BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #280632 przez adee84
japońskie to są w ogóle zazwyczaj poza konkurencją :)
Angellika czemu masz GLITTERY.PL zamiast imienia?
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280635 przez Edyta
Dzien Dobrywieczor :laugh: zanim zaczne nadrabiac a mam chyba z 20 str to chcialam sie wtracic i powiedziec ze tez ogladalam Cela 211 bardzo fajny film :) no a tak pozatym unas dzien jak codzien... :) no i sie pochwale T zaprosila nas do chiskiej restalracji w niedziel :laugh: chyba sobie zrobila rachunek sumienia bo calkiem inna osoba sie zrobila :) no ide czytac :)
13 lata 1 tydzień temu #280646 przez angellika1
Adee no wlasnie nie wiem dlaczego mi zniknęlo :( no i ykasowalam!! wrr
Edyka to moze sie teraz polepszy :)
13 lata 1 tydzień temu #280650 przez adee84
Edytko mam nadzieje, że zmądrzała :)
13 lata 1 tydzień temu #280655 przez beti
Adeee...ku mojej radości są i to całkiem spore :D
13 lata 1 tydzień temu #280657 przez angellika1
zmykam na film dobranoc :)
ps Beti ciesze sie bardzo :)
13 lata 1 tydzień temu #280659 przez adee84
Cieszę się Beti :) :kiss:
idę i ja bo sie mi oczy zamykają same, do jutra Kochane :kiss: :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #280664 przez Edyta
Adeeno tez mam nadzieje ze zmadrzala :) Angelikano oby sie polepszylo nie bede chwalic dnia przed zachodem slonca jak to sie mowi :laugh: z czystym sumieniem chcialam was nadrobic i co :cheer: strony nie moge przelaczyc forum mi siada tez tak macie :( moze ktoras by w skrocie napisala co sie dzialo :laugh: :silly: jeszcze bede probowac ale marne szanse :(
13 lata 1 tydzień temu #280665 przez Edyta
juz lecicie eeeeeeeee no to ide meczyc strony moze dam rade Dobranoc laseczki
13 lata 1 tydzień temu #280666 przez jusia
Edyta no no to sie T postarała :) oby ten obiad tez był miły i udany :)

Beti to super :kiss: :kiss: :kiss: cały czas trzymamy kciuki za Filipka :)

przepraszam dziewczyny ze ja tak na chwile zawsze i nie odpisuje wsyztskim :( mam sajgon w domu i ten powrót do pracy troche mnie martwi...ale jakoś dam rade...poprostu musze sie ogarnac, a w dodatku @ sie zbliza i juz mi hormony buzują ;)

dobranoc :)
13 lata 1 tydzień temu #280669 przez Edyta
jusia to ty juz masz @ No ja dostala ale trwala 3 dni nie wiem co to ma znaczyc ale w sumie sie cieszylam ze nie duzej i chyba pokarmu przez to mam mniej nie wiem czemu moze przyczyna jest ze malo dzis zjadlam i pilam a moze to wlasnie od @ zanika bo Jusaia tobie tez mniej pokarmu sie robi tak... a co do T mam nadzieje ze sie wkoncu jakos zmieni i ja tez zmienilam troche doniej nastawienie jak sobie porozmawialysmy a ja to sie nie szczypie kulturka ale szczerze
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280671 przez Edyta
Jusia jusia napisz mi czy twoje piersi sa niby pelne ale jak odciagasz to nie zawiele wyciagniesz no ja wyciagala 250ml teraz ledwo 140ml i poszla :( nadrobilam was i wkoncu juz nic na oczy nie widze litery mi sie rozmywaja napisze pokrotce :laugh: Happymamma to wam synek zrobil niespodzianke z kaszka :laugh:chciala bym wiedziec ile sie to cudo z ziemniakow szpinaku i smietany prazy w tym piekarniku bo nie napisalas i napewno wyproboje :) Asik Szymus pieknie siedzi i powiem ci ze chyba ostatnio wymiatasz jak czytam Twoje posty to sikam ze smiechu :laugh: :lol: najlepszy to byl otym ze gotowanie zamienilas na sprzatanie :laugh:apamietam jak szymek zakrecal sobie pieluche jak maly Talib teraz silvia tak sobie zakreca na szyje :laugh: Madzia Julitka wymiata tak jak Asik napisala my panike sialysmy o tetre na buzi dziecka a Julitka jak zapodala koc to myslalam ze pekne ze smiechu jak zobaczylam fotke :laugh: co tu jeszcze mialam napisac hm...a widze ze zaczynacie stosowac diety no ja tez ostatnio nad tym mysle i jak zaniknie mi pokarm albo juz znudzi mi sie podawanie mojego mleczka to dolacze do was ale pewnie wy juz bedziecie super laski :dry: wczoraj mowilam M o rzesach ze jak pojedziemy do Pl to kce a on ty to jak juz cos wymyslisz :laugh: co na forum wyczytlas eh mowi ze uzalerznilam sie odwas :laugh: :silly: no moze troszke :) Agus udanego pobytu w irlandi :) beti ja ucaluj do Ciotki Filipka :) co do horrorow lubie ale dawno nic nie ogladalam za wolny net :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Silvia nosi rozmiar 68 ale niektore przyduze sa rosna nam dzieci :) no nic napisalam sie a teraz ide spac Dobranoc i przepraszam za dlugiego posta ;)
13 lata 6 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280699 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
13 lata 6 dni temu #280700 przez angellika1
Czesc:)
Niki dostaje butelke rano popoludniu i wieczorem zawsze musze cos wymyslac zeby wypil chociaz dzisiaj ladnie zjadl kasze z butelki ")

Wczoraj oglądalismy INKARNACJE super horror a jak skonczylismy ogladac to cos zaczelo burczec najpier raz potem drugi...... oczywiscie sie przestraszylam ;) okazalo sie ze to cisnieniomierz w komodzie się wlączył :0 a dlaczego ..mhhh niewiem
13 lata 6 dni temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280701 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży