- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #281282 przez motylek
Pippin;chyba każdemu zdaża się złościć na swoje dziecko,tym bardziej że cały czas przebywamy z dziećmi a ich nie da się niestety zaprogramować żeby zawsze było tak jak my chcemy.
avikaKornelka ma refluks,ale sposobu na to nie ma trzeba niestety czekać aż dziecko wyrośnie z tego.tylko trzeba pewnych zasad ale to pewnie lekerze ci powiezieli bo to podstawa .U nas najgorsze były 2miesiące to ciągłe pilnowanie 24h żeby się nie zachłysneła, ale teraz to już spokojnie,coraz mniej ulewa,prawie wcale.
avikaKornelka ma refluks,ale sposobu na to nie ma trzeba niestety czekać aż dziecko wyrośnie z tego.tylko trzeba pewnych zasad ale to pewnie lekerze ci powiezieli bo to podstawa .U nas najgorsze były 2miesiące to ciągłe pilnowanie 24h żeby się nie zachłysneła, ale teraz to już spokojnie,coraz mniej ulewa,prawie wcale.
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #281287 przez motylek
Hania ide w poniedziałek do pediatry po skierowanie na badania dla Kornelki to odrazu się wypytam.Bo może jest to związane z jej refluksem, kiedyś jak zjadłam tylko coś innego,nowego to odrazu bardziej ulewała,a raczej wylewała z siebie wszystko.A ja powoli miałam rezygnowć z karmienia piersią a teraz to niewiem
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu #281295 przez beti
Hejka
Sonia, lepiej idźcie do lekarza, u takiego maluszka to się wszystko z godziny na godzinę zmienia
Domi...Fifi tez tak źle spi przez te zęby
Motylek, a może ona na MM jest uczulona???
Dorotka, masz prv ode mnie...
Martucha, where are You??? I jak tam
Sonia, lepiej idźcie do lekarza, u takiego maluszka to się wszystko z godziny na godzinę zmienia
Domi...Fifi tez tak źle spi przez te zęby
Motylek, a może ona na MM jest uczulona???
Dorotka, masz prv ode mnie...
Martucha, where are You??? I jak tam
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281297 przez kiniaa
hej
Avika mojej malej na poczatku podejrzewali refluks bo wymiotowala i przepisali nam Gaviscon dla niemowlat i podaje sie go po jedzeniu. Dalam jej tylko pare razy ten gaviscon bo pozniej wyszlo ze to jednak alergia na mleko te wymioty.
Motylek o rany to straszne przezycie Bella tez tak wymiotowala przez 2 pierwsze miesiace i zawsze mialam traume takze Cie rozumiem
Adee gratki dla Majeczki
Pippin zabki czaderskie tez musze zrobic fotke zabkow Belli
Domi u nas juz tak od jakiegos czasu sie budzi co 2 godz. Pani w poradni laktacyjnej powiedziala ze duzo dzieci w jej wieku jeszcze sie tak budzi czesto, niestety trzeba to przeczekac. Zabki jak najbardziej mozliwe
Edytka milego dnia z Tesciowa
Jusia ja tez mam flaki cyce i rzadko mam pelne bo moja je na biezaco i w dzien i w nocy. Laktatorem tez malo sciagam. Pani z poradni laktacyjnej powiedziala ze to nic i zeby patrzec ile na dzien jest zsikanych pieluszek bo jest zasada ze ile dziecko zje tyle wydali
Martucha a toz tej laski
i musze spadac bo M chce isc na spacer
ahhhha mam pytanie czy kaszki ktore kupujecie maja w skledzie cukier i np weglan wapnia i siarczan cynku ale sie wkurzylam . Kupilam wczoraj 2 kaszki Bobovity po 4 mcu i w skaldzie takie rzeczy
Avika mojej malej na poczatku podejrzewali refluks bo wymiotowala i przepisali nam Gaviscon dla niemowlat i podaje sie go po jedzeniu. Dalam jej tylko pare razy ten gaviscon bo pozniej wyszlo ze to jednak alergia na mleko te wymioty.
Motylek o rany to straszne przezycie Bella tez tak wymiotowala przez 2 pierwsze miesiace i zawsze mialam traume takze Cie rozumiem
Adee gratki dla Majeczki
Pippin zabki czaderskie tez musze zrobic fotke zabkow Belli
Domi u nas juz tak od jakiegos czasu sie budzi co 2 godz. Pani w poradni laktacyjnej powiedziala ze duzo dzieci w jej wieku jeszcze sie tak budzi czesto, niestety trzeba to przeczekac. Zabki jak najbardziej mozliwe
Edytka milego dnia z Tesciowa
Jusia ja tez mam flaki cyce i rzadko mam pelne bo moja je na biezaco i w dzien i w nocy. Laktatorem tez malo sciagam. Pani z poradni laktacyjnej powiedziala ze to nic i zeby patrzec ile na dzien jest zsikanych pieluszek bo jest zasada ze ile dziecko zje tyle wydali
Martucha a to
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
suka
i musze spadac bo M chce isc na spacer
ahhhha mam pytanie czy kaszki ktore kupujecie maja w skledzie cukier i np weglan wapnia i siarczan cynku ale sie wkurzylam . Kupilam wczoraj 2 kaszki Bobovity po 4 mcu i w skaldzie takie rzeczy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 dni temu przez kiniaa.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281299 przez avika
Pippin, Motylek, kiniaa - dziekuje.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
hmmm kawka z mlekiem... za jakis czas
Pippin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kiniaa my kaszek to nie ze wzgladu na mleko, ale znalazlam 7zboz i kaszke ryzowa z olvarit, jutro jedziemy na zakupy to poszukam w sklepie, ewentualnie spytam w aptece.
milego popoludnia
hmmm kawka z mlekiem... za jakis czas
Pippin
kiniaa my kaszek to nie ze wzgladu na mleko, ale znalazlam 7zboz i kaszke ryzowa z olvarit, jutro jedziemy na zakupy to poszukam w sklepie, ewentualnie spytam w aptece.
milego popoludnia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 dni temu przez avika.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 dni temu #281339 przez Edyta
Hej Dziewczyny my juz po obiedzie i spacerze z T bylismy w chinskiej Restauracji tam byl szwecki stol placisz dana sume i jesz co chesz do woli w tym oprocz roznych roznosci ktore byly pycha to byly lody i banany w ciescie ananasy w ciescie normalnie mowie wam rewelacja nawdupcalam sie za wszystkie czasy wstawie wam fotke ale tylko ze dwie bo ja wygladam jak slonica ale co najwazniejsze Silvia byla grzeczniutka i bylo milusio
Moderatorzy: ilona