- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #298987 przez jusia
Happymamma spoko spoko...
Martucha super ze dzialeczka obadana
ja sobie tez program do licytacji zobacze
i krzesełko super!! my juz mamy uzywane od znajomych ale jakbym miala kupowac to bym sie skusila
kurcze Wiki nei chce spac... cały czas na brzuszek sie rpzekreca w lozeczku
Martucha super ze dzialeczka obadana
ja sobie tez program do licytacji zobacze
i krzesełko super!! my juz mamy uzywane od znajomych ale jakbym miala kupowac to bym sie skusila
kurcze Wiki nei chce spac... cały czas na brzuszek sie rpzekreca w lozeczku
Temat został zablokowany.
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298996 przez Nika_OK
Hejka
Moja córa spała dzisiaj od 20.30 do 8.30 !!! I ją obudziliśmy, bo się już bałam że jest z nią nie tak, chora czy cuś, jakoś tak nie swojo nam było ona bardzo często przesypia mi całą noc, ale po 7 jest już na nogach, a tu taka niespodzianka przy sobocie
agusia no Jerzynek boski
A na skore Jerzyka może wystarczyła by kąpiel przez parę dni w kleiku z mąki ziemniaczanej? Nelce pomogło...
Jusia Wikusia ślicznota, nie mogę z tych jej dwóch ząbków
I oby jak najwięcej takich uśmiechniętych zdjęć!
Happymamma krzesełko super! My dostaliśmy podobne od dziadkowego Mikołaja Nelka je uwielbia A najbardziej lubię jak sie wyłozy i nogi zarzuci sobie deskę do jedzenia
Takie my mamy allegro.pl/nowy-model-krzeselka-ruch-pod...tel-i1994425143.html (w tym kolorze, co jest na zdjęciu głównym)
A ja ponawiam pytanie:
Nika_OK napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja córa spała dzisiaj od 20.30 do 8.30 !!! I ją obudziliśmy, bo się już bałam że jest z nią nie tak, chora czy cuś, jakoś tak nie swojo nam było ona bardzo często przesypia mi całą noc, ale po 7 jest już na nogach, a tu taka niespodzianka przy sobocie
agusia no Jerzynek boski
A na skore Jerzyka może wystarczyła by kąpiel przez parę dni w kleiku z mąki ziemniaczanej? Nelce pomogło...
Jusia Wikusia ślicznota, nie mogę z tych jej dwóch ząbków
I oby jak najwięcej takich uśmiechniętych zdjęć!
Happymamma krzesełko super! My dostaliśmy podobne od dziadkowego Mikołaja Nelka je uwielbia A najbardziej lubię jak sie wyłozy i nogi zarzuci sobie deskę do jedzenia
Takie my mamy allegro.pl/nowy-model-krzeselka-ruch-pod...tel-i1994425143.html (w tym kolorze, co jest na zdjęciu głównym)
A ja ponawiam pytanie:
Nika_OK napisał:
Aaaa, bo bym znowu zapomniała, a ważne - Nelucha tak od 2-3 dni ma takie rumieńce na policzkach, takie dziwne niby drobniusieńka wysypka, ale są gładkie, niby taka skora sucha, ale wcale nie jest sucha, jak wstanie to wrzucę fotkę... Myślicie że może to być od ząbków, czy raczej uczulenie na coś? Tylko już szukam w głowie i kompletnie nie wiem na co, bo chyba nie dawałam jej nowego do jedzenia, ani proszku nie zmieniałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Nika_OK.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #299011 przez maga4
Ja tez nie moge przestac myslec o tej malej. Biedne dziecko.
Jusia, Wiki wyglada slodziutko z zabkami. Kuba nadal nie ma ani jednego:)
Agusia, Jerzyk tez slodziak. Wczoraj mi przyszly dokumenty do wypelnienia w sprawie child benefit. To chyba to o czym pisalas. pewnie sprawdzaja wszystkich obcokrajowcow.
Jusia, Wiki wyglada slodziutko z zabkami. Kuba nadal nie ma ani jednego:)
Agusia, Jerzyk tez slodziak. Wczoraj mi przyszly dokumenty do wypelnienia w sprawie child benefit. To chyba to o czym pisalas. pewnie sprawdzaja wszystkich obcokrajowcow.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299020 przez maga4
Tam jest tylko napisane ze trzeba odeslac w ciagu 21 lub 28 dni. juz nie pamietam, bo od raz wyslalam, bo tam bylo bardzo malo wypelniania.
Agusia a ty dasz to rade jokos jeszcze zalatwic jak nie odeslalas na czas?
Agusia a ty dasz to rade jokos jeszcze zalatwic jak nie odeslalas na czas?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez maga4.
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299057 przez Biedronka160
Jusia Wiki słodka z tymi zębolkami
Nika moja mała już od około miesiąca ma takie wypieki a zębów nie widać. Nawet dziąsełka nie są zmienione, więc nie wiem od czego to zależy.
Co do Maleńkiej Madzi to mi jeszcze przez myśl przeszło, że ona mogła tą maleńką zwyczajnie utopić. Sekcja zwłok powinna rozwiać wątpliwości, ale to dopiero w poniedziałek...
Zmykam do nauki z psychologii rozwojowej. Od 9:00 jutro proszę o kciuki mocno was i wasze dzieciaczki !!!
No i ajlowiu
Nika moja mała już od około miesiąca ma takie wypieki a zębów nie widać. Nawet dziąsełka nie są zmienione, więc nie wiem od czego to zależy.
Co do Maleńkiej Madzi to mi jeszcze przez myśl przeszło, że ona mogła tą maleńką zwyczajnie utopić. Sekcja zwłok powinna rozwiać wątpliwości, ale to dopiero w poniedziałek...
Zmykam do nauki z psychologii rozwojowej. Od 9:00 jutro proszę o kciuki mocno was i wasze dzieciaczki !!!
No i ajlowiu
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299082 przez Kasiek
Jusia Wikusia sliczna z tymi ząbkami
Nika Iga ma identyczne wypieki, pewnie na ząbki
Biedronka powodzenia na egzaminie
i ja caly dzien mysle tylko o jednym i caly dzien mi masakrycznie smutno, boze juz by lepiej bylo dla tej małej Madzi gdyby faktycznie byla porwana do nielegalnej adopcji zylaby wtedy a tak...
Iga nadal uskutecznia przewracanie sie na brzuszek i tak sie wycwanila ze jak sie juz przewroci to chwile lezy zadowolona a potem krzyczy żeby ją na plecki odwrócić, ja ide, przewracam a ta za pare sekund znowu jest na brzuszku i cała operacja zaczyna sie od nowa no nie moge jej przemówic zeby sie na plecki sama odwrócila a przeciez juz potrafiła chyba zapomniała i woli krzykiem na mnie wymusić pomoc
Nika Iga ma identyczne wypieki, pewnie na ząbki
Biedronka powodzenia na egzaminie
i ja caly dzien mysle tylko o jednym i caly dzien mi masakrycznie smutno, boze juz by lepiej bylo dla tej małej Madzi gdyby faktycznie byla porwana do nielegalnej adopcji zylaby wtedy a tak...
Iga nadal uskutecznia przewracanie sie na brzuszek i tak sie wycwanila ze jak sie juz przewroci to chwile lezy zadowolona a potem krzyczy żeby ją na plecki odwrócić, ja ide, przewracam a ta za pare sekund znowu jest na brzuszku i cała operacja zaczyna sie od nowa no nie moge jej przemówic zeby sie na plecki sama odwrócila a przeciez juz potrafiła chyba zapomniała i woli krzykiem na mnie wymusić pomoc
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299095 przez a!gusia
hej
zniknelam bo pojechalismy na zakupy..strasznie tu dzis cicho..
alez sie teraz usmialam..m sie bawi z Jerzem i on tak strasznie raczkami wymachuje wiec sie smialam a m mi mowi ze on tak juz jezykiem migowym sie posluguje bo go nauczyl
a tk poza tym to kupilam Jerzykowi jogurciki z bobovity po 6 mies...one sa ze zwyklego mleka?jadl az sie mu uszka trzesly
ciekawe jak Adee..?
zniknelam bo pojechalismy na zakupy..strasznie tu dzis cicho..
alez sie teraz usmialam..m sie bawi z Jerzem i on tak strasznie raczkami wymachuje wiec sie smialam a m mi mowi ze on tak juz jezykiem migowym sie posluguje bo go nauczyl
a tk poza tym to kupilam Jerzykowi jogurciki z bobovity po 6 mies...one sa ze zwyklego mleka?jadl az sie mu uszka trzesly
ciekawe jak Adee..?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299115 przez jusia
Hej
Nika mi si ewydaje że WIki ma taka sama skore na twarzy...niby jak n aalergie ale jak sie dotyka to chyba nie...tez nie wiem...
Agusia hihihihih Jerzyk sie szybko uczy fajnie ze M sie z nim bawi
tez bym kupila jogurciki ale sie boj abo mała ma alergie na mleko jak odstawilam kaszki i zwykla mm to znikaja jej te wyprzenia na rączkach...
a mi sie nudzi, mała śpi i juz chyba pospi do kąpieli...ja ciagle czytam o Madzi ech..
Nika mi si ewydaje że WIki ma taka sama skore na twarzy...niby jak n aalergie ale jak sie dotyka to chyba nie...tez nie wiem...
Agusia hihihihih Jerzyk sie szybko uczy fajnie ze M sie z nim bawi
tez bym kupila jogurciki ale sie boj abo mała ma alergie na mleko jak odstawilam kaszki i zwykla mm to znikaja jej te wyprzenia na rączkach...
a mi sie nudzi, mała śpi i juz chyba pospi do kąpieli...ja ciagle czytam o Madzi ech..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej