BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299365 przez a!gusia
aaa taki jakis mam dzis dzien do d...gdzies bym poszla,cos zrobila...a tak sama siedze i nawet na spacer nie pojde bo -17 u nas... :(

EDYTUJE tamten post to tak troche w formie zartu byl...z zazdrosci chyba :blink: :blink: :blink: :lol: juz sie nie przejmuje..trudno kijem wisly nie zawroce..kiedys zacznie przesypiac noce...a moze ja sie do tego czasu nie wykoncze :blink:

Adee przez ostatnie 3 noce Jerzyk spi ze mna w lozku a m na materacu :ohmy: ale Biedaczek (tzn Jerzyk) niespokojnie spi,placze przez sen to musialabym wstawac do niego co pol godziny...ale to raczej przez zeby...dzis sie nawet udalo bez panadolu przespac...ale czopki nic nie daja :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299367 przez avika
Adee agusia grzeszycie kobiety... wy zle matki? :P :P :P nie wierze o czym czytam :silly:
a kim wiec jest tamta kobieta; ktore swoje dziecie skrzywdzila :angry: :P

jestescie dobrymi mamami to wasze piersze dzieciatko i uczycie sie bycia mama, czesto jest ciezko ale dajecie sobie rade. Jak bedziecie tak marudzic to przyjade i po golych ty;;;l;;kach wyklepie i to porzadnie zeby wybic wam glupoty z.... :silly: :lol:

ide powachac pampersa :silly: wkoncu trzeba dziecko kontrolowac :silly: :lol: :side:
12 lata 11 miesiąc temu #299371 przez a!gusia
Avika przyjedz bedzie chociaz z kim pogadac :)
12 lata 11 miesiąc temu #299372 przez beti
Renatka...Fifi w dzień śpi 1 x 1h lub 2 x 30 minut, na noc też go wymęczam z tą różnicą że nie dostaje kaszki...i co???? i d.... :(
12 lata 11 miesiąc temu #299373 przez avika
Agusia to trzeba bylo tak od razu a nie wymawiasz sie tym, zes zla mama :silly: Pewnie, ze chetnie :) Zwlaszcza jak moj em wpracy i ja sama siedze to by sie z kims pogadalo a chlopaki mogliby sie pobawiac :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299374 przez a!gusia
No! Beti to mnie pocieszylas przynajmniej!!!!!ale wiesz roznica jest taka ze Celinka je mm a nasze Lobuzy cycusie...tak sobie to tlumacze... :dry:

a dzis Jerzyk znalazl nowa zabawke-kubek niekapek..i sie caly oblal herbatka ale jaki szczesliwy!!!bo mogl po dziaselkach jezdzic :)
12 lata 11 miesiąc temu #299376 przez Edyta
Agus nie bredz tak jak Happymamma napisala jestes wspaniala Mama a Jerzus cudownym Maluszkiem :)
wogole to Dzien Dobry :)
silvia tez nie ma zabkow nie przekreca sie jeszcze narazie tylko raz to zrobila natomias siadac z mojm podciaganiem to tak :laugh: ale nie mozna lekarz zabronil :dry:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 11 miesiąc temu #299381 przez a!gusia
upieklabym cos bo mam wene ale..nie mam jajek!i co?
12 lata 11 miesiąc temu #299383 przez Renata Anna
Dziewczyny na to nie ma reguły... Każde dziecko jest inne. Jedno jest śpiochem inne nie... Będzie dobrze. Ja myślę, że u nas to się skończy jak Celinie zaczną wychodzić zębiska :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299385 przez adee84
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299389 przez a!gusia
Adee you're a Star!zaraz robie to kakaowe..tylko jak dam zwykly cukier bedzie ok?
12 lata 11 miesiąc temu #299391 przez Renata Anna
Ja za to mam same jajka w lodówce i może pół szklanki mąki by się znalazło :/
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299400 przez adee84
a olej i mleko masz Renatka?
Agusia będzie ok :)
12 lata 11 miesiąc temu #299404 przez Edyta
tak otych wypiekach to moze i ja cos skabinuje puki silvia spi :) moje dziecko sie popsulo wstalo o 1 w nocy o 3.30 o 9 i zasnelo dopiero teraz :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #299408 przez Renata Anna
Adee no właśnie nie mam mleka... ale chyba już mi się odechciało pichcić...

Ty to jak Geslerowa... ktoś rzuci hasło, że nie ma pomysłu na ciasto, albo obiad... a Adee rzuca przepisami jak z rękawa :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia