BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #299739 przez martucha
WSZYSTKIEGO NAJ DLA JASIULKA I ALEKSA :ohmy: :lol: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #299743 przez Pippin
no własnei co z spotkaniem? :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299753 przez a!gusia
i znow zniknelyscie...teraz ja znikam na chwile ale jeszcze bede ;)
12 lata 11 miesiąc temu #299764 przez aneta2611
Renatka, zazdroszczę, u nas to chyba nie realne...

ja pierdziele, widziałyście to:

www.fakt.pl/Zdjecia-ojca-Madzi-z-cmentar...tykuly,144773,1.html ?

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Domi nie zazdroszczę, ale teskniłam za Tobą :kiss:

Agusia u nas to samo, tylko na kolanach i na stojąco

Happymamma, krzesełko rewelacja, ma dużo regulacji, jest solidne i wygodne.

Renatka, wstrząsnął mną ten artykuł :(

u nas też ząbków ani widu ani słychu.

AVIKA CO do tych wypieków na twarzy... rano nie było po nich ani śladu a dziś wieczorem wyszły znowu... dziwne. Tak sobie myślę... może to od mrozu?

Happymamma, bluźnisz kobieto samym pytaniem :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Biedronka, super, gratulacje :D
12 lata 11 miesiąc temu #299773 przez adee84
Pippin pochwal M ode mnie, choć raz nie mam chęci go walnąć :)
właśnie co ze spotkaniem???
ja bym chciała już Was wszystkkie zobaczyć :)
Majka właśnie urządza sobie konkurs pisku ;) ;) ;)
Agusia zjadłabym tiramisu :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299778 przez jusia
Hej :) Jasiu i Alex stooo latek :)
Domi wspolczuje ale jak Happymamma napsiala limit na psucie sie skonczyl :silly:
Renata ale super masz z Celinka chociaz ja nie bede narzekac bo mała spi zawsze min do 4 a po jedzonku zasypia dalej :) i nie wazne czy ja poloze o 20 czy o 23 zawsze spi do 4 :)

Dzisiaj byla rodzoinka M u nas i Wiki byla bardzo grzeczna, nei widziala ich jakies 2 tyg i wogole sie nei bala, jestem zaskoczona spodziewalam sie czegos innego, i dzisiaj Mala ma przełom :) ciagle rpzewraca sie z brzuszka na plecy i na brzuszek :) całyd zien :) jestem w szoku, myslalam ze nigdy nie bedzie sie przewracac bo wczesniej to widac ze jej sie udało przypadkiem a dzis to juz sama :)

no właśnie co tu M kupic na walentynki...tym bardziej ze 13 zaczyna nową prace :) to taka podwójna okazja...

Agusia ja zawsze mamie cos do domu kupuje...wazon, filiżanki i takie tam rzeczy, zawsze cos ze szkla bo wiem ze jej sie przyda... na swieta dostala taka jakby miseczke na owoce, ale trudno ją opisac...kiedys mowila ze jej sie podoba wiec juz wiedzialam ze chcialaby

Adee ja taka biżuterie tylko białą miałam do ślubu :)
Biedronka gratki zdania egzamu :) i buziaki dla Madzi :) hihihihi super ze sie tez zaczela przekrecac :)
Pippin super :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anetka o kurcze...ja juz nie wiem co myslec o tej rodzinie :( niby takie zdjecia nic nie znacza...ale moze...

o kurcze Renatka rzeczytalam artykul...czemu policja nie sprawdzila tego co mowil jasnowidz...
12 lata 11 miesiąc temu #299795 przez beti
Laseczki...na Walentynki mogę Wam podpowiedzieć coś takiego: allegro.pl/niesmiertelniki-niesmiertelni...cie-i2035044847.html

Ja kupiłam taki dla M i wyszedł przepięknie- na jednej blaszce jest zdjęcie Filipa a na odwrocie data urodzenia a na drugiej nasze zdjęcie ze ślubu i na odwrocie data ślubu, mój M powiesił go sobie w samochodzie i cały czas na nas patrzy :) Sobie też taki zrobiłam :) Naprawdę polecam, bo nie spodziewałam się, że tak ładnie wyjdzie :)
12 lata 11 miesiąc temu #299797 przez jusia

12 lata 11 miesiąc temu #299804 przez adee84
Anetka oni oboje chyba są nienormalni, brrrr :huh: :huh: :huh:
Jusia nieładnie sie zachował Twój m :dry: :dry: ja pamiętliwa jestem olałabym pewnie ale to tylko moje zdanie :)
Biedronka podwójne gratulacje :) :) dla Ciebie i dla Madzi :kiss: :kiss:
Beti fajne to, mój Raf też nei nosi ale pewnie by sobie w aucie powiesił albo coś, ale ja chyba też nic nie kupię bo mi fund nie pozwoli, zrobię mu jakieś dobre papu i już :)
Majka nadal spać nie chce :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #299805 przez beti
Jusia, mój też by nie nosił, ale w samochodzie na lusterku na bardzo fajnie się sprawdza i ładnie wygląda :) On mi już z 50 razu powiedział, że mu się to strasznie w samochodzie podoba :)

Głowa do góry :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299818 przez happymamma
Pippin napisał:

happymama kocham Cie kocham i to nad życie :lol: :kiss: :lol: :kiss: (jeżeli Cie to w ogóle interesuje...)

Pipinku moj kochany interesuje jak nie wiem i ja też bardzo bardzo Cię kocham :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol:
I pięknie Twój M postąpił :) Raz jeden mogę go pochwalić :silly: A codzienność składa się właśnie z takich "drobnostek" i to one cieszą najbardziej :)

Haniu otworzyłaś ??? Na zdrówko !!! :lol:

Agusia ja pamiętam, że w ciąży tak pochłaniałam ciasta :ohmy: No,a le przecież Ty nie jesteś w ciąży :unsure: :P :lol:

Martucha fenk ju! :) Jusia fenk ju tu :)

Anetko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja na Walentynki dam mężowi siebie samą - zawsze sie cieszy z takiego prezentu :silly:

Jusia jak by nie było, nie powinnno się wywlekać spraw małżeńskich poza małżeństwo (z wyjątkiem naszego forum oczywiście ;) ). Jeśli ma ci coś do zarzucenia, powiniem z tym przyjść do Ciebie, a nie stawiać cię tak niezręcznej sytuacji :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #299825 przez jusia
właśnie weim :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #299826 przez adee84
Uspałam Maje, Raf też śpiący i ja śpiąca jakaś ;) ale muszę maleństwo przetransportować do łóżeczka ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299829 przez jusia
moja by sie obudzila...teraz spi i nie chce mi sie jej kąpec ale wczoraj jej nie kąpalismy :( zaraz szykuje kapiel i ja budze... chyba sama bo nawet nei chce patrzec na M :angry:

no nic spadam :( zdolowalam sie wiec sie zaraz poloze :( papa
12 lata 11 miesiąc temu #299831 przez adee84
mnie Raf dziś przeprosił za wczoraj, połowy nie pamiętał, ja miałam polewkę a jemu było głupio :lol:
a i pomyślałam, ze na chrzestnych Mai poprosimy przyjaciółkę mojej mamy, tą co uważa Maje za swoją wnuczkę i mojej mamy brata, a mojego chrzestnego
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia