- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281905 przez Nika_OK
madzia kuchnia świtna i 6,4 tys. to w ogóle nie dużo za fronty z wysokim połyskiem, moja kuchnia a ściślej mówiąc meble kuchenne w "L" tylko dolne szafki (szuflady) bo poddasze długości nie całych 4m (gdzie jeszcze wszedł piekarnik) kosztowały mnie 3,5 tys. i to była najtańsza oferta, bo co niektórzy wycenili ją nawet na 7tys. i to 3 lata temu
Ale tak dla pocieszenia - codziennie z płynem do okien latam, bo każdy palec na nich widać Także powodzenia
domi obiecuję być już częściej
Co do katarku i kaszlu to właśnie Teściowa też mi coś wspominała że to może być od ząbków... Swoją drogą dziwna zależność
Ale tak dla pocieszenia - codziennie z płynem do okien latam, bo każdy palec na nich widać Także powodzenia
domi obiecuję być już częściej
Co do katarku i kaszlu to właśnie Teściowa też mi coś wspominała że to może być od ząbków... Swoją drogą dziwna zależność
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez Nika_OK.
Temat został zablokowany.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281927 przez Edyta
moje dziecko wlasnie zjadlo kaszke waniliowa ze sloiczka ale czad krzyczala zeby jej dawac he he marta sz dobrze zrozumialam same jablka i jogurty jesz czy co ja moge zaczac z Toba ale napisz mi co kakretnie jesz ja tez karmie wiec moze ta Twoja dieta cos da
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281929 przez madzia0507
Jezu!!! Chyba zacznę moje dziecko wiązać!!!
Posadziłam ją w bujaczku, a bujaczek postawiłam u mnie na łóżku i okazuje się, że na szczęście stał na łóżku. Wyszłam jej do drugiego pokoju po herbatkę, wracam, a ona ma nogi i dupkę poza bujaczkiem, a plecy i głowę jeszcze na.
Dziękuję! Jak zobaczyłam te meble, to się normalnie zakochałam. Już mi tyle osob próbowało wybić je z głowy i co??? Bezskutecznie!!!
Domii, a też ma lakierowane fronty??? Mnie właśnie wszyscy tłumaczyli, że lakierowane fronty są trudne w utrzymaniu.
Chyba z włosami bum coś zrobiła, ale nie mam pojęcia co.
Zuza, włosy???!!! Błeeeeeeeeeeee!!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta, to jest wiśniowy kolor.
Nika, o tym codziennym myciu też słyszałam, ale to też mnie nie odstrasza.
A wogóle to jak się czujesz po pogrzebie??? Jak twój mąż i teściowa???
Najlepiej wytłumaczyłam to mojemu Michałowi. Powiedziałam mu, ze ta kuchnia jest dla mnie jak on: miłość na całe życie, nie chcę żadnej innej itd.
Spadam pobawić się z Julitą, bo jak widzę jak tłucze o wszystko grzechotką, to mi słabo.
Posadziłam ją w bujaczku, a bujaczek postawiłam u mnie na łóżku i okazuje się, że na szczęście stał na łóżku. Wyszłam jej do drugiego pokoju po herbatkę, wracam, a ona ma nogi i dupkę poza bujaczkiem, a plecy i głowę jeszcze na.
Dziękuję! Jak zobaczyłam te meble, to się normalnie zakochałam. Już mi tyle osob próbowało wybić je z głowy i co??? Bezskutecznie!!!
Domii, a też ma lakierowane fronty??? Mnie właśnie wszyscy tłumaczyli, że lakierowane fronty są trudne w utrzymaniu.
Chyba z włosami bum coś zrobiła, ale nie mam pojęcia co.
Zuza, włosy???!!! Błeeeeeeeeeeee!!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta, to jest wiśniowy kolor.
Nika, o tym codziennym myciu też słyszałam, ale to też mnie nie odstrasza.
A wogóle to jak się czujesz po pogrzebie??? Jak twój mąż i teściowa???
Najlepiej wytłumaczyłam to mojemu Michałowi. Powiedziałam mu, ze ta kuchnia jest dla mnie jak on: miłość na całe życie, nie chcę żadnej innej itd.
Spadam pobawić się z Julitą, bo jak widzę jak tłucze o wszystko grzechotką, to mi słabo.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #281947 przez Renata Anna
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI I MATEUSZKA
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 dni temu przez Renata Anna.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 dni temu #281950 przez marta_szh
Edytkanie do konca tak
to jest ta dieta
www.dietasouthbeach.biz.pl/ moja modyfikacja polega na tym ze w 1 fazie i tak wprowadzam do niej owoce tzn jabłka i jogurty naturalne ktore niby mozna dopiero w fazie drugiej i to tylko tyle zmieniam reszty sie trzymam, poczytaj, tam wszystko jest opisane, glownie chodzi o to ze rezygnujesz z ziemniakow, chleba, makaronu, ryzu itd
duzo osob ja sobie chwali
to jest ta dieta
www.dietasouthbeach.biz.pl/ moja modyfikacja polega na tym ze w 1 fazie i tak wprowadzam do niej owoce tzn jabłka i jogurty naturalne ktore niby mozna dopiero w fazie drugiej i to tylko tyle zmieniam reszty sie trzymam, poczytaj, tam wszystko jest opisane, glownie chodzi o to ze rezygnujesz z ziemniakow, chleba, makaronu, ryzu itd
duzo osob ja sobie chwali
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej