BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #317023 przez beti
Ło matko, bo dzieci na cycu tak mają :D ważne że jedzą i że ładnie przybierają, a ile?? A kto by tam się zastanawiał i po co?? Mój jakby mu dać to by pewnie nawet litr wciągnął :P

Viszka, tak po cichu zazdroszczę :) a imiona już masz?? :D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #317029 przez adee84
Domi Maja od urodzenia kąpana jest co drugi dzień, przywykła do tego zresztą zawsze usypiałam ją o tej samej porze tylko przez zęby i chorobę się rozregulowała totalnie i od ok tyg usypiała kiedy jej się w końcu tak zamianiło :dry: dziś była kąpiel, tylko znów zwalam winę na chorobę, w ciągu dnia Maja częściej jest senna ale nie daję jej spać, ale dziś jak usnęła o 15 to obudziła się dopiero 17:20 i dlatego pewnie teraz walczyła ze mną ;)
a tydzień temu jak byłam z nią u lekarza miała 8 kg równo.
dziś byłam z nią u ortopedy i tez powiedział, że wszystko dobrze, ale to straszny mruk i nie dość, że nie chce za wiele powiedzieć to jeszcze jest nieprzyjemny i ponagla. powiedział coś o jąderkach kostnych, nei wiem ocb :unsure: :unsure:
aaa i ja się dziś zważyłam i jestem niezadowolona, jeszcze mi tyle brak do wymarzonej wagi :angry: a Raf dziś się zastanawiał jak to możliwe, że Maja ładnei przybiera na wadze w sumie na samym cycu, skoro ja nie jem za dużo(on twierdzi, ze prawie nic ale to nie jest prawda)i mało treściwie bo wiele nie moge jeść produktów :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317033 przez Renata Anna
.

:lol: :lol: :lol: padłam :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #317034 przez Viszka11
beti napisał:

Ło matko, bo dzieci na cycu tak mają :D ważne że jedzą i że ładnie przybierają, a ile?? A kto by tam się zastanawiał i po co?? Mój jakby mu dać to by pewnie nawet litr wciągnął :P

ja szybka jestem hehe i tez juz sa....Ania albo Piotrus

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 10 miesiąc temu #317038 przez Renata Anna
Viszka11 napisał:

beti napisał:

Ania - bardzo ładnie
Piotr - kojarzy mi się z moim T :dry:

Ale ważne, żeby Wam się podobało...

Będzie Ania :silly: :silly: :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #317046 przez adee84
idę zrobić grzanki w jajku, but i'll be back :)
12 lata 10 miesiąc temu #317054 przez a!gusia
zmienie troche temat,bylam dzis u kosmetyczki,na kwasach :) i powiem Wam ze moja cera nigdy nie wygladala tak dobrze :) ja jestem brzydka i mi juz nic nie pomoze ale duzo lepiej sie czuje :) a z pakietu zostala mi jeszcze jedna mikrodermabrazja :( i koniec :( ale bede teraz regularnie chodzic.. czyli raz do roku :)
12 lata 10 miesiąc temu #317055 przez Viszka11
Renata Anna napisał:

Viszka11 napisał:

beti napisał:

Ania - bardzo ładnie
Piotr - kojarzy mi się z moim T :dry:

Ale ważne, żeby Wam się podobało...

Będzie Ania :silly: :silly: :silly:

heheh

Zobaczymy:)

Ja mam Faze na Piotrusia przeciez nawet Kasia miala nim byc... :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #317056 przez domii
Renata Anna napisał:

.

:lol: :lol: :lol: padłam :lol: :lol:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: dobre

Adee to z kapaniem okey ale z tym spaniem nie powinnas jej pozwalac spac juz po 17 bo wtedy nie pojdzie ci spac wczesniej niz po 20-przynajmniej ja tak robie wiem ze jest chora ale nawet jak Blazejek byl chory i w nocy malo spal to budzilam go po 17 albo jak spal dluzej niz 2 h i wtedy naprawde nie ma problemow z usypianiem :)

Viszka ja mysle ze bedzie chlopak :) czyli Piotrus

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #317061 przez motylek
agusia Kornelka też je jak chce np je 150ml ale czasami zje na raz a czasami na 2razy.a z cyca nigdy nie zje jak jest śpiąca tylko jak się wyśpi.a co do spania Kornelki to też nie rewelacja czasami są dni że śpi ładnie w dzien a czasami tylko dwie dzemki po pól godziny np.dziś a i zawsze po kąpieli śpi godzine i robi pobudkie na zabawe :angry: :dry:
a co do kwasów to bardzo fajnie będzie ci skóra schodziła :lol: a jakie stężenie? ja mialam 2lata temu serie zabiegów z kwasami ach...jaka moja skóra była super poo tych zabiegach :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #317067 przez a!gusia
motylek napisał:

agusia Kornelka też je jak chce np je 150ml ale czasami zje na raz a czasami na 2razy.a z cyca nigdy nie zje jak jest śpiąca tylko jak się wyśpi.a co do spania Kornelki to też nie rewelacja czasami są dni że śpi ładnie w dzien a czasami tylko dwie dzemki po pól godziny np.dziś a i zawsze po kąpieli śpi godzine i robi pobudkie na zabawe :angry: :dry:
a co do kwasów to bardzo fajnie będzie ci skóra schodziła :lol: a jakie stężenie? ja mialam 2lata temu serie zabiegów z kwasami ach...jaka moja skóra była super poo tych zabiegach :laugh:

Motylku nie mam pojecia jakie stezenie..?mam taka serie 5 zabiegow-3 mikro i 2 kwasy :)
12 lata 10 miesiąc temu #317075 przez Renata Anna
Agusia jak Cię pacnę zaraz... JAKA BRZYDKA? KOBIETO?? Oglądałam niedawno Twoje fotki na FB i moim skromnym zdaniem jesteś śliczna. Masz delikatną urodę, której Ci zazdroszczę, bo ja to taki babochłop jestem :silly:

Viszka ja zawsze chciałam mieć syna, ale jak zaszłam w ciąże to czułam w kościach, że to będzie dziewczynka. Szósty zmysł :silly: Teraz nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej :)

A tak w ogóle to chciałam Wam napisać coś optymistycznego...

Już niebawem. Już niedługo do naszych drzwi zapuka wiosna... Nasze dzieciaczki będa już na tyle duże i kumate by móc zachwycać się jej pięknem. Żonkile, tulipany, przebiśniegi, kwitnące drzewa, trawa o kolorze soczystej zieleni, a w niej pełno mleczy, później dmuchawców... Świat będzie piękny i kolorowy. A dla nas to będzie prawdziwa radość, że będziemy mogły tyle pokazać naszym dzieciom i tak fajnie spędzić z nimi czas...

Ja ogólnie straszna przyrodniczka jestem... Nawet wędkuję z tatą czasami :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #317078 przez a!gusia
Renatko :) :) :) i bedzie mozna wyjsc na spacerek i nie zmagac sie z lodem,sniegiem i kaluzami oraz przejezdzajacymi przez nie samochodami ;) ach...ale sie rozmarzylam!
12 lata 10 miesiąc temu #317079 przez Viszka11
Renatka-nio wiesz jak kocham i Kasie i Matiego....ale czuje ze 3 Dzidzia bedzie SYNKIEM!!

lece lulac

buzka:*

12 lata 10 miesiąc temu #317086 przez a!gusia
ja ide sie wyciapciac jeszcze bede :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama