BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #375454 przez happymamma
Anglika a wypisywaliście jakiś druk sklepowy czy własny?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #375468 przez angellika1
własny :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #375471 przez happymamma
i napisaliście tam jakie macie oczekiwania? tzn czy chcecie naprawy czy zwrotu gotowki? jesli tak to raczej powinni spelnic wasze żądania, jesli nie to sami o tym zadecyduja niestety. I jesli np oddadza wam naprawiony badz nowy taki sam i znowu Wam się coś takiego przytrafi, to oddajecie jeszcze raz z tego samego tytułu i wpisujecie np. ze tym razem prosicie o zwrot gotówki :)

12 lata 6 miesiąc temu #375577 przez adee84
chciałam napisać, że ambitnie postaram się wieczorem nadrobić chociaż kilka stron i odpisać coś, bo chciałam sobie choć chwile z Wami pogadać jeśli jeszcze mogę?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #375626 przez flower188
Witam!

u nas niestety mała dostała w środę gorączki w żłobku i jechaliśmy z nią do lekarza no i małej wyszła... ropna angina :( biedna przez 2 dni strasznie się męczyła z temp a od piątku ze zdwojoną siłą nadrabia stracony czas i łobuzuje - niestety na wczorajszej kontroli wyszły pojedyncze świsty na oskrzelach więc mocniejszy antybiotyk dostała bidula no i pozostaje nam modlić się żeby nie zeszło znowu na płucka (jeżeli tak to dostaniemy skierowanie do poradni alergologiczno-pulmonologicznej - któraś z Was przepraszam że jeszcze ni kojarzę pisała że ze starszym synkiem idzie na badania do szpitala przy częstych infekcjach jestem ciekawa czy coś wyjdzie)
Do Małej przyjechała moja mama a ja w pracy - podobno bardzo grzeczna i babcia zachwycona ;P

nocne spanie - moja zaczęła stopniowo wydłużać sobie sen bez przerw jak odstawiłam od piersi ale czasem się zdarza ciągle że zapłacze w nocy jak nie znajdzie sobie sama smoczka
Jusia(?) zdjęcie malutkiej śpiącej na siedząco rozbrajające. Moja Karolutka też często zasypia na siedząco bo uparciuch się nie położy tylko do ostatka sił bryka- śmiać mi się zawsze chce jak słyszę wydzierającą się Hulę Kulę: tyle do odkrycia rzeczy.. :)bo to świetnie obrazuje nasze maluszki takie ciekawe wszystkiego
domi (?) my byliśmy nad polskim morzem miesiąc temu i mam fajną kwaterę we Władysławowie ale 1 pokój z aneksem (wygodne przy pzrygotowywaniu posiłków dla małej) też chciałam 2 ale ciężko było coś znaleźć w przystępnej cenie

12 lata 6 miesiąc temu #375650 przez Zuza
hello :)

u nas wszystko po staremu :)

Aleks pomału puszcza sie i proboje sam stac i isc :)

flower zdrówka dla Karolinki :)

Adee zawsze jak masz ochote to zapraszamy mało nas tutaj ale zawsze to jest z kim pogadac :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 6 miesiąc temu #375667 przez angellika1
Flower buziaczki dla malutkiej, ale niestety w żłobkach tak jest ze dzieciaczki chorują, Niki miał opiekynke u której cały czas był chory (ona mialą córkę przedszkolaka i przynosiła bakterie)

Happymamma napisaliśmy że odstępujemy od umowy hmmm ciekawa jestem co zrobią ????

12 lata 6 miesiąc temu #375689 przez kiniaa
Pippin u nas wlasnie odstawienie od cyca to bylo najlepsze rozwiazanie bo mala sie juz w nocy nie budzi. Czasem dam jej smoczka i idzie od razu spac :) a pamietacie jak sie meczylam i karmilam ja co 1,5-2 godz. Teraz w koncu jestem wyspana :)

Sto lat dla Jasia !!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

reszte nadrobie pozniej bo Bella znowu ma faze piszczenia normalnie uszy puchna :huh:

12 lata 6 miesiąc temu #375706 przez flower188
dobrze słyszeć że nie tylko moja Karolcia piszczy tak strasznie :P u nas niedługo szklanki i kieliszki będą pękać a głowę to normalnie rozsadza i bębenki w uszach...

12 lata 6 miesiąc temu #375710 przez Kasiek
hej hej dziołchy :silly:

u nas mialo lać cały dzień i co?? ja zrezygnowałam ze spaceru i Iga spi w domu i nie pada wcale od rana :dry:
bylam dzis w pracy odebrac kaske na dzien dziecka :) nasza firma co roku daje kasę, tylko trzeba przedstawic faktury co sie kupiło dzieciaczkowi :) zakupiłam łożeczko turystyczne i w rossmanie pełno kaszek, mleka, sloiczków, soczków i chusteczek nawilżanych :laugh: mam zapas ze szok :laugh:

1000 latek dla Jasiulka :kiss:

Biedronka, Flower zdrówka dla dzieciaczków :kiss:
Biedronka Iga tez juz ma jedna drzemkę, za to pada wieczorem jak ścięta trawka :laugh:

Agusia fajnie z tymi zabawkami :)

niefajnie z tymi wózkami :( , ja mam dalej spacerówkę z zestawu i tfu tfu na razie nic sie nie dzieje, kółka mi ani razu nie piszczały.

Adee no czas juz najwyzszy zebys z nami na forum pogadala :blink: :)

Zuza gratki dla Aleksa :)

Flower pusc mi na priva ten adres noclegu we Władysławowie jak mozesz, wlasnie w tych okolicach czegos szukam :)

Kinia Iga tez cpiszczy :laugh: masakraaaaa :laugh:

Angelika a w koncu zrezygnowaliscie z tej opiekunki?

no i tyle bo Iga wstała wlasnie, slysze jak gada w drugim pokoju :laugh:

Joasiu korzystaj poki m jest :)

Domii byle tak dalej z tymi nockami :) u nas tak bylo przedwczoraj od 21 do 8 rano spała non stop :)
Pippin Iga budzi sie tez czasami w nocy, np dzis trzy razy nie wiedziec czemu :dry: a nie kazdej nocy ją karmię, bo czesto nie chce, tylko pic i juz. Dzis raz karmiłam, drugi raz tylko przytulic sie chciała, trzeci raz na picie, ale sie nie wyspałam.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #375756 przez a!gusia
Adee ja Cie prosze!wieczorem na Ciebie czekam na forum!

moj m dzis dostal zasilek wiec jestesmy uratowani finansowo..ale wiecie co?dostaje tylko 100 e mniej niz ja bede zaraiac harujac po 11 godzin dziennie!!!i jak tu nie siedziec na bezrobociu????!!!!
za chwile jedziemy na mini wycieczke bo pogoda nawet w miare..
bylismy dzis z Jerzusiem w przedszkolu na godzinke bo mialam tam byc na 10 ale o 9:45 jak mu pieluszke przebieralam przed wyjsciem to...zasnal..wiec poczekalam az sie obudzi i bylismy na godzinke..Jerzus szalal na czworakach z innymi dziecmi,potem bylismy na spacerze i jak wrocilismy to..poszedl spac :) spi nadal..

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #375847 przez Pippin
hej
zaraz idę Antka kąpać

flower zdrówka dla córeczki :*:*:*:*

agusia super ze Jerzyk się dzieci nie boi !!!!! :)

adee...... :)

KAsiek co to za firma bo chyba nie polska ......:/

Zuza Antek też się "puszcza" i próbuje kroki stawiać ale jeszcze na łapki spada :) ale równowagę juz potrafi utrzymać normalnie nie mogę :( moje dziecko zaczyna chodzić B) piękne to i jednocześnie niesamowicie smutne :( tak szybko nam te dzieci rosna

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #375852 przez a!gusia
Pippin Jerzus jak zawsze opozniony i dopiero zaczal raczkowac jakies 3 tyg temu..ale puszczac tez sie puszcza troche nieswiadomie jeszcze :)
a co do dzieci to jeszcze niedawno sie bal i plakal a teraz juz wrecz przeciwnie,bardzo mu sie podobaja :)

12 lata 6 miesiąc temu #375879 przez jusia
Hej :)
Jasiu 100latek :)
WIki narazie staje z trzymanką :) ale weicie co zdolowalam sie, tak mnie malo widzi ostatnio ze bardziej si ecieszy na widok cioci :( ostatnio pracuje od 8-18 :/ ale na szczescie nastepne takie dni dopiero za tydzien.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #375889 przez jusia
Angelika a taka pozadna firma wozkowa... super ze sie wyklucilas i przyjeli do naprawy

Biedronka powodzenia na badaniach

Pippin buziaki dla Antka :kiss: :kiss: :kiss: silny chłopak, nic mu nie bedzie

nio to krótko i zmykam sie wykapac

A pliska niech mi ktos wysle ten adres pensjonatu we władysławowie...i telefon tam?? bardzo bym chciala pojechac chociaz na kilka dni nad morze...

no nic dobranoc dziewczyny papa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka