BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #360674 przez a!gusia
Jerzyk jeszcze nie spi!za duzo sie go nachwalilam chyba to teraz mam
:(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #360686 przez soniasg
Dzięki dziewczyny zaraz biorę się za zakup :)

Majka śpi na M. to ostatnio jedyna forma zasypiania jaka ją interesuje. i to tylko na klacie M bo moją odrzuca... troszkę się posiłuje i zasypia. pozatym chyba idzie nam koleny ząb bo cały czas ręce w buzi. oby tylko wyszedł szybko

Agusia Adee jak nie chcą spać to pół biedy gorzej jak marudzą i nie chcą spać

Ja się w ogóle zastanawiam czy moje dziecko nie ma za mało zabawek, bo jak tak Was czytam to Majka to naprawde biedaczka jest....
12 lata 10 miesiąc temu #360689 przez soniasg
za niedługo mamy z M rocznicę ślubu i tak się zastanawiam co mu w ten piękny dzień podarować... mam jeden pomysł ale aż się boję sprawdzić ile to kosztuję... może macie jakieś pomysły ?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360692 przez a!gusia
Sonia im mniej tym lepiej mowia :)poza tym Jerzus dostaje takie pierdolki ze sklepu za 2 e :)ale ja mu daje tylko kilka,reszte chowam i na nastepny dzien wyciagam a pozostale znow chowam :)

a co do szczoteczki to my mamy nanedent super jest!

jaki masz pomysl?

ide sprobowac go polozyc jeszcze raz..
12 lata 10 miesiąc temu #360706 przez soniasg
Agusia:)
zazdroszczę Ci tych sklepów gdzie można tanio a dobrej jakości rzeczy kupić. jakbym mogła zabrać ze sobą całą moją Rodzinę a jeszcze lepiej z domkiem to nie zastanawiałabym się ani chwili tylko bym wyjechała.

Co do prezentu to chciałam mu bilet na F1 do Niemiec. sprawdzałam właśnie ceny i nawet nie ma tak źle z tym, że ja bym z nim tam nie pojechała i tutaj jest problem.... więc będę musiała wymyślić coś innego tylko nie wiem co
12 lata 10 miesiąc temu #360710 przez martucha
Happymamma gratulacje dla Jasiulka :lol: :lol: :lol: :lol: Borys ślizga sie na kolanach do tyłu hehe

Sonia a jakie sa ceny biletów??
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360714 przez a!gusia
moj m sie wybiera na f1 na Wegry bo my sie wybieramy nad Balaton :)
cena to 100e za najtansza wejsciowke

w ogole to moj Misio zasnal wlasnie..ale ja jestem powyciagana za wlosy,podrapana,mialam kilkakrotnie jego palce w oczach i skopany brzuch..ehhh nauczyl sie niedawno na brzuch obracac i tak sie mu podoba ze zanim zasnie to musi sie kilka razy obrocic :)

Sonia to niekoniecznie sa dobrej jakosci zabawki takie byle co..np zabawkowy pilot, wierza z kolorowych kubkow i takie tam..ale np ten laptop kosztowal 14 e a to jakby 14 zl dla Polaka..!wiec naprawde dzieci mozna tu niezle obkupic..zarabiasz 450 e tygodniowo a zabawki sa po 15-20 e..to tyle co 2 paczki papierosow!
12 lata 10 miesiąc temu #360721 przez soniasg
Agusia super :) a kiedy się wybieracie? Majka przy zasypianiu strasznie szczypie... ogólnie strasznie nerwowym dzieckiem jest

Angelika no najtańszy znalazłam za 108 euro miejsce siedzące
12 lata 10 miesiąc temu #360722 przez martucha
Borys zawsze przed spaniem turla sie po naszył łóżku i kwiczy a jak sie zmęczy to go przepkładam do łóżeczka i od razu zasypia :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #360724 przez soniasg
MArtucha ile ja bym dała żeby Majka sama zasypiała

właśnie napisałam do mojego przyjaciela czy z M nie pojedzie:D przy okazji by miał gdzie spać bo ma tam rodzinę :D
12 lata 10 miesiąc temu #360730 przez adee84
też bym wiele oddała za samodzielne zasypianei Mai :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360739 przez a!gusia
no to Jerzyk od paru tyg byl super pod tym wzgledem a dzis..nie wiem :)

Sonia 29 lipca jest gp wegier..i wlasnie tyle kosztuje bilet..moj m to uwielbia wiec sie cieszy a ja uwielbiam Balaton wiec tez sie ciesze :)

a moj m wlasnie kupil auto :) punto :) teraz czeka nas oszczedzanie :) ale mamy czym jezdzic a tutaj to podstawa :) i obiecuje ze i ja zaczne jezdzic!
12 lata 10 miesiąc temu #360747 przez soniasg
Agusia no to super :) a przecież Twój M to instruktor więc Cię podszkoli :)

Mój M też uwielbia F1 i bardzo chciałabym żeby tam pojechał ale co z tego wyjdzie zobaczymy
12 lata 10 miesiąc temu #360751 przez a!gusia
w sumie Sonia m zawiesil ten kurs ale fakt-ma cierpliwosc a to sie przyda :)
12 lata 10 miesiąc temu #360752 przez soniasg
Agusia jasne :) jak zaczniesz już jeździć zobaczysz jaka to wygoda :) ja sobie nie wyobrażam życia bez auta codziennie robie tyle kilometrów, jedyne zło to to, że dupa rośnie
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia