- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tydzień temu jak byłam z nią u lekarza miała 8 kg równo.
dziś byłam z nią u ortopedy i tez powiedział, że wszystko dobrze, ale to straszny mruk i nie dość, że nie chce za wiele powiedzieć to jeszcze jest nieprzyjemny i ponagla. powiedział coś o jąderkach kostnych, nei wiem ocb
aaa i ja się dziś zważyłam i jestem niezadowolona, jeszcze mi tyle brak do wymarzonej wagi a Raf dziś się zastanawiał jak to możliwe, że Maja ładnei przybiera na wadze w sumie na samym cycu, skoro ja nie jem za dużo(on twierdzi, ze prawie nic ale to nie jest prawda)i mało treściwie bo wiele nie moge jeść produktów
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
padłam
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Ło matko, bo dzieci na cycu tak mają ważne że jedzą i że ładnie przybierają, a ile?? A kto by tam się zastanawiał i po co?? Mój jakby mu dać to by pewnie nawet litr wciągnął
Viszka, tak po cichu zazdroszczę a imiona już masz??
ja szybka jestem hehe i tez juz sa....Ania albo Piotrus
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
beti napisał:
Ło matko, bo dzieci na cycu tak mają ważne że jedzą i że ładnie przybierają, a ile?? A kto by tam się zastanawiał i po co?? Mój jakby mu dać to by pewnie nawet litr wciągnął
Ania - bardzo ładnie
Piotr - kojarzy mi się z moim T
Ale ważne, żeby Wam się podobało...
Będzie Ania
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Viszka11 napisał:
beti napisał:
Ania - bardzo ładnie
Piotr - kojarzy mi się z moim T
Ale ważne, żeby Wam się podobało...
Będzie Ania
heheh
Zobaczymy:)
Ja mam Faze na Piotrusia przeciez nawet Kasia miala nim byc...
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
.
padłam
dobre
Adee to z kapaniem okey ale z tym spaniem nie powinnas jej pozwalac spac juz po 17 bo wtedy nie pojdzie ci spac wczesniej niz po 20-przynajmniej ja tak robie wiem ze jest chora ale nawet jak Blazejek byl chory i w nocy malo spal to budzilam go po 17 albo jak spal dluzej niz 2 h i wtedy naprawde nie ma problemow z usypianiem
Viszka ja mysle ze bedzie chlopak czyli Piotrus
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a co do kwasów to bardzo fajnie będzie ci skóra schodziła a jakie stężenie? ja mialam 2lata temu serie zabiegów z kwasami ach...jaka moja skóra była super poo tych zabiegach
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agusia Kornelka też je jak chce np je 150ml ale czasami zje na raz a czasami na 2razy.a z cyca nigdy nie zje jak jest śpiąca tylko jak się wyśpi.a co do spania Kornelki to też nie rewelacja czasami są dni że śpi ładnie w dzien a czasami tylko dwie dzemki po pól godziny np.dziś a i zawsze po kąpieli śpi godzine i robi pobudkie na zabawe
a co do kwasów to bardzo fajnie będzie ci skóra schodziła a jakie stężenie? ja mialam 2lata temu serie zabiegów z kwasami ach...jaka moja skóra była super poo tych zabiegach
Motylku nie mam pojecia jakie stezenie..?mam taka serie 5 zabiegow-3 mikro i 2 kwasy
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Viszka ja zawsze chciałam mieć syna, ale jak zaszłam w ciąże to czułam w kościach, że to będzie dziewczynka. Szósty zmysł Teraz nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej
A tak w ogóle to chciałam Wam napisać coś optymistycznego...
Już niebawem. Już niedługo do naszych drzwi zapuka wiosna... Nasze dzieciaczki będa już na tyle duże i kumate by móc zachwycać się jej pięknem. Żonkile, tulipany, przebiśniegi, kwitnące drzewa, trawa o kolorze soczystej zieleni, a w niej pełno mleczy, później dmuchawców... Świat będzie piękny i kolorowy. A dla nas to będzie prawdziwa radość, że będziemy mogły tyle pokazać naszym dzieciom i tak fajnie spędzić z nimi czas...
Ja ogólnie straszna przyrodniczka jestem... Nawet wędkuję z tatą czasami
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
- a!gusia