- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
Mamusie sierpniowe 2011 cz.3
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
dobra spadam już pod prysznic i spppppaaaćććććć
do jutra kobitki dobranoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Jusia no i co z tym piecykiem i wyjazdem?
Hania jak Fifi?
Kasiek I co M dal rade uspic Ige?
Agusia mi sie nie chce pisac-zreszta juz kiedys to mowilam skoro itak albp nikt tego nie czyta albo odpisza 3-4osoby a reszta to ma gdzies,dawniej pisalam codziennie a teraz jak pisze raz na 2-3 dni to tylko Kinia i Kasiek zwracaja uwage wiec....
Nam chyba znowu zeby ida bo straszna noc za nami wiec spadam sie zdrzemnac poki Blazej spi
Pippin my tez sie kisimy bo pociagi halasuja
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Kasiek, doba za osobę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ze śniadaniem.;)pomylilo mi sie, i wcześniej napisałam cenę za dwie os.;)poprawiłam..
happymamma, znam ten ból...
domii, dziękuję dalej mamy nocki;( nie śpi, brzuszek go boli:(
Idziemy na prywatną wizytę a jutro do szpitala na laryngologię.
Z racji kolejnej nieprzespanej nocy padam na pysk!!!! przestałam liczyć nieprzespane noce i nie pamiętam kiedy ostatnio wstałam wyspana:(
I nie chce mi się pracować!
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Miłego Dnia Wam życzę
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Happymama zdrówka dla Jasia
Domii nam tez zęby idą, Iga marudna, wkłada ciagle piąstki do buzi. M Igę uśpił po wielu bojach.
na dodatek tu gdzie mieszkam to kawałka cienia człowiek nie doświadczy, wyjść z dzieckiem nie ma gdzie same bloki i słońce a park w cholere daleko
w domu tez okna nie moge otworzyc bo znowu ulice robią i piłują krawęzniki nie dość ze pył to hałas niemiłosierny a Iga śpi własnie
Haniu to trochę taniej jak nad morzem. Za apartament 2pokojowy z aneksem kuchennym to jakieś 250zł chcą w sezonie taniej chyba na Chorwacji tylko niestety podróż by Igę wykończyła
zdrówka dla Filipka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
byłam się pytać u optyka o komputerowe badanie wzroku bo mi coś szwankuje i wyjdzie mnie ten szpas około 300 zł zajebiście tyle kasy wydać żeby wyglądać jak pół dupy zza krzaka
nic mi się ostatnio nie układa kompletnie nic
no i nie ma nikogo serce mi pęknie z samotności zaraz
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Kasiek, Boże jak czytam to co napisałaś to aż mi się łzy w oczach pokazuję, takie k&rwiszcza to powinny mieć p^zdy pozaszywane, zeby nie rodzić dzieci i ich nie krzywdzić
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasiek to straszne co piszesz co do chorwacji to my wlasnie jedziemy tam. Bo do polskiego morza mamy 10 godz. A do chorwacji tyle samo a przynajmniej pogoda bedzie pewna tez sie boje jak Bella da rade w podrozy. Ale jakos musi....20 godz Davidek spal prawie cala droge jak byl maly a teraz zamierzam dzieciom dvd pozyczyc od kolezanki i moze choc troche umili im to jazde
Pippin olej sprzatanie, nie zajac nie ucieknie
Haniu super te apartamenty takie luksusowe i cena ok
Happymama zdrowka dla Jasia
Domi wspolczuje nocki
Agusia jak tam zyjesz? dajesz rade?
ja jestem z Wami tylko czasem nie mam czasu pisac ale czytam jak tylko mam chwile. A dzis jakos nerwa mam na wszystkich taki dzien do dupy
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
adee jak tam??MAja śpi już??
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
Kasiek fajnie ze pytasz..jakos zyje..powiem Wam ze powrot do pracy nie jest zly sam w sobie..znow mam kontakt z ludzmi,poplotkuje,zajme sie czyms innym,mowie znow po angielsku a to kocham ale ta ilosc godzin mnie zabija!!!!!!!!!przychodze wlasciwie po to zeby Jerzyka polozyc spac gdyby to bylo 6-7 godzin bylabym zadowolona..a tak?
ide teraz zrobic obiad na jutro bede za niedlugo..
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Kasia-to super masz ta Sasiadke...masakra...biedna Dziewczynka
U nas jakos leci Dzien za dniem...
Kasia-ma juz skonczone 10 miesiecy:)
7lipca jedziemy na Miesiac poza miasto--M. przyjedzie na 10-moze 14 dni:) a tak Ja i Rodzinka bd sie zajmowac Kasia i Matim:)--a ja odpoczywac jak zwykle;)
buziaczki:)
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Adee nie moglas tego lepiej ująć
Pippin do mojego tez moge czasem 1000 razy gadac wiec Cie rozumiem sama ide robic a wtedy on za mna leci i "ja to zrobie daj", no i wez takiemu nie walnij
Kinia kiedy jedziecie? no pogoda w Chorwacji to bedzie na bank my w nast roku pewnie pojedziemy
Agusia szukaj innej pracy bo tak sie nie da, przeciez dziecka nie widzisz cały dzien
wiecie. Iga od 10 dni konsekwentnie odmawia jedzenia cysia wieczorem wlasciwie karmie ją tylko raz w nocy ale pewnie gdybym jej dała pic to tez by jej nie zrobilo różnicy daję jej piers bo chce jeszcze utrzymac laktacje ale to chyba juz koniec mojego karmienia i jest mi smutno z tego powodu.....
Viszja fajnie ze rodzinka Cie troche wyreczy w opiece nad dziecmi a jak sie czujesz w ogole?