- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299185 przez soniasg
hej
ja po całodniowej harówce... Majka u Prababci bo ja chora i zamiast odpoczywać to chaupe wysprzątałam, szafki Majki ogarnęłam i tak mi dzień minął.... jestem ciekawa jak to wszystko ogarnę jak do pracy wrócę.... strach się bać...
co do Madzi to te 5 lat niech sobie w dupę wsadzą... jak jeszcze nie znają wyników sekcji to jak mogą już stawiać zarzuty? a co z bezczeszczeniem zwłok? co z kosztami poszukiwań? za to nic jej nie grozi? ja już tam wiem co bym z nią zrobiła!
Beti nie wiedziałam, że coś takiego istnieje napewno będę z tego korzystać
Jusia jak Wiki ślicznie wygląda z tymi ząbolkami i słodko się śmieje
Happymamma krzesełko świetne, my też powoli musimy zacząć się rozglądać. musimy też kupić łóżeczko turystyczne bo jak wróce do pracy to Majka będzie u prababci i tam jej trzeba zrobić kącik
Martucha ja też nie wierzę, że jej spadła.... i super, że działeczka się spodobała
Nika no to się wyspałaś Kornelka piękna :)a te oczy mmmmm
Biedronka trzymam kciuki
Kasiek normalnie jakbym o Majce czytała. też ma w nosie obracanie się chociaż potrafi... woli pomoc mamy
Adee wybacz Rafowi. a Majka czy w dresie czy w sukience i tak napewno była najpiękniejsza
ja po całodniowej harówce... Majka u Prababci bo ja chora i zamiast odpoczywać to chaupe wysprzątałam, szafki Majki ogarnęłam i tak mi dzień minął.... jestem ciekawa jak to wszystko ogarnę jak do pracy wrócę.... strach się bać...
co do Madzi to te 5 lat niech sobie w dupę wsadzą... jak jeszcze nie znają wyników sekcji to jak mogą już stawiać zarzuty? a co z bezczeszczeniem zwłok? co z kosztami poszukiwań? za to nic jej nie grozi? ja już tam wiem co bym z nią zrobiła!
Beti nie wiedziałam, że coś takiego istnieje napewno będę z tego korzystać
Jusia jak Wiki ślicznie wygląda z tymi ząbolkami i słodko się śmieje
Happymamma krzesełko świetne, my też powoli musimy zacząć się rozglądać. musimy też kupić łóżeczko turystyczne bo jak wróce do pracy to Majka będzie u prababci i tam jej trzeba zrobić kącik
Martucha ja też nie wierzę, że jej spadła.... i super, że działeczka się spodobała
Nika no to się wyspałaś Kornelka piękna :)a te oczy mmmmm
Biedronka trzymam kciuki
Kasiek normalnie jakbym o Majce czytała. też ma w nosie obracanie się chociaż potrafi... woli pomoc mamy
Adee wybacz Rafowi. a Majka czy w dresie czy w sukience i tak napewno była najpiękniejsza
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299189 przez jusia
Adee super wyglądaliscie!! a Maja jaka juz duza!! dopiero teraz jak ją tryzmasz na rekach to widać jaka długa
dziewczyny zmykam jednak ogarne sypialnie bo juto ma rodzina M wpasc i lipa znajac ich to sie rozejrza po całym mieszkaniu
dziewczyny zmykam jednak ogarne sypialnie bo juto ma rodzina M wpasc i lipa znajac ich to sie rozejrza po całym mieszkaniu
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299196 przez beti
Jusia, na spacery nie chodzimy ale z domu wychodzimy, a to na basen, a to do lekarza, a to do sklepu lub znajomych, więc styczność z tym powietrzem miał...
Adee...ahhhh....faceci
Laseczki, czy któraś z Was daje Sinlac?? Ile go dajecie i kiedy?? Na noc czy jak???
Adee...ahhhh....faceci
Laseczki, czy któraś z Was daje Sinlac?? Ile go dajecie i kiedy?? Na noc czy jak???
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299199 przez happymamma
ja was czytam, ale dzisiaj jestem out of order, więc wybaczcie, że nie odniosę się do wcześniejszych postów ... Adee piękna jesteś Maja słodziutka jak zawsze
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299200 przez aneta2611
hej Dziewczyny widzę że nie ma szans żeby Was nadroić
My nadal u T. Nie jest najgorzej, ale Filipek strasznie reaguje na osoby których dawno albo wcale nie widział a szumu i gwaru też nie lubi. Do nikogo nie chce iść, a jak już pójdzie to od razu płacze i mnie szuka. nawet jak kładłam Go dziś na drzemki to co chwilę otwierał oczy i sprawdzał czy czasem sobie nie poszłam. Jak już mocniej zasnął to zeszłam na dół a On znowu się obudził i tak strasznie płakał że ledwo Go uspokoiłam. Z tego wszystkiego na ostatniej drzemce zasnął ale tylko u mnie na klacie. Inaczej nie chciał. Dziwne to, tym bardziej że nigdy nie lubił tak spać... Potem jak Go położyłam na łóżku to jeszcze przez sen rączką sprawdzał czy jestem obok. No masakra jakaś. W ogóle nie mogłam zniknąć nawet na chwilę z oczu. Nawet z M nie chciał zostać. Tutaj twierdzą że to normalne, ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czy Wasze Dzieci też tak mają?
My nadal u T. Nie jest najgorzej, ale Filipek strasznie reaguje na osoby których dawno albo wcale nie widział a szumu i gwaru też nie lubi. Do nikogo nie chce iść, a jak już pójdzie to od razu płacze i mnie szuka. nawet jak kładłam Go dziś na drzemki to co chwilę otwierał oczy i sprawdzał czy czasem sobie nie poszłam. Jak już mocniej zasnął to zeszłam na dół a On znowu się obudził i tak strasznie płakał że ledwo Go uspokoiłam. Z tego wszystkiego na ostatniej drzemce zasnął ale tylko u mnie na klacie. Inaczej nie chciał. Dziwne to, tym bardziej że nigdy nie lubił tak spać... Potem jak Go położyłam na łóżku to jeszcze przez sen rączką sprawdzał czy jestem obok. No masakra jakaś. W ogóle nie mogłam zniknąć nawet na chwilę z oczu. Nawet z M nie chciał zostać. Tutaj twierdzą że to normalne, ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czy Wasze Dzieci też tak mają?
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona