BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 7 miesiąc temu #360275 przez adee84
padłam :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #360276 przez Edyta
wiem Agus moze za wiele wymagam :dry:
silvia obroty opanowala dawno perfect :laugh: za to dzis czolgala sie do przodu :laugh: fajny widok :) mowi mama ba ba ale tata nie :( piszczy spiewa a jal leci M jak Milosc piosenka to juz nic ja nie ruszy :laugh: szczypie zabrala doktorowej to do badania uszu i nie chciala oddac :laugh: ale dostala patyczek do sprawdzania gardla i oddala :laugh: i strasznie wymusza wszystko placzem pomnie to ma :laugh: :silly:
12 lata 7 miesiąc temu #360277 przez soniasg
Hahahahha Agusia Jerzyk jest świetny :D mały wymuszacz :D

tutaj Majka
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #360280 przez Edyta
Agus fota super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
sonia Maja slodziutka :)
12 lata 7 miesiąc temu #360282 przez adee84
Śliczna Majunia :)
12 lata 7 miesiąc temu #360283 przez a!gusia
Sonia widze ze w fotelku jeszcze jezdzicie-dobrze,ze nie jestem jedyna :) Majcia slodka..taka drobniutka.
a Jerzus nie mowi mamama babababa czy dadada :(
ide sobie bo musze go polozyc spac!!!!
do jutra Kobitki!!!papapa
12 lata 7 miesiąc temu #360288 przez adee84
dobranoc laski, spadam :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #360289 przez Edyta
Agus bedzie mowil :) my tez jeszcze w tym maxi foteliku jezdzimy :) Dobrej nocki i ja tez mykam bo kaszel mnie meczy a jak nie usne teraz to pozniej bedzie po spaniu :dry: Dobranoc do jutra :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #360290 przez dorotas29
Hellołłł!!!

Ja po 12 godzinach pracy, nawet uszykowałam nas na jutro na Komunię bratanicy M.

Dzieciaczki- śliczne:-))))

100 lat dla Boryska!!!!!!!!

Lecę spać,bo jutro będzie cięężżżki dzień,papapapapa!!!
12 lata 7 miesiąc temu #360293 przez soniasg
Agusia na wszystko przyjdzie czas :) Jeszcze będziesz się modliła o 5minut spokoju przed pytaniami Jerzyka :D mama a czemu to? a czemu tamto?:P wspomnisz moje słowa :)

Dorotko no to udanej imprezki :*

i dobranoc wszystkim co już poszły
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360325 przez domii
Hej
Ja juz od 6 na nogach a moje chlopaki dalej spia :laugh:

Spoznione zyczenia dla Boryska z okazji ukonczenia 9 miesiecy

Martucha a M wygral te zawody jak takiego duzego Karpia zlowil? Borys swietny i te jego minki :)

Dorotahej,podziwiam Cie po pracy a wszystko juz na nastepny dzien przygotowalas-super zoorganizowana jestes

Edyta Silvia sliczniunia jak zawsze, Blazej tez jeszcze nie raczkuje i dalej nie sidzi a turla sie i obraca wkolo i we wszystkie mozliwe strony juz od kilku miesiecy,wiec sie nie martw zacznie jak bedzie gotowa,dzieci to nie maszyny zeby wszystko odrazu robily :) A i u nas gadula straszna z tego mojego synka a tata tez nie mowi

Agus gratulacje raczkowania,widzisz Jerz teraz tak pieronem nadrabia wszystko,pewnie Blazej tez tak bedzie robil jak przyjdzie na niego czas :) A minke ma boska na tym zdjeciu :laugh:

Sonia ale slodziaczek z tej twojej Majki i rzeczywiscie taka drobniutka :)

A co do Maratonu to bylo bosko :lol: specialnie wyjechalysmy duzo wczesniej bo caly Krakow trzeba bylo objechac ale oczywiscie przy moim szczesciu wpakowalysmy sie w mega korek :angry: mnie juz z nerwow brzuch rozbolal i dojechalysmy 10 minut przed rozpoczeciem :( dobrze ze miejsce parkingowe znalazlam :) rejestracja sprawdzanie biletow,dostalysmy po wodzie 1,5l i redbullu,w szatni przebralysmy sie i na sale z moja torba i wszystkimi cennymi rzeczami,oczywiscie byl lekki posliz,na poczatku troche dretwo ale pozniej atmosfera sie polepszyla,moze ze 2 piosenki przesiedzialam i 2 razy bylam na siku a takto 3 h przetanczylam :lol: Wrocilam do domu po 20 a wyszla po 14 :) wiec oprocz wesela to bylo moje najdluzsze wyjscie bez Blazejka :) oni z mezem sobie doskonale poradzili :)

A i moj synus od wczoraj powtarza wszystko co ja robie i jak udawalam ze placze i tarlam oczka to on robil tak samo i zrobil tak po mnie 10 razy :lol:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360343 przez jusia
Hej dziewczyny :)

Domi wspolczuje stresu..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sto latek dla Boryska :***

Domi fajne sandałki :)

nadrabiam...

Sonia śliczna Majeczka :*** ma przesłodką minke :) i my tez w foteliku jeszcze jeździmy :)

filmik straszny...

Martucha super rower :) efekt koncowy bedzie świetny :)

T...brak mi slow, ja jak bedzie kiedys T to bede jak Happymamma napisala :) moja Mama taka jest, zawsze nam ugotuje, pobawi sie z mala, no sprzatac nie sprzatala bo jej zabronilam :)

heheheh Martucha po kim Borys robi takie miny fajne????? :)

Edyta Silvia śliczna, taka delikatna :))))) po prostu słodziutka dziewczyna :*

hahahaha ale mina Jerza :)))) WIki tez tak robi, nie placze ale wrzeszczy i sie krzywi zeby ją wziać :) i gratulacje raczkowania :))))

mykam sie szykowac, idziemy dzisiaj na urodzinki corci kuzynki M :))))) bedzie duzo dzieciakow :) fajnie :) papa
12 lata 7 miesiąc temu #360370 przez Asik
Hejka babolki :)

My dzisiaj do mojej babci kochanej jedziemy :) wielkie rodzinne spotkanie :)

dzieciaki sliczne :) ja juz wrzucałam Szymka to nie "zaśmiecam" jak to niektóre z Was mówią :D :D
Martuszka nie wiem czemu ale zakodowane w mojej mózgownicy miałam że Borysek z 13... ojj tępam tepam ,,, ale cóż latka lecą.. mózg nie ten :D :D heheh :D
100 lat dla Boryska !!!

No i Edytka powróciła :D suuper kochana :D tak mi tęskno było :kiss:

Domii najważniejsze że zdążyłaś się wyzumbować :D :D

Aguś!!! no i masz odpowiedz dlaczego się Jerzyk wczoraj tak obudził... poczuł niepohamowaną chęć raczkowania :D :D noo gratulacje JERZYKUUUU :) :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360395 przez happymamma
Hej,

Domii ja prosiłam o zdjęcia :)

Jusia udanej zabawy :)

Dzieciaczki bosssssssssskie :woohoo:

Gratulacje dla Jerzyka :woohoo:

BORYSKU CIOCIA OBIECUJE KUPIĆ SOBIE BILOBIL, A TYMCZASEM 100000000000000000000 LAT I 10000000000000000000000 BUZIAKÓW :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo:
12 lata 7 miesiąc temu #360399 przez a!gusia
hej Kochane
zaraz idziemy spac z Jerzulkiem wiec ja tylko na chwilke :)
co do tego raczkowania to moze przesadzilam-zrobil kilka 'kroczkow' wczoraj..no ale postep jest!
wlasnie ogladam pogode-strasznie u Was zimno!tylko 2 stopne wiecej niz tu! a t mi pisala ze w Zako snieg spadl... ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia