- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299308 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
STO LAT DLA JASIUNIA
My od piatku w poznaniu i jutro do domu wracamy a dostep do neta powiedzmy ze... ograniczony :/ moze po malu uda sie nadrobic. Nocka tragiczna, pobudki o 1,3,4,5,6 a od 7 "ejjj hejjj " oczyska wielkie a ani myslal szanowny pan Lesio o spaniu.
Majeczka ślicznie sie usmiecha i to zalotne spojrzenie
Aneta, Lesiu jak kogos nie widzi dluzej niz pare dni to tez reaguje placzem, wtula sie we mnie i spoglada spod byka jakby chcial dac do zrozumienia ze mam sie nawet nie wazyc oddawac go komus innemu na rece!
Kornelka jaka ma zawadiacka fryzurke :D
A Wiki zabojcza i te zebiska
Jusia my tez w domu siedzimy, co najwyzej do rodzicow ale to tylko myk i w auto :/ marze normalnie o jakims ruchu!!
Jasiowe krzeselko super, my mamy zielon0-biale w jabluszka
Jerzyk jaka ma superasna czapke i piekne oczyska
Ide sniadanie zrobic jakies i KAWE duuuuuza kawe wypic bo glowi to mi peka od tego niewyspania!! a pozniej doczytam reszte.
Cieplutko pozdrawiamy z Lesiem
My od piatku w poznaniu i jutro do domu wracamy a dostep do neta powiedzmy ze... ograniczony :/ moze po malu uda sie nadrobic. Nocka tragiczna, pobudki o 1,3,4,5,6 a od 7 "ejjj hejjj " oczyska wielkie a ani myslal szanowny pan Lesio o spaniu.
Majeczka ślicznie sie usmiecha i to zalotne spojrzenie
Aneta, Lesiu jak kogos nie widzi dluzej niz pare dni to tez reaguje placzem, wtula sie we mnie i spoglada spod byka jakby chcial dac do zrozumienia ze mam sie nawet nie wazyc oddawac go komus innemu na rece!
Kornelka jaka ma zawadiacka fryzurke :D
A Wiki zabojcza i te zebiska
Jusia my tez w domu siedzimy, co najwyzej do rodzicow ale to tylko myk i w auto :/ marze normalnie o jakims ruchu!!
Jasiowe krzeselko super, my mamy zielon0-biale w jabluszka
Jerzyk jaka ma superasna czapke i piekne oczyska
Ide sniadanie zrobic jakies i KAWE duuuuuza kawe wypic bo glowi to mi peka od tego niewyspania!! a pozniej doczytam reszte.
Cieplutko pozdrawiamy z Lesiem
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299336 przez domii
agusia
Jusia slicznie Wikusia wyglada z tymi zabkami i kacik boski
Adee pieknie wygladaliscie a i Majeczka boska jak zawsze
Nie nadrobie wszystkiego wiec sie nie gniewajcie
Nika Kornelka sliczna u nas te policzki byly czerwone prze 2 tygodnie a zabkow brak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a bo ostatnio same problemy tzn,wszystko sie psuje jak na zlosc,ostatnio sie bojler zepsul w lazience i moj maz z Tesciem pol dnia z nim robili,pozniej jran sie zepsul a na koniec dnia przed 22 woda zaczela z ubikacji cieknac i dobrze ze zauwazylam bo cala kibelkowanie by zalala,okazalo sie ze sie rura zapchala robili wczoraj do 23.30 i sie nie udalo,wiec bylismy bez kibelka nie pytajcie gdzie sikalam i dopiero dzisiaj im sie udalo zrobic bogu dzieki moj maz jest Hydraulikiem
Jusia slicznie Wikusia wyglada z tymi zabkami i kacik boski
Adee pieknie wygladaliscie a i Majeczka boska jak zawsze
Nie nadrobie wszystkiego wiec sie nie gniewajcie
Nika Kornelka sliczna u nas te policzki byly czerwone prze 2 tygodnie a zabkow brak
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299339 przez a!gusia
Domii
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a moje dziecko ostatnio jest straszne!w ogole sie nie pobawi sam na chwile...ciagle musze z nim siedziec i to najlepiej trzymac go na kolanach na stojaco...eh....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a moje dziecko ostatnio jest straszne!w ogole sie nie pobawi sam na chwile...ciagle musze z nim siedziec i to najlepiej trzymac go na kolanach na stojaco...eh....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299342 przez Renata Anna
Aleksiu kochany 100 lat !! Ciotka przeoczyła :/
Domii współczuję akcji z kibelkiem... u nas też jeszcze ząbków brak
Domii współczuję akcji z kibelkiem... u nas też jeszcze ząbków brak
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299343 przez happymamma
hej
Anetko i jak to krzesełko w rzeczywistości???
Jaś dziękuje kochanym ciociom za pamięć i życzenia
Ja również ( nie zapeszając ) od kilku nocy jestem wyspana. Jasio budzi się co prawda jeszcze raz w nocy, ale possie kilka minut i pada. W ciągu dnia śpi łącznie 4 godziny, na noc usypia o 19.30 i spi do 7 (z ta jedną mini pobudką)
Domii myślę, że limit na "psucie" wyczerpaliście, więc teraz już będzie ok
STO LAT dla Aleksa
Jkardasz takie samo tylko zielone? i jak sie spawuje?
Anetko i jak to krzesełko w rzeczywistości???
Jaś dziękuje kochanym ciociom za pamięć i życzenia
Ja również ( nie zapeszając ) od kilku nocy jestem wyspana. Jasio budzi się co prawda jeszcze raz w nocy, ale possie kilka minut i pada. W ciągu dnia śpi łącznie 4 godziny, na noc usypia o 19.30 i spi do 7 (z ta jedną mini pobudką)
Domii myślę, że limit na "psucie" wyczerpaliście, więc teraz już będzie ok
STO LAT dla Aleksa
Jkardasz takie samo tylko zielone? i jak sie spawuje?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299352 przez a!gusia
wiecie co to ja mam pecha moje dziecko nie dosc ze nic nie umie to jeszcze nie przesypia calej nocy, malo spi w dzien(ostatnie 2 dni to nawet juz tylko 2 razy po pol godziny!!!!) sam sie nie zabawi ehhhh ale to pewnie moja wina w dodatku ostatnio to mi sie wydaje ze m ma z nim lepszy kontakt niz ja...jedynym moim plusem sa cyce a poza tym to jestem be
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299362 przez avika
dzien dobry
Renatko spuer, ze Celinka tak ladnie sypia. U nas niestety jeszcze nie jest tak fajnie.
Buziaki dla solenizantow
Adee slicznie wygladalas, a Majeczka widze ,ze czarowala usmiechem
Domii, wspolczuje tego, ze wszystko na raz sie psuje. Niestety u nas tez ostatnio bylo ,ze kilka rzeczy pod rzad w bardzo krotkim czasie 'cos trafilo'
Agusia, jestes dobra mama. Maluszki maja po prostu rozne swoje lepsze i gorsze dni. Poza tym dla nich wszystko jest nowe i dopiero sie ucza jak sobie radzic z roznymi bodzcami. Bedzie dobrze, nie martw sie kochana, dzieciatko masz zdrowe, rozwija sie fizycznie i emocjonalnie w swoim tempie. Nie porownuj go do innych dzieciaczkow bo kazde jest inne i widac Twoj synek moze leniuszek a moze ptrzebuje wiecej czasu Zobaczysz, ze jeszcze Cie bardzo pozytywnie zaskoczy
Jusia Wiki slodziutka a plac zabaw super
zdytuje - Agusia zgadzam sie z Happymamma - zrob sobie kawke i wez na luz kochana
Renatko spuer, ze Celinka tak ladnie sypia. U nas niestety jeszcze nie jest tak fajnie.
Buziaki dla solenizantow
Adee slicznie wygladalas, a Majeczka widze ,ze czarowala usmiechem
Domii, wspolczuje tego, ze wszystko na raz sie psuje. Niestety u nas tez ostatnio bylo ,ze kilka rzeczy pod rzad w bardzo krotkim czasie 'cos trafilo'
Agusia, jestes dobra mama. Maluszki maja po prostu rozne swoje lepsze i gorsze dni. Poza tym dla nich wszystko jest nowe i dopiero sie ucza jak sobie radzic z roznymi bodzcami. Bedzie dobrze, nie martw sie kochana, dzieciatko masz zdrowe, rozwija sie fizycznie i emocjonalnie w swoim tempie. Nie porownuj go do innych dzieciaczkow bo kazde jest inne i widac Twoj synek moze leniuszek a moze ptrzebuje wiecej czasu Zobaczysz, ze jeszcze Cie bardzo pozytywnie zaskoczy
Jusia Wiki slodziutka a plac zabaw super
zdytuje - Agusia zgadzam sie z Happymamma - zrob sobie kawke i wez na luz kochana
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299363 przez Renata Anna
Agusia podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisała Happymamma...
www.polskatimes.pl/artykul/501557,jasnow...a,id,t.html?cookie=1
Coraz bardziej mnie ten artykuł przekonuje...
www.polskatimes.pl/artykul/501557,jasnow...a,id,t.html?cookie=1
Coraz bardziej mnie ten artykuł przekonuje...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299364 przez adee84
Agusia głupoty gadasz, ja jestem złą matką no może nie złą ale byle jaką, mała też długo sama sobą się nie zajmie, śpi ze mną zamiast w łóżeczku, nie chce jeść nic poza cycem, ja siedzę dużo na kompie zamiast robić coś w domu, Maja bardziej cieszy się do m niż do mnie.
Moderatorzy: ilona