BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 dni temu #282780 przez marta_szh
Martucha jak zwykle mnie pominelas, ale coz.. przywyklam :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 dni temu #282785 przez martucha
Dzizas Marta wybacz :kiss: ale ze przywykłaś do tego ze o Tobie zapominam :unsure: NO WAY :ohmy: tylko że Ty ostatni raz pisałaś o sobie na 142 stronie i to dlatego,bo później tyle postów było a pisałas o tej diecie south beach :silly: i miałam Ci wtedy napisać że zaczełam ją stosować :ohmy: i powiem Ci że jest mi mega cięzko bo ja kocham chleb,makaron i ziemniaki :( :( :( no ale jestem twarda....chociaż Anetka mnie szczuje tymi knedlami :angry: hehe :silly:
13 lata 2 dni temu #282788 przez Hania
100 lat Szymusiowi!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
agusia, pamiętamy :) :kiss: :blink:
domii, współczuję :kiss: :kiss: :kiss:
pippin, bidulko :kiss: :kiss: :kiss:
Asik, ja też karmię w foteliku a krzesełko zamierzam dopiero kupić
kasiek,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

domii, Błażejek śliczniutki:) :kiss:
sonia, Majeczka też ładnie spała:) a kaszelek pewnie zaraz jej minie:)
adee, włos w margarynie? FUJJJJ!!!! a te próby wątrobowe to pewnie GTTP/ ALAT i jakieś jeszcze ale nie pamiętam
monka, koope lat!
martucha, cieszymy się jak zawsze :) :) :)
Mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam:)

My po zakupach jak zwykle kupe kasy poszło się j.... :dry: ale za to mam wszystko to co chciałam kupić a u mnie to rzadkość :blink:
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282789 przez marta_szh
pytalam jeszcze o tą pannę co sie przyczepiła do Twojego M, a raczej o reakcje Twojego M po Twoim telefonie do tej pindy, czy jakos to komentował?

spoko spoko wiem zeby odpisac kazdemu nie jest proste i trzeba byłoby robić sobie notatki jak na wykladzie zeby potem kazdemu odpisac

a tymczasem: 3 kaszlniecia i postękiwanie - kto to taki?? Karol wląsnie wstaje .. do potem :)

oo i co od kiedy jestes na sb? i jakies efekty??
13 lata 2 dni temu #282801 przez natmur11
Proszę edytować swoje posty i usunąć z nich przekleństwa. W innym wypadku będę kasowała cale posty, w których takowe się znajdą. MODERATOR
13 lata 2 dni temu #282804 przez marta_szh
pinda? to jest przekleństwo?
13 lata 2 dni temu #282808 przez Hania
a pipa też?
13 lata 2 dni temu #282815 przez a!gusia
hej hej widze ze u Was znow ciekawie..my po szczepieniu Jerzyk chyba nawet nie zauwazyl ze cos sie dzialo,smial sie caly czas ide sie pakowac,do jutra!
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #282817 przez martucha
Najpierw musimy chyba przedyskutować kwestie co jest przekleństwem a co nie

może poprosimy pania moderator o spis wszystkich przekleństw zeby było łatwiej... :huh:

Marta mój m najpierw nie chciał zebym do niej dzwoniła ale przeciez ja mu sie nie pytałam o zdanie,a później mówił e fajnie że jestem o niego taka zazdrosna i że walcze jak lwica :P ale mi wtedy nie było do smiechu :blink:
13 lata 2 dni temu #282828 przez natmur11
Martucha akurat twoje wypowiedzi zostawiają wiele do życzenia. Co do przekleństw chyba każdy wie jak wygląda kulturalny polski język. Nie będę się wdawać w dyskusję. Regulamin forum jest i proszę go przestrzegać. pozdrawiam
13 lata 2 dni temu #282836 przez soniasg
dziewczyny kupiłam Majce kaszkę ryżową i chciałam się zapytać jak ją przygotować tzn w jakich proporcjach?
13 lata 2 dni temu #282838 przez martucha
yes,ofcourse...

Sonia w przepisie pewnie 4-5 łyżek na 150ml...ja jak zaczynałam dawać Borysowi to na 100ml dawałam 2 płaskie, tak żeby nie było za rzadkie ani za gęste,sama wybadasz :lol:
13 lata 2 dni temu #282843 przez soniasg
Martucha no właśnie chodzi mi o ten "pierwszy raz" :P :D i to normalnie z butli poleci czy do miseczki? wybacz te głupkowate pytania ale to premiera więc nie wiem jak do tego się zabrać :P no może bym się i zabrała ale lepiej spytać doświadczonych :P a co do tej pindy to bardzo dobrze postąpiłaś :D ciekawe jak jej narzeczony zareagował na to co mu napisałaś

pisałyście kiedyś o butelkach treningowych- Majka dzisiaj dostała taką:

allegro.pl/avent-butelka-treningowa-kube...-ml-i2038332162.html
13 lata 2 dni temu #282844 przez martucha
No właśnie tez jestem ciekawa jak zareagował ale jak na razie nic na ten temat nie wiem

Co do kaszki to ja mu podawałam łyżeczką,nie wiem czy dajesz małej słoiczki bo nie pamiętam sorki :silly: ale kaszka która dawałam Borysowi miała konsystencję mniej wiecej deserków gerbera :silly:
13 lata 2 dni temu #282845 przez soniasg
tak daje jej deserki :) więc zaraz idę próbować bo Majka w ogóle nie ma apetytu może jej ta kaszka zasmakuje :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia