- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #298563 przez happymamma
Madziu bawcie się dobrze A Julitka zostaje pod dobra opieka, więc nie martw się Choć doskonale Cię rozumiem ... Ale też troszkę zazdroszcze
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #298612 przez angellika1
cześć///
przepraszam Was ale jakos nie mam erny do pisania a dzisiaj to już szczególnie.. po tym co sie stalo z biedną Madzią
Ja podchodzę bardzo emocjonalnie do takich spraw...caly czas czytalam newsy na ten temat i tylko o tym rozmawialam...
a jeszcze wieczorem mowili w tv ze wczoraj pijany ojceic zabil 2miecieczne niemowle..
CO SIE DZIEJE NA TYM ŚWIECIE ZE NIEWINNE DZIECI MUSZA TAK CIERPIEĆ..
przepraszam Was ale jakos nie mam erny do pisania a dzisiaj to już szczególnie.. po tym co sie stalo z biedną Madzią
Ja podchodzę bardzo emocjonalnie do takich spraw...caly czas czytalam newsy na ten temat i tylko o tym rozmawialam...
a jeszcze wieczorem mowili w tv ze wczoraj pijany ojceic zabil 2miecieczne niemowle..
CO SIE DZIEJE NA TYM ŚWIECIE ZE NIEWINNE DZIECI MUSZA TAK CIERPIEĆ..
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #298629 przez angellika1
Jusia moj m mowi ze za bardzo sie przejmuje takimi sprawami... on tez to przezywa ale nie az tak jak ja
J a poprostu nie zgadzam sie z takim światem gdzie mozna katowac zabijac bezbronne dzieci
J a poprostu nie zgadzam sie z takim światem gdzie mozna katowac zabijac bezbronne dzieci
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #298643 przez jusia
moj M to samo kaze mi zostawic kompa i sie nie dołowac...
Nika wow!! widzialam fotki Neli ona chodzi!!!!! szok, tak czy siak sis M tez tak wczesnie chodzila wiec chyba ok, aczkolwiek nasz ortopeda zabronil nawet jej pomagac w siadaniu ze jest za mała... ze musi zupelnie sama usiasc to bedzie ok, wiec nie wiem z tym chodzeniem... lepiej popytaj pediatry...
Nika wow!! widzialam fotki Neli ona chodzi!!!!! szok, tak czy siak sis M tez tak wczesnie chodzila wiec chyba ok, aczkolwiek nasz ortopeda zabronil nawet jej pomagac w siadaniu ze jest za mała... ze musi zupelnie sama usiasc to bedzie ok, wiec nie wiem z tym chodzeniem... lepiej popytaj pediatry...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298719 przez dorotas29
Hej!!!
Właśnie oglądam tvn24 i widzę gruzy,pod którymi była Madzia i jest mi szczerze przyznam niedobrze , biedna mała Madzia
Agusia- współczuję nocki...
Wiki i Nela- prześliczne i jak Nela chodzi super!!!
Kubuś spał ładnie,dwie pobudki,wczoraj "wybił nóżkami dwa szczebelki -klejone- bo miał malo miejsca w poprzek łóżka , ostatnio przeturlał się po kocu i "doszedl"do Julki płatków kukurydzianych,położył sobie plastikową miseczkę na brzuchu i zajadał je - swietny widok
Kornelka-100 lat 100lat,wszystkiego najlepszego!!!!!
Spokojnego dnia!!!!
Właśnie oglądam tvn24 i widzę gruzy,pod którymi była Madzia i jest mi szczerze przyznam niedobrze , biedna mała Madzia
Agusia- współczuję nocki...
Wiki i Nela- prześliczne i jak Nela chodzi super!!!
Kubuś spał ładnie,dwie pobudki,wczoraj "wybił nóżkami dwa szczebelki -klejone- bo miał malo miejsca w poprzek łóżka , ostatnio przeturlał się po kocu i "doszedl"do Julki płatków kukurydzianych,położył sobie plastikową miseczkę na brzuchu i zajadał je - swietny widok
Kornelka-100 lat 100lat,wszystkiego najlepszego!!!!!
Spokojnego dnia!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez dorotas29.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #298720 przez soniasg
ja też oglądam wiadomości.... i nie wypowiadam się bo mi profil na forum usuną....
Agusia współczuję nocki :*
Haniu jeszcze dwie, trzy nocki i się przyzwyczaisz u nas -23 zimnooooooooooooooooooooooooo
Dorotko widok napewno świetny no i Kubuś siłacz jak miał tyle siły żeby szczebelki wykopać
Agusia współczuję nocki :*
Haniu jeszcze dwie, trzy nocki i się przyzwyczaisz u nas -23 zimnooooooooooooooooooooooooo
Dorotko widok napewno świetny no i Kubuś siłacz jak miał tyle siły żeby szczebelki wykopać
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #298730 przez Kasiek
Hej
wlasnie ogladam tvn24 i slysze ze znalezli ciałko Madzi a jeszcze wczoraj w nocy jak nie moglam zasnac mialam nadzieje ze zyje
biedne dziecko, a jak pokazuja zdjecia i filmiki z Madzia to psychicznie wysiadam
jeszcze wczoraj jej wierzylam ale dzis juz nie jesli fakycznie byl to nieszczescliwy wypadek to czemu od razu nie podala prawdziwego miejsca ukrycia ciala tylko sciemniala czemu pytam?? moze ma cos jeszcze do ukrycia??
ehh takie smutne wiadomosci z poczataku dnia
wlasnie ogladam tvn24 i slysze ze znalezli ciałko Madzi a jeszcze wczoraj w nocy jak nie moglam zasnac mialam nadzieje ze zyje
biedne dziecko, a jak pokazuja zdjecia i filmiki z Madzia to psychicznie wysiadam
jeszcze wczoraj jej wierzylam ale dzis juz nie jesli fakycznie byl to nieszczescliwy wypadek to czemu od razu nie podala prawdziwego miejsca ukrycia ciala tylko sciemniala czemu pytam?? moze ma cos jeszcze do ukrycia??
ehh takie smutne wiadomosci z poczataku dnia
Moderatorzy: ilona