- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282599 przez marta_szh
witam sie na szybkosci bo zaraz pewnie bede musiala uciekac
Sonia duuzo duzo zdrowia dla Majeczki, bardzo wspolczuje choroby coreczki, ehh oby szybko sie mała wykurowała
Błażęjek mały przystojniak
Beti Twój Fifi to cały Tata, po peostu kropla w krople słodziak
Sonia duuzo duzo zdrowia dla Majeczki, bardzo wspolczuje choroby coreczki, ehh oby szybko sie mała wykurowała
Błażęjek mały przystojniak
Beti Twój Fifi to cały Tata, po peostu kropla w krople słodziak
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282602 przez jusia
Hej dziewczyny u nas nocka spokojna, mała wstałą o 6 i do 10 balowała a teraz spi jeszcze dałam jej kaszki ale mało zjadła, łyżeczką, chyba zrobiłam za gęstą na butelke popiła moim mleczkiem i spiocha
ja byłam u kosmetyczki, zrobiłąm sobie henną rzęs..ale sie zdołowałąm bo mi powiedziała babka że po tych trwałych rzęsach zostały mi luki...i nie odrosły!!!! shit tak załuje ze sie na nie skusiłam... u mówiłam się też na paznokcie na chrziny...też jakieś trwałe...do 2 tyg mają sie trzymac, polecała bardzo i wsumie stwierdziłam że spoko, będe miałą ladne paznokcie w pracy...co o tym myslicie?? od jednego razu nie powinny mi sie zniszczyc ?? wy sie na paznokciach znacie... to jest jakis trwały lakier i powiedziała ze po 2 tyg mam przyjsc to mi zmyje u siebie w gabinecie...
100 lat dla Szymka!!
Dzieki Domi za polcenie kupie używany, chociaż już ktoś mnie przebił na aukcji
Wiki nie lubi mycia uszek, zawsze kreci głową tak ze tylko tak ledwie ledwie jej cos tam poczyszcze...
Kasiek bardzo dobrze zrobiłas...
Beti ja jeszcze nie doszłam do waszych zdjec ale zaraz zobacze widziałąm na FB super:) jak ty robisz takie swietne i kolorowe zdjecia?? moja jak widzi aparat to za nic nie odwrocisz inaczej jej uwagi...
A Wikusia jest wolna został jeszcze jakiś przystojniak dla niej???????
Domi wspolczuje nocy bidulek, ja no noc dawałam paracetamol w syropie i spokojnie spała wstedy bo te żele pomagały na chwile...
ja byłam u kosmetyczki, zrobiłąm sobie henną rzęs..ale sie zdołowałąm bo mi powiedziała babka że po tych trwałych rzęsach zostały mi luki...i nie odrosły!!!! shit tak załuje ze sie na nie skusiłam... u mówiłam się też na paznokcie na chrziny...też jakieś trwałe...do 2 tyg mają sie trzymac, polecała bardzo i wsumie stwierdziłam że spoko, będe miałą ladne paznokcie w pracy...co o tym myslicie?? od jednego razu nie powinny mi sie zniszczyc ?? wy sie na paznokciach znacie... to jest jakis trwały lakier i powiedziała ze po 2 tyg mam przyjsc to mi zmyje u siebie w gabinecie...
100 lat dla Szymka!!
Dzieki Domi za polcenie kupie używany, chociaż już ktoś mnie przebił na aukcji
Wiki nie lubi mycia uszek, zawsze kreci głową tak ze tylko tak ledwie ledwie jej cos tam poczyszcze...
Kasiek bardzo dobrze zrobiłas...
Beti ja jeszcze nie doszłam do waszych zdjec ale zaraz zobacze widziałąm na FB super:) jak ty robisz takie swietne i kolorowe zdjecia?? moja jak widzi aparat to za nic nie odwrocisz inaczej jej uwagi...
A Wikusia jest wolna został jeszcze jakiś przystojniak dla niej???????
Domi wspolczuje nocy bidulek, ja no noc dawałam paracetamol w syropie i spokojnie spała wstedy bo te żele pomagały na chwile...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 dni temu przez jusia.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282619 przez jusia
hmmmm SOnia jak oni stwierdzili zapalenie oskrzeli jak mała nie kaszlała?? jakie miala objawy inne?? jakas gorączka, katar?? czy w płucach było wtedy cos słychać??
Wiki cały czas kaszle od urodzenia...ale ostatnio cos wiecej...osłuchałam ją i nic nie było ale jak piszesz ze dali antybiotyk mimo że nic nie było słychać...hmmmm a my mamy szczepienie w czwartek...moze pojde z nią jutro do pediatry na wszelki wypadek...
Adeeee łeeeeeeee ale obrzydliwe
Wiki cały czas kaszle od urodzenia...ale ostatnio cos wiecej...osłuchałam ją i nic nie było ale jak piszesz ze dali antybiotyk mimo że nic nie było słychać...hmmmm a my mamy szczepienie w czwartek...moze pojde z nią jutro do pediatry na wszelki wypadek...
Adeeee łeeeeeeee ale obrzydliwe
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282620 przez soniasg
Adee to też do nich zadzwoń z reklamacją jak to robią dziewczyny -może akurat dostaniesz jakieś zadośćuczynienie
Marta jak tam dieta?
Jusia jasne że sobie zrób człowiek odrazu lepiej się czuje ja aż tak się na paznokciach nie znam ale pewnie to te hybrydowe bo teraz jest na nie szał
Marta jak tam dieta?
Jusia jasne że sobie zrób człowiek odrazu lepiej się czuje ja aż tak się na paznokciach nie znam ale pewnie to te hybrydowe bo teraz jest na nie szał
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282624 przez Kasiek
Boze za czasy wszędzie włosy bleee
Iga tez nie przepada za czyszczeniem uszek kreci glowa i nie da i juz
no Iga wstala zaraz damy jabłka i maliny z jagodami
Jusia ja bym zrobila te paznokcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iga tez nie przepada za czyszczeniem uszek kreci glowa i nie da i juz
no Iga wstala zaraz damy jabłka i maliny z jagodami
Jusia ja bym zrobila te paznokcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 dni temu przez Kasiek.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282628 przez soniasg
jusia napisał:
Jusia Majka kaszlała cały czas ale tak troszkę. pojechałam z nią w sobotę do lekarza osłuchał ja i nic nie było słychać więc nas wysłała do domu. a że ma cały czas katar już od urodzenia to stwierdziła że spływa do gardełka i dlatego tak kaszle. w niedziele już było gorzej a w poniedziałek zaczęła tak kaszleć, że naprawdę się wystraszyłam. pojechaliśmy i się odazało, że już coś słychać ale są to bardzo małe zmiany. dopiero się zaczyna. i dopiero wtedy dostała antybiotyk. zastanawialiśmy się z lekarką czy jej podać czy nie ale stwierdziliśmy, że lepiej nie ryzykować
Majka już 2 raz ma zapalenie oskrzeli i każde przechodzi zupełnie inaczej
hmmmm SOnia jak oni stwierdzili zapalenie oskrzeli jak mała nie kaszlała?? jakie miala objawy inne?? jakas gorączka, katar?? czy w płucach było wtedy cos słychać??
Jusia Majka kaszlała cały czas ale tak troszkę. pojechałam z nią w sobotę do lekarza osłuchał ja i nic nie było słychać więc nas wysłała do domu. a że ma cały czas katar już od urodzenia to stwierdziła że spływa do gardełka i dlatego tak kaszle. w niedziele już było gorzej a w poniedziałek zaczęła tak kaszleć, że naprawdę się wystraszyłam. pojechaliśmy i się odazało, że już coś słychać ale są to bardzo małe zmiany. dopiero się zaczyna. i dopiero wtedy dostała antybiotyk. zastanawialiśmy się z lekarką czy jej podać czy nie ale stwierdziliśmy, że lepiej nie ryzykować
Majka już 2 raz ma zapalenie oskrzeli i każde przechodzi zupełnie inaczej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282632 przez Kasiek
kurde blaszka wlasnie sobie stracilam caly kubek kawy na podloge to kara za to ze wsadzilam dziecko do lezaczka i sama na forum szaleje
ale kubek sie nie zbił sasasa i dzieki Bogu ze nie mam dywanu tylko panele, wystarczylo wytrzec na mokro
tylko kawy żal......
ale kubek sie nie zbił sasasa i dzieki Bogu ze nie mam dywanu tylko panele, wystarczylo wytrzec na mokro
tylko kawy żal......
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282638 przez soniasg
Kasiek mnie ciągle coś z rąk leci także się nie przejmuj
tak wogóle to:
1. w biedronce jest wyprzedaż zabawek tych które były na święta
2. w tesco promocja na husteczki z huggiesa 4 szt za 11,99
3. Uważajcie na ceny w biedronce bo ja bebiko zawsze kupowałam po 11,99 a wczoraj zapłaciłam 13,99zł!!! zauważyłam dopiero w domu
tak wogóle to:
1. w biedronce jest wyprzedaż zabawek tych które były na święta
2. w tesco promocja na husteczki z huggiesa 4 szt za 11,99
3. Uważajcie na ceny w biedronce bo ja bebiko zawsze kupowałam po 11,99 a wczoraj zapłaciłam 13,99zł!!! zauważyłam dopiero w domu
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282641 przez jusia
Dzieki Sonia za odp, to u nas raczej nic nie ma, kaszle jak zawsze...
Kasiek fajnie ze słoiczki przyniosła chciałąbym chociaz raz od T dostac pieluchy np albo apre słoiczków albo mleko...hmmmm takie praktyczne prezenty a nikt na to nie wpadnie...
moja mama to ciagle małej kupuje cos, a to zabawki jakis albo ubranka... przynajmniej raz w miesiacu małą cos dostaje...
ech kawa tez bym chciala ale sie skonczyla za to wpitalam czekolade
Beti nio Fifi wyjatkowo był spokojny ja to mam przed oczami straszne obrazy przy pobieraniu krwi u dzieci... zmykam robic obiad bo na 15 do gina lece mamy intensywny tydzien przed praca, chce wszystk opozałatwiac...
Kasiek fajnie ze słoiczki przyniosła chciałąbym chociaz raz od T dostac pieluchy np albo apre słoiczków albo mleko...hmmmm takie praktyczne prezenty a nikt na to nie wpadnie...
moja mama to ciagle małej kupuje cos, a to zabawki jakis albo ubranka... przynajmniej raz w miesiacu małą cos dostaje...
ech kawa tez bym chciala ale sie skonczyla za to wpitalam czekolade
Beti nio Fifi wyjatkowo był spokojny ja to mam przed oczami straszne obrazy przy pobieraniu krwi u dzieci... zmykam robic obiad bo na 15 do gina lece mamy intensywny tydzien przed praca, chce wszystk opozałatwiac...
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #282643 przez Monka193
Witam was Wtorkowo
Nie wiem jak wy to robicie nie wyrabiam za wami tyle tematów i nie wiem co która z was pisała
My z Dominikiem 2 miesiące u Mamy mojej siedzimy bo mój M wyjechał na kurs szkoleniowy z pracy :(a tu mam się do kogo odezwać ;P
a mam jeszcze do was pytanie :/???
Czy to możliwie aby pierwsze ząbki rosły te tylnie ?? Mój Domiś tydzień temu gorączkował 3dni i miał biegunkę stwierdziłam że to na ząbki lecz nic nie widać
Nie wiem jak wy to robicie nie wyrabiam za wami tyle tematów i nie wiem co która z was pisała
My z Dominikiem 2 miesiące u Mamy mojej siedzimy bo mój M wyjechał na kurs szkoleniowy z pracy :(a tu mam się do kogo odezwać ;P
a mam jeszcze do was pytanie :/???
Czy to możliwie aby pierwsze ząbki rosły te tylnie ?? Mój Domiś tydzień temu gorączkował 3dni i miał biegunkę stwierdziłam że to na ząbki lecz nic nie widać
Moderatorzy: ilona