BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 5 dni temu #281273 przez adee84
:lol: :lol: :lol: :lol: musisz się spytać Angelliki o co chodzi :lol: :unsure:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 dni temu #281282 przez motylek
Pippin;chyba każdemu zdaża się złościć na swoje dziecko,tym bardziej że cały czas przebywamy z dziećmi a ich nie da się niestety zaprogramować żeby zawsze było tak jak my chcemy.
avikaKornelka ma refluks,ale sposobu na to nie ma trzeba niestety czekać aż dziecko wyrośnie z tego.tylko trzeba pewnych zasad ale to pewnie lekerze ci powiezieli bo to podstawa .U nas najgorsze były 2miesiące to ciągłe pilnowanie 24h żeby się nie zachłysneła, ale teraz to już spokojnie,coraz mniej ulewa,prawie wcale.
13 lata 5 dni temu #281284 przez Hania
Asik, a może Szymusiowi idą ząbki?
pippin, dobrze, ze Twój sen nie skończył się zawalem u 50-latka :silly:
motylek, moze mała nie toleruje jakiegoś składnika?
adee, wycierpisz się boroczko :kiss: a ketonal forte dla mnie to zbawienna ostateczność :blink:
13 lata 5 dni temu #281285 przez Pippin
hehehe no Hania to bym dopiero miała traumę hehe

kawa's time :lol:
13 lata 5 dni temu #281287 przez motylek
Hania ide w poniedziałek do pediatry po skierowanie na badania dla Kornelki to odrazu się wypytam.Bo może jest to związane z jej refluksem, kiedyś jak zjadłam tylko coś innego,nowego to odrazu bardziej ulewała,a raczej wylewała z siebie wszystko.A ja powoli miałam rezygnowć z karmienia piersią a teraz to niewiem :huh: :dry:
13 lata 5 dni temu #281288 przez Sylwik
Witam niedzielnie :)
nie wiem kiedy ja Was nadrobię :ohmy: ale będę sie starać.
Od wczoraj teściowa u nas więc nie bardzo jest czas aby sobie posiedzieć przed kompem...
zmykam obiad podawać .
Miłej niedzieli życzę :kiss:
13 lata 5 dni temu #281289 przez soniasg
my zjedliśmy szpinaczek i uciekamy do T bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
13 lata 5 dni temu #281295 przez beti
Hejka :)

Sonia, lepiej idźcie do lekarza, u takiego maluszka to się wszystko z godziny na godzinę zmienia :(

Domi...Fifi tez tak źle spi przez te zęby :(

Motylek, a może ona na MM jest uczulona???

Dorotka, masz prv ode mnie...

Martucha, where are You??? I jak tam :D
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281297 przez kiniaa
hej :)

Avika mojej malej na poczatku podejrzewali refluks bo wymiotowala i przepisali nam Gaviscon dla niemowlat i podaje sie go po jedzeniu. Dalam jej tylko pare razy ten gaviscon bo pozniej wyszlo ze to jednak alergia na mleko te wymioty.

Motylek o rany to straszne przezycie :kiss: Bella tez tak wymiotowala przez 2 pierwsze miesiace i zawsze mialam traume takze Cie rozumiem :kiss:

Adee gratki dla Majeczki :kiss:

Pippin zabki czaderskie :lol: tez musze zrobic fotke zabkow Belli

Domi u nas juz tak od jakiegos czasu sie budzi co 2 godz. Pani w poradni laktacyjnej powiedziala ze duzo dzieci w jej wieku jeszcze sie tak budzi czesto, niestety trzeba to przeczekac. Zabki jak najbardziej mozliwe :)

Edytka milego dnia z Tesciowa

Jusia ja tez mam flaki cyce i rzadko mam pelne bo moja je na biezaco i w dzien i w nocy. Laktatorem tez malo sciagam. Pani z poradni laktacyjnej powiedziala ze to nic i zeby patrzec ile na dzien jest zsikanych pieluszek bo jest zasada ze ile dziecko zje tyle wydali :laugh:

Martucha a to
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
z tej laski :angry:

i musze spadac bo M chce isc na spacer :laugh:

ahhhha mam pytanie czy kaszki ktore kupujecie maja w skledzie cukier i np weglan wapnia i siarczan cynku :unsure: :ohmy: ale sie wkurzylam . Kupilam wczoraj 2 kaszki Bobovity po 4 mcu i w skaldzie takie rzeczy :cheer: :angry:
13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #281299 przez avika
Pippin, Motylek, kiniaa - dziekuje.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hmmm kawka z mlekiem... za jakis czas :silly:

Pippin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kiniaa my kaszek to nie ze wzgladu na mleko, ale znalazlam 7zboz i kaszke ryzowa z olvarit, jutro jedziemy na zakupy to poszukam w sklepie, ewentualnie spytam w aptece.

milego popoludnia :)
13 lata 5 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281304 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 4 dni temu #281319 przez Pippin
yeah yeah yeahhhhhhhh

była nareszcie mega wielka kupa

yyeeeaaahhh :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 dni temu #281320 przez beti
kto by pomyślał, że z kup się tak cieszyć będziemy :P
13 lata 4 dni temu #281330 przez Hania
pippin, co za ulga! :lol:

Asik, receptę na bebilon pepti na "P" miałaś od lek. pediatry? czy od specjalisty?
bo znajomi powiedzieli, że pepti od stycznia nie jest refundowane za wyjątkiem recept wystawianych przez lek. specjalistów.
13 lata 4 dni temu #281339 przez Edyta
Hej Dziewczyny :) my juz po obiedzie i spacerze z T bylismy w chinskiej Restauracji tam byl szwecki stol placisz dana sume i jesz co chesz do woli w tym oprocz roznych roznosci ktore byly pycha to byly lody i banany w ciescie ananasy w ciescie normalnie mowie wam rewelacja nawdupcalam sie za wszystkie czasy :laugh: wstawie wam fotke ale tylko ze dwie bo ja wygladam jak slonica ale co najwazniejsze Silvia byla grzeczniutka :) i bylo milusio :)
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka