BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280159 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #280170 przez Kasiek
Motylku fajna rodzinka z Was :) i Kornelka sliczna :) a gdybys zdobyla sposob jak nauczyc dziecko pic z butelki to mi sprzedaj :laugh: Bo Iga tez butelke traktuje jak gryzaczek, identycznie!! :laugh: a ja bym chciala ja nauczyc, zawsze bym mogla gdzies wyjsc na dluzej nie myslac czy moje dziecko tam nie umiera z glodu przy mezu :laugh: :laugh: :laugh:

Asik aaaa jak Szymus pieknie siedzi :ohmy: :ohmy: :) :)

Renatko zazdroszcze zakupow :)
przy okazji co mozna kupic kolezance na urodziny ktora ma wszystko???? a forsy jeszcze wiecej??? :dry: :unsure:

u nas tez sniezyca przed chwila byla az zrezygnowalam ze spaceru, a teraz slonce swieci ;)

i wecej nie wem co napisac :huh: :huh:
aha ze dalej nie widze fimikow eh
13 lata 1 tydzień temu #280172 przez madzia0507

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Motylek, a my cię wogóle mamy na FB albo na nk.pl???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee, ja czytałam, ze serki i jogurciki, to po 6-tym miesiącu można podawać. :unsure: :unsure: :unsure:

Ja tez jestem za Zakopanem, bo do Poznania, to tak jak pisałam kiedyś, nie wiem czy dam radę tak daleko odciągnąć męża od ukochanej budowy.

Dorotka, do neurologa??? Why??? A farbę to ja używam z Garnier seria: Color & Shine.

Marta, moja Julita jeszcze nosi 68, a bodziaki niektóre już 74.

A moja dieta nazywa się Ju-li-ta. :laugh: :laugh: :laugh:

happymamma napisał:

Wiecie co? Śpiewam Jasiowi kołysankę, którą śpiewałam kiedyś Ali i tak za każdym razem zastanawiam się nad jej przesłaniem: "Kochał ją król, kochał ją paź (...), kochali się we troje" :ohmy: :silly:

Lecimy na zakupy :kiss:

Mój mąż też już to kiedyś rozkminiał. :laugh: :laugh: :laugh:

adee84 napisał:

Madzia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: padłam :lol: :lol: a Twojego Michała am nie było :silly: :silly:

Nie, ani jednego, ani drugiego. :laugh: :laugh: :laugh: Mój brat kończy w tym roku SGSP zaocznie i mówi, ze to dzienni nagrali filmik. Podobno mają nawet zespół muzyczny o wdzięcznej nazwie "Pompa szlamowa". :laugh: :laugh: :laugh:

motylek napisał:

Madzia :laugh: ja męża też mam strażaka :lol:

Ja mam gorzej, bo mam męża i brata strażaka. :laugh: :laugh: :laugh: A ten co mi płytki kładzie, to też strażak. :lol: :lol: :lol:

Marta, a co to tvnplayer??? Można tam zobaczyć te odcinki, co się ich nie widziało??? Bo Żmuda jest ż(m=n)uda. :)

Adee, ona była jakiś czas na diecie i na razie jest ok, bo je wszystko, tylko leki bierze. Bo w celiakii dieta ponoć jest na jakiś czas, a nie na zawsze. Przynajmniej ona tak jest leczona.

Asik, Szymek normalnie - legalnie siedzi!!! :)

Moje dziecko ma nową zabawkę. Klawiaturę bezprzewodową musiałam jej dać, bo mi się do kompa dobierała. :dry:

Oj! Coś się stało i wywaliło mi korki, ale już jest ok. :)

Nadrobiłam Was. 30 stron!!! Lecę gotować obiad laski. Do później!
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280197 przez Asik

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 6 dni temu #280199 przez motylek
Kasiek jak znajde to napewno się podziele, chociaż jak beti doradziła żeby ponaciskać butelke to załapie ja ponaciskałam smoczek i może i coś z tego będzie bo wypiła mi ..... całe 10 ml :laugh: :silly: troszkie na język jej poleciało i tak pare razy pociągneła. ale zaraz zaczeła się złościć i już był koniec .
madzia. a to nie jest tak że tylko o pracy rozmawiają? bo mój mąż zawsze jak się spotyka z kolegami z pracy to tylko o wypatkach, pożarach,a najlepsze jak opowiadają o zwłokach itp. :dry:
:lol:
13 lata 1 tydzień temu #280210 przez Hania
Asik, pioruny :ohmy: :ohmy: :ohmy: u nas nie było no chyba że przeoczyłam ;)
madzia, fifi uwielbia klawiaturę i zna skróty z którymi nawet mój M sobie nie radzi :laugh:
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280211 przez Asik

13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280235 przez Asik

13 lata 1 tydzień temu #280262 przez adee84
hej :)
Motylku ja Cię na fb zaprosiłam :)
Pippin doszło :kiss:
Ja na skype jestem

byłam u mojej internistki, mam kolejne skierowania na kolejne wyniki i badaniaq plus kolejne leki, także te na nerwy, bo ona mówi, że zjd mi się pogorszyło przez nerwy i mam sobie łykać walerin, pić melisę, próbować spać na siłe, a codziennie od jutra pod groźbą i prośbą wychodzić z domu na godzinę, nie brać telefonu i mieć wszystkich i wszystko w nosie bo inaczej sie niedługo wykończę :dry:
a mama na pociesznie kupiła mi nutelle i powiedziała, żebym sobie zjadła choć raz bo tyle lat już nie jadłam ajak mi wymyślą jeszcze jakąś chorobę to w końcu będę żyć o chlebie i wodzie.
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280274 przez Asik

13 lata 1 tydzień temu #280276 przez adee84
Asik juz :)
% ode mnie, Rafała i mojej mamy mieć będzie TwojA kolozanka :)
13 lata 1 tydzień temu #280278 przez angellika1
Hej :)

Motylku Niki jak widzi butelke to wryk!!! a jak łaskawie weźmie ją do buźki to smoczek tez traktuje jak gryzak :(
MAdzia szybko ten żlobek zalateiliście my jesteśmy na iles setnym miejscu :(
Asik jak Szymek śluicznie siedzi :)

a ja używam Palette i jestem zadowolona :)
13 lata 1 tydzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280279 przez Asik

13 lata 1 tydzień temu #280283 przez adee84
moje dziecko ogląda mini mini :)
Renatka jak udały się zakupy?
Asik gapa jestem, Szymuś słodki jak miodzik i siłacz siedzi extra, Maja jeszcze nei umie ;)
13 lata 1 tydzień temu #280285 przez Sylwik
Witam :)
pewnie o mnie już zapomniałyście , ale ja o Was nie :) i staram sie czytać ale niestety czasu brakuje na pisanie, a jak juz zaczynam to zawsze coś albo ktoś przerywa :dry:
Ale w końcu nadrobiłam!!! napisze cosik wieczorkiem, jak już będzie spokój :)
Pozdrawiam serdecznie :) :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka