BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu #379364 przez Pippin
hej i ja nie mam siły nadrabiać
sto lat Boryskowi
nie ma jak z roboty do roboty k....mać :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #379371 przez adee84
Pippin idź do łóżka i olej robotę!!! ja się np zaraz kładę, nie mam sił nawet meczu oglądać

12 lata 6 miesiąc temu #379373 przez a!gusia
ej no!znow ja jestem a wszystkie poszly..
a wlasnie, Martucha?!

12 lata 6 miesiąc temu #379375 przez adee84
ja jestem jeszcze

12 lata 6 miesiąc temu #379385 przez a!gusia

12 lata 6 miesiąc temu #379667 przez domii
Witam

Moje dziecko przeszlo dzis samego siebie,spal 12,5h :lol: z jedna 2minutowa pobudka o 5 rano.wstal;ismy o 8.30 :lol: wyspalam sie jak nigdy :)

No wlasnie gdzie Martucha? a Happymamma to ile w tych Pulawach siedzi??? a co z Sonia Avika Motylkiem i cala reszta dziewczyn :unsure: :unsure: :unsure: niedlugo juz tu nikt nie bedzie zagladal :( pewnie zamkna nasz watek bo tak malo piszemy,a kiedys nie byo od nas lepszych :( :( :(

[url=http://www.suwaczki.com

12 lata 6 miesiąc temu #379690 przez Pippin
hej
uspałam małego marudę

pulata pogoda jak nie wiem co :dry: aż się nic nie chce robić zęby mnie bolą :( ehhhhhhh

domii zazdroszczę bo myśmy mieli pobudki już od 4

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379798 przez a!gusia
kurcze jak Wy to robicie ze te dzieci Wam tyle spia?chociaz ja musze powiedziec ze jestem zadowolona z tego jak Jerzyk spi..zasypia ok.19:30 spi do 6 z jedna pobudka na przytulenie..potem w dzien spi raz 1,5 godz raz godzine..porownujac do tego jak bylo niedawno to jest super!
jutro do pracy ide..bede tylko wieczorami..

12 lata 6 miesiąc temu #379890 przez Kasiek
hej
my od rana bylismy na dworze, nadrabiamy wczorajszy dzien :) ale Iga spala na spacerku tylko 40 minut wiec druga drzemka dzis bedzie :) ale to juz w domku :)

Moje dziecko umie dawac buziaki :laugh: ale inaczej :laugh: robi taką rybkę usteczkami zasysa powietrze i cmoka na głos :lol: paść mozna :lol: no i jak jej sie powie Igusiu daj dziubka to wlasnie tak robi :laugh:

Domii truskawki to jedyna rzecz której Iga nigdy nie odmówi. Ona jak widzi truskawaki to aż krzyczy zeby jej dać a spróbowałabys nie dac ;) to taki wrzask podnosi jakby sie jej najwieksza krzywda dziala :) wiec truskawki dodaje jej do wszystkiego prawie, do kaszek do budyniu, ale najlepiej lubi same, tak zeby jej dac do rączki. Moze zjesc tak sporo, az sie zastanawiam czy tyle jej nie zaszkodzi. A jesli Błażejek nie chce to nic nie poradzisz :dry: moze sam wie ze mu nie podchodzą :dry: Iga tak ryb nie znosi, pod zadną postacią :huh: czy ze słoiczka czy gotowana przeze mnie czy taką dorosłą smażoną :huh: wiec moze instynktownie wie ze jej szkodzą??
Gratulacje dla Błażejka za przybijanie piątki :laugh: mialam Cie spytac jakie słówka mówi juz Błażej ale tak mysle ze pewnie pół strony bys zapisała :laugh:

Agusia Jerzyk wcale nie spi mało :) spi 10,5h :) a co do pisania na forum zgadzam sie Toba :(
Domii ale forum nie zamkną póki my piszemy to będzie :)

Haniu wspólczuje remanentu :kiss:
Pippin wspolczuje tak wczesnej pobudki :kiss:

ide uspić Ige bo juz pora :)

12 lata 6 miesiąc temu #379909 przez kiniaa
czesc laseczki

ja po pracy i po spacerku z dziecmi :) moja Bella ostatnio nauczyla sie wlaczac i wylaczac pilotem tv i bardzo ja to dziwi za kazdym razem jak wylaczy :) umie wlaczyc sobie melodyjki w telefonie, pokazuje jak czegos nie ma i mowi przy tym "ma" :laugh:

Kasiek to slodko musza wygladac te buziaki :) a przeczytalas moja wiadomosc ?

Domi zazdroszcze nocy :) mnie Isabelka rano o 5:30 obudzila bo zrobila kupe :huh: ale na szczescie jeszcze godzinke pospalysmy :) szkoda ze musze do pracy o 6:30 wstawac :dry:

Agusia ja sie staram znalesc czas na forum ale czasem jest ciezko :( Jerzyk tez ladnie Ci sypia :laugh:

Flower wspolczuje choroby taty :(

Pippin odpocznij sobie troche bo sie zapracujesz :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #379921 przez Pippin
to mój Antek potrafi kosiu kosiu robić i przeczyc głową jak cyka światło to sam nie potrafi to zabiera moją rękę i daje na włącznik żebym to ja załączała wyłączała światło no i to wszystko próbuję właśnie go buziaków nauczyc ale kiepsko mu to wychodzi :) i dzis zrobił sam ze cztery kroki :)
ahhhh rosną nam te dzieci

Kasiek Antek też uwielbia truskawki :) w ogóle to dziwne dziecko jest bo nagle niespodziewanie wybucha salwami śmiechu np jak szatkuję kapustę ale jak se coś zabuczę pod nosem gdy mi cos nie wychodzi :laugh:

flower i ja współczuję kochana :kiss:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 6 miesiąc temu #379956 przez adee84
hej, wieczorem ponadrabiam lae pewnie i tak nikogo nie będzie, narazie nie mam jak bo mnie nieprzyjemna przypadłość spotkała i jestem stałym bywalcem wc :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #379964 przez jusia
Hej dziewczyny co słychac?? mam chwile wiec was poczytam.
Wiki spi :( ma goraczke :( i kurcze cos po czopku nie spada :( nei chce jej mierzyc w pupce jak zasnela a termometr do czoła jest do bani, co chwile pokazuje co innego :(

Sto lat dla Boryska :*
Pippin Antos juz sporo umie :)
Kasiek ale fajnie :) tez bym chciala zeby Wiki umiala dac buziaka...cos robie zle, bo ona nic nie umie :(((((( nawet papa nie umie, mama tez juz nie mowi :( kiedys dawala reke na czesc a teraz nie :(

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379965 przez a!gusia
Adee z czego to?
ja dzis posprzatalam calutki dom,wlacznie z myciem plytek na scianie w lazience.. przez 2 godziny sprzatalam non stop..padam ale sie ciesze bo lubie miec posprzatane..ciekawe na jak dlugo?
a Jerzyk nic nie umie :( chociaz ostatnio nauczyl sie chowac za zaslona i sie strasznie smieje i piszczy robiac kukuk :)

Jusia nie wiem czy Cie to pocieszy ale mnie pocieszylas ze Jerzyk nie jest jedynym ktory nic nie umie :( ;)
Jusia a moze na zabki ma Wiki goraczke?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379977 przez jusia
Domi gratki!! fajnie ze Błażejek nauczyl sie piatke przybijac :)
Onka masakra z nianią!!! szok :( dzieki za opienie o maclarenie, my chcemy kupic questa.
o kurcze Flower :( wspolczuje, zdrowia dla taty
JA Wikusi daje jednodaniowy obaidek , a od nas nie podjada bo nei ma co :( słabo sie odzywiamy ostatnio :( musimy przyoszczedzic troszke, mamy duzo wydatkow a na jedzenia najlatwiej :(

Agusia moze zabki :( niestety nie wiem :( na szczescie zadnych obj infekcji nie ma wiec nic zlego nie powinno byc, rano pobierzemy mocz do badania i zobaczymy, a moze trydniowka?? jeszcze nie miala...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka