BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu #377564 przez angellika1
Sto latek dla BŁAŻEJKA I IGUSI I KAROLINKI :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #377569 przez jusia
Sto lat Błażejkowi i Karoli :)
Pippin czytalam o T :angry:
Kinia!!! co sie Belli stało?? alergia?? masakra...
ja na oddziale mialam dziecko z ospa...ale lipa bo lekarz na izbie przegapił pierwsze krostki i przyjal na oddzial, a wiecie jak to jest zarazliwe...od razu wypisali dziecko zeby wszystkie sie nei pozarazaly...
a ja sie zastanawiam nad tym wozkiem... kolezanka czytala opinie zagraniczne i sa bardzo dobre...i rankingi tez ale to dziwne bo u nas na rankingach jest na ostatnim miejscu...
maclaren quest

12 lata 6 miesiąc temu #377573 przez jusia
a o xlanderach słyszałyscie?? bo ja cos czytalam o pekajacych kołach?? model xs jest całkiem fajny tak wizualnie i tanszy od questa

12 lata 6 miesiąc temu #377579 przez adee84
Martucha może to i lepiej, że nie wynajeliście, po co potem jeszcze mielibyście się ładować w koszta naprawy czegoś.
Jusia nie pomogę, nie znam się

12 lata 6 miesiąc temu #377661 przez a!gusia
Martucha ja tez bym sie bala komus wynajac...
Jusia ja Ci powiem tyle ze ja sie strasznie zastanawialam nad wozkami ale jestem bardzo z mojego zadowolona..Monika moja kolezanka kupila espiro magic i jest duzo wiekszy-i ciezszy,ciezko sie go pcha..i tez jej kolko piszczalo ;) nie mowie ze jest zle ale wyglada jak spacerowka z wozka 3 w 1 moj to typowa spacerowka parasolka,ja wlasnie taki wozek chcialam nic masywnego tylko cos malego i ciesze sie ze moj kupilam..ja mam chicco echo..ale maclaren to bardzo dobra firma..tutaj co drugi wozek to maclaren,sa tu dosc drogie ale chyba warto..
a czytalas co pisalam o ospie?ale mam nadzieje ze dzieci sie zarazaja zanim jeszcze krostki wyjda.. ?
Kinia ja kiedys licytowalam wlasnie ten Baby jogger ale przegralam..ale ja juz 3 kolowca nie chce,zrazilam sie quinny..

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #377683 przez Kasiek
ale u nas leje :) az nie mamy tv :)

Agusia z ospą wietrzną na plac zabaw??? czy ci ludzie rozumu nie mają?? nóż sie w kieszeni otwiera :angry:

Kinia jejku to musi Bellę mocno swędziec :( :( a jakis Zyrtec nie mozesz jej dac, albo Fenistil w kropelkach? a moze zjadla jakis owoc, lub w sloiczku cos nowego, jakis dodatek?
Kurcze powinni jej zrobic te testy, przeciez nie ma przeciwwskazan do robienia dzieciom testów w młodszym wieku, w Pl robią juz po skonczeniu 6msc. ( a moze nawet wcześniej). A nie mialas jechac do Polski, to moze w Pl jej zróbcie jak tam trzeba bedzie czekac?
ucałuj Isabelkę, mam nadzieje ze jutro już jej to zmaleje :kiss:

Martucha dzwonek wam zakleili :ohmy: :ohmy: no paranoja :angry: :angry:

Jusia ja nie pomoge ze spacerówkami bo my ciągle jeżdzimy w tej z zestawu. Nawet sie jeszcze nie zaczełam zastanawiac jaką kupimy :(

a gdzie Happymama?

i dlaczego zawsze jak ja jestem to zadnej nie ma :(

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #377690 przez a!gusia
Kasiek ja jestem
tylko mi troche przykro ze na fb ciagle ktos jest a tu nawet nikt nie zaglada :(
sprzedaly sie moje ciuszki na allegro :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #377692 przez Kasiek
hej Agusia fajnie ze chociaz Ty jestes :) a co porabiasz? ja siedze z laptopem, m mecz oglada, ja tez zerkam :) :)

Kinia wysłałam ci wiadomość

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #377694 przez a!gusia
Kasiek napisał:

hej Agusia fajnie ze chociaz Ty jestes :) a co porabiasz? ja siedze z laptopem, m mecz oglada, ja tez zerkam :) :)

Kinia wysłałam ci wiadomość

to dokladnie tak jak u nas :)

komu kibicujecie?

ide sobie skoro nikogo nie ma :( znow musialabym sama ze soba gadac ;)

12 lata 6 miesiąc temu #377706 przez martucha
Domii miałam Ci napisać odnośnie mojej pracy ...jak na razie spoko nie narzekam,mamy fajny zgrany zespół dzieki czemu lżej si pracuje i szybko mija czas.Prcuje blisko domu wiec zawsze jak jestem w pracy to mój m z Borysem wejda do mnie ;] tak wiec dwa razy dziennie mam odwiedziny;] a juz od 1 lipca zaczyna sie w Pńiu festiwal malta i żywimy wszystkich aktorów jak co roku także będzie ciekawie i wesoło;]

Wszystkiego naj dla naszych dzisiejszych jubilatów!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #377718 przez kiniaa
A ja już w łóżku leże z Isabelka bo jak przekładać ja do łóżeczka to się budzi bidulka więc siedzę z nią :)

Kasiek odpisalam :)

Agusia ja właśnie zawsze miałam 3 kolowy a teraz kupiłam maxi cosi loola - on jest 4 kolowy i nie umiem nim jeździć :/ zwłaszcza na krawężniki cieżko wjechać i kombinuje żeby sprzedać ten a kupić baby joggera :) to będzie mój czwarty wózek i mam nadzieje ze w końcu będę zadowolona

Martucha to ktoś miał wyobraźnię żeby dzwonek skleic:/

Jusia no alergia... Ja kiedyś zejde na zawał przez to moje dziecko, zawsze mnie nastraszy, oby szybko znikło to coś

12 lata 6 miesiąc temu #377733 przez martucha
Laski wiecie co...wczoraj myślałam o dzieciaczkach które spadły z łóżka czy tam z innych mebli i miałam nadzieje ze nas to nie spotka a dziś?? Rano Borys sie przebudził,dałam mu smoczka a po 5sekundach słysze plask...spadł...a ja zawał na miejscu. Ostatni raz ze mna spał. Teraz sie smieje jak mu zimna łyżke do głowy przykładam...

Poza tym wczoraj do Poznania przyjechali Irlandczycy i po dzisiejszej nocy stwierdzam że takiej trzody u nas jeszcze nie było!Stary Rynek cały zdemolowany, syf na maksa, parasole połamana, kufli od piwa to chyba nikt nie odzyskał, nie wspomne o gołych małpach wchodzących na latarnie!!!Jakby z dżiczy przyjechali :angry: :angry: :angry: a dzisiaj do tego bydła dołaczą jeszcze chorwaci....już sie boje co bedzie po meczu...

12 lata 6 miesiąc temu #377739 przez adee84
hej
Martucha wycałuj Boryska od nas mocno, biedaczek :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #377742 przez martucha
Chyba nic poważnego mu nie bedzie od tego co :unsure:

12 lata 6 miesiąc temu #377747 przez kiniaa
Martucha wiekszosc dzieci juz przez to przeszla ;) na pewno nic mu nie bedzie :kiss: :kiss: :kiss:

co do kibicow z innych krajow to pewnie czuja sie bezkarni i bezwstydni bo nie sa w swoim kraju, w PL nikogo nie znaja wiec szaleja na maksa :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka