BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #299840 przez adee84
Dobranoc, jutro pewnie będę później bo Raf ma 2 zmiane a do południa mamy pare spraw do załatwienia
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #299841 przez Viszka11
witam wieczornie....

wy tyleee piszecie...ze szok...

u mnie coraz blizej do wizyty juz sie boje hehe

Witam nowa Mame-jkardasz i LESIA

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 11 miesiąc temu #299842 przez soniasg
hej

czytałam Was na bieżąco ale nie pisałam i teraz nie wiem co której miałam odpisać....

Happymamma jasne, że Cię kochamy co to za pytanie :P :)

Pippin ładnie się Twój M zachował ale nie chwal go za bardzo bo w piórka obrośnie:P

Beti ja chyba zamówię te nieśmiertelniki dziękuję za pomysł:)

Agusia a może jakiś perfum? ja bardzo lubię je dostawać bo jak mam sobie sama kupić to szkoda mi pieniędzy :P

Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #299849 przez soniasg
Viszka my czekamy tak samo jak i Ty na tą wizytę :P

Jusia co do tego artykułu to tabloidy już sobie zaczynają wymyślać różnego rodzaju wywiady itd... zdjęcie może i prawdziwe w całą resztę nie wierzę....
12 lata 11 miesiąc temu #299854 przez a!gusia
mialam z Wami jeszcze popisac ale m przejal kompa :( bede jutero,slodkich snow !
12 lata 11 miesiąc temu #299861 przez Viszka11
soniasg napisał:

Viszka my czekamy tak samo jak i Ty na tą wizytę :P[/b]

Jusia co do tego artykułu to tabloidy już sobie zaczynają wymyślać różnego rodzaju wywiady itd... zdjęcie może i prawdziwe w całą resztę nie wierzę....

oo ranyy az tak...jestescie ze MNA:) Fajnie fajnie:)

ja tez lece spac...

buzka

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299911 przez beti
Jusia...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Happymama,i ja Ciebie loviam...ale skąd to pytanie???

Viszkaaaaaaaaa....to ile mm teraz może mieć Twoja fasolka??? :)

Adee....a tych znajomych u których na ślubie byliście to nie mozecie poprosić??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299923 przez Renata Anna
Dzień dobry :)

Witam się w poniedziałek.

Pippin to miło, że mąż jednak myśli o Tobie :)
Beti ja też kombinuję coś na te walentynki, ale chyba po prostu urządzę jakiś miły wieczór.. B) :cheer:
Adee jakbym bliżej mieszkała, to już bym przy Twoich drzwiach stała jako propozycja nr 1 na matkę chrzestną :lol:
Jusia ja tak jak Sonia uważam
Viszka kochana napisz nam coś więcej o fasolce. Jak się w ogóle czujesz... Masz przeczucia co do płci... Jakie imiona obstawiacie... Aż zatęskniłam za brzuszkiem :(
Happymamma nie pisałam tego wcześniej ale na którymś zdjęciu Jasia zauważyłam, że on jest bardzo drobniutki. Pewnie będzie szczuplusieńki jak jego mama i siostra :) W ogóle to jest prześliczny. Dawaj jakąś foteczkę :)
Asik złaź z Mareckiego i zajrzyj do nas :silly:

100 lat dla Kubusia :kiss:
100 lat dla Wiktorii :kiss:

Znalazłam coś fajnego, ale trochę drogawo...

allegro.pl/walentynki-prezent-walentynko...twa-i2073528407.html
12 lata 11 miesiąc temu #299934 przez soniasg
dobry dzień :)

ja się dalej źle czuję....

dalej myślę o tej biednej Madzi :( :( ciekawe czy wogóle powiedzą nam prawdę czy nigdy się nie dowiemy jak bylo naprawdę ....

Adee no to chrzestnych już prawie macie :) a tak się martwiłaś :)

Renatko ładne to :) wcześniej sprzedawali po 38 złotych, złodzieje :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299935 przez Renata Anna
Sonia no złodzieje :dry:
Ja też ciągle w głowie mam sprawę Madzi... Jakoś nie mogę się pozbierać. Na pewno podadzą wyniki sekcji zwłok do opinii publicznej..

Policjanci, którzy w Sosnowcu znaleźli ciało półrocznej Magdy nie stwierdzili zewnętrznych obrażeń na jej ciele - informuje "Rzeczpospolita". Te informacje wskazują, że wersja matki, która twierdzi, że dziewczynka zmarła w wyniku nieszczęśliwego wypadku, może budzić wątpliwości. Na dzisiaj zaplanowano sekcję zwłok dziecka.

Policjanci, którzy znaleźli ciało dziecka przyznają w rozmowie z "Rzeczpospolitą", że po sekcji wersja matki może zostać podważona. - Patolog ściągnął tylko czapeczkę. Nie było żadnego obrażenia, żadnego śladu krwi ani na twarzy, ani na główce. Ubranka nie udało się zdjąć, bo było kompletnie zamarznięte - twierdzi jeden z nich.
12 lata 11 miesiąc temu #299937 przez soniasg
Renatko mam nadzieję, że się dowiemy

Policjanci, którzy znaleźli ciało dziecka przyznają w rozmowie z "Rzeczpospolitą", że po sekcji wersja matki może zostać podważona. - Patolog ściągnął tylko czapeczkę. Nie było żadnego obrażenia, żadnego śladu krwi ani na twarzy, ani na główce. Ubranka nie udało się zdjąć, bo było kompletnie zamarznięte - twierdzi jeden z nich.

ja już nie mam słów jej powinno się 10 razy cięższy los zgotować niż ten który zgotowała biednej Madzi....
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299939 przez soniasg
Renatko właśnie to samo wkleiłam

to, że ona ją zabiła to dla mnie już jest pewne od momentu gdy znaleźli ciało...
12 lata 11 miesiąc temu #299943 przez Renata Anna
Coś mi się wydaje, że ona tą Madzie udusiła po prostu... Nawet chyba ten jasnowidz coś tak mówił, że uduszona została poduszką, a potem długo jeszcze leżała w łóżeczku...

:(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299945 przez happymamma
Beti, bo ja się chciałam upewnić :blush: I Was lowjam strasznie :lol: :lol: :kiss: :kiss: Aha! Viszka ma suwaczek przecież - 5t5d ciąży, wizyta 10.02 :)

Renatko ja już nie wiem sama-chyba zależy kto patrzy i z której str ;) Ja nie wiem jak wyglądałam jak mialam pół roku :( Sylwek ma takie zdjęcie, na ktrym średnio go widać, ale myślę, że ma coś i ze mnie i z niego :)

Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299950 przez Renata Anna
oooooooo jaki ma Jasiu czaderski komputer :lol: :lol: :lol: Śliczny jest... Też mu grzywa wchodzi w oczy jak mojej Celince :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży