BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 tydzień temu #279598 przez angellika1
Zmykam kochane na filmik z M :)
buziaczki
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #279606 przez soniasg
wróciłam po cieżkim dniu :p

jeżelibyście mnie chciały dziewczyny to ja dojadę do Was wszędzie poprostu się dostosuję:)

my mieszkamy niby w domku ale na piętrze z moją mamą więc mamy też jeden pokój. na wiosnę będziemy zabudowywać balkon a jeśli
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee dlaczego Ci nie wypłacą???

Dorotka dzielnego masz Synka :)

Beti Twój Synuś też dzielny :) i zdróka życzę żeby mu to paskudztwo szybko poschodziło
Agusia ksiądz wymiata :P

Renatko zazdroszczę wolnego czasu, Majka w dzień nie śpi prawie w ogóle a zająć się sama sobą też nie potrafi nawet na 20min. nie wiem co zrobiłam źle ale jestem tym wykończona

Kinia ja też się tak obżeram ale od poniedziałku mówię KONIEC trzeba się zabrać za siebie. może któraś dołączy zawsze w grupie raźniej? :)
Zuza życzę Ci by tak było zawsze

Motylek śliczna z Was rodzinka :)

Domi ja od poniedziałku też się zabieram za siebie. i właśnie się nad zumbą zastanawiam

Pippin ja też do Majki robie takie śmieszne minki i gadam głupoty. Majka to wogóle będzie pogodna dziewczyna straszny śmieszek z niej cały dzień się śmieje :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279608 przez jusia
hahahah Beti oczywiście że Kazimierz to superowy pomysł!!!!!! przecież tu jest taki klimacik :) i ludzi nie za dużo, ale sporo :) i Happymamma tez, bo ma tu rodzine :)

a wogóle to wrzucam wam linka z zabawami dla naszych maluszkow :)
babyonline.pl/Na_skroty_katalog_zabaw_ro...ch_3-6_miesiecy.html

Dorotka buziaki dla Kubusia za odwage!! i dla Fifiego Beti!!
a czemu do neuro??
Adee co sie dzieje z tym szefem twoim??
hahahah fajny demot :)
Soniaq ja tez chyba czas porzucic te słodkosci... ;)

nie wiem co miałam wiecej napsiac :) zmykam się kąpać i dziecie budzic na kapiel...albo darujemy sobie...hmmm no ale nie jadła, trzeba ją nakarmic bo znow mi sie co 2,5 godz bedzie budzic w nocy... dobranoc :)
13 lata 1 tydzień temu #279617 przez adee84
to może głosujmy raz jeszcze, dołąćzmy Kazimierz?
Sonia ja się dołączę do dietowania :) bo zaczynam przypominać pączka w maśle :dry:
13 lata 1 tydzień temu #279624 przez dorotas29
Trochę poprasowałam i mi się już nie chce ;)
A wiecie jak teraz w nowoczesny sposób badają ,czy są obrzęki nóg???- przez spodnie i kozaki ocieplane :laugh:
13 lata 1 tydzień temu #279626 przez soniasg
Jusia dziękuję za linka. tak czytam i czytam i wszystko praktycznie z nią robię:)

Adee to musimy uważać cobyśmy się w tym maśle nie utopiły :P perwsza zasada: ZERO SŁODYCZY co będzie bardzo cieżkie
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279628 przez marta_szh
hejka :kiss: :kiss: :kiss:

nie było mnie jakis czas bo wczoraj wpadła jedna znajoma, dzis druga a nie wypada przy kompie siedziec jak goscie, mały spi jakims cudem bo przed snem go mecze na maksa przez pływanie ze mna w wannie, tzn on pływa czyt. rzuca nogami i takie tam wygibasy a potem zasypia mi przy cycu i dzieki temu nie musze go 3 godzin nosic, ale poki co nie chce zapeszac.

niestety nie zdaze nadrobic zaległosci z tego co tam po krotce podczytalam to

Boryskowi zycze najlepszego :)

i FiFi i Kubuś chyba byli u lekarza, tak? i ze z nimi wszystko ok :)

a i Adee pytała czy tylko ona cycem karmi?
wiec nie kochana, jeszcze ja to robie a w weekendy jak mały jest u babci to dostaje mm

nic pozatym nie przyjmowal jeszcze w 5 miesiacu i 2 tygodniu mam mu podac kaszke manna z moim mlekiem sciagnietym a potem jeszcze nie wiem jak dalej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279632 przez Pippin
adee Ty to chudniesz anie grubniesz :huh:
sonia ja chętnie chętnie dołączę :lol:
jusia tiramisu z palcem w
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
zrobisz łatwizna :)
mnie tez w sumie wszystko jedno byle by to były wakacje jeżeli chodzi o spotkanie
beti mój też czasami ma troszke wysypki na pyszczku i do dziś nie odkryłam z czego to :unsure: mam sie bac??
haniu chciałam Ci jeszcze raz podziękować za śpiworek dziś jak stałam na przystanku z młodym w wózku i zaczeło wiać jakby sie ktoś powiesił i autobus sie spóźniał to gdybyś była obok mnie to bym Cię wycmokała i wyściskała :kiss: :kiss: :kiss:

aha angelika
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 tydzień temu #279638 przez dorotas29
Dziewczyny,które farbują sobie same włosy- jakich farb używacie???
Bo ja ostatnio kupiłam palette i jakaś masakra mi wyszła na włosach,a raczej po tygodniu już nic nie ma,wlosy wypłowiałe,pozbawione blasku,ehh,a musze się zrobić na bóstwo na chrzciny..
Martucha- a Ty kiedy chrzcisz Boryska
13 lata 1 tydzień temu #279639 przez beti
Pippin obserwuj po prostu a buźkę kremuj, najlepiej poproś pediatrę o maść z wit A...
13 lata 1 tydzień temu #279641 przez marta_szh
z ciekakosci jakie rozmiar nosza Wasze dzieciaczki??

Sonia ja tez sie dolaczam do dietki? a jakiej bo ja chce www.dietasouthbeach.biz.pl/ , kolezanka mi ja szczerze polecala i odchudzilo sie na niej pare jej znanych osob a pozatym moge ja w zasadzie stosowac przy karmieniu bo to bardziej chodzi o zdrowe nawyki zywieniowe i glodnym sie na niej nie chodzi
13 lata 1 tydzień temu #279646 przez dorotas29
Marta- kiedys pisałam o tej dietce, 2-krotnie stosowałam,za pierwszym razem ubyło mi 10 kg,za drugim 8
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279647 przez Pippin
ale ze niby zamiast kremu innego na buźkę??bo ja mam taką maść kosztowała z 2,5 i kupiłam ją na mrozy bo ponoć chroni przed zimnem i wiatrem

marta moj nosi 68 i 74 zalezy :)
13 lata 1 tydzień temu #279650 przez marta_szh
Dorotka

Palett to najgorsza farba poniewaz zawiera najwiecej amoniaku ze wszystkich farb i bardzo niszczy wlosy, loreal niby moze i drogi ale wg fryzjerow najlepszy sa jeszcze takie ziolowe farby ale to raczej tylko w hurtowniach
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #279653 przez Pippin
marta link mi nie wszedł
dorotka ja stosuje londa tanie i dobre kiedyś adee polecała
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby