- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280635 przez Edyta
Dzien Dobrywieczor zanim zaczne nadrabiac a mam chyba z 20 str to chcialam sie wtracic i powiedziec ze tez ogladalam Cela 211 bardzo fajny film no a tak pozatym unas dzien jak codzien... no i sie pochwale T zaprosila nas do chiskiej restalracji w niedziel chyba sobie zrobila rachunek sumienia bo calkiem inna osoba sie zrobila no ide czytac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280646 przez angellika1
Adee no wlasnie nie wiem dlaczego mi zniknęlo no i ykasowalam!! wrr
Edyka to moze sie teraz polepszy
Edyka to moze sie teraz polepszy
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280664 przez Edyta
Adeeno tez mam nadzieje ze zmadrzala Angelikano oby sie polepszylo nie bede chwalic dnia przed zachodem slonca jak to sie mowi z czystym sumieniem chcialam was nadrobic i co strony nie moge przelaczyc forum mi siada tez tak macie moze ktoras by w skrocie napisala co sie dzialo jeszcze bede probowac ale marne szanse
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 1 tydzień temu #280666 przez jusia
Edyta no no to sie T postarała oby ten obiad tez był miły i udany
Beti to super cały czas trzymamy kciuki za Filipka
przepraszam dziewczyny ze ja tak na chwile zawsze i nie odpisuje wsyztskim mam sajgon w domu i ten powrót do pracy troche mnie martwi...ale jakoś dam rade...poprostu musze sie ogarnac, a w dodatku @ sie zbliza i juz mi hormony buzują
dobranoc
Beti to super cały czas trzymamy kciuki za Filipka
przepraszam dziewczyny ze ja tak na chwile zawsze i nie odpisuje wsyztskim mam sajgon w domu i ten powrót do pracy troche mnie martwi...ale jakoś dam rade...poprostu musze sie ogarnac, a w dodatku @ sie zbliza i juz mi hormony buzują
dobranoc
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280669 przez Edyta
jusia to ty juz masz @ No ja dostala ale trwala 3 dni nie wiem co to ma znaczyc ale w sumie sie cieszylam ze nie duzej i chyba pokarmu przez to mam mniej nie wiem czemu moze przyczyna jest ze malo dzis zjadlam i pilam a moze to wlasnie od @ zanika bo Jusaia tobie tez mniej pokarmu sie robi tak... a co do T mam nadzieje ze sie wkoncu jakos zmieni i ja tez zmienilam troche doniej nastawienie jak sobie porozmawialysmy a ja to sie nie szczypie kulturka ale szczerze
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #280671 przez Edyta
Jusia jusia napisz mi czy twoje piersi sa niby pelne ale jak odciagasz to nie zawiele wyciagniesz no ja wyciagala 250ml teraz ledwo 140ml i poszla nadrobilam was i wkoncu juz nic na oczy nie widze litery mi sie rozmywaja napisze pokrotce Happymamma to wam synek zrobil niespodzianke z kaszka :laugh:chciala bym wiedziec ile sie to cudo z ziemniakow szpinaku i smietany prazy w tym piekarniku bo nie napisalas i napewno wyproboje Asik Szymus pieknie siedzi i powiem ci ze chyba ostatnio wymiatasz jak czytam Twoje posty to sikam ze smiechu najlepszy to byl otym ze gotowanie zamienilas na sprzatanie :laugh:apamietam jak szymek zakrecal sobie pieluche jak maly Talib teraz silvia tak sobie zakreca na szyje Madzia Julitka wymiata tak jak Asik napisala my panike sialysmy o tetre na buzi dziecka a Julitka jak zapodala koc to myslalam ze pekne ze smiechu jak zobaczylam fotke co tu jeszcze mialam napisac hm...a widze ze zaczynacie stosowac diety no ja tez ostatnio nad tym mysle i jak zaniknie mi pokarm albo juz znudzi mi sie podawanie mojego mleczka to dolacze do was ale pewnie wy juz bedziecie super laski wczoraj mowilam M o rzesach ze jak pojedziemy do Pl to kce a on ty to jak juz cos wymyslisz co na forum wyczytlas eh mowi ze uzalerznilam sie odwas no moze troszke Agus udanego pobytu w irlandi beti ja ucaluj do Ciotki Filipka co do horrorow lubie ale dawno nic nie ogladalam za wolny net
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Silvia nosi rozmiar 68 ale niektore przyduze sa rosna nam dzieci no nic napisalam sie a teraz ide spac Dobranoc i przepraszam za dlugiego posta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Silvia nosi rozmiar 68 ale niektore przyduze sa rosna nam dzieci no nic napisalam sie a teraz ide spac Dobranoc i przepraszam za dlugiego posta
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Edyta.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 dni temu #280700 przez angellika1
Czesc:)
Niki dostaje butelke rano popoludniu i wieczorem zawsze musze cos wymyslac zeby wypil chociaz dzisiaj ladnie zjadl kasze z butelki ")
Wczoraj oglądalismy INKARNACJE super horror a jak skonczylismy ogladac to cos zaczelo burczec najpier raz potem drugi...... oczywiscie sie przestraszylam okazalo sie ze to cisnieniomierz w komodzie się wlączył :0 a dlaczego ..mhhh niewiem
Niki dostaje butelke rano popoludniu i wieczorem zawsze musze cos wymyslac zeby wypil chociaz dzisiaj ladnie zjadl kasze z butelki ")
Wczoraj oglądalismy INKARNACJE super horror a jak skonczylismy ogladac to cos zaczelo burczec najpier raz potem drugi...... oczywiscie sie przestraszylam okazalo sie ze to cisnieniomierz w komodzie się wlączył :0 a dlaczego ..mhhh niewiem
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
Moderatorzy: ilona