BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #360627 przez angellika1
Niki też śpi 2 razy ale rónie.. tzna rano jak wstanie o 6 to o 8 już chce spać i śpi 2,5h (znaczy ze pewnie w nocy sie nie wysypaia) a później około 14 i śpi do 15.30 ale zdaża sie ze śpi tylko raz np od 10 do 13 i potem o 19 jest już padniety
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #360632 przez soniasg
Hej Mamuśki :)
jak tam po weekendzie ?:)
12 lata 10 miesiąc temu #360633 przez domii
Angelika no wkoncu i ty sie pojawilas :) my na dzien dziecka kupujemy Blazejkowi taki stoliczek edukacyjny,moze dziecko przy nim siedziec lezec i stac,ma pianinko,kolejke i mnostwo pierdolek :)

Happymama gratki dla Jasiulka :) jak mi kumpela wysle zdjecia z wczorajszego maartonu i bede znosnie wygladac to wrzuce :P :P

Marta Sz to co weekend oddajecie Karolka?

Edytka to juz masz kompa naprawionego?

A gdzie Anetka,Hania,Kasiek Renatka no i moja Madzia-doczytalam tylko na blogu ze papiery zlozylas i co dalej?

Adee no rozpisalas sie jak stara :)

Laski a wasze bobasy daja wam zawsze umyc zeby? nam chyba gorne jedynki ida i Blazej wypycha palca ze szczoteczka :(

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #360643 przez soniasg
Domi super, że wyjazd się udał :)

Jusia i jak tam po urodzinach ? całe szczęście Wiki nic się nie stało:* a husteczki do pupy Majka też uwielbia :d

Asik wrzucaj zdjęcie Szymka bo napatrzeć się na niego nie mogę :P

Marucha przyatakowałaś M tak zaraz na wejściu ? diablico :D a rower poprostu rewelacja :D sama bym taki chciała ale drogie są jak byk...

Happymamma gratulacje dla Jasiulka :)
12 lata 10 miesiąc temu #360645 przez angellika1
Niki kopletnie nie daje sobie umyć ząbkow :( daje mu tylko szczoteczkę do zębów i sobie sam ją do buziulkki wkłada
12 lata 10 miesiąc temu #360649 przez Asik
Hellołł
ja tylko się witam :) jutro nadrobię bo mamy z Mareckim wychodne :) i zaraz się zbieramy :)

miłego wieczorku babolki :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #360650 przez domii
Angelika Blazej czesto tez tak robi ,albo bierze moj palec z ta szczoteczka i przygryza, a wogole dzisiaj zaczal zgrzytac zebami :angry:

12 lata 10 miesiąc temu #360652 przez Edyta
domii juz mam laptopika spowrotem :lol: kolega byl szybki bo wiedzial ze mi zalerzy narazie jest ok :)
co do spania to silvia jest nie do zdarcia nie spi w dzien a jak ja klade to jest ryk poczym i tak za 5 minut pada :dry: spac wiec klade ja tak 2 razy ale czasem nie da sie 2 razy to raz spi mimo to 19 to juz spi w lozeczku pada czasem o 18 :pinch: no i tak bywalo.... natomiast wstaje juz o 4 .5 czasem 6 :( oczywiscie juz nie chce spac dalej...no i chcial nie chcial ostatnio sie nie wysypiam...nie wiem czemu moze wy wiecie... :unsure:
ja narazie nie myslalam nad prezentem na dzien dziecka ale pomysle nad czyms edukacyjnym niech nam rosna male geniusze :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #360653 przez soniasg
Dziewczyny a jakie macie szczoteczki dla maluszków bo ja jeszcze nie mam żadnej...

i 100 lat dla Boryska !!! :) i dla wszystkich Maluszków, którym nie złożyłam życzeń :* mam nadzieje, że wybaczycie cioci
12 lata 10 miesiąc temu #360654 przez angellika1
Sonia ja kupiłam taki zestaw 3w1 na początek taka z gumowym zakończeniem potem też gumowa ale przypominająca już szczoteczke a na koniec zwykla szczoteczka
12 lata 10 miesiąc temu #360659 przez domii
Edyta no dokladnie male geniusze :laugh:

Soniaq ja mam taka
zakupy.dlarodzinki.pl/szczoteczki-do-zeb...a-zebow,597622,5044/

Dobra laski mykam przed tv do juterka :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360660 przez happymamma
domii napisał:

Laski a wasze bobasy daja wam zawsze umyc zeby?

Domii mi czasem Jasio nie daje, bo włazi mi do łazienki i memła kostkę ;)
A tak poważnie to się nie wypowem, bo Masiul zerowouzbieniowy jest jeszcze :)

Dziękujemy za gratki :lol:

Moje bejbe śpi dwa razy i w sumie ok 3 - 3,5 h w ciągu dnia, kąpiemy go o 19.30 i o 20 przeważnie już śpi do ok 7 :)

A tak w ogóle gdzie jest Nika???? Wieki jej nie było ani tu ani tam ani nigdzie chyba :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #360661 przez Edyta
Asik udanego wieczorku :)
a ja ostatnio ogladalam takie rozne szczoteczki dla maluchow i teraz jej kupie jak bede w sumie zabkow za wiele nie widac ale sa :) Angelika ja wlasnie takie 3 w 1 widzialam :) tez mykam bo M mnie na film wola moze jeszcze pozniej zajrze a jak cos to Milej nocki :) :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #360665 przez aneta2611
cześć

przepraszam że tylko wpadam z meldunkiem ale non stop śpię. Każdą chwilę wykorzystuję na sen. Masakra totalna! W ciąży z Fifim tak nie było.
TEraz na pierwszej drzemce Filipka gotuję obiad, na drugiej kłade się razem z Nim, czyli tak jak dziś np spaliśmy od 15 do 17 a teraz też już zmykam spać. Normalnie nie ogarniam.
12 lata 10 miesiąc temu #360670 przez adee84
moje dziecko nie chce spac, juz dawno tak nie bylo na noc ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia