BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281340 przez Edyta
wczesniejsze to foto ze spaceru :laugh: po obiedzie a to z T NA OBIEDZIE :laugh: oczywiscie po obejrzeniu sie na fotkach nie mam watpliwosci co do drastycznego odchudzenia sie tylko hm... musze cyca odstawic :)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 dni temu #281348 przez domii
Pippin super ze kupa byla :lol: a co do zabkow to pocieszylas mnie ze wy juz 2,5 tyg.macie takie spanie :angry:

Edyta super fotki,no to ladnie sie najadlas :) a twoja T to taka elegancka babeczka :)

Beti z tego co kojarze to przedtem Fifi Ci ladnie sypial-a teraz mowisz ze tez sie co chwile budzi,a u was to juz ile tych zabkow?

Kinia fajnie masz ze mozesz pogadac z doradca laktacyjnym,u mnie w miescie nie ma a do Krakowa nie chce mi sie jezdzic,zreszta oprocz tego spania to nie mam zadnych problemow cycowych :)

A gdzie sie inne dziewczyny podziewaja?Anetka NIka Renatka Madzia Happymamma Angelika??

Sylwik a ty masz fajna T?

A my wczoraj zostawilismy Blazejka z dziadkami na 2,5h :ohmy: najdluzej to zostawal na 1 h,wiec troche sie stresowalismy,wyszlismy jak usnal obudzil sie za 40min, no i sie nim zajmowali,kaszke zrobilismy i wode mineralna zostawilam do picia jakby kaszka go przytkala,jak wrocilismy to juz marudzil i zaczal plakusiac :( ale jak go maz wzial na rece a poniej mamusia dala cycusia to sie usmiechal :blush: a umorusany od kaszki,bo mu nawet buzi nie umyli tylko wytarli :angry: Ale bylo fajnie nastepny taki wypad za kolejne 5 mesiecy :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 4 dni temu #281352 przez Mała
Hania bebilon pepti może być przepisane przez pediatrę na P, jeżeli ma się zaświadczenie od alergologa, że dziecko ma skazę białkową
13 lata 4 dni temu #281355 przez beti
Domi....pierwszy idzie i wyjść nie może :angry:
A czemu następny taki wypad dopiero za 5 m-cy?? :)
13 lata 4 dni temu #281356 przez domii
Beti smieje sie :laugh: spocilam sie wczoraj strasznie od tych nerwow czy nie bedzie plakal i mamusi i tatusia szukal :blush:

13 lata 4 dni temu #281358 przez Edyta
domii moja T to taka mlodziezowa ja wiem czy elegacka :laugh: no moze...
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281360 przez Hania
domii, 5 mies.? zazroszczę ;)
Edytko, śliczniutko!!!! :kiss: :)
beti, I mojemu Filipkowi wyrzyna sie właśnie dolna jedynka.
Przekopałam mu buźke w poszukiwaniu ząbków i wyczułam na dolnych dziąsełkach ostrą "kreseczkę" :)
Mała, dzięki za info.:)
13 lata 4 dni temu #281363 przez domii
Edzia na zdjeciu tak wyglada :)

Hania ja kopie codziennie i nic ostrego nie moge znalezc :( ale jak ty juz odkrylas kreseczke to u was napewno bedzie lepiej :)

Ide sie kapac bo pozniej mlody bedzie sie pluskal do pozniej :)

13 lata 4 dni temu #281367 przez Edyta
e tam Hniu sliczniutko ja bym powiedziala ze jak idz i nie wracaj T moze i elegacko nie znam sie domii :laugh: lece bo mala mam na raczkach musze ja przemeczyc pozniej myjku myjku i wpadne jeszcze wieczorkiem :)
13 lata 4 dni temu #281380 przez Kasiek
hej
sił nie mam bo moje dziecko nie chce spac
poczytalam na szybko ale nie wszysto spamietalam :(

1000 latek dla Kasienki :)
Edyta fajne fotki :laugh: i widok piekny :laugh:
Dorotka ty olej tego lekarza, idz do innego :angry: a nie robili Ci moze tomografii?? albo rezonansu?? kurcze tyle lat Cie glowa boli i zadnych badan?? :angry: :angry:
A wiesz co ja mam? :laugh: mam parowki z Marcinowic :P uwielbiam je :laugh:
Martucha co za sucz :angry:
Domii fajnie ze wyszliscie z m, ja tez sie zawsze stresuje jak Ige zostawiam z siostra :laugh:

kurcze Iga dostala jakis liszajow na policzkach obok uszu i sie strasznie drapie :( ostatnio sie do krwi podrapala tak ja swedzi :( nie wiem czy to nie AZS ale na razie ma tylko na policzkach

reszty nie pamietam ale wybaczcie bom zmeczona jakas, marze zeby sie wyspac w koncu, niby sama tego swojego m wyrzucilam do salonu bo chrapie a teraz sie wsciekam na niego ze on smacznie cala noc spi i nawet nie drgnie a ja do dziecka wstaje po nocach :(

ide do Igi
13 lata 4 dni temu #281386 przez adee84
Sylwik hej :)
Sonia jak wizyta u t?
Edytka śliczna Ty i Silvia :kiss: a Twoja t to rzeczywiście taka elegantka :) i fajnie, że obiad się udał :)
Avika przepraszam, że nie pomogę nic ale nie znam się wcale ;)
Domi zazdraszczam wyjścia, Majka wpada w histerie jak znikam z oczu, z m zostanie ale z nikim innym ;)
Kasiek mam identycznie z moim m :angry: , chrapie jak traktor, śpi jak zabity, dziecka nie słyszy choćby nie wiem co by się działo :angry:
u nas też w końcu KUPAAAA to 3 dniach!!!!
poza tym doszłam do wniosku, że Maja mnie kocha mniej niż m i strasznie mi z tego powodu smutno :( :( :(
aaa i trzeba ściągnąć do nas Anetke bo jej źle :(
no i gdzie reszta lasek?
13 lata 4 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281390 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 4 dni temu - 13 lata 4 dni temu #281392 przez Edyta
Adee te fajne widoki to chyba zamna bo ja rzeczywiscie sie w lustrze dobrze nie widzialam za to ja sie na fotkach zobaczylam to masakra :cheer: no i zaczne sie odchudzac bo to ze czulam sie jak slon to jedno ale ze wygladam to drugie i nie chcialam tu siebie pokazywac tylko wlasnie T a ona na kazdej fotce z nami wiec musial sie ujawnic ;) straszne :laugh: no nic pora sie zaczac odchudzac od jutra precz slodycze chleb i ziemniaki :P domii a gdzie bylas tak sobie z m wyszliscie fajnie ja tez sie dzis odprezylam :) co ty opowiadasz Adee mnie sie tez czasem zdaje ze moje dziecko bardziej kocha M ale to jest tak ze my jestesmy na codzien i w kazdych czynnosciach tych milych i mniej milych a m co wroca z pracy pogruchaja do dzieci posmieja sie ponosza i to rola Tatusia sie konczy mowie na swojm przykladzie wiec wydaje nam sie ze my jestesmy mniej kochane a jak moje dziecko dzis na T sie patrzylo az zazdrosna bylam bo namnie nie :( no coz :dry: Kasiek widok to ja ci dopiero pokaze :laugh: Asiek ty sie zemnie nie nabijaj prosze :laugh:
Załączniki:
13 lata 4 dni temu #281398 przez adee84
Edyś może masz racje :)
widok rzeczywiście przepiękny :)
sprzedałam kombinezonik :)
jak uśpie małą to Wam wrzucę filmik jak ona sie śmiesznie śmieje, jakby kaszlała :woohoo:
13 lata 4 dni temu #281400 przez Edyta
Adee no ja nie obejrze bo silvia juz spi a ja z nia w sypialni a szkoda moze jutro...napewno fajnie.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia