BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 9 miesiąc temu #376656 przez a!gusia
Happymamma wiem ale Martucha chciala swoje mieszkanie wynajac..dlatego pytam :)
czesc tak w ogole.u nas mega deszczowy dzien..a moj syn nie spal od 3 ..teraz padl na drzemke.. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #376659 przez happymamma
Spoko spoko Agusia, żartuję sobie ;) A Jerzyk co taki ranny ptaszek? :)

Haniu prawie :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #376667 przez a!gusia
wlasnie nie wiem co mu sie znow stalo :( bo juz ladnie sypial..ale przezyje,oby tylko dzis wrocil do 'normy' :) ale jak go na drzemke polozylam to nawet nie mrugnal i juz spal.. :)

za chwile wpadnie do nas Monika z Oliwka,mialysmy isc na plac zabaw ale leje tak mocno ze nawet nosa nie wysciubimy ;)no nic,ale przynajmniej nie siedzimy sami w domu to bedzie nam razniej :)

12 lata 9 miesiąc temu #376672 przez Pippin
hej
a mnie boli prawy cycek bo se stanik z fiszbinamy wcz założyłam i mam nawet sę dotknac nie mogę k mać :/
a poza tym to też mam coraz mniejsze cyce a skóra na nich jest jak pusty balonik :( :( :( a były takie piękne

ogólnie to rozbita dziś jestem jakaś wszystko mnie boli ja nie wiem starość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
starość

przepraszam za przekleństwo miłe panie moderatorki :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #376693 przez Kasiek
hej

moje dziecko zaczyna chodzikować przy kanapie i ławie :) rany jak to szybko minęło :) i w końcu zaczęłą tańcować, paść można jak tak śmiesznie rzuca dupką :)

Flower Karolcia słodziuchna :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia no tez Twoj m to ma fuksa :) a nocka Jerzyka pewnie jednorazowa, Iga tez pare dni temu wstała juz o 4.50 :ohmy: :ohmy: :ohmy: a przeciez teraz spi do 8, wiec bylam niepocieszona ale juz na drugi dzien wszystko wróciło do normy :)

Dalej szukamy noclegu, mielismy nadzieje ze znajomi z nami pojada ale nikt nie chce :dry: wiec pojedziemy sami, ale z kims byloby razniej, zawsze mozna było pogadac wieczorkami jak dziecię by zasnęło :)

Jusia to jak sie wybierzecie nam morze to moze sie tam spotkamy :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #376751 przez a!gusia
Kasiek przechlapane z tym psem...my zarz idziemy obadac zlobek bo..m dostal prace!!!!wprawdzie to nic pewnego,ma isc na tydzien-w sklepie rowerowym wiec sie cieszy :)- ale ja za tydzien wracam do pracy!wiec jak sie mu powiedzie to co zrobie?pojde chyba na chorobowe zeby nie rzucic dziecka do zlobka na 11 godzin tak z marszu!nawet nie mial kiedy sie przyzwyczaic!ba!nawet nie wiem czy nie bedzie tam plakal..i co wtedy?????????niby fajnie ze m ma prace ale nie mogl jej dostac miesiac temu?zebysmy mieli czas sie przygotowac?ja juz teraz nie moge tego mojego wychowawczego wziasc-co jest bezprawne ale co im zrobie??wiec mam stresa...

jestesmy juz..wiecie ile kosztuje zlobek?200e za TYDZIEN.... :(

12 lata 9 miesiąc temu #376814 przez happymamma
Agusia przesrane, wiem coś o tym - u nas 1200pln/m-c :dry: A myśleliście o opiekunce?

12 lata 9 miesiąc temu #376820 przez Pippin
polecam się jako opiekunka :D

no i mam zapalenie cyca ogólne rozbicie ból mięśni stawów i wszystkiego czego sie da plus okres daje kombinacje megawybuchową :(

12 lata 9 miesiąc temu #376836 przez a!gusia
Pippin, wspolczuje :( a goraczke masz?ja mialam zawsze 39 stopni.. wiem co czujesz..a wlasnie mialam Ci pisac ze moze to zapalenie..ja sie ciesze ze juz mnie to paskudztwo nie dopadnie!
Happymamma myslalam ale nikt nie bedzie chcial tyle godzin pracowac za 200e tygodniowo :( chyba..nie wiem musze sie zorientowac..
ide kapac Jerzozwierza..

12 lata 9 miesiąc temu #376842 przez adee84
cześć :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #376855 przez a!gusia
Czesc Kochana Jak sie czujesz? a jak Majka?

12 lata 9 miesiąc temu #376863 przez adee84
Maja lepiej, mimo kataru po pas, ma siłę draniować :) a ja... nie komentuje :dry:
wpadłam na chwile bo zaraz idę do łóżka licząc, że jutro będę w lepszej formie ;)

12 lata 9 miesiąc temu #376866 przez Pippin
no póki co gorączki brak byłam pod prysznicem odciagnełam do granic możliwości obłożyłam kapustą zażyłam apap i mi lepiej :)

adee joł :D

12 lata 9 miesiąc temu #376879 przez a!gusia
ach..to byly fajne czasy..a masz jeszcze duzo mleka Pippin?

12 lata 9 miesiąc temu #376945 przez flower188
a!gusia - o widzisz szkoda że tak póżno do Was dołączyłam ale pewnie jeszcze nie raz się wybierzesz do PL :P choć z tego co czytałam póki co masz dość :)
happymama - nie chcę dołować ale poczekaj, poczekaj jak pzrestaniesz karmić to dopiero będą suchary teraz to jeszcze co jakiś czas się napełniają mlekiem ;P może jakieś serum ujędrniające by pomogło ale ja za mało systematyczna jestem w takich sprawach i wiem że kasa wyrzucona w błoto by była...

no widzę że to raczej powszechny problem z tymi cycami - przynajmniej nie jestem sama :P

pipin - uhuhu to się załatwiłaś nie zazdraszczam

ja w pracy siedzę a mąż z malusią tylko że go bidaka strasznie rozłożyło dzisiaj rano no i na 14:15 umówiłam go do lekarza a ja pzrejmę psotkę vel. zarazka no i będę miała 2 dzieci chorych na weekend...
moje dziecie zmieniło sobie już na stałe ilość drzemek na 2 (no chyba że chodzi do żlobka to w smochodzie pada mi zawsze) i jest rewelka!!! śpi 2 razy po prawie 2h i wszytsko mogę w domu zrobić bo kiedyś to miała 2drzemy po 40 min i jedną taką długą 2h. ehhh szkoda tylko że jak wracam z pracy i zabieram małą ze żlobka to wyśpi mi się w aucie no i w domu buszuje do 20 więc ciężko coś zrobić wtedy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka