BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu #374356 przez domii
Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Martucha ja jestem na chwile

[url=http://www.suwaczki.com

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #374383 przez a!gusia
Pippin ale w nocy Ci spadl z lozka?spal z Toba?czy jak?

12 lata 6 miesiąc temu #374507 przez Hania
cześć.

Pippin, dobrze, że Antoś cały i zdrowy

Fifi ma b. mocne wzdecia ale tylko w nocy:( idziemy dzisiaj do lekarza bo dluzej nie damy rady..:(

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #374543 przez domii
Hej

U nas jakas ta pogoda zjeb...a :( ale niedlugo idziemy na spacer bo musze czeresnie kupic :lol:

Hania biedny Fifi :( ciekawe od czego ma?pisz po lekarzu

Spoznione zyczenia dla Kornelki Niki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #374588 przez Hania
domii, dzieki :kiss: smaka zrobiłaś mi tymi czereśniami:)

12 lata 6 miesiąc temu #374666 przez Kasiek
hej
ale lewa pogoda :dry: na spacer nawet sie nie wybieram w taka pogode :huh: reszta m pojechal do pracy autem i jezdzi z wózkiem w bagazniku :laugh:
dziwnie z tym nowym forum :)

Agusia lecicie na Kretę?? ale wam super, zazdroszcze :)

ja szukam jakiegos noclegu nad morzem, tylko ze my z Iga i chcemy miec dwa pokoje zeby Iga sobie spokojnie spała a my zebysmy mogli wieczorkiem sobie posiedziec bez stresu ze dziecko zbudzimy. I kurcze nic nie moge znaleźć :angry:

Jusia padlam jak zobaczylam w jakiej pozycji Wiki zasneła :laugh: :laugh: :laugh:

Pippin chyba kazdy dzieciaczek choc raz zleciał z łozka :kiss: grunt ze sie Antkowi nic nie stało.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domii kocham czeresnie :) ale akualnie wpycham w siebie całą miskę truskawek z jogurtem :) jak tam Błażejek? pełzakuje za laptopem? :)

Haniu jejku biedny Fifi :( daj znac co to moze byc :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #374687 przez Biedronka160
Ja jestem, ale z racji tego, że na uczelni czeka mnie ostatnia prosta to muszę trochę odpuścić neta :(
15 czerwca idziemy z małym na 1 dzień do szpitala - ma mieć zrobione wszystkie podstawowe badania i testy alergiczne, bo bardzo często łapie infekcje ale bez szmerów na oskrzelach czy na płucach. No i te szorstkie skorupki na łokciach i na nóżkach.
Eh normalnie już chwilami sił brakuje.
Madzia sobie wyrzuciła jedną drzemkę i tak oto moje dziecko śpi tylko raz dziennie ok. 3 godzin. Nie podoba mi się to, bo w dzień mało co mogę zrobić, ale dzięki temu o 20:00 śpi już jak Aniołek :)

12 lata 6 miesiąc temu #374991 przez a!gusia
hej
u nas dzis dosc ladna pogoda byla-zaznaczam ze BYLA-wiec bylismy na spacerkach..a teraz juz mama mi dziecko zabrala na godzine wiec odpoczywam..
od jutra ma padac codziennie wiec bedziemy siedziec w domu..dzis doszlo do mnie ze za 2 tyg wracam do pracy :( fajnie bylo ale sie skonczylo... :(

12 lata 6 miesiąc temu #375022 przez kiniaa
hej laski

my dzis bylismy na basenie z dzieciakami, fajnie bylo :) nawet pozjezdzalam na zjezdzalni z Davidem :blink:

Biedronka 3 godz to niemalo Ci spi w dzien :) moja tak samo tylko 2 razy po 1,5 godz :) co do strupkow na lokciach to David ma egzeme i czesto ma takie w zgieciach lokciowych i kolanowych, czasem w ostrym stadium ma cale nogi czerwone od drapania tez. Smarujemy mu wtedy te miejsca mnostwo razy dziennie i znika :) nie wiedza z czego ta egzema, pewnie z jedzenia albo z powietrza zanieczyszczonego. Teraz od pol roku mamy spokoj :)

Agusia w pracy wcale nie jest tak zle :) na poczatku mialam wyrzuty sumienia ze nie ma mnie przy Isabelli, ale teraz jest ok

12 lata 6 miesiąc temu #375024 przez Pippin
tak w nocy śpi ze mną jak się przebudza często to go do łóżka biorę :)

witam sie wogóle wróciłam z pracy jtr też idę więc się nie udzielam bo mnie ni ma :)

straszne z tym Leosiem :(

12 lata 6 miesiąc temu #375075 przez domii
Agusia mialam ci pisac ze czytalam ostatnio artykul w gazecie o tzn.syndromie uzdrowiskowym,wystepuje u malych dzieci na wakacjach zle spia zle jedza itp.i stwierdzilam ze Jerzyk to na pewno mial jak bylas z nim teraz w Polsce,wiaze sie wlasnie z ezmiana miejsca klimatu i dlatego dzieci tak reaguja

Kinia zazdroszcze basenu

Biedronka na pewno bedzie wszystko dobrze :kiss: i u nas dalej dwie drzemki jedna godzinna a druga dwu

Kasiek laptop kable i gołe stopy bardzo motywuja Blazejka do pelzania :laugh: Biedny ten Leos :( zdrowka dla niego :kiss: :kiss: :kiss:
My dzis bylismy na spacerze nawet momentami slonce wyszlo

Martucha i Happymamma czemu nic nie piszecie :( :( :( :( ?????? a gdzie Angelika Avika Sonia Adee?????

Ja zaraz spadam Zumbowac :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #375083 przez a!gusia
a gdzie Edytka?
Domii mozliwe ze to ten syndrom..ale dzis wlasnie mamie powiedzialam zeby sie nie obrazila ale ja predko do Polski nie pojade :(

Kiniaa ale ja bede w pracy po 11 godzin dziennie...troche duzo..ale coz...

widzialyscie to moje zdjecie na fb dzis dodane?wstyd sie przyznac ale ten pojazd moj m przyniosl..ze smietnika..ktos to polozyl obok koszy..i jeszcze rowerek,motorek na akumulatorek i kilka autek..i wymylismy to,m naprawil conieco i mamy nowe zabawki :) :)

Pippin ja tez spie z Jerzem ale na szczescie sie nie wierci w nocy...

12 lata 6 miesiąc temu #375100 przez domii
Agusia jak tylko dobre to czemu nie :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 6 miesiąc temu #375104 przez a!gusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #375111 przez Pippin
ludzie mają za dużo kasy najwidoczniej co po niektórzy :pinch:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka