- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 dni temu #281348 przez domii
Pippin super ze kupa byla a co do zabkow to pocieszylas mnie ze wy juz 2,5 tyg.macie takie spanie
Edyta super fotki,no to ladnie sie najadlas a twoja T to taka elegancka babeczka
Beti z tego co kojarze to przedtem Fifi Ci ladnie sypial-a teraz mowisz ze tez sie co chwile budzi,a u was to juz ile tych zabkow?
Kinia fajnie masz ze mozesz pogadac z doradca laktacyjnym,u mnie w miescie nie ma a do Krakowa nie chce mi sie jezdzic,zreszta oprocz tego spania to nie mam zadnych problemow cycowych
A gdzie sie inne dziewczyny podziewaja?Anetka NIka Renatka Madzia Happymamma Angelika??
Sylwik a ty masz fajna T?
A my wczoraj zostawilismy Blazejka z dziadkami na 2,5h najdluzej to zostawal na 1 h,wiec troche sie stresowalismy,wyszlismy jak usnal obudzil sie za 40min, no i sie nim zajmowali,kaszke zrobilismy i wode mineralna zostawilam do picia jakby kaszka go przytkala,jak wrocilismy to juz marudzil i zaczal plakusiac ale jak go maz wzial na rece a poniej mamusia dala cycusia to sie usmiechal a umorusany od kaszki,bo mu nawet buzi nie umyli tylko wytarli Ale bylo fajnie nastepny taki wypad za kolejne 5 mesiecy
Edyta super fotki,no to ladnie sie najadlas a twoja T to taka elegancka babeczka
Beti z tego co kojarze to przedtem Fifi Ci ladnie sypial-a teraz mowisz ze tez sie co chwile budzi,a u was to juz ile tych zabkow?
Kinia fajnie masz ze mozesz pogadac z doradca laktacyjnym,u mnie w miescie nie ma a do Krakowa nie chce mi sie jezdzic,zreszta oprocz tego spania to nie mam zadnych problemow cycowych
A gdzie sie inne dziewczyny podziewaja?Anetka NIka Renatka Madzia Happymamma Angelika??
Sylwik a ty masz fajna T?
A my wczoraj zostawilismy Blazejka z dziadkami na 2,5h najdluzej to zostawal na 1 h,wiec troche sie stresowalismy,wyszlismy jak usnal obudzil sie za 40min, no i sie nim zajmowali,kaszke zrobilismy i wode mineralna zostawilam do picia jakby kaszka go przytkala,jak wrocilismy to juz marudzil i zaczal plakusiac ale jak go maz wzial na rece a poniej mamusia dala cycusia to sie usmiechal a umorusany od kaszki,bo mu nawet buzi nie umyli tylko wytarli Ale bylo fajnie nastepny taki wypad za kolejne 5 mesiecy
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281360 przez Hania
domii, 5 mies.? zazroszczę
Edytko, śliczniutko!!!!
beti, I mojemu Filipkowi wyrzyna sie właśnie dolna jedynka.
Przekopałam mu buźke w poszukiwaniu ząbków i wyczułam na dolnych dziąsełkach ostrą "kreseczkę"
Mała, dzięki za info.
Edytko, śliczniutko!!!!
beti, I mojemu Filipkowi wyrzyna sie właśnie dolna jedynka.
Przekopałam mu buźke w poszukiwaniu ząbków i wyczułam na dolnych dziąsełkach ostrą "kreseczkę"
Mała, dzięki za info.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 dni temu przez Hania.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 dni temu #281380 przez Kasiek
hej
sił nie mam bo moje dziecko nie chce spac
poczytalam na szybko ale nie wszysto spamietalam
1000 latek dla Kasienki
Edyta fajne fotki i widok piekny
Dorotka ty olej tego lekarza, idz do innego a nie robili Ci moze tomografii?? albo rezonansu?? kurcze tyle lat Cie glowa boli i zadnych badan??
A wiesz co ja mam? mam parowki z Marcinowic uwielbiam je
Martucha co za sucz
Domii fajnie ze wyszliscie z m, ja tez sie zawsze stresuje jak Ige zostawiam z siostra
kurcze Iga dostala jakis liszajow na policzkach obok uszu i sie strasznie drapie ostatnio sie do krwi podrapala tak ja swedzi nie wiem czy to nie AZS ale na razie ma tylko na policzkach
reszty nie pamietam ale wybaczcie bom zmeczona jakas, marze zeby sie wyspac w koncu, niby sama tego swojego m wyrzucilam do salonu bo chrapie a teraz sie wsciekam na niego ze on smacznie cala noc spi i nawet nie drgnie a ja do dziecka wstaje po nocach
ide do Igi
sił nie mam bo moje dziecko nie chce spac
poczytalam na szybko ale nie wszysto spamietalam
1000 latek dla Kasienki
Edyta fajne fotki i widok piekny
Dorotka ty olej tego lekarza, idz do innego a nie robili Ci moze tomografii?? albo rezonansu?? kurcze tyle lat Cie glowa boli i zadnych badan??
A wiesz co ja mam? mam parowki z Marcinowic uwielbiam je
Martucha co za sucz
Domii fajnie ze wyszliscie z m, ja tez sie zawsze stresuje jak Ige zostawiam z siostra
kurcze Iga dostala jakis liszajow na policzkach obok uszu i sie strasznie drapie ostatnio sie do krwi podrapala tak ja swedzi nie wiem czy to nie AZS ale na razie ma tylko na policzkach
reszty nie pamietam ale wybaczcie bom zmeczona jakas, marze zeby sie wyspac w koncu, niby sama tego swojego m wyrzucilam do salonu bo chrapie a teraz sie wsciekam na niego ze on smacznie cala noc spi i nawet nie drgnie a ja do dziecka wstaje po nocach
ide do Igi
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 dni temu #281386 przez adee84
Sylwik hej
Sonia jak wizyta u t?
Edytka śliczna Ty i Silvia a Twoja t to rzeczywiście taka elegantka i fajnie, że obiad się udał
Avika przepraszam, że nie pomogę nic ale nie znam się wcale
Domi zazdraszczam wyjścia, Majka wpada w histerie jak znikam z oczu, z m zostanie ale z nikim innym
Kasiek mam identycznie z moim m , chrapie jak traktor, śpi jak zabity, dziecka nie słyszy choćby nie wiem co by się działo
u nas też w końcu KUPAAAA to 3 dniach!!!!
poza tym doszłam do wniosku, że Maja mnie kocha mniej niż m i strasznie mi z tego powodu smutno
aaa i trzeba ściągnąć do nas Anetke bo jej źle
no i gdzie reszta lasek?
Sonia jak wizyta u t?
Edytka śliczna Ty i Silvia a Twoja t to rzeczywiście taka elegantka i fajnie, że obiad się udał
Avika przepraszam, że nie pomogę nic ale nie znam się wcale
Domi zazdraszczam wyjścia, Majka wpada w histerie jak znikam z oczu, z m zostanie ale z nikim innym
Kasiek mam identycznie z moim m , chrapie jak traktor, śpi jak zabity, dziecka nie słyszy choćby nie wiem co by się działo
u nas też w końcu KUPAAAA to 3 dniach!!!!
poza tym doszłam do wniosku, że Maja mnie kocha mniej niż m i strasznie mi z tego powodu smutno
aaa i trzeba ściągnąć do nas Anetke bo jej źle
no i gdzie reszta lasek?
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281392 przez Edyta
Adee te fajne widoki to chyba zamna bo ja rzeczywiscie sie w lustrze dobrze nie widzialam za to ja sie na fotkach zobaczylam to masakra no i zaczne sie odchudzac bo to ze czulam sie jak slon to jedno ale ze wygladam to drugie i nie chcialam tu siebie pokazywac tylko wlasnie T a ona na kazdej fotce z nami wiec musial sie ujawnic straszne no nic pora sie zaczac odchudzac od jutra precz slodycze chleb i ziemniaki domii a gdzie bylas tak sobie z m wyszliscie fajnie ja tez sie dzis odprezylam co ty opowiadasz Adee mnie sie tez czasem zdaje ze moje dziecko bardziej kocha M ale to jest tak ze my jestesmy na codzien i w kazdych czynnosciach tych milych i mniej milych a m co wroca z pracy pogruchaja do dzieci posmieja sie ponosza i to rola Tatusia sie konczy mowie na swojm przykladzie wiec wydaje nam sie ze my jestesmy mniej kochane a jak moje dziecko dzis na T sie patrzylo az zazdrosna bylam bo namnie nie no coz Kasiek widok to ja ci dopiero pokaze Asiek ty sie zemnie nie nabijaj prosze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 dni temu przez Edyta.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona