BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300050 przez avika
swiat schodzi na ... nawet okreslic sie tego nie da :angry: sa ludzie ktorzy latami sie staraja o dziecko i nie moga z roznych wzgledow miec ; a takie to se wpadnie i potem porzuca :angry: zamiast jak juz oddac do adopcji ,zeby jednak i to malenstwo zaznalo czyjejs milosci i opieki :angry: grrrr..

bransoletki sliczne, ale nie bede sie szczegolowo przygladac bo jeszcze i ja sobie cos upatrze :silly:

Dorotko wszystkiego dobrego z okazji urodzin :)

a moje dziecko siedzi u mnie na kolanach i chyba produkuje pampers-niespodzianke :lol: :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300052 przez happymamma
ten jasnowidz twierdzi, ze byc moze matka ja udusiła - i mi sie wydaje to calkiem mozliwe :( Madziulka może płakała w nocy lub nad ranem, a ta ... chciała spać i "uciszyła" swoje dziecko poduszką... Tak po prawdzie - mąż mógł nie zauważyć, mógł pomyśleć, że Madziunia śpi, szczególnie że właśnie była normlnie ubrana...

Ale jeżeli to prawda, to ona musiała zrobić to z ogromną premedytacją :angry: :angry: "to" zajmuje przecież trochę czasu i zdążyła by się "ocknąć" i przestać, gdyby to był jakiś ... nie wiem... afekt :angry: :angry: :( :(
12 lata 11 miesiąc temu #300058 przez Pippin
12 lata 11 miesiąc temu #300060 przez Pippin
Renatka daj namiar na te bransoletkę :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #300063 przez soniasg
Renatko super jest ta bransoletka, bardzo mi się podoba :) no ale cena....

Haniu no właśnie co robiłaś w nocy?? :P

Dorotko 100 lat :)

Happymamma też tak myślę.... to, że był świrem to nie znaczy,że miał coś z tym wspólnego...

Avika dokładnie..
12 lata 11 miesiąc temu #300069 przez kiniaa
hej dziewczyny

ale mi zal tej Madzi :( mam nadzieje tylko ze nie umierala tam w tych gruzach przy temp -30 :( :( :(

Dorotka sto lat ! :kiss:

Wszystkiego najlepszego dla Wikuni i Kubusia :) :kiss: :kiss: :kiss:

Renatka bransoletka swietna - sama taka chce :laugh:

Belli kupki wygladaja jak te zupki dla niemowlat :silly: ten sam kolor i konsystencja

Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Happymama Jasio cudny :kiss: i te wielkie oczy :)

Renatka Celinka urocza, sliczna z niej dziewczynka :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #300071 przez Hania
W nocy zajmowałam się Filipkiem ale co robilam przed nocnym spoczynkiem..??? tego nie napiszę :blush: :silly: :silly: :silly:

Renatko, ładna bransoletka

happymamma, dokładnie zrobiła to z premedytacją!!!! dostanie 25l.!
chociaż w takich sytuacjach powinny być przywrócone średniowieczne kary cielesne!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300072 przez Renata Anna
12 lata 11 miesiąc temu #300081 przez Pippin
jeeeeeeeeeeeeeeeeee zakochałam sie ......wersja pomaranczowa jak dla mnie :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #300083 przez soniasg
Renatko a może byś spróbowała sama taką zrobić? pewnie wyjdzie dużo taniej :)
12 lata 11 miesiąc temu #300084 przez marta_szh
witam sie!!

a widziałyscie ten demotywator, fotka tej psychopatki matki Madzi napis od 3 miesiecy do 5 lat a pod spodem napis ze za posiadanie marihuany dostaje sie wiecej?

litosci co oni poszaleli :ohmy: :ohmy: :ohmy: :( :( :( ja w dalszym ciagu to bardzo przezywam i wrecz nie wierze jak oni mogli ja tak łagodnie ocenic, niemalze jakby ukradla cukierki ze sklepu.. i wogole uwazam tak jak Wy ze od upadku Madzia nie zmarła :( :( :( i wiecie do ostatniego momentu myslalam ze ona dziecko po prostu komus sprzedała bo przeciez wyraznie mowila ze tam gdzie sie znajduje to jest jej lepiej.. brak slow na to wszystko

ja oczywiscie Was czytalam ale nie kiedy odpisac, niby week byl u nas wolny bo mały u dziadków a my zaliczylismy kino i kolacje przy winku :) narzekac nie mam prawa.

Jasio i Celinka maja super włoski, moj Lolo ma ich malutko..
Pipin wreszcie m zachował sie jak m :)
Beti fajniutka ta zawieszka chyba takową zamówie dla m, tymabardziej ze ma niebawem urodziny :)
mam do sprzedania bujaczek, moze znacie kogos kto byłby zainteresowany, musze sprzedac i kupic krzesełko albo ten skoczek w którym co sie w sumie robi, bo sie nie znam i jeszcze na nie nie patrzyłąm a to link do bujaczka allegro.pl/bujaczek-lezaczek-kolyska-fis...zja-i2102886140.html
12 lata 11 miesiąc temu #300085 przez adee84
też chcę taką bransoletkę :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #300087 przez Kasiek
hej hej :(

1000 latek dla Wikusi i Kubusia :kiss:
spoznione zyczenia rowniez dla Jasiulka i Aleksa :kiss:
i Dorotko wszytskiego najlepszego :kiss:

wszystkie zdjecia dzieciaczkow sliczne :) Celinka super wyglada z tymi spietymi wloskami, moja ma jescze za krotkie niestety na wiązanie :(
Jas ma swietny komp :)

ta sprawa z Madzia ciagle mnie dołuje, nie moge sie pozbierac :(

ja mialam koszmarny weekend, chodze jak zombie jakies :dry: Iga w nocy ma w nosie spanie, wczoraj nie spala od 2 do 4.30 a dzis w nocy tez juz o 2 stwierdzila ze jest wyspana :dry: nie daję juz rady :( mam zawroty głowy, tylko sie modle zeby mi sie nie zakreciło mocno jak Ige trzymam na rekach :huh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nie wiem chyba jestem beznadziejna matką, kocham Ige oczywiscie ale nie potrafie wstawać setny raz w nocy z usmiechem na ustach :( i czasami mam dosc tego wszystkiego, jestem koszmarnie zmęczona i nawet nia mam na kogo liczyc :(

no nic, ide sobie posprzatac, sorki ze sie tak tu wywnętrzam :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300088 przez Pippin
jezeli zrobiła to z premedytacja to mam nadzieje ze w wiezieniu daja jej popalic :angry: :angry: :angry: tam tez sa matki przeciez

Kasiek przestan wcale nei jetes beznadziejna matką ja tez mam czasami dosyc jestesmy tylko ludzmi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #300091 przez marta_szh
bransoletki piekne, boskie ale niestety nie stac mnie :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży