BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu #368706 przez domii
Kinia super ze zakupy sie udaly ,ja tez pokupowalam Blazejowi spodenki i etz wszystkie za duze :laugh:

jusia no wez prosze :(

Zgadzam sie z Angelika nie rozwalajmy tego forum :( kto nie chce pisac to niech nie pisze tu nikt nikogo nie zmusza,mi poprostu ciezko by sie bylo z wami rozstac dlatego chce zeby mamusie sierpniowe dalej byly

Agusia napewno sie jeszcze opalisz

A ja zawal przezylam przed chwila :huh: spadla lampa u T w pokoju a Blazej sie bawil tam na puzzlach na dywanie :ohmy: :( na szcescie byl obrocony w druga strone ale sie bidulek wystraszyl strasznie :( :( :(

niedlugo lece na zumbe

[url=http://www.suwaczki.com

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #368716 przez Hania
domii, śliczna bransoletka;)
agusia, ja jestem blada jak kejza a na solarium wybieram się od początku maja i wybrać się nie mogę;(
jusia, :kiss:

psieplasiam, że wszstkim nie odp.

dziewczyny, nie kłóćmy się! bądźmy nadal wszystkie w jednej kupie! dobrze mi z wami wszystkimi;)

12 lata 6 miesiąc temu #368717 przez domii
Hania jak tam po pracy zmeczona?
Ja bylam ostatnio na solarium bo wkoncu znalazlam takie wypasione u mnie w miescie -a teraz mam @ wiec sie nie wybiore-ale i tak jestem juz brazowiutka :)

Hej nikt nie zauwazyl ze napisalam ze mi plytki spadly :angry: :angry: :angry:

12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #368720 przez angellika1

12 lata 6 miesiąc temu #368721 przez domii
angellika1 napisał:

domii ja zauważyłam ale na początku nie skumalam o co cgodzi i myślałąm że płytki ze ściany ci spadły i aż sie zdziwiłam ze za 100tys zł je kupiłas dopiero za chwile skumałąm co i jak :) :)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

spadla mi lampa u T w pokoju i sie roztrzaskala :( tak jak pisalam dobrze ze blazej byl obrocony :huh: a T juz pewnie rzuca sie do Tescia ze jak to mozliwe ze sama spadla i pewnie nas za nia podliczy :angry: :angry: :angry:

12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #368722 przez angellika1

12 lata 6 miesiąc temu #368729 przez domii
Angelika ja tez lubie wszystko co kokosowe-sami z mezem wlasnie bedziemy robic likier kokosowy :laugh:

Lece na zumbe milego wieczoru :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #368733 przez Pippin
ja UWIELBIAM danio kokosowe :lol: :lol: :lol:

beti ale o co chodzi kurde ja już się gubie w tym wszystkim czemu wszystkie fochami strzelają????????? jusia why???nie opuszczaj nas???!!!!!

bebzol.com/pl/Strzel-sobie-focha.44577.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

angelika powiedz że mi tez może zrobić taką sałatkę a ja już się rozpędzam :laugh:

domii wytrzęś tam tyłek i za mnie :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #368742 przez angellika1

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #368751 przez happymamma
a!gusia napisał:

Happymamma jakie lody jadlas?ja uwielbiam algide z cynamonem i biszkopcikami ale to tylko w Irlandii-w Polsce nie spotkalam :-(

Agusia ja too takie zwykłe Algidy smietankowo-czekoladowe :)

Domii jakby mi cycki urosły, ew. poczucie własnej wartości, iloraz inteligencji lub coś w tym stylu to nie miałabym nic przeciwko ;) I mimo, ze nie znam sie na plytkach, to ciesze się , że spadly, bo jak ty sie cieszysz to znaczy, ze jest dobrze :)

Pipin czego nie ogarniasz? Bo ja tez przestałam, więc możemy pogadać na ten temat jak by co :dry:

Zuza nas tez pediatra postraszyła czymś podobnym, ale martwię się juz teraz odrobinkę mniej :)

Beti byłam i nie byłam, tzn. byłam zalogowana, ale nie było mnie przy kompie, więc nie przeczytałam i nie wiem o co chodzi :unsure:

Jusia co konkretnie?

Angelika ja mam juz część tego pamiętnika (to, co udało mi się skopiować do czasu zagubienia naszego wątku) z forum - czasy maleńkich fasolinek własnie :)

Aha, Beti teraz doczytałam, że coś jest nie tak, ale dalej nie wiem co, jakiego cyrku? I dlaczego miałam pytac na priv, przecież Ty napisałaś o nas publicznie? Więc przecież niczego nie wywlokłam, kurde, zapytałam tylko co miałaś na myśli...

12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #368762 przez angellika1

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #368767 przez Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a propos sytuacji na forum : dziewczyny ogarnijmy się wreszcie nu nu nu przecież bez przesadyzmu nie bedziemy się kłócić o byle pierdy ....... :(

AHA moje dziecko próbuje składać dwie rzeczy do kupy tzn. np zakrętkę z kremem urwany kawałek wiklinowej szafki z całoscia wiklinowej szafki :lol: i ..........smoczek z moją ręką a jak sie cieszył ze pasuje i ze mu się udało ( jak złapałam smoczek :silly: ) :lol: :lol: :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #368768 przez happymamma
Mam juz tego dosyć również...

A może zacznijmy rozmawiać tak: happymamma w....iłaś mnie dzisiaj, bo:..., a happymamma przeczyta, ustosunkuje się i ewentualnie obieca poprawę, nie strzeli focha i napisz co u niej ? może być?

12 lata 6 miesiąc temu #368770 przez angellika1
laski wiem ze juz to było maglowana na fb i na zp ale nie moge tego znalezsc :( chemy kupuc fotelik jaki polecacie?

12 lata 6 miesiąc temu #368774 przez Pippin
ja mam od tesciowej fotelik i nawet nie wiem jaki szczerze powiedziawszy więc nie pomogę

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka