BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #299168 przez adee84
ogólnie ok tylko orkietra za głośna :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #299170 przez jusia
no tak a jak Maja?? pewnie zrobiła furrore :)
12 lata 11 miesiąc temu #299172 przez adee84
niom :)
12 lata 11 miesiąc temu #299175 przez a!gusia
mowilam!byla piekniejsa niz pani mloda :)
12 lata 11 miesiąc temu #299177 przez adee84
niestety była w dresie bo sukienka okazała się za mała więc mało wyjściowa była chyba ;)
12 lata 11 miesiąc temu #299182 przez jusia
hehehe dres party :) napewno mimo tego była cudna :) juz widze jej uśmiechy i zalotne spojrzenia :)
12 lata 11 miesiąc temu #299185 przez soniasg
hej
ja po całodniowej harówce... Majka u Prababci bo ja chora i zamiast odpoczywać to chaupe wysprzątałam, szafki Majki ogarnęłam i tak mi dzień minął.... jestem ciekawa jak to wszystko ogarnę jak do pracy wrócę.... strach się bać...

co do Madzi to te 5 lat niech sobie w dupę wsadzą... jak jeszcze nie znają wyników sekcji to jak mogą już stawiać zarzuty? a co z bezczeszczeniem zwłok? co z kosztami poszukiwań? za to nic jej nie grozi? ja już tam wiem co bym z nią zrobiła!

Beti nie wiedziałam, że coś takiego istnieje napewno będę z tego korzystać :D

Jusia jak Wiki ślicznie wygląda z tymi ząbolkami :D :D :D i słodko się śmieje :D

Happymamma krzesełko świetne, my też powoli musimy zacząć się rozglądać. musimy też kupić łóżeczko turystyczne bo jak wróce do pracy to Majka będzie u prababci i tam jej trzeba zrobić kącik :)

Martucha ja też nie wierzę, że jej spadła.... i super, że działeczka się spodobała :)

Nika no to się wyspałaś :) Kornelka piękna :)a te oczy mmmmm :)

Biedronka trzymam kciuki :)

Kasiek normalnie jakbym o Majce czytała. też ma w nosie obracanie się chociaż potrafi... woli pomoc mamy :P

Adee wybacz Rafowi. a Majka czy w dresie czy w sukience i tak napewno była najpiękniejsza :)
12 lata 11 miesiąc temu #299186 przez adee84
ona tak gorzej z mamą z grzywką a'la abba i tatą, który wyglądał jak winopijca :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #299189 przez jusia
Adee super wyglądaliscie!! :) a Maja jaka juz duza!! dopiero teraz jak ją tryzmasz na rekach to widać jaka długa :)

dziewczyny zmykam jednak ogarne sypialnie bo juto ma rodzina M wpasc i lipa znajac ich to sie rozejrza po całym mieszkaniu ;)
12 lata 11 miesiąc temu #299191 przez soniasg
Adee no co Ty gadasz wogóle?? pięknie wyglądałaś!!! i żakiecik widzę też znalazłaś :) wogóle piękna rodzinka a Majka już taka duża ślicznotka:) a waż się napisać coś innego!
12 lata 11 miesiąc temu #299196 przez beti
Jusia, na spacery nie chodzimy ale z domu wychodzimy, a to na basen, a to do lekarza, a to do sklepu lub znajomych, więc styczność z tym powietrzem miał...

Adee...ahhhh....faceci :angry:

Laseczki, czy któraś z Was daje Sinlac?? Ile go dajecie i kiedy?? Na noc czy jak???
12 lata 11 miesiąc temu #299198 przez soniasg
Beti ja nie daję

Majka ma od 2 dni stan podgorączkowy o ile to można wogóle tak nazwać - 37,1-37,2. nigdy tak nie miała i zastanawiam się skąd to się bierze? czyżby zęby??
12 lata 11 miesiąc temu #299199 przez happymamma
ja was czytam, ale dzisiaj jestem out of order, więc wybaczcie, że nie odniosę się do wcześniejszych postów ... Adee piękna jesteś :) Maja słodziutka jak zawsze :)
12 lata 11 miesiąc temu #299200 przez aneta2611
hej Dziewczyny widzę że nie ma szans żeby Was nadroić :(

My nadal u T. Nie jest najgorzej, ale Filipek strasznie reaguje na osoby których dawno albo wcale nie widział a szumu i gwaru też nie lubi. Do nikogo nie chce iść, a jak już pójdzie to od razu płacze i mnie szuka. nawet jak kładłam Go dziś na drzemki to co chwilę otwierał oczy i sprawdzał czy czasem sobie nie poszłam. Jak już mocniej zasnął to zeszłam na dół a On znowu się obudził i tak strasznie płakał że ledwo Go uspokoiłam. Z tego wszystkiego na ostatniej drzemce zasnął ale tylko u mnie na klacie. Inaczej nie chciał. Dziwne to, tym bardziej że nigdy nie lubił tak spać... Potem jak Go położyłam na łóżku to jeszcze przez sen rączką sprawdzał czy jestem obok. No masakra jakaś. W ogóle nie mogłam zniknąć nawet na chwilę z oczu. Nawet z M nie chciał zostać. Tutaj twierdzą że to normalne, ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Czy Wasze Dzieci też tak mają?
12 lata 11 miesiąc temu #299203 przez adee84
Sonia wyhlądałam źle ale oj tam, znalazłam i się cieszę bo tam było zimno jak w chłodni :dry: :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia