- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360276 przez Edyta
wiem Agus moze za wiele wymagam
silvia obroty opanowala dawno perfect za to dzis czolgala sie do przodu fajny widok mowi mama ba ba ale tata nie piszczy spiewa a jal leci M jak Milosc piosenka to juz nic ja nie ruszy szczypie zabrala doktorowej to do badania uszu i nie chciala oddac ale dostala patyczek do sprawdzania gardla i oddala i strasznie wymusza wszystko placzem pomnie to ma
silvia obroty opanowala dawno perfect za to dzis czolgala sie do przodu fajny widok mowi mama ba ba ale tata nie piszczy spiewa a jal leci M jak Milosc piosenka to juz nic ja nie ruszy szczypie zabrala doktorowej to do badania uszu i nie chciala oddac ale dostala patyczek do sprawdzania gardla i oddala i strasznie wymusza wszystko placzem pomnie to ma
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360325 przez domii
Hej
Ja juz od 6 na nogach a moje chlopaki dalej spia
Spoznione zyczenia dla Boryska z okazji ukonczenia 9 miesiecy
Martucha a M wygral te zawody jak takiego duzego Karpia zlowil? Borys swietny i te jego minki
Dorotahej,podziwiam Cie po pracy a wszystko juz na nastepny dzien przygotowalas-super zoorganizowana jestes
Edyta Silvia sliczniunia jak zawsze, Blazej tez jeszcze nie raczkuje i dalej nie sidzi a turla sie i obraca wkolo i we wszystkie mozliwe strony juz od kilku miesiecy,wiec sie nie martw zacznie jak bedzie gotowa,dzieci to nie maszyny zeby wszystko odrazu robily A i u nas gadula straszna z tego mojego synka a tata tez nie mowi
Agus gratulacje raczkowania,widzisz Jerz teraz tak pieronem nadrabia wszystko,pewnie Blazej tez tak bedzie robil jak przyjdzie na niego czas A minke ma boska na tym zdjeciu
Sonia ale slodziaczek z tej twojej Majki i rzeczywiscie taka drobniutka
A co do Maratonu to bylo bosko specialnie wyjechalysmy duzo wczesniej bo caly Krakow trzeba bylo objechac ale oczywiscie przy moim szczesciu wpakowalysmy sie w mega korek mnie juz z nerwow brzuch rozbolal i dojechalysmy 10 minut przed rozpoczeciem dobrze ze miejsce parkingowe znalazlam rejestracja sprawdzanie biletow,dostalysmy po wodzie 1,5l i redbullu,w szatni przebralysmy sie i na sale z moja torba i wszystkimi cennymi rzeczami,oczywiscie byl lekki posliz,na poczatku troche dretwo ale pozniej atmosfera sie polepszyla,moze ze 2 piosenki przesiedzialam i 2 razy bylam na siku a takto 3 h przetanczylam Wrocilam do domu po 20 a wyszla po 14 wiec oprocz wesela to bylo moje najdluzsze wyjscie bez Blazejka oni z mezem sobie doskonale poradzili
A i moj synus od wczoraj powtarza wszystko co ja robie i jak udawalam ze placze i tarlam oczka to on robil tak samo i zrobil tak po mnie 10 razy
Ja juz od 6 na nogach a moje chlopaki dalej spia
Spoznione zyczenia dla Boryska z okazji ukonczenia 9 miesiecy
Martucha a M wygral te zawody jak takiego duzego Karpia zlowil? Borys swietny i te jego minki
Dorotahej,podziwiam Cie po pracy a wszystko juz na nastepny dzien przygotowalas-super zoorganizowana jestes
Edyta Silvia sliczniunia jak zawsze, Blazej tez jeszcze nie raczkuje i dalej nie sidzi a turla sie i obraca wkolo i we wszystkie mozliwe strony juz od kilku miesiecy,wiec sie nie martw zacznie jak bedzie gotowa,dzieci to nie maszyny zeby wszystko odrazu robily A i u nas gadula straszna z tego mojego synka a tata tez nie mowi
Agus gratulacje raczkowania,widzisz Jerz teraz tak pieronem nadrabia wszystko,pewnie Blazej tez tak bedzie robil jak przyjdzie na niego czas A minke ma boska na tym zdjeciu
Sonia ale slodziaczek z tej twojej Majki i rzeczywiscie taka drobniutka
A co do Maratonu to bylo bosko specialnie wyjechalysmy duzo wczesniej bo caly Krakow trzeba bylo objechac ale oczywiscie przy moim szczesciu wpakowalysmy sie w mega korek mnie juz z nerwow brzuch rozbolal i dojechalysmy 10 minut przed rozpoczeciem dobrze ze miejsce parkingowe znalazlam rejestracja sprawdzanie biletow,dostalysmy po wodzie 1,5l i redbullu,w szatni przebralysmy sie i na sale z moja torba i wszystkimi cennymi rzeczami,oczywiscie byl lekki posliz,na poczatku troche dretwo ale pozniej atmosfera sie polepszyla,moze ze 2 piosenki przesiedzialam i 2 razy bylam na siku a takto 3 h przetanczylam Wrocilam do domu po 20 a wyszla po 14 wiec oprocz wesela to bylo moje najdluzsze wyjscie bez Blazejka oni z mezem sobie doskonale poradzili
A i moj synus od wczoraj powtarza wszystko co ja robie i jak udawalam ze placze i tarlam oczka to on robil tak samo i zrobil tak po mnie 10 razy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez domii.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360343 przez jusia
Hej dziewczyny
Domi wspolczuje stresu..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sto latek dla Boryska :***
Domi fajne sandałki
nadrabiam...
Sonia śliczna Majeczka :*** ma przesłodką minke i my tez w foteliku jeszcze jeździmy
filmik straszny...
Martucha super rower efekt koncowy bedzie świetny
T...brak mi slow, ja jak bedzie kiedys T to bede jak Happymamma napisala moja Mama taka jest, zawsze nam ugotuje, pobawi sie z mala, no sprzatac nie sprzatala bo jej zabronilam
heheheh Martucha po kim Borys robi takie miny fajne?????
Edyta Silvia śliczna, taka delikatna )))) po prostu słodziutka dziewczyna :*
hahahaha ale mina Jerza ))) WIki tez tak robi, nie placze ale wrzeszczy i sie krzywi zeby ją wziać i gratulacje raczkowania )))
mykam sie szykowac, idziemy dzisiaj na urodzinki corci kuzynki M )))) bedzie duzo dzieciakow fajnie papa
Domi wspolczuje stresu..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sto latek dla Boryska :***
Domi fajne sandałki
nadrabiam...
Sonia śliczna Majeczka :*** ma przesłodką minke i my tez w foteliku jeszcze jeździmy
filmik straszny...
Martucha super rower efekt koncowy bedzie świetny
T...brak mi slow, ja jak bedzie kiedys T to bede jak Happymamma napisala moja Mama taka jest, zawsze nam ugotuje, pobawi sie z mala, no sprzatac nie sprzatala bo jej zabronilam
heheheh Martucha po kim Borys robi takie miny fajne?????
Edyta Silvia śliczna, taka delikatna )))) po prostu słodziutka dziewczyna :*
hahahaha ale mina Jerza ))) WIki tez tak robi, nie placze ale wrzeszczy i sie krzywi zeby ją wziać i gratulacje raczkowania )))
mykam sie szykowac, idziemy dzisiaj na urodzinki corci kuzynki M )))) bedzie duzo dzieciakow fajnie papa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez jusia.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 7 miesiąc temu #360370 przez Asik
Hejka babolki
My dzisiaj do mojej babci kochanej jedziemy wielkie rodzinne spotkanie
dzieciaki sliczne ja juz wrzucałam Szymka to nie "zaśmiecam" jak to niektóre z Was mówią
Martuszka nie wiem czemu ale zakodowane w mojej mózgownicy miałam że Borysek z 13... ojj tępam tepam ,,, ale cóż latka lecą.. mózg nie ten heheh
100 lat dla Boryska !!!
No i Edytka powróciła suuper kochana tak mi tęskno było
Domii najważniejsze że zdążyłaś się wyzumbować
Aguś!!! no i masz odpowiedz dlaczego się Jerzyk wczoraj tak obudził... poczuł niepohamowaną chęć raczkowania noo gratulacje JERZYKUUUU
My dzisiaj do mojej babci kochanej jedziemy wielkie rodzinne spotkanie
dzieciaki sliczne ja juz wrzucałam Szymka to nie "zaśmiecam" jak to niektóre z Was mówią
Martuszka nie wiem czemu ale zakodowane w mojej mózgownicy miałam że Borysek z 13... ojj tępam tepam ,,, ale cóż latka lecą.. mózg nie ten heheh
100 lat dla Boryska !!!
No i Edytka powróciła suuper kochana tak mi tęskno było
Domii najważniejsze że zdążyłaś się wyzumbować
Aguś!!! no i masz odpowiedz dlaczego się Jerzyk wczoraj tak obudził... poczuł niepohamowaną chęć raczkowania noo gratulacje JERZYKUUUU
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360395 przez happymamma
Hej,
Domii ja prosiłam o zdjęcia
Jusia udanej zabawy
Dzieciaczki bosssssssssskie
Gratulacje dla Jerzyka
BORYSKU CIOCIA OBIECUJE KUPIĆ SOBIE BILOBIL, A TYMCZASEM 100000000000000000000 LAT I 10000000000000000000000 BUZIAKÓW
Domii ja prosiłam o zdjęcia
Jusia udanej zabawy
Dzieciaczki bosssssssssskie
Gratulacje dla Jerzyka
BORYSKU CIOCIA OBIECUJE KUPIĆ SOBIE BILOBIL, A TYMCZASEM 100000000000000000000 LAT I 10000000000000000000000 BUZIAKÓW
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez happymamma.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 7 miesiąc temu #360399 przez a!gusia
hej Kochane
zaraz idziemy spac z Jerzulkiem wiec ja tylko na chwilke
co do tego raczkowania to moze przesadzilam-zrobil kilka 'kroczkow' wczoraj..no ale postep jest!
wlasnie ogladam pogode-strasznie u Was zimno!tylko 2 stopne wiecej niz tu! a t mi pisala ze w Zako snieg spadl... ?
zaraz idziemy spac z Jerzulkiem wiec ja tylko na chwilke
co do tego raczkowania to moze przesadzilam-zrobil kilka 'kroczkow' wczoraj..no ale postep jest!
wlasnie ogladam pogode-strasznie u Was zimno!tylko 2 stopne wiecej niz tu! a t mi pisala ze w Zako snieg spadl... ?
Moderatorzy: ilona