- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299256 przez Nika_OK
Oki, w takim razie nie martwię się na zapas tymi wypiekami. W czwartek na szczepienie, jeśli łaskawie przyjmie mnie doktor, bo już miejsc nie ma na miesiąc do przodu No ale przy okazji zapytam się o te jej poliki. Nie powiem, bo fajnie z takimi rumieńcami wygląda
Kasiek Nelucha też miała czas z brzuszkiem, od paru dni nauczyła się już na plecki obracać i dość sprawie jej to idzie, ale chyba jeszcze do końca nie wyczaiła zależności między jedną, a druga pozycją Teraz zresztą górę mają nóżki
Jusia ale Wikusia się bosko śmieje Nelce bardzo rzadko uda się tak w głos śmiać, a ja uwielbiam słuchać takich chichotków
My też na spacery nie wychodzimy, ale tak jak Beti pisze, z domu do auta, z auta gdzieś i styczność z tym ostrym powietrzem jest.
A co do laktacji, to są jakieś tabletki na zakończenie, ale nie pamiętam ich nazwy. Jedne tańsze, ale podobno samopoczucie jest po nich kiepskie, jedne droższe, ale za to bez skutków ubocznych
adee super wyglądałaś, nie pieprz nam tu głupot! A Mężuś, no cóż - w końcu był na weselu i tak o suchym "pysku", to nie ta rasa
sonia jeśli nie ma innych oznak przeziębienia jako takiego, to na bank zęby
anetka Nelce już się to też zaczęło...
Kasiek Nelucha też miała czas z brzuszkiem, od paru dni nauczyła się już na plecki obracać i dość sprawie jej to idzie, ale chyba jeszcze do końca nie wyczaiła zależności między jedną, a druga pozycją Teraz zresztą górę mają nóżki
Jusia ale Wikusia się bosko śmieje Nelce bardzo rzadko uda się tak w głos śmiać, a ja uwielbiam słuchać takich chichotków
My też na spacery nie wychodzimy, ale tak jak Beti pisze, z domu do auta, z auta gdzieś i styczność z tym ostrym powietrzem jest.
A co do laktacji, to są jakieś tabletki na zakończenie, ale nie pamiętam ich nazwy. Jedne tańsze, ale podobno samopoczucie jest po nich kiepskie, jedne droższe, ale za to bez skutków ubocznych
adee super wyglądałaś, nie pieprz nam tu głupot! A Mężuś, no cóż - w końcu był na weselu i tak o suchym "pysku", to nie ta rasa
Temat został zablokowany.
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299263 przez Nika_OK
Oki, w takim razie nie martwię się na zapas tymi wypiekami. W czwartek na szczepienie, jeśli łaskawie przyjmie mnie doktor, bo już miejsc nie ma na miesiąc do przodu No ale przy okazji zapytam się o te jej poliki. Nie powiem, bo fajnie z takimi rumieńcami wygląda
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299273 przez Edyta
Ciekawe czy mnie jeszcze pamientacie
JERZYK jak model w tej czapie
KORNELKA super panna i te jej spojrzenie eh wziela bym ja wycalowala taka slodka i co do wypiekow Silvia tez ma ale lekarza nic nie mowil po za tym ze zabki jej beda szly wiec mysle ze od tego chodz zebow jeszcze nie ma i az sie boje jak zaczna wychodzic...
beti super ze rehabilitacja zakonczona jupi
Jusia WIKI slicznie sie smieje i jaki plac zabaw ma wypasiony :)co do laktacji ja nadal odciagam ale juz nie tak czesto i mniej i robi sie mniej pokarmu do tego mniej jem i pije na poczatku mialam gule to odciagalam tylko do tego momentu by znikly i juz nie mam ale nadal silvie karmie swojm mlekiem tak mi jakos wygodnie narazie bo jak odciagne to tylko podgrzewacz i juz jak sie budzi flacha jest a musi miec natychmiast wiec zanim bym mm zrobila to dziecko by mi wylo ale musze znalesc sposob i ja tego od uczyc
Happymamma powiem tak jak czytalam jak piszesz o Tej Madzi malej to az ryczalam bo biedne dziecko zycie bylo przednia a co jej ta Dziewucha zafundowala HORROR powinna dostac dozywocie
Adee widze ze jednak bylas na weselu super rodzinke tworzycie
Anetko co do tego co piszesz to ja tez z Silvia spedzam czas 24h a unas jest tak ze jak zajmie sie soba zabawa to ok jak zobaczy gdzies mnie przechodzaca a zabawa sie znidzi to juz marudzi i musze sie nia zajac wiec chyba to normalne kogo Filipek potrzebuje najbardziej jak nie Mamy
no i chyba tyle z tego co zapamietalam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no dobra jak nie chcecie to mnie nie czytajcie ale troche mnie nie bylo i chcialam nadrobic
JERZYK jak model w tej czapie
KORNELKA super panna i te jej spojrzenie eh wziela bym ja wycalowala taka slodka i co do wypiekow Silvia tez ma ale lekarza nic nie mowil po za tym ze zabki jej beda szly wiec mysle ze od tego chodz zebow jeszcze nie ma i az sie boje jak zaczna wychodzic...
beti super ze rehabilitacja zakonczona jupi
Jusia WIKI slicznie sie smieje i jaki plac zabaw ma wypasiony :)co do laktacji ja nadal odciagam ale juz nie tak czesto i mniej i robi sie mniej pokarmu do tego mniej jem i pije na poczatku mialam gule to odciagalam tylko do tego momentu by znikly i juz nie mam ale nadal silvie karmie swojm mlekiem tak mi jakos wygodnie narazie bo jak odciagne to tylko podgrzewacz i juz jak sie budzi flacha jest a musi miec natychmiast wiec zanim bym mm zrobila to dziecko by mi wylo ale musze znalesc sposob i ja tego od uczyc
Happymamma powiem tak jak czytalam jak piszesz o Tej Madzi malej to az ryczalam bo biedne dziecko zycie bylo przednia a co jej ta Dziewucha zafundowala HORROR powinna dostac dozywocie
Adee widze ze jednak bylas na weselu super rodzinke tworzycie
Anetko co do tego co piszesz to ja tez z Silvia spedzam czas 24h a unas jest tak ze jak zajmie sie soba zabawa to ok jak zobaczy gdzies mnie przechodzaca a zabawa sie znidzi to juz marudzi i musze sie nia zajac wiec chyba to normalne kogo Filipek potrzebuje najbardziej jak nie Mamy
no i chyba tyle z tego co zapamietalam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no dobra jak nie chcecie to mnie nie czytajcie ale troche mnie nie bylo i chcialam nadrobic
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299274 przez beti
Może się komuś przyda
allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-i-do-w...isy-i2099004427.html
allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-i-do-w...isy-i2099004427.html
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #299282 przez maga4
Beti ja daje Sinlac juz od ponad miesiaca. Jedna miarke przed snem na 150ml mleka.
Anetko, moj Kuba tez od kilku dni ma tak z zasypianiem, ze tylko na rekach i ciezko go dlozyc bo od razu sie budzi. A nigdy nie zasypial na rekach.
Jusia, ja przestalam odciagac i coraz rzadziej karmilam i laktacja sama zanikla.
Anetko, moj Kuba tez od kilku dni ma tak z zasypianiem, ze tylko na rekach i ciezko go dlozyc bo od razu sie budzi. A nigdy nie zasypial na rekach.
Jusia, ja przestalam odciagac i coraz rzadziej karmilam i laktacja sama zanikla.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299290 przez Renata Anna
Witam!
Mam tyle stron do nadrobienia, że nawet już nie próbuję.
U nas kolejna noc calusieńka, bez jedzenia przespana. Jeszcze dziś niech tak prześpi i będę mogła się chwalić, że moje dziecko cały tydzień spało wszystkie noce. Cieszę się niezmiernie, że udało mi się z Celinką to wypracować. Ja w końcu jestem wyspana i zadowolona. Ona z resztą też Idzie spać o 20:00 a wstaje o 7:00, czasami o 6:00
Ciągle żyję sprawą maleńkiej Madzi. Jestem zszokowana i przygnębiona. Ta malutka była w wieku naszych maluszków. Serce mi pęka...
Widzę, że wiele mnie ominęło. Może jak Celinka strzeli sobie drzemkę, to uda mi się Was nadrobić. Tymczasem...
Mam tyle stron do nadrobienia, że nawet już nie próbuję.
U nas kolejna noc calusieńka, bez jedzenia przespana. Jeszcze dziś niech tak prześpi i będę mogła się chwalić, że moje dziecko cały tydzień spało wszystkie noce. Cieszę się niezmiernie, że udało mi się z Celinką to wypracować. Ja w końcu jestem wyspana i zadowolona. Ona z resztą też Idzie spać o 20:00 a wstaje o 7:00, czasami o 6:00
Ciągle żyję sprawą maleńkiej Madzi. Jestem zszokowana i przygnębiona. Ta malutka była w wieku naszych maluszków. Serce mi pęka...
Widzę, że wiele mnie ominęło. Może jak Celinka strzeli sobie drzemkę, to uda mi się Was nadrobić. Tymczasem...
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299292 przez Hania
STO LAT JASIULKOWI
STO LAT ALEKSOWI
Nika, Nelka slodziutka:)
adee, śliczna z was rodzinka:)
Renatko, u nas kilka nocy też bez karmienia w dodatku ładnie przespanych:D
Synuś wyczuł, że mama wraca do pracy
Nareszcie o kilka stopni wyższa temperatura:) teraz -16
STO LAT ALEKSOWI
Nika, Nelka slodziutka:)
adee, śliczna z was rodzinka:)
Renatko, u nas kilka nocy też bez karmienia w dodatku ładnie przespanych:D
Synuś wyczuł, że mama wraca do pracy
Nareszcie o kilka stopni wyższa temperatura:) teraz -16
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299293 przez Renata Anna
Nadrobiłam po łebkach
Wikusia, Kornelka, Jerzyś i Majeczka przecudne dzieciątka. Nic tylko całować
Haniu u nasz też w tym momencie -16 stopni...
Adee bardzo ładnie wyglądałaś. Super z Was rodzinka
100 lat Jasiulkowi
Wikusia, Kornelka, Jerzyś i Majeczka przecudne dzieciątka. Nic tylko całować
Haniu u nasz też w tym momencie -16 stopni...
Adee bardzo ładnie wyglądałaś. Super z Was rodzinka
100 lat Jasiulkowi
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #299294 przez a!gusia
Hej
Jasiatko sto latek!!!
co to ten sinlac dziewczynki?
Haniu zazdroszcze nocy...u nas to samo co od kilku dni-Jerzyk spal ze mna,tata na materacu
Edytka pewnie ze pamietamy,czytamy!a t...walnieta!
m znow na kursie do popoludnia wiec bede Was meczyc bom sama w domu
Jasiatko sto latek!!!
co to ten sinlac dziewczynki?
Haniu zazdroszcze nocy...u nas to samo co od kilku dni-Jerzyk spal ze mna,tata na materacu
Edytka pewnie ze pamietamy,czytamy!a t...walnieta!
m znow na kursie do popoludnia wiec bede Was meczyc bom sama w domu
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299297 przez beti
Hej laseczki
Jasiu, półroczniaku!!!! Wszystkiego najlepszego
Aleks i dla Ciebie wszystkiego naj z okazji 5 misięcy
Agusia, Sinlac to taka kaszka dla dzieci uczulonych na białko mleka krowiego...
Renata....jak to wypracowałyście????
Filip wstawał co 2 h :/
Jasiu, półroczniaku!!!! Wszystkiego najlepszego
Aleks i dla Ciebie wszystkiego naj z okazji 5 misięcy
Agusia, Sinlac to taka kaszka dla dzieci uczulonych na białko mleka krowiego...
Renata....jak to wypracowałyście????
Filip wstawał co 2 h :/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez beti.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #299300 przez Renata Anna
Beti po prostu zsumowałam czas jaki Celina przesypia razem z drzemkami w ciągu dnia. Wyszło mi, że przesypia ok 12 godzin... z tego na drzemki przeznaczam jej 2 godziny. W nocy przesypia 10, bo zawsze ją "umęczę" przed spaniem zabawą... a jak już widzę, że pada, to BACH 220 ml MM z kaszką bananową (bardzo ciepłe, ale nie gorące)... zjada aż huczy ... 5 minut i dziecko śpi... budzi mnie o 6:00 bądź 7:00... No i zaczęłam poprostu tego schematu się trzymać, a mała to podłapała więc jest fantastic
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299307 przez dorotas29
Hej!!!
STO LAT DLA JASIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 6 MIESIĘCY!!!!!!
STO LAT DLA ALEKSA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 5 MIESIĘCY!!!!
Kubuś przed chrztem był grzeczniutki, a teraz jest strasznie rozbrykany , mały łobuziak z niego..
Adee- ślicznie wyglądaliście na zdjęciach a o co chodzi z M,bo czytałam i nie doczytałam?
Haniu i Renatko- gratuluję przespanych nocy!!!
Miłego dnia!!!
STO LAT DLA JASIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 6 MIESIĘCY!!!!!!
STO LAT DLA ALEKSA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 5 MIESIĘCY!!!!
Kubuś przed chrztem był grzeczniutki, a teraz jest strasznie rozbrykany , mały łobuziak z niego..
Adee- ślicznie wyglądaliście na zdjęciach a o co chodzi z M,bo czytałam i nie doczytałam?
Haniu i Renatko- gratuluję przespanych nocy!!!
Miłego dnia!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez dorotas29.
Moderatorzy: ilona