BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #315253 przez martucha
Dobranoc Pippin,ja ogladam m jak mdłość :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315271 przez adee84
to to jeszcze leci :ohmy: :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #315286 przez martucha
A no leci :lol: musze ogladać żeby menszowi zdac jutro relacje :silly: :blink: czy to moje dziecko kiedys zaśnie :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315292 przez Edyta
Hej Laseczki :)
przylaczam sie do dziewczyn ktorych dzieci zabkuja bo unas chyba sie zaczelo :dry:
nie chce jesc caly dzien marudna nosic siadac bawic sie a spac.... :laugh: tylko 2 drzemki po 30minut :( a spanie wieczorne... :dry: lament nie wiedzialam co sie dzieje a tu chodzilo MAMO POSMARUJ MI DZIOSLA ZELEM :dry: UFF rozszyfrowalam Moja corcie posmarowalam i usnela a raczej padla natychmiast ja jestem rozniez padnieta troche nadrobilam...reszte nie wiem czy zdolam :dry:
Jusia nie martw sie jak wiki nakrywa sie kocykiem daj jej pieluche moja jak nie ma pieluchy to tez kocyk idzie w ruch daj pieluche bezpieczniej bedzie a zakrywanie to nic takiego dzieci to lubia :laugh:
wspolczuje stuczki i relacji ktora tam uwas panuje no ale nie zawsze jest wszedzie rozowo ;)
Pippin ja tez czesto mam podobny stan dzien od dnia sie nie rozni ciagle to samo obroty mamy jak dobry robot kuchenny a co z tego jak czasem nikt tego nie zaluwazy nawet... :pinch: no i musze czzytac dalej bo nie wiem co pisac :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #315293 przez adee84
nie mów, że on też to ogląda :ohmy: :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315299 przez Edyta
my tez ogladamy M jak milosc :lol: :laugh: :silly: ale na POLONI jest w soboty i niedziele i pewnie 10000 odcinkow do tylu jestesmy
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315311 przez martucha
Adee to j Cię teraz zagnę ,bo! mój mąż kochany ogląda:

17.25 plebania (niegdyś) teraz galeria
18.00 KLAN :ohmy:
po klanie przełącza na pierwszą miłość
20.05 n współnej
20.40 m jak miłość

a oprócz tego "przepis na życie"-oczywiscie! dr house,przyjaciele,plotkra itp itd ale generlnie od 17.25 nie ruszamy sie z domu bo leca seriale hahahahahaha

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu #315321 przez adee84
:ohmy: :ohmy: :ohmy: jak moja własna osobista i prywatna mama :ohmy: :ohmy: :ohmy:
a ja tv nie oglądam WCALE nie włączam w ogóle, chyba, że już totalnie nie wiem co ze sobą robić wtedy jakiś muzyczny kanał albo tvn24, a kiedyś oglądałam tylko csi, chirurgów i house'a. nie liczę oczywiście lat młodzińczych kiedy oglądałam buffy, anioła ciemności i jezioro marzeń
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315322 przez Edyta
martucha :lol: :laugh: :woohoo: niezle :laugh:
pochwale sie Corcia moge... :unsure: moge :silly: tu jak Mama ja wymeczy :laugh:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #315327 przez martucha
Silvia ŚLICZNOŚCI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Adee ja włączam tv do towarzystwa....nie oglądam ale leci w tle żeby tak cicho nie bylo heh poz tym my mamy AŻ 8 kanałów...1,2,polsat,polsat sport,tvn,tvn7,tv4,i regionalna;/ tak wiec nie ma co ogladać...a jak na tv4 walna liste przebojów to aż strach się bać :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #315332 przez adee84
ślicznotka z Silvii :) :kiss:
Martucha domyślam się :laugh: a mnie jakoś drażni telewizor. uwielbiam ciszę, chyba zboczenie zawodowe, bo w prawie każdej pracy miałam hałas-przedszkole, dom dziecka, szkoła, no i teraz w tvk :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315334 przez Edyta
Dzieki martucha i Adee w imieniu silvi :) to moze jeszcze jedno :silly: tak na Dobranoc :blink: :)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #315339 przez adee84
padam na paszcze, ide chyba spać póki ten traktor z pracy nie wrócił, bo jak legnie się koło mnie to już po spaniu :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #315360 przez martucha
Adee a możesz mi wytłumaczyć jakim cudem ominał mnie fakt że Twój m ma pracę :unsure: :ohmy: :S

dobra ja już też ide spac,jutro na 10 jade...pewnie wpadne wieczorkiem buziaki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #315363 przez aneta2611
Beti, Fifi ma miejscai taką szorstką skórę.

Pippin, dzięki za pamięć, z M już ok :)

nie zdążę więej dziś nadrobić bo Mama chce iść spać... ale jestem przerażona!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia