- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Moje dziecko przeszlo dzis samego siebie,spal 12,5h z jedna 2minutowa pobudka o 5 rano.wstal;ismy o 8.30 wyspalam sie jak nigdy
No wlasnie gdzie Martucha? a Happymamma to ile w tych Pulawach siedzi??? a co z Sonia Avika Motylkiem i cala reszta dziewczyn niedlugo juz tu nikt nie bedzie zagladal pewnie zamkna nasz watek bo tak malo piszemy,a kiedys nie byo od nas lepszych
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
uspałam małego marudę
pulata pogoda jak nie wiem co aż się nic nie chce robić zęby mnie bolą ehhhhhhh
domii zazdroszczę bo myśmy mieli pobudki już od 4
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jutro do pracy ide..bede tylko wieczorami..
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
my od rana bylismy na dworze, nadrabiamy wczorajszy dzien ale Iga spala na spacerku tylko 40 minut wiec druga drzemka dzis bedzie ale to juz w domku
Moje dziecko umie dawac buziaki ale inaczej robi taką rybkę usteczkami zasysa powietrze i cmoka na głos paść mozna no i jak jej sie powie Igusiu daj dziubka to wlasnie tak robi
Domii truskawki to jedyna rzecz której Iga nigdy nie odmówi. Ona jak widzi truskawaki to aż krzyczy zeby jej dać a spróbowałabys nie dac to taki wrzask podnosi jakby sie jej najwieksza krzywda dziala wiec truskawki dodaje jej do wszystkiego prawie, do kaszek do budyniu, ale najlepiej lubi same, tak zeby jej dac do rączki. Moze zjesc tak sporo, az sie zastanawiam czy tyle jej nie zaszkodzi. A jesli Błażejek nie chce to nic nie poradzisz moze sam wie ze mu nie podchodzą Iga tak ryb nie znosi, pod zadną postacią czy ze słoiczka czy gotowana przeze mnie czy taką dorosłą smażoną wiec moze instynktownie wie ze jej szkodzą??
Gratulacje dla Błażejka za przybijanie piątki mialam Cie spytac jakie słówka mówi juz Błażej ale tak mysle ze pewnie pół strony bys zapisała
Agusia Jerzyk wcale nie spi mało spi 10,5h a co do pisania na forum zgadzam sie Toba
Domii ale forum nie zamkną póki my piszemy to będzie
Haniu wspólczuje remanentu
Pippin wspolczuje tak wczesnej pobudki
ide uspić Ige bo juz pora
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja po pracy i po spacerku z dziecmi moja Bella ostatnio nauczyla sie wlaczac i wylaczac pilotem tv i bardzo ja to dziwi za kazdym razem jak wylaczy umie wlaczyc sobie melodyjki w telefonie, pokazuje jak czegos nie ma i mowi przy tym "ma"
Kasiek to slodko musza wygladac te buziaki a przeczytalas moja wiadomosc ?
Domi zazdroszcze nocy mnie Isabelka rano o 5:30 obudzila bo zrobila kupe ale na szczescie jeszcze godzinke pospalysmy szkoda ze musze do pracy o 6:30 wstawac
Agusia ja sie staram znalesc czas na forum ale czasem jest ciezko Jerzyk tez ladnie Ci sypia
Flower wspolczuje choroby taty
Pippin odpocznij sobie troche bo sie zapracujesz
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
ahhhh rosną nam te dzieci
Kasiek Antek też uwielbia truskawki w ogóle to dziwne dziecko jest bo nagle niespodziewanie wybucha salwami śmiechu np jak szatkuję kapustę ale jak se coś zabuczę pod nosem gdy mi cos nie wychodzi
flower i ja współczuję kochana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Wiki spi ma goraczke i kurcze cos po czopku nie spada nei chce jej mierzyc w pupce jak zasnela a termometr do czoła jest do bani, co chwile pokazuje co innego
Sto lat dla Boryska :*
Pippin Antos juz sporo umie
Kasiek ale fajnie tez bym chciala zeby Wiki umiala dac buziaka...cos robie zle, bo ona nic nie umie ((((( nawet papa nie umie, mama tez juz nie mowi kiedys dawala reke na czesc a teraz nie
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzis posprzatalam calutki dom,wlacznie z myciem plytek na scianie w lazience.. przez 2 godziny sprzatalam non stop..padam ale sie ciesze bo lubie miec posprzatane..ciekawe na jak dlugo?
a Jerzyk nic nie umie chociaz ostatnio nauczyl sie chowac za zaslona i sie strasznie smieje i piszczy robiac kukuk
Jusia nie wiem czy Cie to pocieszy ale mnie pocieszylas ze Jerzyk nie jest jedynym ktory nic nie umie
Jusia a moze na zabki ma Wiki goraczke?
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Onka masakra z nianią!!! szok dzieki za opienie o maclarenie, my chcemy kupic questa.
o kurcze Flower wspolczuje, zdrowia dla taty
JA Wikusi daje jednodaniowy obaidek , a od nas nie podjada bo nei ma co słabo sie odzywiamy ostatnio musimy przyoszczedzic troszke, mamy duzo wydatkow a na jedzenia najlatwiej
Agusia moze zabki niestety nie wiem na szczescie zadnych obj infekcji nie ma wiec nic zlego nie powinno byc, rano pobierzemy mocz do badania i zobaczymy, a moze trydniowka?? jeszcze nie miala...