- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 tydzień temu #280170 przez Kasiek
Motylku fajna rodzinka z Was i Kornelka sliczna a gdybys zdobyla sposob jak nauczyc dziecko pic z butelki to mi sprzedaj Bo Iga tez butelke traktuje jak gryzaczek, identycznie!! a ja bym chciala ja nauczyc, zawsze bym mogla gdzies wyjsc na dluzej nie myslac czy moje dziecko tam nie umiera z glodu przy mezu
Asik aaaa jak Szymus pieknie siedzi
Renatko zazdroszcze zakupow
przy okazji co mozna kupic kolezance na urodziny ktora ma wszystko???? a forsy jeszcze wiecej???
u nas tez sniezyca przed chwila byla az zrezygnowalam ze spaceru, a teraz slonce swieci
i wecej nie wem co napisac
aha ze dalej nie widze fimikow eh
Asik aaaa jak Szymus pieknie siedzi
Renatko zazdroszcze zakupow
przy okazji co mozna kupic kolezance na urodziny ktora ma wszystko???? a forsy jeszcze wiecej???
u nas tez sniezyca przed chwila byla az zrezygnowalam ze spaceru, a teraz slonce swieci
i wecej nie wem co napisac
aha ze dalej nie widze fimikow eh
Temat został zablokowany.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280172 przez madzia0507
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Motylek, a my cię wogóle mamy na FB albo na nk.pl???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee, ja czytałam, ze serki i jogurciki, to po 6-tym miesiącu można podawać.
Ja tez jestem za Zakopanem, bo do Poznania, to tak jak pisałam kiedyś, nie wiem czy dam radę tak daleko odciągnąć męża od ukochanej budowy.
Dorotka, do neurologa??? Why??? A farbę to ja używam z Garnier seria: Color & Shine.
Marta, moja Julita jeszcze nosi 68, a bodziaki niektóre już 74.
A moja dieta nazywa się Ju-li-ta.
happymamma napisał:
Mój mąż też już to kiedyś rozkminiał.
adee84 napisał:
Nie, ani jednego, ani drugiego. Mój brat kończy w tym roku SGSP zaocznie i mówi, ze to dzienni nagrali filmik. Podobno mają nawet zespół muzyczny o wdzięcznej nazwie "Pompa szlamowa".
motylek napisał:
Ja mam gorzej, bo mam męża i brata strażaka. A ten co mi płytki kładzie, to też strażak.
Marta, a co to tvnplayer??? Można tam zobaczyć te odcinki, co się ich nie widziało??? Bo Żmuda jest ż(m=n)uda.
Adee, ona była jakiś czas na diecie i na razie jest ok, bo je wszystko, tylko leki bierze. Bo w celiakii dieta ponoć jest na jakiś czas, a nie na zawsze. Przynajmniej ona tak jest leczona.
Asik, Szymek normalnie - legalnie siedzi!!!
Moje dziecko ma nową zabawkę. Klawiaturę bezprzewodową musiałam jej dać, bo mi się do kompa dobierała.
Oj! Coś się stało i wywaliło mi korki, ale już jest ok.
Nadrobiłam Was. 30 stron!!! Lecę gotować obiad laski. Do później!
Motylek, a my cię wogóle mamy na FB albo na nk.pl???
Adee, ja czytałam, ze serki i jogurciki, to po 6-tym miesiącu można podawać.
Ja tez jestem za Zakopanem, bo do Poznania, to tak jak pisałam kiedyś, nie wiem czy dam radę tak daleko odciągnąć męża od ukochanej budowy.
Dorotka, do neurologa??? Why??? A farbę to ja używam z Garnier seria: Color & Shine.
Marta, moja Julita jeszcze nosi 68, a bodziaki niektóre już 74.
A moja dieta nazywa się Ju-li-ta.
happymamma napisał:
Wiecie co? Śpiewam Jasiowi kołysankę, którą śpiewałam kiedyś Ali i tak za każdym razem zastanawiam się nad jej przesłaniem: "Kochał ją król, kochał ją paź (...), kochali się we troje"
Lecimy na zakupy
Mój mąż też już to kiedyś rozkminiał.
adee84 napisał:
Madzia padłam a Twojego Michała am nie było
Nie, ani jednego, ani drugiego. Mój brat kończy w tym roku SGSP zaocznie i mówi, ze to dzienni nagrali filmik. Podobno mają nawet zespół muzyczny o wdzięcznej nazwie "Pompa szlamowa".
motylek napisał:
Madzia ja męża też mam strażaka
Ja mam gorzej, bo mam męża i brata strażaka. A ten co mi płytki kładzie, to też strażak.
