- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #360686 przez soniasg
Dzięki dziewczyny zaraz biorę się za zakup 
Majka śpi na M. to ostatnio jedyna forma zasypiania jaka ją interesuje. i to tylko na klacie M bo moją odrzuca... troszkę się posiłuje i zasypia. pozatym chyba idzie nam koleny ząb bo cały czas ręce w buzi. oby tylko wyszedł szybko
Agusia Adee jak nie chcą spać to pół biedy gorzej jak marudzą i nie chcą spać
Ja się w ogóle zastanawiam czy moje dziecko nie ma za mało zabawek, bo jak tak Was czytam to Majka to naprawde biedaczka jest....

Majka śpi na M. to ostatnio jedyna forma zasypiania jaka ją interesuje. i to tylko na klacie M bo moją odrzuca... troszkę się posiłuje i zasypia. pozatym chyba idzie nam koleny ząb bo cały czas ręce w buzi. oby tylko wyszedł szybko
Agusia Adee jak nie chcą spać to pół biedy gorzej jak marudzą i nie chcą spać
Ja się w ogóle zastanawiam czy moje dziecko nie ma za mało zabawek, bo jak tak Was czytam to Majka to naprawde biedaczka jest....
Temat został zablokowany.
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360692 przez a!gusia
Sonia im mniej tym lepiej mowia :)poza tym Jerzus dostaje takie pierdolki ze sklepu za 2 e :)ale ja mu daje tylko kilka,reszte chowam i na nastepny dzien wyciagam a pozostale znow chowam 
a co do szczoteczki to my mamy nanedent super jest!
jaki masz pomysl?
ide sprobowac go polozyc jeszcze raz..

a co do szczoteczki to my mamy nanedent super jest!
jaki masz pomysl?
ide sprobowac go polozyc jeszcze raz..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #360706 przez soniasg
Agusia:)
zazdroszczę Ci tych sklepów gdzie można tanio a dobrej jakości rzeczy kupić. jakbym mogła zabrać ze sobą całą moją Rodzinę a jeszcze lepiej z domkiem to nie zastanawiałabym się ani chwili tylko bym wyjechała.
Co do prezentu to chciałam mu bilet na F1 do Niemiec. sprawdzałam właśnie ceny i nawet nie ma tak źle z tym, że ja bym z nim tam nie pojechała i tutaj jest problem.... więc będę musiała wymyślić coś innego tylko nie wiem co
zazdroszczę Ci tych sklepów gdzie można tanio a dobrej jakości rzeczy kupić. jakbym mogła zabrać ze sobą całą moją Rodzinę a jeszcze lepiej z domkiem to nie zastanawiałabym się ani chwili tylko bym wyjechała.
Co do prezentu to chciałam mu bilet na F1 do Niemiec. sprawdzałam właśnie ceny i nawet nie ma tak źle z tym, że ja bym z nim tam nie pojechała i tutaj jest problem.... więc będę musiała wymyślić coś innego tylko nie wiem co
- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360714 przez a!gusia
moj m sie wybiera na f1 na Wegry bo my sie wybieramy nad Balaton 
cena to 100e za najtansza wejsciowke
w ogole to moj Misio zasnal wlasnie..ale ja jestem powyciagana za wlosy,podrapana,mialam kilkakrotnie jego palce w oczach i skopany brzuch..ehhh nauczyl sie niedawno na brzuch obracac i tak sie mu podoba ze zanim zasnie to musi sie kilka razy obrocic
Sonia to niekoniecznie sa dobrej jakosci zabawki takie byle co..np zabawkowy pilot, wierza z kolorowych kubkow i takie tam..ale np ten laptop kosztowal 14 e a to jakby 14 zl dla Polaka..!wiec naprawde dzieci mozna tu niezle obkupic..zarabiasz 450 e tygodniowo a zabawki sa po 15-20 e..to tyle co 2 paczki papierosow!

cena to 100e za najtansza wejsciowke
w ogole to moj Misio zasnal wlasnie..ale ja jestem powyciagana za wlosy,podrapana,mialam kilkakrotnie jego palce w oczach i skopany brzuch..ehhh nauczyl sie niedawno na brzuch obracac i tak sie mu podoba ze zanim zasnie to musi sie kilka razy obrocic

Sonia to niekoniecznie sa dobrej jakosci zabawki takie byle co..np zabawkowy pilot, wierza z kolorowych kubkow i takie tam..ale np ten laptop kosztowal 14 e a to jakby 14 zl dla Polaka..!wiec naprawde dzieci mozna tu niezle obkupic..zarabiasz 450 e tygodniowo a zabawki sa po 15-20 e..to tyle co 2 paczki papierosow!
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360739 przez a!gusia
no to Jerzyk od paru tyg byl super pod tym wzgledem a dzis..nie wiem 
Sonia 29 lipca jest gp wegier..i wlasnie tyle kosztuje bilet..moj m to uwielbia wiec sie cieszy a ja uwielbiam Balaton wiec tez sie ciesze
a moj m wlasnie kupil auto
punto
teraz czeka nas oszczedzanie
ale mamy czym jezdzic a tutaj to podstawa
i obiecuje ze i ja zaczne jezdzic!

Sonia 29 lipca jest gp wegier..i wlasnie tyle kosztuje bilet..moj m to uwielbia wiec sie cieszy a ja uwielbiam Balaton wiec tez sie ciesze

a moj m wlasnie kupil auto

- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa