- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300050 przez avika
swiat schodzi na ... nawet okreslic sie tego nie da sa ludzie ktorzy latami sie staraja o dziecko i nie moga z roznych wzgledow miec ; a takie to se wpadnie i potem porzuca zamiast jak juz oddac do adopcji ,zeby jednak i to malenstwo zaznalo czyjejs milosci i opieki grrrr..
bransoletki sliczne, ale nie bede sie szczegolowo przygladac bo jeszcze i ja sobie cos upatrze
Dorotko wszystkiego dobrego z okazji urodzin
a moje dziecko siedzi u mnie na kolanach i chyba produkuje pampers-niespodzianke
bransoletki sliczne, ale nie bede sie szczegolowo przygladac bo jeszcze i ja sobie cos upatrze
Dorotko wszystkiego dobrego z okazji urodzin
a moje dziecko siedzi u mnie na kolanach i chyba produkuje pampers-niespodzianke
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300052 przez happymamma
ten jasnowidz twierdzi, ze byc moze matka ja udusiła - i mi sie wydaje to calkiem mozliwe Madziulka może płakała w nocy lub nad ranem, a ta ... chciała spać i "uciszyła" swoje dziecko poduszką... Tak po prawdzie - mąż mógł nie zauważyć, mógł pomyśleć, że Madziunia śpi, szczególnie że właśnie była normlnie ubrana...
Ale jeżeli to prawda, to ona musiała zrobić to z ogromną premedytacją "to" zajmuje przecież trochę czasu i zdążyła by się "ocknąć" i przestać, gdyby to był jakiś ... nie wiem... afekt
Ale jeżeli to prawda, to ona musiała zrobić to z ogromną premedytacją "to" zajmuje przecież trochę czasu i zdążyła by się "ocknąć" i przestać, gdyby to był jakiś ... nie wiem... afekt
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300063 przez soniasg
Renatko super jest ta bransoletka, bardzo mi się podoba no ale cena....
Haniu no właśnie co robiłaś w nocy??
Dorotko 100 lat
Happymamma też tak myślę.... to, że był świrem to nie znaczy,że miał coś z tym wspólnego...
Avika dokładnie..
Haniu no właśnie co robiłaś w nocy??
Dorotko 100 lat
Happymamma też tak myślę.... to, że był świrem to nie znaczy,że miał coś z tym wspólnego...
Avika dokładnie..
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300069 przez kiniaa
hej dziewczyny
ale mi zal tej Madzi mam nadzieje tylko ze nie umierala tam w tych gruzach przy temp -30
Dorotka sto lat !
Wszystkiego najlepszego dla Wikuni i Kubusia
Renatka bransoletka swietna - sama taka chce
Belli kupki wygladaja jak te zupki dla niemowlat ten sam kolor i konsystencja
Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Happymama Jasio cudny i te wielkie oczy
Renatka Celinka urocza, sliczna z niej dziewczynka
ale mi zal tej Madzi mam nadzieje tylko ze nie umierala tam w tych gruzach przy temp -30
Dorotka sto lat !
Wszystkiego najlepszego dla Wikuni i Kubusia
Renatka bransoletka swietna - sama taka chce
Belli kupki wygladaja jak te zupki dla niemowlat ten sam kolor i konsystencja
Jusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Happymama Jasio cudny i te wielkie oczy
Renatka Celinka urocza, sliczna z niej dziewczynka
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300071 przez Hania
W nocy zajmowałam się Filipkiem ale co robilam przed nocnym spoczynkiem..??? tego nie napiszę
Renatko, ładna bransoletka
happymamma, dokładnie zrobiła to z premedytacją!!!! dostanie 25l.!
chociaż w takich sytuacjach powinny być przywrócone średniowieczne kary cielesne!
Renatko, ładna bransoletka
happymamma, dokładnie zrobiła to z premedytacją!!!! dostanie 25l.!
chociaż w takich sytuacjach powinny być przywrócone średniowieczne kary cielesne!
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300072 przez Renata Anna
Pippin napisał:
allegro.pl/renaart-bransoletka-3-w-1-rze...usy-i2079908083.html
Jest jeszcze taka w wersji blue
allegro.pl/renaart-bransoletka-3-w-1-rze...ral-i2084349004.html
i pomarańczowo-żółta
allegro.pl/renaart-bransoletka-3-w-1-rze...lit-i2075791756.html
Renatka daj namiar na te bransoletkę
allegro.pl/renaart-bransoletka-3-w-1-rze...usy-i2079908083.html
Jest jeszcze taka w wersji blue
allegro.pl/renaart-bransoletka-3-w-1-rze...ral-i2084349004.html
i pomarańczowo-żółta
allegro.pl/renaart-bransoletka-3-w-1-rze...lit-i2075791756.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300084 przez marta_szh
witam sie!!
a widziałyscie ten demotywator, fotka tej psychopatki matki Madzi napis od 3 miesiecy do 5 lat a pod spodem napis ze za posiadanie marihuany dostaje sie wiecej?
litosci co oni poszaleli ja w dalszym ciagu to bardzo przezywam i wrecz nie wierze jak oni mogli ja tak łagodnie ocenic, niemalze jakby ukradla cukierki ze sklepu.. i wogole uwazam tak jak Wy ze od upadku Madzia nie zmarła i wiecie do ostatniego momentu myslalam ze ona dziecko po prostu komus sprzedała bo przeciez wyraznie mowila ze tam gdzie sie znajduje to jest jej lepiej.. brak slow na to wszystko
ja oczywiscie Was czytalam ale nie kiedy odpisac, niby week byl u nas wolny bo mały u dziadków a my zaliczylismy kino i kolacje przy winku narzekac nie mam prawa.
Jasio i Celinka maja super włoski, moj Lolo ma ich malutko..
Pipin wreszcie m zachował sie jak m
Beti fajniutka ta zawieszka chyba takową zamówie dla m, tymabardziej ze ma niebawem urodziny
mam do sprzedania bujaczek, moze znacie kogos kto byłby zainteresowany, musze sprzedac i kupic krzesełko albo ten skoczek w którym co sie w sumie robi, bo sie nie znam i jeszcze na nie nie patrzyłąm a to link do bujaczka allegro.pl/bujaczek-lezaczek-kolyska-fis...zja-i2102886140.html
a widziałyscie ten demotywator, fotka tej psychopatki matki Madzi napis od 3 miesiecy do 5 lat a pod spodem napis ze za posiadanie marihuany dostaje sie wiecej?
litosci co oni poszaleli ja w dalszym ciagu to bardzo przezywam i wrecz nie wierze jak oni mogli ja tak łagodnie ocenic, niemalze jakby ukradla cukierki ze sklepu.. i wogole uwazam tak jak Wy ze od upadku Madzia nie zmarła i wiecie do ostatniego momentu myslalam ze ona dziecko po prostu komus sprzedała bo przeciez wyraznie mowila ze tam gdzie sie znajduje to jest jej lepiej.. brak slow na to wszystko
ja oczywiscie Was czytalam ale nie kiedy odpisac, niby week byl u nas wolny bo mały u dziadków a my zaliczylismy kino i kolacje przy winku narzekac nie mam prawa.
Jasio i Celinka maja super włoski, moj Lolo ma ich malutko..
Pipin wreszcie m zachował sie jak m
Beti fajniutka ta zawieszka chyba takową zamówie dla m, tymabardziej ze ma niebawem urodziny
mam do sprzedania bujaczek, moze znacie kogos kto byłby zainteresowany, musze sprzedac i kupic krzesełko albo ten skoczek w którym co sie w sumie robi, bo sie nie znam i jeszcze na nie nie patrzyłąm a to link do bujaczka allegro.pl/bujaczek-lezaczek-kolyska-fis...zja-i2102886140.html
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300087 przez Kasiek
hej hej
1000 latek dla Wikusi i Kubusia
spoznione zyczenia rowniez dla Jasiulka i Aleksa
i Dorotko wszytskiego najlepszego
wszystkie zdjecia dzieciaczkow sliczne Celinka super wyglada z tymi spietymi wloskami, moja ma jescze za krotkie niestety na wiązanie
Jas ma swietny komp
ta sprawa z Madzia ciagle mnie dołuje, nie moge sie pozbierac
ja mialam koszmarny weekend, chodze jak zombie jakies Iga w nocy ma w nosie spanie, wczoraj nie spala od 2 do 4.30 a dzis w nocy tez juz o 2 stwierdzila ze jest wyspana nie daję juz rady mam zawroty głowy, tylko sie modle zeby mi sie nie zakreciło mocno jak Ige trzymam na rekach
nie wiem chyba jestem beznadziejna matką, kocham Ige oczywiscie ale nie potrafie wstawać setny raz w nocy z usmiechem na ustach i czasami mam dosc tego wszystkiego, jestem koszmarnie zmęczona i nawet nia mam na kogo liczyc
no nic, ide sobie posprzatac, sorki ze sie tak tu wywnętrzam
1000 latek dla Wikusi i Kubusia
spoznione zyczenia rowniez dla Jasiulka i Aleksa
i Dorotko wszytskiego najlepszego
wszystkie zdjecia dzieciaczkow sliczne Celinka super wyglada z tymi spietymi wloskami, moja ma jescze za krotkie niestety na wiązanie
Jas ma swietny komp
ta sprawa z Madzia ciagle mnie dołuje, nie moge sie pozbierac
ja mialam koszmarny weekend, chodze jak zombie jakies Iga w nocy ma w nosie spanie, wczoraj nie spala od 2 do 4.30 a dzis w nocy tez juz o 2 stwierdzila ze jest wyspana nie daję juz rady mam zawroty głowy, tylko sie modle zeby mi sie nie zakreciło mocno jak Ige trzymam na rekach
nie wiem chyba jestem beznadziejna matką, kocham Ige oczywiscie ale nie potrafie wstawać setny raz w nocy z usmiechem na ustach i czasami mam dosc tego wszystkiego, jestem koszmarnie zmęczona i nawet nia mam na kogo liczyc
no nic, ide sobie posprzatac, sorki ze sie tak tu wywnętrzam
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300088 przez Pippin
jezeli zrobiła to z premedytacja to mam nadzieje ze w wiezieniu daja jej popalic tam tez sa matki przeciez
Kasiek przestan wcale nei jetes beznadziejna matką ja tez mam czasami dosyc jestesmy tylko ludzmi
Kasiek przestan wcale nei jetes beznadziejna matką ja tez mam czasami dosyc jestesmy tylko ludzmi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona