- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299842 przez soniasg
hej
czytałam Was na bieżąco ale nie pisałam i teraz nie wiem co której miałam odpisać....
Happymamma jasne, że Cię kochamy co to za pytanie
Pippin ładnie się Twój M zachował ale nie chwal go za bardzo bo w piórka obrośnie:P
Beti ja chyba zamówię te nieśmiertelniki dziękuję za pomysł
Agusia a może jakiś perfum? ja bardzo lubię je dostawać bo jak mam sobie sama kupić to szkoda mi pieniędzy
Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
czytałam Was na bieżąco ale nie pisałam i teraz nie wiem co której miałam odpisać....
Happymamma jasne, że Cię kochamy co to za pytanie
Pippin ładnie się Twój M zachował ale nie chwal go za bardzo bo w piórka obrośnie:P
Beti ja chyba zamówię te nieśmiertelniki dziękuję za pomysł
Agusia a może jakiś perfum? ja bardzo lubię je dostawać bo jak mam sobie sama kupić to szkoda mi pieniędzy
Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299861 przez Viszka11
soniasg napisał:
oo ranyy az tak...jestescie ze MNA:) Fajnie fajnie:)
ja tez lece spac...
buzka
Viszka my czekamy tak samo jak i Ty na tą wizytę [/b]
Jusia co do tego artykułu to tabloidy już sobie zaczynają wymyślać różnego rodzaju wywiady itd... zdjęcie może i prawdziwe w całą resztę nie wierzę....
oo ranyy az tak...jestescie ze MNA:) Fajnie fajnie:)
ja tez lece spac...
buzka
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299911 przez beti
Jusia...
Happymama,i ja Ciebie loviam...ale skąd to pytanie???
Viszkaaaaaaaaa....to ile mm teraz może mieć Twoja fasolka???
Adee....a tych znajomych u których na ślubie byliście to nie mozecie poprosić??
Happymama,i ja Ciebie loviam...ale skąd to pytanie???
Viszkaaaaaaaaa....to ile mm teraz może mieć Twoja fasolka???
Adee....a tych znajomych u których na ślubie byliście to nie mozecie poprosić??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez beti.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299923 przez Renata Anna
Dzień dobry
Witam się w poniedziałek.
Pippin to miło, że mąż jednak myśli o Tobie
Beti ja też kombinuję coś na te walentynki, ale chyba po prostu urządzę jakiś miły wieczór..
Adee jakbym bliżej mieszkała, to już bym przy Twoich drzwiach stała jako propozycja nr 1 na matkę chrzestną
Jusia ja tak jak Sonia uważam
Viszka kochana napisz nam coś więcej o fasolce. Jak się w ogóle czujesz... Masz przeczucia co do płci... Jakie imiona obstawiacie... Aż zatęskniłam za brzuszkiem
Happymamma nie pisałam tego wcześniej ale na którymś zdjęciu Jasia zauważyłam, że on jest bardzo drobniutki. Pewnie będzie szczuplusieńki jak jego mama i siostra W ogóle to jest prześliczny. Dawaj jakąś foteczkę
Asik złaź z Mareckiego i zajrzyj do nas
100 lat dla Kubusia
100 lat dla Wiktorii
Znalazłam coś fajnego, ale trochę drogawo...
allegro.pl/walentynki-prezent-walentynko...twa-i2073528407.html
Witam się w poniedziałek.
Pippin to miło, że mąż jednak myśli o Tobie
Beti ja też kombinuję coś na te walentynki, ale chyba po prostu urządzę jakiś miły wieczór..
Adee jakbym bliżej mieszkała, to już bym przy Twoich drzwiach stała jako propozycja nr 1 na matkę chrzestną
Jusia ja tak jak Sonia uważam
Viszka kochana napisz nam coś więcej o fasolce. Jak się w ogóle czujesz... Masz przeczucia co do płci... Jakie imiona obstawiacie... Aż zatęskniłam za brzuszkiem
Happymamma nie pisałam tego wcześniej ale na którymś zdjęciu Jasia zauważyłam, że on jest bardzo drobniutki. Pewnie będzie szczuplusieńki jak jego mama i siostra W ogóle to jest prześliczny. Dawaj jakąś foteczkę
Asik złaź z Mareckiego i zajrzyj do nas
100 lat dla Kubusia
100 lat dla Wiktorii
Znalazłam coś fajnego, ale trochę drogawo...
allegro.pl/walentynki-prezent-walentynko...twa-i2073528407.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299934 przez soniasg
dobry dzień
ja się dalej źle czuję....
dalej myślę o tej biednej Madzi ciekawe czy wogóle powiedzą nam prawdę czy nigdy się nie dowiemy jak bylo naprawdę ....
Adee no to chrzestnych już prawie macie a tak się martwiłaś
Renatko ładne to wcześniej sprzedawali po 38 złotych, złodzieje
ja się dalej źle czuję....
dalej myślę o tej biednej Madzi ciekawe czy wogóle powiedzą nam prawdę czy nigdy się nie dowiemy jak bylo naprawdę ....
Adee no to chrzestnych już prawie macie a tak się martwiłaś
Renatko ładne to wcześniej sprzedawali po 38 złotych, złodzieje
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299935 przez Renata Anna
Sonia no złodzieje
Ja też ciągle w głowie mam sprawę Madzi... Jakoś nie mogę się pozbierać. Na pewno podadzą wyniki sekcji zwłok do opinii publicznej..
Policjanci, którzy w Sosnowcu znaleźli ciało półrocznej Magdy nie stwierdzili zewnętrznych obrażeń na jej ciele - informuje "Rzeczpospolita". Te informacje wskazują, że wersja matki, która twierdzi, że dziewczynka zmarła w wyniku nieszczęśliwego wypadku, może budzić wątpliwości. Na dzisiaj zaplanowano sekcję zwłok dziecka.
Policjanci, którzy znaleźli ciało dziecka przyznają w rozmowie z "Rzeczpospolitą", że po sekcji wersja matki może zostać podważona. - Patolog ściągnął tylko czapeczkę. Nie było żadnego obrażenia, żadnego śladu krwi ani na twarzy, ani na główce. Ubranka nie udało się zdjąć, bo było kompletnie zamarznięte - twierdzi jeden z nich.
Ja też ciągle w głowie mam sprawę Madzi... Jakoś nie mogę się pozbierać. Na pewno podadzą wyniki sekcji zwłok do opinii publicznej..
Policjanci, którzy w Sosnowcu znaleźli ciało półrocznej Magdy nie stwierdzili zewnętrznych obrażeń na jej ciele - informuje "Rzeczpospolita". Te informacje wskazują, że wersja matki, która twierdzi, że dziewczynka zmarła w wyniku nieszczęśliwego wypadku, może budzić wątpliwości. Na dzisiaj zaplanowano sekcję zwłok dziecka.
Policjanci, którzy znaleźli ciało dziecka przyznają w rozmowie z "Rzeczpospolitą", że po sekcji wersja matki może zostać podważona. - Patolog ściągnął tylko czapeczkę. Nie było żadnego obrażenia, żadnego śladu krwi ani na twarzy, ani na główce. Ubranka nie udało się zdjąć, bo było kompletnie zamarznięte - twierdzi jeden z nich.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299937 przez soniasg
Renatko mam nadzieję, że się dowiemy
ja już nie mam słów jej powinno się 10 razy cięższy los zgotować niż ten który zgotowała biednej Madzi....
ja już nie mam słów jej powinno się 10 razy cięższy los zgotować niż ten który zgotowała biednej Madzi....
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299943 przez Renata Anna
Coś mi się wydaje, że ona tą Madzie udusiła po prostu... Nawet chyba ten jasnowidz coś tak mówił, że uduszona została poduszką, a potem długo jeszcze leżała w łóżeczku...
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299945 przez happymamma
Beti, bo ja się chciałam upewnić I Was lowjam strasznie Aha! Viszka ma suwaczek przecież - 5t5d ciąży, wizyta 10.02
Renatko ja już nie wiem sama-chyba zależy kto patrzy i z której str Ja nie wiem jak wyglądałam jak mialam pół roku Sylwek ma takie zdjęcie, na ktrym średnio go widać, ale myślę, że ma coś i ze mnie i z niego
Renatko ja już nie wiem sama-chyba zależy kto patrzy i z której str Ja nie wiem jak wyglądałam jak mialam pół roku Sylwek ma takie zdjęcie, na ktrym średnio go widać, ale myślę, że ma coś i ze mnie i z niego
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299950 przez Renata Anna
Moderatorzy: ilona