- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315470 przez kamila_86
hej jestem, ale nie wiem na jak długo
u nas wszystko w porządku ...
Przepraszam, ale ja was w życiu nie nadrobię Mati ostatnio zrobił się mega absorbujący i chciałby żebym non stop się z nim bawiła itp... poczytam Was chociaż po łebakch żeby wiedzieć co się dzieje mam nadzieje, że mi wybaczycie
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów i solenizantek !!!!! spóźnione również !!
No i gratuluje kolejnych sukcesów naszych maluszków, ząbków itd
u nas wszystko w porządku ...
Przepraszam, ale ja was w życiu nie nadrobię Mati ostatnio zrobił się mega absorbujący i chciałby żebym non stop się z nim bawiła itp... poczytam Was chociaż po łebakch żeby wiedzieć co się dzieje mam nadzieje, że mi wybaczycie
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów i solenizantek !!!!! spóźnione również !!
No i gratuluje kolejnych sukcesów naszych maluszków, ząbków itd
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315471 przez adee84
hej
10000 lat dla Julitki, wszystkiego co nnaj naj i w ogóle buziaki
Anetka leć do lekarza, trzymam kciuki żeby okazało się, że wszystko ok
Martucha nei wiem jak Ci umknął ten fakt, przedłużyli mu umowę do czerwca.
Marta współczuję choróbska, ucałuj Lolka ale dobrze, że zmieniliście pediatre
Zazdroszczę przespanych nocy, ja mimo, ze Maja się nie budzi bo śpi ze mną, nie śpię i tak bo Raf chrapie to raz, a dwa nadal męczy mnie bezsenność plus choroba
Renatka łączę sie z Tobą w męczarni chorobowej
Pippin a jaką różnicę zauważyłaś też mam takie dziwne wrażenie ale to chyba przez co innego
ja chora coraz bardziej, uszy zatkane, gardło nawala, łeb pęka, nos pół na pół, jedna dziurka zatkana z drugiej się leje, itd itp...
Maja lepiej ale jutro do kontroli to zobaczymy co powie lekarka
10000 lat dla Julitki, wszystkiego co nnaj naj i w ogóle buziaki
Anetka leć do lekarza, trzymam kciuki żeby okazało się, że wszystko ok
Martucha nei wiem jak Ci umknął ten fakt, przedłużyli mu umowę do czerwca.
Marta współczuję choróbska, ucałuj Lolka ale dobrze, że zmieniliście pediatre
Zazdroszczę przespanych nocy, ja mimo, ze Maja się nie budzi bo śpi ze mną, nie śpię i tak bo Raf chrapie to raz, a dwa nadal męczy mnie bezsenność plus choroba
Renatka łączę sie z Tobą w męczarni chorobowej
Pippin a jaką różnicę zauważyłaś też mam takie dziwne wrażenie ale to chyba przez co innego
ja chora coraz bardziej, uszy zatkane, gardło nawala, łeb pęka, nos pół na pół, jedna dziurka zatkana z drugiej się leje, itd itp...
Maja lepiej ale jutro do kontroli to zobaczymy co powie lekarka
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315496 przez Pippin
adee bidulko a bierzesz coś na to przeziębienie??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobrze ze Majeczka lepsza
cześć Kamilko
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobrze ze Majeczka lepsza
cześć Kamilko
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315513 przez madzia0507
Renata Anna napisał:
No to juz wiem, co powinnam kupić Julicie do zabawy.
A wogóle to witam!
Jeszcze tylko dzisiaj w pracy i od jutra znowu chodzę w piżamie do 11:00 i tłamszę moją Diablicę.
Domii, Michał chce sobie kupić buty, bo nie ma butów na wiosnę. Tzn. miał, ale moja mama wyprała mu w pralce i tak jakby juz się nie nadają do chodzenia.
I zazdroszczę wyspania - ja jestem na nogach od 5:30.
Ja też dostałam wczoraj PIT'a z ZUS'u. Moja osobista księgowa już mnie rozlicza zapewne.
Kasiek, mój kolega zmarł podczas ataku padaczki, bo tak go trzepało, że rozbił głowę o chodnik, a stało nad nim 3 innych kolegów i się przyglądali, bo myśleli, że mu samo przejdzie.
No i będziesz miała piękny "kasowniczek" w domu. Jak ugryzie, to od razu poczujesz.
Motylek, hello!
Zuza, jak tam mąż???
Adee, Majeczka faktycznie baaaaaaardzo chora i osłabiona jest.
U mnie najlepsze zabawki to:
- folia aluminiowa
- ulotki, gazetki z marketów
- plastikowy kubek
- gąbkowy wałek do włosów ( dla Celiny rewelacja, ale UWAGA! - musi być zielony )
- cukierki w szeleszczących papierkach wrzucone do miski... (Jak zaczyna w nich przebierać, to diabła widzę w jej oczach )
A wszystkie jej zabawki w kącie leżą...
No to juz wiem, co powinnam kupić Julicie do zabawy.
A wogóle to witam!
Jeszcze tylko dzisiaj w pracy i od jutra znowu chodzę w piżamie do 11:00 i tłamszę moją Diablicę.
Domii, Michał chce sobie kupić buty, bo nie ma butów na wiosnę. Tzn. miał, ale moja mama wyprała mu w pralce i tak jakby juz się nie nadają do chodzenia.
I zazdroszczę wyspania - ja jestem na nogach od 5:30.
Ja też dostałam wczoraj PIT'a z ZUS'u. Moja osobista księgowa już mnie rozlicza zapewne.
Kasiek, mój kolega zmarł podczas ataku padaczki, bo tak go trzepało, że rozbił głowę o chodnik, a stało nad nim 3 innych kolegów i się przyglądali, bo myśleli, że mu samo przejdzie.
No i będziesz miała piękny "kasowniczek" w domu. Jak ugryzie, to od razu poczujesz.
Motylek, hello!
Zuza, jak tam mąż???
Adee, Majeczka faktycznie baaaaaaardzo chora i osłabiona jest.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315522 przez Kasiek
hej hej
ja niewyspana, Iga wstala juz o 5.50 i chcialam ją przetrzymac ale sie nie dała tak siew awanturowała od 9 ze chce spac i w koncu sama padła i to tak ze nie dało sie jej dobudzic o 9.45
w ogóle u nas era "królewny biadolinki" trwa nadal, juz nie daje rady słuchać ciągle tych jęków mam nadzieje ze to jeszcze maks z tydzien potrwa bo jak nie to sie wyprowadzam
nadrabiam poki Iga spi, rzucam wszystko i nadrabiam
ja niewyspana, Iga wstala juz o 5.50 i chcialam ją przetrzymac ale sie nie dała tak siew awanturowała od 9 ze chce spac i w koncu sama padła i to tak ze nie dało sie jej dobudzic o 9.45
w ogóle u nas era "królewny biadolinki" trwa nadal, juz nie daje rady słuchać ciągle tych jęków mam nadzieje ze to jeszcze maks z tydzien potrwa bo jak nie to sie wyprowadzam
nadrabiam poki Iga spi, rzucam wszystko i nadrabiam
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #315530 przez Asik
Hejka
Dziękuję kochane za życzenia
Anetko
Edytkooo
100 LATEK DLA WCZORAJSZyCH SOLENIZANTEK CELINKI i MADZI
100 LAT DLA DZISIEJSZEJ SOLENIZANTKI JULITKI
pisałyscie o zabawkach no to Szymek tez jak każde dziecię uwielbia piloty i telefony
Byliśmy w poniediałek na szczepieniu żółtaczkowym bo to już ten czas ... 7 tyg przed operacją .. no i Szymek waży 8100g i mierzy 80 cm
KAsiek znieczulica była jest i niestety bedzie... super że Igusia zdrowa
Motylek to się pojawia i znika
Zuza ja bym chyba Bebiko wybrała
Adee mniammm brokuły dawno nie jadłam byle do lata to wtedy będą Szymek też się tak rzuca do tyłu
NIka super ze sie udało zoperowac
Martucha wybierz to co dobre dla Was a szef?? to obca osoba hmm chyba że praca u tej koleżanki jest niepewna
Beti ... wydaje mi sie że nie będą Cię wysyłać w delegacje... mimo wszystko czasami wsród szefów ludzie się zdarzają
Anetko zdjęcia chyba nie wkleję bo nie zdecydowałam się na nową fryzurkę tylko obcięlam 20 cm
pippin w Croopie w Tychach może ?? bo ja tam byłam stałą klientką kuuupę kasy wydawałam
Edytko Silvia śliczniutka
A ja nie oglądam seriali hmmm no okk FINEASZ I FERB i inne na Disney channel heeheh
Anetko
Marta szh super że zmieniłąś lekarza :0 od razu tyle problemów zniknęło :>D
no i hasło "po kapuście" chyba zaadoptuję heheheh
Betii super że sobie w kinie byłas kurcze u nas nie ma takiej opcji .. zazdraszczammmmm
Renatko opis Twojej aparycji mnie powalił hahahah zdrówka życzę
Adee no widzisz tak sie bałas że w grudniu koniec pracy z M a tu do czerwca loosik no i ponawiam moe pytanie co do MOPS ?? byłaś?? wcześniej pisałam Ci że jak Raf już nie ma tych nadgodzin i wtedymiałaś za dużo o kilka złotych to teraz Ci na bank przyznają zapomogę.już prawie marzec i szkoda im podarować a Tobie sie przecież przydadzą
Magda
ufff chyba wsio jak zapomniałam coś i o kimś to nie psecjalnie tylko skuli wieku heheheh
teraz zmykam cos porobic w chałupie
Dziękuję kochane za życzenia
Anetko
Edytkooo
100 LATEK DLA WCZORAJSZyCH SOLENIZANTEK CELINKI i MADZI
100 LAT DLA DZISIEJSZEJ SOLENIZANTKI JULITKI
pisałyscie o zabawkach no to Szymek tez jak każde dziecię uwielbia piloty i telefony
Byliśmy w poniediałek na szczepieniu żółtaczkowym bo to już ten czas ... 7 tyg przed operacją .. no i Szymek waży 8100g i mierzy 80 cm
KAsiek znieczulica była jest i niestety bedzie... super że Igusia zdrowa
Motylek to się pojawia i znika
Zuza ja bym chyba Bebiko wybrała
Adee mniammm brokuły dawno nie jadłam byle do lata to wtedy będą Szymek też się tak rzuca do tyłu
NIka super ze sie udało zoperowac
Martucha wybierz to co dobre dla Was a szef?? to obca osoba hmm chyba że praca u tej koleżanki jest niepewna
Beti ... wydaje mi sie że nie będą Cię wysyłać w delegacje... mimo wszystko czasami wsród szefów ludzie się zdarzają
Anetko zdjęcia chyba nie wkleję bo nie zdecydowałam się na nową fryzurkę tylko obcięlam 20 cm
pippin w Croopie w Tychach może ?? bo ja tam byłam stałą klientką kuuupę kasy wydawałam
Edytko Silvia śliczniutka
A ja nie oglądam seriali hmmm no okk FINEASZ I FERB i inne na Disney channel heeheh
Anetko
Marta szh super że zmieniłąś lekarza :0 od razu tyle problemów zniknęło :>D
no i hasło "po kapuście" chyba zaadoptuję heheheh
Betii super że sobie w kinie byłas kurcze u nas nie ma takiej opcji .. zazdraszczammmmm
Renatko opis Twojej aparycji mnie powalił hahahah zdrówka życzę
Adee no widzisz tak sie bałas że w grudniu koniec pracy z M a tu do czerwca loosik no i ponawiam moe pytanie co do MOPS ?? byłaś?? wcześniej pisałam Ci że jak Raf już nie ma tych nadgodzin i wtedymiałaś za dużo o kilka złotych to teraz Ci na bank przyznają zapomogę.już prawie marzec i szkoda im podarować a Tobie sie przecież przydadzą
Magda
ufff chyba wsio jak zapomniałam coś i o kimś to nie psecjalnie tylko skuli wieku heheheh
teraz zmykam cos porobic w chałupie
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315541 przez a!gusia
hej hej
my z m mielismy od wczoraj zaczac uczyc Jerzyka zasypiac samemu bo w koncu przeczytalam ksiazke ale tak biedny plakal caly dzien ze go uspalam na cycusiu alee...nie spal e mna tylko w lozeczku.o 23 sie obudzil ale dalam mu kilka lykow wody i spal dalej do 2..wtedy dalam mu cycusia bo myslalam ze mi balony pekna i spal dalej do 5 kiedy to stwierdzil ze juz sie wyspal dalam mu konika i spal do 6:30!!!!!a potem jak zawsze m sie nim zajal do 8..teraz Jerzus spi juz 20 min wiec mam tylko 10 min
dzis od rana sie zastanawiamy z m co zrobic..chyba wrocimy pod koniec marca do Irlandii..ehhh zycie
Madzia a gdzie Ty mieszkasz/pracujesz?
Edytko Silvia sliczna..mialam Cie pytac jak do niej mowisz?Silvia czy Sylwia??? ja do Jerza mowie Ziuziu a moj m Ziuk
a wczoraj w samochodzie jadac z Zako do Krakowa zrobilam Jerzykowi taka czape :
my z m mielismy od wczoraj zaczac uczyc Jerzyka zasypiac samemu bo w koncu przeczytalam ksiazke ale tak biedny plakal caly dzien ze go uspalam na cycusiu alee...nie spal e mna tylko w lozeczku.o 23 sie obudzil ale dalam mu kilka lykow wody i spal dalej do 2..wtedy dalam mu cycusia bo myslalam ze mi balony pekna i spal dalej do 5 kiedy to stwierdzil ze juz sie wyspal dalam mu konika i spal do 6:30!!!!!a potem jak zawsze m sie nim zajal do 8..teraz Jerzus spi juz 20 min wiec mam tylko 10 min
dzis od rana sie zastanawiamy z m co zrobic..chyba wrocimy pod koniec marca do Irlandii..ehhh zycie
Madzia a gdzie Ty mieszkasz/pracujesz?
Edytko Silvia sliczna..mialam Cie pytac jak do niej mowisz?Silvia czy Sylwia??? ja do Jerza mowie Ziuziu a moj m Ziuk
a wczoraj w samochodzie jadac z Zako do Krakowa zrobilam Jerzykowi taka czape :
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #315551 przez Asik
Adee a co ma wspólnego z zapomogą urlop ??? moja kupela pracuje i dostaje ta zapomogę , ja tez miałam dochody i mi przyznali.. a to drugie becikowe? ja dzwoniła teraz do Mops i się pytałam i powiedzieli mi że nie ma żadnego znaczenia , liczy się dochód za 2011 rok
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315553 przez madzia0507
Kasiek napisał:
2 tygodnie i muszą go wykorzystać, dopóki dzieciaczki nie skończą 1 roku.
Martucha, nie wiem co ci doradzić, bo ja sama nie wiem, co mam z moją pracą zrobić.
To może twój M. wie kiedy umrze Rysiek z klanu, bo chiałabym to zobaczyć.
Ja namiętnie oglądam "Julię" i powtórki "Przyjaciół" na TVN7, no i oczywiście "Chirurgów". Natomiast Michał, to tylko Kiepskimi żyje.
Edytka, Silvia jest śliczna nawet jak jest umęczona.
Marta, ja w ta Julię to chyba przez te ciuchy i makijaże się wkręciłam. Paczam w co główna bohaterka jest w danym odcinku ubrana i potem na Allegro...
Pippin napisał:
sluchajcie ile dni naszym mezom przysługuje tacierzyński???? dwa tygodnie???
to czemu ja bylam przekonana ze 4??
2 tygodnie i muszą go wykorzystać, dopóki dzieciaczki nie skończą 1 roku.
Martucha, nie wiem co ci doradzić, bo ja sama nie wiem, co mam z moją pracą zrobić.
To może twój M. wie kiedy umrze Rysiek z klanu, bo chiałabym to zobaczyć.
Ja namiętnie oglądam "Julię" i powtórki "Przyjaciół" na TVN7, no i oczywiście "Chirurgów". Natomiast Michał, to tylko Kiepskimi żyje.
Edytka, Silvia jest śliczna nawet jak jest umęczona.
Marta, ja w ta Julię to chyba przez te ciuchy i makijaże się wkręciłam. Paczam w co główna bohaterka jest w danym odcinku ubrana i potem na Allegro...
Pippin napisał:
heheh królewna biadolinka
Moderatorzy: ilona