- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Kinia kiecka super ja dzisiaj jade po takie zapieprzanki do river bo sa mega wygodne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Jeden dzien mnie nie bylo i znowu ktoras odchodzi
Angelika why???????????
Adee a o co chodzi z tymi smsami na Majeczke i Nikosia???
Soniaq gratulacje dla Majki za zalatwianie sie do nocniczka
Flower to dobrze ze Tata ma sie lepiej i super ze Karolinka tak ladnie wazy
Kinia sukienka boska,ale nie na moja figure,ty szczuplutka jestes i nie amsz bioder a ona dodatkowo poszerza w tym miejscu
Dorota super ze Kubus juz ladnie stoi i probuje chodzic
Jusiaale ci zazdroszcze wakacji i gratki ze macie wozek
Agusia jak tam dzisiaj w pracy?
Kasiek boze co bylo Igusii ze tak plakala
Martucha super ze Borysek raczkuje
- flower188
- Wylogowany
- gaworzenie
a wiesz co mnie dziwi - nasza pediatra wpisujac jej wage i wzrost (sprawdzilam i jest na 50 z wagą a na 75 centylu ze wzrostem) stwierdzila ze ona taka drobniutka - co???! jak dla mnie całkiem pokaźne wymiary...wspolczuje otarcia-przyznalas sie mezowi?
oj Pippin - nie kuś
jusia - super wyjazd cię czeka! my mieliśmy jeszcze za narzeczenstwa jechac na Wegry z moim ale ja sie rozchorowalam na 3 miesiace po wczesniejszej wyprawie do Norwegii no i lipa - do teraz nie zrealizowalismy naszego planu a forinty dalej w szufladzie leżą
kinia - sukienka suuuperaśna bardzo podoba mi się ten materiał na biodrach bo ja to figurę takiego chłopczyka mam raczej a to ładnie poszerza tam. i wcale nie zbyt pstrokata toż chrzciny to nie pogzreb!a buciki które się podklejają obok miodziooo. kiedy robicie chrzciny?
a!gusdia będzie lepiej zobaczysz z nową sytuacją wszyscy wlacznie z jerzykiem musicie się oswoić stopniowo. no i wszytskiego najlepszego z okazji urodzin!!
soniasg - moja wiecznie obsikuje dywan w trakcie pzrebierania - jakby zdjecie pieluchy (przebieram ją " w locie" bo przewijak ją chyba gryzie tak samo jak pozycja na plecach albo w ogole pozycja lezaca) było sygnałem na siusiu. mamy nocniczek i nawet raz ją sprobowalam posadzic ale od razu gdzies odraczkowala szybciutko z golym zadkiem
adee - ale Majusia śliczna blondyneczka i jaką ma bujną czuprynkę (u moejej z włsoami bidnie...)
domii- a Błażejek to taki leniuszek tylko czy miał jakieś problemy po porodzie jak moja Karolutka?
ojjj nerwowo u nas nerwowo.
Karolinka dzisiaj wstała o 5 i poszła spać dopiero o 6:20 a nam budzik zadzownił o 6:30....
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Martucha gratulejszyn raczkowania once again
Flower moj Jasio też robi tą sówkę i ucieka, ale nie jak nabroi, tylko żeby nabroić i umie się bawić w berka No i zdrowia dla taty
Kasiek masakra nie mam pojecia, moze coś ją faktycznie bolało
Kinia najważniejsze, że Bella się rozwija i jest zadowolona, a waga to rzecz względna i nabyta A ta sukienka bossssssssssska
Jusia strasznie i nie po chrześcijańsku zazdroszczę ci wyjazdu
Agusai ja dpiero w pazdzierniku wracam, ale jak tak czytam to juz mi sie chce wyc
Sonia witoj No i gratulacje nocnikowania
Angelika ;(
Domii będzie dobrze, na pewno usiądzie
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Przepraszam, że nie nadrobiłam!!!
Fifi ma zakażenie układu moczowego
domii, kiedyś przeczytałam, że Błażejek przybija piątkę Fifi też
Mykam zareklamować buty...
być może do potem:)
Miłego dnia kochane
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
u nas dzis pobudka przed 7
Domii mialam Cie spytac ile płacisz u siebie za zumbę? u nas w karnecie wychodzi po 8zł za godzine i moj m mówi ze to zdzierstwo bo on za silownie płaci 3zł
Flower fajnie ze Karolcia zdrowa no i sporo juz umie zdolniacha mała Iga nie umie kiwac główką na tak ale na nie wychodzi jej super i do tego jeszcze gada nenenee
czy wasze dzieci bawią sie w szukanie przedmiotów? bo dla Igi to ulubiona zabawa od jakiegos czasu w szczególnosci w szukanie misia którego kocha najbardziej na swiecie chowam go pod koldra, po kocem, pod poduszka a ona jak znajdzie to takie krzyki i piski ze szczescia urządza ze ja padam
Kinia a porysowalas tez komus czy o jakis słupek? no Bella dalej szczuplutka a czytalas moja wiadomość? sukienka sliczna
Pippin zacisnęłam poślady i pisze
Jusia zazdroszcze wyjazdu na węgry kupki są ok, tak jak zwykle. Na szczescie nocka dzisiejsza była juz normalna
Agusia a nie mozesz jakos pogadac z szefem zeby ci skrócil ten czas pracy? tyle godzin to masakra ja mam wrócic do pracy we wrzesniu i juz jak na Ige patrze to prawie płaczę z tym ze ja pracuje do 16 to zostanie mi pare godzin na zabawe z nia
Adee jejku jaki wypadek?? nic nie pisałas
Sonia hej hej wpadaj czesciej, wiem ze czasu brak ale my tesknimy gratulacje dla Majeczki za nocnikowanie
Majki uparte a Igi charakterne mowie wam jak dorosnie to nie wiem co to bedzie
aha chcialam zakupic dla Igi nocnik ale kazdy który mierzylismy jest za duzy dupka jej wpada do srodka
Dorotka gratki dla Kubusia jak sie Juli podobalo na wycieczce?
Angelika o co chodzi?
Domii ehh z tymi lekarzami zawsze sie tak spiesza a potem trzeba latac piec razy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Happymama witaj fotki Jasia w szufladzie wymiatają jak on tam wlazł??
Haniu ucałuj Filipka
Iga wstała wiec lece dac obiad (moze zje z łaską ) a potem na spacerek, jak ktorąs pominęłam to wybaczcie ale juz musze isc bo sie niecierpliwi w łóżczku
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Jasio szuka owszem, ale większą radochę sprawia mu uciekanie - nawet miśka rzuca za siebie, żeby go łapał i ucieka, a my tym miśkiem rzucamy za nim i tak w kółko
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
100 lat Aguś
Maja ma 40,4 st gorączki, prawie godzine zajęło mi uspokojenie i uspanie Jej, więc wybaczcie, że napiszę o sobie i się pożalę, ale jest mi smutno
- flower188
- Wylogowany
- gaworzenie
Hania - ojeje a jakie miał objawy? kurcze czytałam kiedyś że to zupełnie może być bezobjawowe i np tylko dziecko nie przybiera na wadze...
Happymama - moja tez wchodzi po schodach na samo piętro (oczywiście asekurowana) więc teraz musimy ją nauczyć schodzić tyłem żeby się kiedyś nie potłukła
adee - rety bardzo wysoka temp - koniecznie ją zbijaj napzremiennie paracetamolem z ibuprofenem jakby nie działał któryś z tych środków pojedynczo (muszą być min 2h odstępu między jednym a drugim no i tzreba uważać żeby nie pzrekroczyć zsumowanej dawki dobowej dla obydwu leków - Karolinie nie schodziła temp ostatnio więc rozmawiałam pzrez telk z lekarką o tym) no i okłady zimne na główkę żeby nie dostała drgawek gorączkowych bo to niebezpieczne u takich maluszków!!!
ja kończę pracę na dziś i zmykam do mojej bąbelli - do poniedziałku lub wtorku!! i zdrówka dla wszystkich chorusianych robaczków!
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
fajnie dzis mam co czytac
Angelika a powiesz o co chodzi ??
Domi dzieki za ta " szczuplutka" ale niestety brzucholek mam jeszcze galaretke musze zaczac cwiczyc tylko nie mam kiedy a jak mam chwile czasu to chce po prostu posiedziec i nic nie robic. Blazejek na pewno siadzie i zacznie raczkowac, wszystko jest w porzadku, wiele dzieci tak sie rozwija wolniej a pozniej nadrabia i jeszcze przegoni inne dzieci
Kasiek nie mam wiadomosci od Ciebie z tym autem to na szczescie tam bylo rusztowanie po jednej stronie a po drugiej auto ale ja zachaczylam o rusztowanie wiec nie strace znizek przynajmniej
Adee wspolczuje ze Majusia chora a czemu antybiotyk dostala? oby szybko jej przeszlo. Wiem jakie marudne dziecko jest przy takiej goraczce
Flower moze za 1,5 miesiaca pojedziemy na pare dni nad morze i mam nadzieje ze nadgoni troche oj bardzo sie martwilam na poczatku jak mi wmawiali lekarze rozne choroby od refluksa po zapalenie opon mozgowych a pielegniarka zasugerowala nawet ze mala moze ma bialaczke Tylko ze ja mieszkam w Anglii i zawsze biore poprawke na to co oni mowia bo tutejsi lekarze sa do bani.
A co do auta to przyznalam sie bo nie moglabym z tym zyc hehe ale moj M nawet jeszcze nie spojrzal na to mimo ze mamy nietanie auto to dla niego az takie nie jest wazne na szczescie
A chrzciny robimy 5 sierpnia chyba jako ostatnia tutaj na forum
Haniu buziaki dla Filipka i oby szybko przeszlo chorobsko i nie wracalo
Happymama Bella tez wchodzi po schodach zamontowalam bramki 2 tyg temu i teraz mam spokoj
Sonia hej gratulacje dla Majki
o kurcze i musze spadac po Davidka do szkoly normalnie sie rozpisalam ze prawie bym przegapila do pozniej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
adee, dużo zdrówka i buziaków dla Majeczki
flower, u Filipka głównym objawem jest ból brzuszka nasilający się nocą
kiniaa,kasiek, dziekujemy
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Ausia STO LAT i witaj wsrod ryczacych trzydziestek
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
ja dzis z chlopakami swietuje wiec wpadlam sie tylko przywitac i zmykam ale bede jutro :*
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
agusia, Sto latek i witaj wśród 30-stek