- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279880 przez kiniaa
dzien doberek
wlasnie wrocilam z tesco, kupilam w koncu cos zdrowego do jedzenia tzn warzywa, rybke i ciemny chleb i ja juz zaczynam od dzis - wczorajsze obzarstwo sklonilo mnie do przemyslen i stwierdzilam ze musze jesc wiecej witamin a nie tylko junk food i dla zdrowia i dla sylwetki
Motylek a kiedy probujesz dawac z butelki? bo moja jak jest nie za bardzo glodna to butli nie chyci ale jak jest glodna to zje bez problemu.
Dorotka no niezly termin, podejrzewam ze do tego czasu wyzdrowiejesz
a u nas noc spokojna, wstawalam 3 razy na karmienie to dla mnie jeszcze nie jest tak zle tylko niestety pobudke mialam juz o 5:45 bo Bella juz sie wyspala i chciala sie bawic
wlasnie wrocilam z tesco, kupilam w koncu cos zdrowego do jedzenia tzn warzywa, rybke i ciemny chleb i ja juz zaczynam od dzis - wczorajsze obzarstwo sklonilo mnie do przemyslen i stwierdzilam ze musze jesc wiecej witamin a nie tylko junk food i dla zdrowia i dla sylwetki
Motylek a kiedy probujesz dawac z butelki? bo moja jak jest nie za bardzo glodna to butli nie chyci ale jak jest glodna to zje bez problemu.
Dorotka no niezly termin, podejrzewam ze do tego czasu wyzdrowiejesz
a u nas noc spokojna, wstawalam 3 razy na karmienie to dla mnie jeszcze nie jest tak zle tylko niestety pobudke mialam juz o 5:45 bo Bella juz sie wyspala i chciala sie bawic
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez kiniaa.
Temat został zablokowany.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279882 przez madzia0507
Hej!
Mam nadzieję, że uda mi się Was dzisiaj troszkę poczytać, bo Julita na razie śpi, a ostatnio wymaga ode mnie 100% uwagi w zapędach do 200%. Nie wiem o co chodzi. Nie jest marudna ani nic z tych rzeczy. Tylko, że jak ja np. posadzę w bujaczku, to ślicznie się bawi pod warunkiem, że:
1. Jestem obok.
2. Patrzę na nią.
3. Dotykam jej, np. głaskam po stopach.
Mój mały cudak...
Wczoraj byliśmy na drugim USG bioderek. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. A poza tym lekarz oglądał te wargi sromowe Julitki i... powiedział, że "Tyle to jest nic. Samo się w końcu rozklei." Uffffffffffff!!!!
Biorę się do czytania.
Acha! Czy słyszałyście może o tym, że dziecku za pierwszego ząbka kupuje się łyżeczkę z datą kiedy ten ząb się pojawił???
Dziewczynki, wszystkie jesteście śliczne, ale Asik zdecydowanie króluje. Nie obraźcie się, ale ja cały czas jestem w szoku, bo za diabła nie dałbym Asik tyle lat, ile ma. Nawet ja mam więcej zmarszczek.
Renatka, gratulacje dla kuzynki i witam małego Wojtusia na świecie.
I nie rzucaj telefonem. Ja tak raz zrobiłam, dawno temu, tylko, że rzuciłam nim o podłogę i wyleciał mi jeden przycisk z telefonu. Postanowiłam, że sama go naprawię i... próbowałam przykleić ten przycisk SuperGlutem... Zalałam cały telefon klejem i musiałam kupić nowy, taki sam jak ten stary, żebym nie musiała się tłumaczyć z moich "genialnych" pomysłów.
Hania, co to jest "topek"???
domii napisał:
Padłam!!!
domii napisał:
Padłam po raz drugi!!!
Asik napisał:
Nie no!!! Nie zniese!!!
Mam nadzieję, że uda mi się Was dzisiaj troszkę poczytać, bo Julita na razie śpi, a ostatnio wymaga ode mnie 100% uwagi w zapędach do 200%. Nie wiem o co chodzi. Nie jest marudna ani nic z tych rzeczy. Tylko, że jak ja np. posadzę w bujaczku, to ślicznie się bawi pod warunkiem, że:
1. Jestem obok.
2. Patrzę na nią.
3. Dotykam jej, np. głaskam po stopach.
Mój mały cudak...
Wczoraj byliśmy na drugim USG bioderek. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. A poza tym lekarz oglądał te wargi sromowe Julitki i... powiedział, że "Tyle to jest nic. Samo się w końcu rozklei." Uffffffffffff!!!!
Biorę się do czytania.
Acha! Czy słyszałyście może o tym, że dziecku za pierwszego ząbka kupuje się łyżeczkę z datą kiedy ten ząb się pojawił???
Dziewczynki, wszystkie jesteście śliczne, ale Asik zdecydowanie króluje. Nie obraźcie się, ale ja cały czas jestem w szoku, bo za diabła nie dałbym Asik tyle lat, ile ma. Nawet ja mam więcej zmarszczek.
Renatka, gratulacje dla kuzynki i witam małego Wojtusia na świecie.
I nie rzucaj telefonem. Ja tak raz zrobiłam, dawno temu, tylko, że rzuciłam nim o podłogę i wyleciał mi jeden przycisk z telefonu. Postanowiłam, że sama go naprawię i... próbowałam przykleić ten przycisk SuperGlutem... Zalałam cały telefon klejem i musiałam kupić nowy, taki sam jak ten stary, żebym nie musiała się tłumaczyć z moich "genialnych" pomysłów.
