- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315410 przez marta_szh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
my juz po wizycie, karol dostal mase lekow, w tym dwa syropy, 2 rodzaje psikadel do nosa, dodatkowe witaminy, czopki inne niz mialam itp heh
najwazniejsze ze nie ma tragedii a na oko tej nowej pediatry( bo zmienilismy)kompletnie nie ma po co isc do neurologa(tak jak mowilam mielismy skierowanie bo niby zbyt szybko zarasta)ale ona powiedziala ze najwazniejszy jest obwod glowy i tym sie trzeba sugerowac zeby dobrze rosla itd wiec ogolnie jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze biedaczek szybko wyzdrowieje bo nie ma nic gorszego jak widok chorego malenstwa
Martucha bez wahania wybralabym lump, grzebalnie bo tak mowie na sklepy z uzywanymi ciuchami, raz - wiecej czasu dla synka, dwa zobaczysz ze Ci sie spodoba i jeszcze na tym skorzystasz, trzy sluchaj sie mamy, matczyna intuicja to najlepszy doradca, cztery nie patrz na szefa ktory wczesniej mowil ze nie ma tam dla Ciebie miejsca, piec bez sensu jest zostawac tylko dlatego bo on sie wkurwi, badz egoistka w tej kwestii i mysl tylko i wylacznie o sobie i Borysku, szesc pamietaj czasem lepiej wybrac mniejsza kase a spokój wewnetrzny i czas dla synka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
my juz po wizycie, karol dostal mase lekow, w tym dwa syropy, 2 rodzaje psikadel do nosa, dodatkowe witaminy, czopki inne niz mialam itp heh
najwazniejsze ze nie ma tragedii a na oko tej nowej pediatry( bo zmienilismy)kompletnie nie ma po co isc do neurologa(tak jak mowilam mielismy skierowanie bo niby zbyt szybko zarasta)ale ona powiedziala ze najwazniejszy jest obwod glowy i tym sie trzeba sugerowac zeby dobrze rosla itd wiec ogolnie jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze biedaczek szybko wyzdrowieje bo nie ma nic gorszego jak widok chorego malenstwa
Martucha bez wahania wybralabym lump, grzebalnie bo tak mowie na sklepy z uzywanymi ciuchami, raz - wiecej czasu dla synka, dwa zobaczysz ze Ci sie spodoba i jeszcze na tym skorzystasz, trzy sluchaj sie mamy, matczyna intuicja to najlepszy doradca, cztery nie patrz na szefa ktory wczesniej mowil ze nie ma tam dla Ciebie miejsca, piec bez sensu jest zostawac tylko dlatego bo on sie wkurwi, badz egoistka w tej kwestii i mysl tylko i wylacznie o sobie i Borysku, szesc pamietaj czasem lepiej wybrac mniejsza kase a spokój wewnetrzny i czas dla synka
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315411 przez Edyta
Anetko
beti powiadasz ze Silvia sie zmienila
KiniaaWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IZABELLI spoznione ale szczere
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
wspolczuje ale tak jak dziewczyny pisza idz szybko do lekarza...bedzie dobrze takie rzeczy sie zdarzaja...
beti powiadasz ze Silvia sie zmienila
KiniaaWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IZABELLI spoznione ale szczere
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315413 przez marta_szh
a co do seriali to ja ogladam
pierwsza milosc bo to juz tyle lat leci ze jeszcze jako małolat sie wciagnelam, ale najczesciej powtorki bo wieczorem nie mam czasu i julie na tvnplayer bo tez nie lubie z gory ustalanych godzin kiedy mam zasiasc przed tv, a julie polecam bo aktorzy przystojni, laski tez calkiem niezle mily klimacik, wciagajaca fabuła,fajne ciuszki, makijaze, stroje i ogolnie jest ok
tvnplayer.pl/seriale-online/julia-odcinki,494/
pierwsza milosc bo to juz tyle lat leci ze jeszcze jako małolat sie wciagnelam, ale najczesciej powtorki bo wieczorem nie mam czasu i julie na tvnplayer bo tez nie lubie z gory ustalanych godzin kiedy mam zasiasc przed tv, a julie polecam bo aktorzy przystojni, laski tez calkiem niezle mily klimacik, wciagajaca fabuła,fajne ciuszki, makijaze, stroje i ogolnie jest ok
tvnplayer.pl/seriale-online/julia-odcinki,494/
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315416 przez Edyta
marta sz to dobrze ze z ciemiaczkiem u Karolka jest ok ja ci powiem z wlasnego doswiatczenia ze silvi to lekarz zawsze mi mowil ze liczy sie obwod glowki czy dobrze rosnie i jest proporcjonalna do reszty wiec mysle ze decyzja o zmianie pediatry byla sluszna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Edyta.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315418 przez marta_szh
zmienilismy ze wzgledu na przeprowadzke ale wcale nie zaluje, niby kobieta jest mlodziutka a tamta byla sporo po 60 taka babcinka ale myslalam ze ma spore doswiadczenie itd.. ale widac ze chyba jednak jakas stara szkola i niepotrzebnie zasiala panike..
Moderatorzy: ilona