Marta, a co to tvnplayer??? Można tam zobaczyć te odcinki, co się ich nie widziało??? Bo Żmuda jest ż(m=n)uda.
Adee, ona była jakiś czas na diecie i na razie jest ok, bo je wszystko, tylko leki bierze. Bo w celiakii dieta ponoć jest na jakiś czas, a nie na zawsze. Przynajmniej ona tak jest leczona.
Asik, Szymek normalnie - legalnie siedzi!!!
Moje dziecko ma nową zabawkę. Klawiaturę bezprzewodową musiałam jej dać, bo mi się do kompa dobierała.
Oj! Coś się stało i wywaliło mi korki, ale już jest ok.
Nadrobiłam Was. 30 stron!!! Lecę gotować obiad laski. Do później!
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 6 dni temu #280199 przez motylek
Kasiek jak znajde to napewno się podziele, chociaż jak beti doradziła żeby ponaciskać butelke to załapie ja ponaciskałam smoczek i może i coś z tego będzie bo wypiła mi ..... całe 10 ml troszkie na język jej poleciało i tak pare razy pociągneła. ale zaraz zaczeła się złościć i już był koniec .
madzia. a to nie jest tak że tylko o pracy rozmawiają? bo mój mąż zawsze jak się spotyka z kolegami z pracy to tylko o wypatkach, pożarach,a najlepsze jak opowiadają o zwłokach itp.
madzia. a to nie jest tak że tylko o pracy rozmawiają? bo mój mąż zawsze jak się spotyka z kolegami z pracy to tylko o wypatkach, pożarach,a najlepsze jak opowiadają o zwłokach itp.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 dni temu przez motylek.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280262 przez adee84
hej
Motylku ja Cię na fb zaprosiłam
Pippin doszło
Ja na skype jestem
byłam u mojej internistki, mam kolejne skierowania na kolejne wyniki i badaniaq plus kolejne leki, także te na nerwy, bo ona mówi, że zjd mi się pogorszyło przez nerwy i mam sobie łykać walerin, pić melisę, próbować spać na siłe, a codziennie od jutra pod groźbą i prośbą wychodzić z domu na godzinę, nie brać telefonu i mieć wszystkich i wszystko w nosie bo inaczej sie niedługo wykończę
a mama na pociesznie kupiła mi nutelle i powiedziała, żebym sobie zjadła choć raz bo tyle lat już nie jadłam ajak mi wymyślą jeszcze jakąś chorobę to w końcu będę żyć o chlebie i wodzie.
Motylku ja Cię na fb zaprosiłam
Pippin doszło
Ja na skype jestem
byłam u mojej internistki, mam kolejne skierowania na kolejne wyniki i badaniaq plus kolejne leki, także te na nerwy, bo ona mówi, że zjd mi się pogorszyło przez nerwy i mam sobie łykać walerin, pić melisę, próbować spać na siłe, a codziennie od jutra pod groźbą i prośbą wychodzić z domu na godzinę, nie brać telefonu i mieć wszystkich i wszystko w nosie bo inaczej sie niedługo wykończę
a mama na pociesznie kupiła mi nutelle i powiedziała, żebym sobie zjadła choć raz bo tyle lat już nie jadłam ajak mi wymyślą jeszcze jakąś chorobę to w końcu będę żyć o chlebie i wodzie.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280278 przez angellika1
Hej
Motylku Niki jak widzi butelke to wryk!!! a jak łaskawie weźmie ją do buźki to smoczek tez traktuje jak gryzak
MAdzia szybko ten żlobek zalateiliście my jesteśmy na iles setnym miejscu
Asik jak Szymek śluicznie siedzi
a ja używam Palette i jestem zadowolona
Motylku Niki jak widzi butelke to wryk!!! a jak łaskawie weźmie ją do buźki to smoczek tez traktuje jak gryzak
MAdzia szybko ten żlobek zalateiliście my jesteśmy na iles setnym miejscu
Asik jak Szymek śluicznie siedzi
a ja używam Palette i jestem zadowolona
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #280285 przez Sylwik
Witam
pewnie o mnie już zapomniałyście , ale ja o Was nie i staram sie czytać ale niestety czasu brakuje na pisanie, a jak juz zaczynam to zawsze coś albo ktoś przerywa
Ale w końcu nadrobiłam!!! napisze cosik wieczorkiem, jak już będzie spokój
Pozdrawiam serdecznie
pewnie o mnie już zapomniałyście , ale ja o Was nie i staram sie czytać ale niestety czasu brakuje na pisanie, a jak juz zaczynam to zawsze coś albo ktoś przerywa
Ale w końcu nadrobiłam!!! napisze cosik wieczorkiem, jak już będzie spokój
Pozdrawiam serdecznie
Moderatorzy: ilona