- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315605 przez Pippin
no i dupa blada z prawkiem
agusia ze niby czapki robisz???
heloł Asik jak po imprezach i tak w tychach ale tylko ze piec miesiecy tam to jest wyscig szczurów dopiero
a moj dziec zrobił klocka i zapach potrafi zwalic z nog
ide go
przewinac
zaraz bede nadrabiac
agusia ze niby czapki robisz???
heloł Asik jak po imprezach i tak w tychach ale tylko ze piec miesiecy tam to jest wyscig szczurów dopiero
a moj dziec zrobił klocka i zapach potrafi zwalic z nog
ide go
przewinac
zaraz bede nadrabiac
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315613 przez motylek
Witam
nadrobiłam zaległości w czytaniu,przepraszam że nie odpisze. Ja dziś nie wyspana wczoraj mieliśmy gości i tak jakoś długo posiedzieliśmy a jak już się szykowaliśmy do snu to moja córeczka się obydziła i dopiro o 1 poszła spać ach... a i zrobiła pobudkie o 6
100 lat dla Julitki
ktoś pisał o ciemiączku Kornelce już prawie zarosło i tylko mamy kontrolować obwód główki a wcześniej spowalnialiśmy proces zarastania zmniejszając podawanie wit.D a i przez miesiąc nie brała jej wcale.
nadrobiłam zaległości w czytaniu,przepraszam że nie odpisze. Ja dziś nie wyspana wczoraj mieliśmy gości i tak jakoś długo posiedzieliśmy a jak już się szykowaliśmy do snu to moja córeczka się obydziła i dopiro o 1 poszła spać ach... a i zrobiła pobudkie o 6
100 lat dla Julitki
ktoś pisał o ciemiączku Kornelce już prawie zarosło i tylko mamy kontrolować obwód główki a wcześniej spowalnialiśmy proces zarastania zmniejszając podawanie wit.D a i przez miesiąc nie brała jej wcale.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez motylek.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315617 przez Kasiek
Adee rozumiem Cie doskonale, mnie Iga tez wykańcza nerwowo ostatnimi czasy a co do zębów górnych jedynek to ja tez nie wiedzialam ze nam wychodza bo nic nie bylo widac, ale lekarka nam powiedziala ze one wychodza inaczej nic dolne, czyli nie tak od konca dziąsła ale bardziej z góry i dopiero ja podniosła Idze górną wargę tak mocno wysoko to zobaczylam faktycznie takie dwie gule spuchniete a tak przy koncu dziąselek nic, gładko i ładnie
Renatko masz naprawde złote dziecko u nas tez króluje wszytsko szeleszczące ale folii aluminiowej jeszcze nie próbowałam
Iga uwielbia tez zwykłe chusteczki higieniczne albo puste opakowanie chusteczek do pupy i mój krem nivea piloty tez lubi ale ich nie dostaje, telefonów nie dam tym bardziej
Haniu jak tam spowiedz? i jak to nie masz sie z czego spowiadac?? gratuluje drugiego ząbka
Beti nie daj sie nie moga Cie wysyłac w Polskę jak Fifi taki malutki niech się cmokną w pięte
mój Pit jeszcze nie przyszedł na co oni czekają, w kulki lecą czy co
Domii fajnie ze Błazejek ładnie spał wczoraj a jak tam dzisiejsza nocka? mam nadzieje ze równie dobra albo lepsza i dowidzialam awatatarek fajowski
MartaSz jak tam Lolek? lepiej juz? ściskamy mocno juz doczytałam, ciesze sie ze lepiej dobrze ze zmienilas pediatre, przynajmniej cie uspokoila
Adee Ty tez masz nowy awatarek sliczny i Maja na zdjęciu wcale nie wygląda na chorą chochlik tak mały Iga tez wygina sie na wszystkie strony będac na rekach boję sie ze mi sie kiedyś wywinie i spadnie
ja sie tak przyzwyczaiłam do mojego awatarka ze chyba nie bede do zmieniac
Zuza moze Aleksowi ząbki wychodza jak piersi nie chce?
Kinia nam tak lekarka powiedziała, że Iga ma spadek hemoglobiny bo zupek odmawia i w związku z tym nie je tez miesa i gratulacje dla Belli za zjedzony cały słoiczek zupki
Kinia moja na cycku wyprawia to samo, wierci sie, kręci, i gryzie
Agusia zazdroszcze Zakopanego i mi sie zdarza nakrzyczec na Ige, szczególnie w nocy jak spać nie chce i bawi sie gryząc mnie w sutka
Anetko znam ten ból z AZS, Iga tez ma na szczescie nieduze
Martucha jak nie chcesz do pracy to moze sobie odpusc na jakies 2-3miesiace? ja tez sie bilam z myslami przez ostatni miesiąc, to byla najtrudniejsza decyzja w moim zyciu czy wrócic do pracy czy nie. I teraz ciesze sie ze wzielam wychowawczy
a praca w ciuchach super rzecz ja na pewno bym tam zostawiała większość pensji
Dorotka tak rzadko wpadasz ostatnio super ze Kubusiowi sie podoba w spacerówce
Jusia Iga nakrywa sie z głową pieluchą juz od malego wczesniej to ciągle chodziłam i chociaz nos jej odkrywałam ale teraz juz daje jej spokój bo i tak zaraz z powrotem pielucha na głowie
Edytko Silvia sliczna i super ze ci tak ładnie spi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/hide]
Renatko kuruj sie
Madzia boze telepnelo mnie jak przeczytalam o tym Twoim koledze co zmarl podczas padaczki a ci pseudo jego koledzy....brak słow
tez mysle o tym co bedzie jak Idze wyjda tez zęby jak mnie czterema ugryzie to chyba kominem wyskocze
I 1000 Latek dla Julitki duzo buziaków
Asik Szymek duzu chłopak i to juz 7 tygodni zostało do operacji? jak ten czas leci. jak wieczor urodzinowy sie udał?
Agusia jaką Jerzyk ma superancką czape sama zrobilas? zazdroszcze ja to mam lewe rece do takich rzeczy
Pippin czego dupa z prawkiem????
Renatko masz naprawde złote dziecko u nas tez króluje wszytsko szeleszczące ale folii aluminiowej jeszcze nie próbowałam
Iga uwielbia tez zwykłe chusteczki higieniczne albo puste opakowanie chusteczek do pupy i mój krem nivea piloty tez lubi ale ich nie dostaje, telefonów nie dam tym bardziej
Haniu jak tam spowiedz? i jak to nie masz sie z czego spowiadac?? gratuluje drugiego ząbka
Beti nie daj sie nie moga Cie wysyłac w Polskę jak Fifi taki malutki niech się cmokną w pięte
mój Pit jeszcze nie przyszedł na co oni czekają, w kulki lecą czy co
Domii fajnie ze Błazejek ładnie spał wczoraj a jak tam dzisiejsza nocka? mam nadzieje ze równie dobra albo lepsza i dowidzialam awatatarek fajowski
MartaSz jak tam Lolek? lepiej juz? ściskamy mocno juz doczytałam, ciesze sie ze lepiej dobrze ze zmienilas pediatre, przynajmniej cie uspokoila
Adee Ty tez masz nowy awatarek sliczny i Maja na zdjęciu wcale nie wygląda na chorą chochlik tak mały Iga tez wygina sie na wszystkie strony będac na rekach boję sie ze mi sie kiedyś wywinie i spadnie
ja sie tak przyzwyczaiłam do mojego awatarka ze chyba nie bede do zmieniac
Zuza moze Aleksowi ząbki wychodza jak piersi nie chce?
Kinia nam tak lekarka powiedziała, że Iga ma spadek hemoglobiny bo zupek odmawia i w związku z tym nie je tez miesa i gratulacje dla Belli za zjedzony cały słoiczek zupki
Kinia moja na cycku wyprawia to samo, wierci sie, kręci, i gryzie
Agusia zazdroszcze Zakopanego i mi sie zdarza nakrzyczec na Ige, szczególnie w nocy jak spać nie chce i bawi sie gryząc mnie w sutka
Anetko znam ten ból z AZS, Iga tez ma na szczescie nieduze
Martucha jak nie chcesz do pracy to moze sobie odpusc na jakies 2-3miesiace? ja tez sie bilam z myslami przez ostatni miesiąc, to byla najtrudniejsza decyzja w moim zyciu czy wrócic do pracy czy nie. I teraz ciesze sie ze wzielam wychowawczy
a praca w ciuchach super rzecz ja na pewno bym tam zostawiała większość pensji
Dorotka tak rzadko wpadasz ostatnio super ze Kubusiowi sie podoba w spacerówce
Jusia Iga nakrywa sie z głową pieluchą juz od malego wczesniej to ciągle chodziłam i chociaz nos jej odkrywałam ale teraz juz daje jej spokój bo i tak zaraz z powrotem pielucha na głowie
Edytko Silvia sliczna i super ze ci tak ładnie spi
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/hide]
Renatko kuruj sie
Madzia boze telepnelo mnie jak przeczytalam o tym Twoim koledze co zmarl podczas padaczki a ci pseudo jego koledzy....brak słow
tez mysle o tym co bedzie jak Idze wyjda tez zęby jak mnie czterema ugryzie to chyba kominem wyskocze
I 1000 Latek dla Julitki duzo buziaków
Asik Szymek duzu chłopak i to juz 7 tygodni zostało do operacji? jak ten czas leci. jak wieczor urodzinowy sie udał?
Agusia jaką Jerzyk ma superancką czape sama zrobilas? zazdroszcze ja to mam lewe rece do takich rzeczy
Pippin czego dupa z prawkiem????
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315618 przez madzia0507
Anetka, poczekaj cierpliwie na to co ci lekarz powie.
Beti, wszystko sie jakioś ułoży. Ja tak jeszcze myslałam o tobie wczoraj i ty chyba karmisz jeszcze piersią z tego co pamiętam. Więc pracodawca powinien chyba zapewnić ci 2 x 30 min. przerwy na to, żebyś mogła jechać do domu nakarmić dziecko, a w związku z tym nie może wysłać cię zbyt daleko od Warszawy.
Pippin, dlaczego???
Agusia, moim zdaniem to dobry pomyśł na zarobkowanie.
Beti, wszystko sie jakioś ułoży. Ja tak jeszcze myslałam o tobie wczoraj i ty chyba karmisz jeszcze piersią z tego co pamiętam. Więc pracodawca powinien chyba zapewnić ci 2 x 30 min. przerwy na to, żebyś mogła jechać do domu nakarmić dziecko, a w związku z tym nie może wysłać cię zbyt daleko od Warszawy.
Pippin, dlaczego???
Agusia, moim zdaniem to dobry pomyśł na zarobkowanie.
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315622 przez a!gusia
beti napisał:
no wlasnie ja nie umiem na szydelku wiec ja tylko na drutach.. ale mnie to strasznie uspokaja..wlasnie ostatnio mialam stresujace dni i tak sie za to zaalam
Edytko nie chodzi o poziom zycia bo my narazie zyjemy z oszczednosci-ktore topnieja jak snieg na wiosne-ale nie jest zle..tylko ze zadnych perspektyw...a tak ja chociaz mam prace w Irelandii..chociaz tez nie chce do niej wracac..praca nie jest zla ale 12 godz dziennie by mnie nie bylo!!!!!!!!!!!!
allegro.pl/czapeczka-szydelko-rekodzielo...oto-i2149594648.html
allegro.pl/czapeczka-sesja-foto-rekwizyt-i2121516515.html
allegro.pl/czapka-krasnal-duzy-pompon-ko...sja-i2123491404.html
no wlasnie ja nie umiem na szydelku wiec ja tylko na drutach.. ale mnie to strasznie uspokaja..wlasnie ostatnio mialam stresujace dni i tak sie za to zaalam
Edytko nie chodzi o poziom zycia bo my narazie zyjemy z oszczednosci-ktore topnieja jak snieg na wiosne-ale nie jest zle..tylko ze zadnych perspektyw...a tak ja chociaz mam prace w Irelandii..chociaz tez nie chce do niej wracac..praca nie jest zla ale 12 godz dziennie by mnie nie bylo!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315627 przez Kasiek
Pippin napisał:
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
Moderatorzy: ilona