BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #315592 przez aneta2611
beti napisał:

Anetka :kiss: a umówiłaś się do lekarki?????

Już doczytałam... :kiss:

tak, ale ma termin dopiero na poniedziałek...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315598 przez aneta2611
Agusia, jak za darmo to ja nie chcę :silly: przynajmniej za włóczkę i przesyłkę chcę Ci zwrócić.
i moim zdaniem wcle nie są amatorskie! są prześliczne i spokojnie mogłabyś wystawiać je na allegro :)
12 lata 10 miesiąc temu #315601 przez adee84
Popieram Anetkę, wystawiaj na allegro bo talent masz wielki :)
12 lata 10 miesiąc temu #315605 przez Pippin
no i dupa blada z prawkiem :(

agusia ze niby czapki robisz??? :)

heloł Asik jak po imprezach i tak w tychach :laugh: ale tylko ze piec miesiecy tam to jest wyscig szczurów dopiero

a moj dziec zrobił klocka i zapach potrafi zwalic z nog

ide go
przewinac :ohmy:

zaraz bede nadrabiac
12 lata 10 miesiąc temu #315610 przez beti
12 lata 10 miesiąc temu #315612 przez beti
A Filipek tez by mógł prosić??? :D ale ja tak jak Anetka, za darmo nie chcę :P :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315613 przez motylek
Witam :laugh:
nadrobiłam zaległości w czytaniu,przepraszam że nie odpisze. Ja dziś nie wyspana wczoraj mieliśmy gości i tak jakoś długo posiedzieliśmy a jak już się szykowaliśmy do snu to moja córeczka się obydziła i dopiro o 1 poszła spać :angry: ach... a i zrobiła pobudkie o 6 :huh: :angry:

100 lat dla Julitki :kiss:

ktoś pisał o ciemiączku Kornelce już prawie zarosło i tylko mamy kontrolować obwód główki a wcześniej spowalnialiśmy proces zarastania zmniejszając podawanie wit.D a i przez miesiąc nie brała jej wcale.
12 lata 10 miesiąc temu #315614 przez aneta2611
Agusia, może być taka kolorowa :D jeśli to nie problem oczywiście. Byle się znalazł tam kolor niebieski i biały :)
12 lata 10 miesiąc temu #315617 przez Kasiek
Adee rozumiem Cie doskonale, mnie Iga tez wykańcza nerwowo ostatnimi czasy :dry: a co do zębów górnych jedynek to ja tez nie wiedzialam ze nam wychodza bo nic nie bylo widac, ale lekarka nam powiedziala ze one wychodza inaczej nic dolne, czyli nie tak od konca dziąsła ale bardziej z góry i dopiero ja podniosła Idze górną wargę tak mocno wysoko to zobaczylam :ohmy: faktycznie takie dwie gule spuchniete a tak przy koncu dziąselek nic, gładko i ładnie :ohmy:

Renatko masz naprawde złote dziecko :) u nas tez króluje wszytsko szeleszczące :) ale folii aluminiowej jeszcze nie próbowałam :laugh:
Iga uwielbia tez zwykłe chusteczki higieniczne albo puste opakowanie chusteczek do pupy :) i mój krem nivea :cheer: piloty tez lubi ale ich nie dostaje, telefonów nie dam tym bardziej :laugh:

Haniu jak tam spowiedz? :) i jak to nie masz sie z czego spowiadac?? :unsure: :cheer: gratuluje drugiego ząbka :)

Beti nie daj sie :angry: nie moga Cie wysyłac w Polskę jak Fifi taki malutki :angry: niech się cmokną w pięte :angry:

mój Pit jeszcze nie przyszedł :angry: na co oni czekają, w kulki lecą czy co :dry:

Domii fajnie ze Błazejek ładnie spał wczoraj a jak tam dzisiejsza nocka? mam nadzieje ze równie dobra albo lepsza :) i dowidzialam awatatarek :laugh: fajowski :laugh:

MartaSz jak tam Lolek? lepiej juz? ściskamy mocno :kiss: juz doczytałam, ciesze sie ze lepiej :kiss: dobrze ze zmienilas pediatre, przynajmniej cie uspokoila :kiss:

Adee Ty tez masz nowy awatarek :) sliczny :) i Maja na zdjęciu wcale nie wygląda na chorą :) chochlik tak mały :) :) Iga tez wygina sie na wszystkie strony będac na rekach :dry: boję sie ze mi sie kiedyś wywinie i spadnie :huh:

ja sie tak przyzwyczaiłam do mojego awatarka ze chyba nie bede do zmieniac :)

Zuza moze Aleksowi ząbki wychodza jak piersi nie chce? :unsure:

Kinia nam tak lekarka powiedziała, że Iga ma spadek hemoglobiny bo zupek odmawia i w związku z tym nie je tez miesa :dry: i gratulacje dla Belli za zjedzony cały słoiczek zupki :)
Kinia moja na cycku wyprawia to samo, wierci sie, kręci, i gryzie :dry:

Agusia zazdroszcze Zakopanego :) i mi sie zdarza nakrzyczec na Ige, szczególnie w nocy jak spać nie chce i bawi sie gryząc mnie w sutka :(

Anetko znam ten ból z AZS, Iga tez ma :( na szczescie nieduze

Martucha jak nie chcesz do pracy to moze sobie odpusc na jakies 2-3miesiace? :kiss: ja tez sie bilam z myslami przez ostatni miesiąc, to byla najtrudniejsza decyzja w moim zyciu czy wrócic do pracy czy nie. I teraz ciesze sie ze wzielam wychowawczy :)
a praca w ciuchach super rzecz :) ja na pewno bym tam zostawiała większość pensji :laugh: :laugh:

Dorotka tak rzadko wpadasz ostatnio :kiss: super ze Kubusiowi sie podoba w spacerówce :)

Jusia Iga nakrywa sie z głową pieluchą juz od malego :) wczesniej to ciągle chodziłam i chociaz nos jej odkrywałam ale teraz juz daje jej spokój bo i tak zaraz z powrotem pielucha na głowie :dry:

Edytko Silvia sliczna :) i super ze ci tak ładnie spi :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[/hide]

Renatko kuruj sie :kiss:

Madzia :ohmy: boze telepnelo mnie jak przeczytalam o tym Twoim koledze co zmarl podczas padaczki :ohmy: a ci pseudo jego koledzy....brak słow :ohmy:
tez mysle o tym co bedzie jak Idze wyjda tez zęby :dry: jak mnie czterema ugryzie to chyba kominem wyskocze :S :S :S
I 1000 Latek dla Julitki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: duzo buziaków

Asik Szymek duzu chłopak :) i to juz 7 tygodni zostało do operacji? :unsure: jak ten czas leci. jak wieczor urodzinowy sie udał? :)

Agusia jaką Jerzyk ma superancką czape :ohmy: :ohmy: :ohmy: sama zrobilas? zazdroszcze :) ja to mam lewe rece do takich rzeczy :(

Pippin czego dupa z prawkiem????
12 lata 10 miesiąc temu #315618 przez madzia0507
Anetka, poczekaj cierpliwie na to co ci lekarz powie.

Beti, wszystko sie jakioś ułoży. Ja tak jeszcze myslałam o tobie wczoraj i ty chyba karmisz jeszcze piersią z tego co pamiętam. Więc pracodawca powinien chyba zapewnić ci 2 x 30 min. przerwy na to, żebyś mogła jechać do domu nakarmić dziecko, a w związku z tym nie może wysłać cię zbyt daleko od Warszawy. :unsure: :unsure: :unsure:

Pippin, dlaczego???

Agusia, moim zdaniem to dobry pomyśł na zarobkowanie. :)
12 lata 10 miesiąc temu #315619 przez motylek
beti napisał:

Agusia, piękna ta czapa!!!!!!!!!! Masz talent kobieto!!!! :ohmy: mogłabyś takie czapy robić na zamówienie, myślałaś o tym??? :)

Przez ten żłobek i powrót do pracy :(

Agusia podpisuje się pod Beti
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315621 przez beti
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315622 przez a!gusia
beti napisał:

allegro.pl/czapeczka-szydelko-rekodzielo...oto-i2149594648.html

allegro.pl/czapeczka-sesja-foto-rekwizyt-i2121516515.html

allegro.pl/czapka-krasnal-duzy-pompon-ko...sja-i2123491404.html

no wlasnie ja nie umiem na szydelku :( wiec ja tylko na drutach.. ale mnie to strasznie uspokaja..wlasnie ostatnio mialam stresujace dni i tak sie za to zaalam :)

Edytko nie chodzi o poziom zycia bo my narazie zyjemy z oszczednosci-ktore topnieja jak snieg na wiosne-ale nie jest zle..tylko ze zadnych perspektyw...a tak ja chociaz mam prace w Irelandii..chociaz tez nie chce do niej wracac..praca nie jest zla ale 12 godz dziennie by mnie nie bylo!!!!!!!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #315627 przez Kasiek
Pippin napisał:

12 lata 10 miesiąc temu #315634 przez a!gusia
a Jerzys spi juz godz i 15 min!!!ktosik mi znow dziecko zamienil :) :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia