- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
jusia no wez prosze
Zgadzam sie z Angelika nie rozwalajmy tego forum kto nie chce pisac to niech nie pisze tu nikt nikogo nie zmusza,mi poprostu ciezko by sie bylo z wami rozstac dlatego chce zeby mamusie sierpniowe dalej byly
Agusia napewno sie jeszcze opalisz
A ja zawal przezylam przed chwila spadla lampa u T w pokoju a Blazej sie bawil tam na puzzlach na dywanie na szcescie byl obrocony w druga strone ale sie bidulek wystraszyl strasznie
niedlugo lece na zumbe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
agusia, ja jestem blada jak kejza a na solarium wybieram się od początku maja i wybrać się nie mogę;(
jusia,
psieplasiam, że wszstkim nie odp.
dziewczyny, nie kłóćmy się! bądźmy nadal wszystkie w jednej kupie! dobrze mi z wami wszystkimi;)
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Ja bylam ostatnio na solarium bo wkoncu znalazlam takie wypasione u mnie w miescie -a teraz mam @ wiec sie nie wybiore-ale i tak jestem juz brazowiutka
Hej nikt nie zauwazyl ze napisalam ze mi plytki spadly
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
domii ja zauważyłam ale na początku nie skumalam o co cgodzi i myślałąm że płytki ze ściany ci spadły i aż sie zdziwiłam ze za 100tys zł je kupiłas dopiero za chwile skumałąm co i jak
spadla mi lampa u T w pokoju i sie roztrzaskala tak jak pisalam dobrze ze blazej byl obrocony a T juz pewnie rzuca sie do Tescia ze jak to mozliwe ze sama spadla i pewnie nas za nia podliczy
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Lece na zumbe milego wieczoru
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
beti ale o co chodzi kurde ja już się gubie w tym wszystkim czemu wszystkie fochami strzelają????????? jusia why???nie opuszczaj nas???!!!!!
bebzol.com/pl/Strzel-sobie-focha.44577.html
angelika powiedz że mi tez może zrobić taką sałatkę a ja już się rozpędzam
domii wytrzęś tam tyłek i za mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Agusia ja too takie zwykłe Algidy smietankowo-czekoladoweHappymamma jakie lody jadlas?ja uwielbiam algide z cynamonem i biszkopcikami ale to tylko w Irlandii-w Polsce nie spotkalam
Domii jakby mi cycki urosły, ew. poczucie własnej wartości, iloraz inteligencji lub coś w tym stylu to nie miałabym nic przeciwko I mimo, ze nie znam sie na plytkach, to ciesze się , że spadly, bo jak ty sie cieszysz to znaczy, ze jest dobrze
Pipin czego nie ogarniasz? Bo ja tez przestałam, więc możemy pogadać na ten temat jak by co
Zuza nas tez pediatra postraszyła czymś podobnym, ale martwię się juz teraz odrobinkę mniej
Beti byłam i nie byłam, tzn. byłam zalogowana, ale nie było mnie przy kompie, więc nie przeczytałam i nie wiem o co chodzi
Jusia co konkretnie?
Angelika ja mam juz część tego pamiętnika (to, co udało mi się skopiować do czasu zagubienia naszego wątku) z forum - czasy maleńkich fasolinek własnie
Aha, Beti teraz doczytałam, że coś jest nie tak, ale dalej nie wiem co, jakiego cyrku? I dlaczego miałam pytac na priv, przecież Ty napisałaś o nas publicznie? Więc przecież niczego nie wywlokłam, kurde, zapytałam tylko co miałaś na myśli...
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a propos sytuacji na forum : dziewczyny ogarnijmy się wreszcie nu nu nu przecież bez przesadyzmu nie bedziemy się kłócić o byle pierdy .......
AHA moje dziecko próbuje składać dwie rzeczy do kupy tzn. np zakrętkę z kremem urwany kawałek wiklinowej szafki z całoscia wiklinowej szafki i ..........smoczek z moją ręką a jak sie cieszył ze pasuje i ze mu się udało ( jak złapałam smoczek )
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
A może zacznijmy rozmawiać tak: happymamma w....iłaś mnie dzisiaj, bo:..., a happymamma przeczyta, ustosunkuje się i ewentualnie obieca poprawę, nie strzeli focha i napisz co u niej ? może być?
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna