti Fifi jest ZAJEBISTY oczy usta poprostu bajka a do tego taki dzielny
Haniu no widzisz wsztstko wraca do normy oby tak zostało i Fifi przesypiał noce
Domi współczuję moze to faktycznie skok i zabki jednoczesni. zdjęcie super Błażejek to przystojniak
Pippin
Biedronka trzymam kciuki napewno się uda ja coraz częściej myslę o powrocie na studia
Madzia kuchnia super, kolor zajeb.... zazdroszczę
Happymamma ja karmię w nosidełku jeszcze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 dni temu przez soniasg.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282589 przez adee84
Kamila widzisz jaki Mati spryciarz, chciał tylko, żeby tata pokazał mu jak się podnosić i zazdraszczam basenu
Pippin ja nie pomogę, Asik widzę linki wrzuciła sama kiedyś skorzystam
Domi współczuję wieczoru i nocki odpocznij w miare możliwości a Błażejek cudo małe
Kasiek bardzo dobrze potraktowałaś t zuch kobieta
Dorotka zdrówka dla Kubusia, Soni zdrówka dla Mai, Biedronka zdrówka dla dzieciaczków
a gdzie Renatka?
Pippin ja nie pomogę, Asik widzę linki wrzuciła sama kiedyś skorzystam
Domi współczuję wieczoru i nocki odpocznij w miare możliwości a Błażejek cudo małe
Kasiek bardzo dobrze potraktowałaś t zuch kobieta
Dorotka zdrówka dla Kubusia, Soni zdrówka dla Mai, Biedronka zdrówka dla dzieciaczków
a gdzie Renatka?
Moderatorzy: ilona