Hania, co to jest "topek"???
domii napisał:
Wogole zauwazylam ze moj synus to ma sprawne paluszki kiedys ta umiejetnosc napewno zostanie doceniona przez jakas laseczke
Padłam!!!
domii napisał:
Asik widzisz ja dzis zakrecona jak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]tampon w pizdzie
Padłam po raz drugi!!!
Asik napisał:
u nas się mówi zakrecona
heheheheheUwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nie no!!! Nie zniese!!!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279886 przez Kasiek
hej
u mnie nie pada ale wieje masakrycznie, nie chce mi sie dzis isc na spacer ale moze sie zbiore potem nie bardzo sie wyspalam
Marta ja tez stosowalam ta diete southbeach i potwierdzam działaaaa i faktycznie mozna w niej jesc tyle ile sie chce byle wykluczyc weglowodany, najgorzej wyrzec sie chleba
Iga nosi rozmiar 68 i wydaje mi sie ze nie rosnie tak szybko jak wasze dzieciaczki
Dorotka mi fryzjerka mowila ze gdybym chciala kiedys sama wlosy farbowac to zeby tylko palety nie uzywac, kazda inna byle nie palete
i kolezanka przyszla znienacka musze wiec spadac, potem zajrze
u mnie nie pada ale wieje masakrycznie, nie chce mi sie dzis isc na spacer ale moze sie zbiore potem nie bardzo sie wyspalam
Marta ja tez stosowalam ta diete southbeach i potwierdzam działaaaa i faktycznie mozna w niej jesc tyle ile sie chce byle wykluczyc weglowodany, najgorzej wyrzec sie chleba
Iga nosi rozmiar 68 i wydaje mi sie ze nie rosnie tak szybko jak wasze dzieciaczki
Dorotka mi fryzjerka mowila ze gdybym chciala kiedys sama wlosy farbowac to zeby tylko palety nie uzywac, kazda inna byle nie palete
i kolezanka przyszla znienacka musze wiec spadac, potem zajrze
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279904 przez adee84
Witam
u nas zimno a ja od popołudnia mam latanie po dworze w dodatku z dzieckiem
czy Wasze dzieci też tak machają rękami, że aż się biją po brzuszku?bo coraz bardziej zaczyna mnie to niepokoić
dzięki za odp w sprawie danonków
Happymama dzięki za przepis, nie mam śmietany a co mogę dać zamiast?bo mi śmietany nie wolno
Sonia nr nie mój, ja to skopiowałam od znajomej, wydaje mi się, że jak się oddaje krew to się mówi dla kogo i gdzie i oni mogą wysłać
Beti mój m też uważ się przy ludziach za najmądrzejszego tatusia
Hej Madzia
dobrze, że u Was wszystko dobrze
Knia ja nie pomogę bo się nie znam
u nas zimno a ja od popołudnia mam latanie po dworze w dodatku z dzieckiem
czy Wasze dzieci też tak machają rękami, że aż się biją po brzuszku?bo coraz bardziej zaczyna mnie to niepokoić
dzięki za odp w sprawie danonków
Happymama dzięki za przepis, nie mam śmietany a co mogę dać zamiast?bo mi śmietany nie wolno
Sonia nr nie mój, ja to skopiowałam od znajomej, wydaje mi się, że jak się oddaje krew to się mówi dla kogo i gdzie i oni mogą wysłać
Beti mój m też uważ się przy ludziach za najmądrzejszego tatusia
Hej Madzia
dobrze, że u Was wszystko dobrze
Knia ja nie pomogę bo się nie znam
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #279921 przez kiniaa
dziewczynki dziekuje za odpowiedz
znalazlam cos takiego jakby kogos interesowalo
" Wśród przyprawa, które wręcza należy dodawać do potraw dla niemowlaka na pewno musi znaleźć się pietruszka, która po prostu wzmacnia organizm. Kolejny jest koper, będący jak wiadomo wiatropędny. O prócz tego ważna jest bazylia i majeranek. Na pewno niemowlakowi nie zaszkodzą także liście laurowe, imbir, kminek, chrzan, anyż i goździki. Jak widać więc, wachlarz przypraw do wyboru jest dość spory."
Madzia no w koncu sie pojawilas
Adee ja czasem do zapiekanek daje majonez i tez dobre wychodzi. A co do uderzania raczkami to u nas to samo. Ja sie z tego smieje bo zabawnie to wyglada - jakby chciala pobic kogos . A najgorzej jak karmie piersia to bawi sie moimi wlosami albo drapie niemilosiernie i noga probuje zaczepic o dekold w bluzce np. niezla z niej gimnastyczka
znalazlam cos takiego jakby kogos interesowalo
" Wśród przyprawa, które wręcza należy dodawać do potraw dla niemowlaka na pewno musi znaleźć się pietruszka, która po prostu wzmacnia organizm. Kolejny jest koper, będący jak wiadomo wiatropędny. O prócz tego ważna jest bazylia i majeranek. Na pewno niemowlakowi nie zaszkodzą także liście laurowe, imbir, kminek, chrzan, anyż i goździki. Jak widać więc, wachlarz przypraw do wyboru jest dość spory."
Madzia no w koncu sie pojawilas
Adee ja czasem do zapiekanek daje majonez i tez dobre wychodzi. A co do uderzania raczkami to u nas to samo. Ja sie z tego smieje bo zabawnie to wyglada - jakby chciala pobic kogos . A najgorzej jak karmie piersia to bawi sie moimi wlosami albo drapie niemilosiernie i noga probuje zaczepic o dekold w bluzce np. niezla z niej gimnastyczka
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona