BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 6 miesiąc temu #382730 przez Pippin
heheheh dobre ja rzadko ostatnio mam okazję siedzeiec a i tak wyglądam jak pączek :dry:
dobra spadam już pod prysznic i spppppaaaćććććć :lol:
do jutra kobitki dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #382739 przez adee84
spokojnej nocy :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382798 przez domii
Hej

Jusia no i co z tym piecykiem i wyjazdem?

Hania jak Fifi?

Kasiek I co M dal rade uspic Ige?

Agusia mi sie nie chce pisac-zreszta juz kiedys to mowilam skoro itak albp nikt tego nie czyta albo odpisza 3-4osoby a reszta to ma gdzies,dawniej pisalam codziennie a teraz jak pisze raz na 2-3 dni to tylko Kinia i Kasiek zwracaja uwage wiec....

Nam chyba znowu zeby ida bo straszna noc za nami wiec spadam sie zdrzemnac poki Blazej spi

Pippin my tez sie kisimy bo pociagi halasuja :(

[url=http://www.suwaczki.com

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382820 przez Hania
Cześć:)

Kasiek, doba za osobę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ze śniadaniem.;)pomylilo mi sie, i wcześniej napisałam cenę za dwie os.;)poprawiłam..

happymamma, znam ten ból...

domii, dziękuję :kiss: :kiss: :kiss: dalej mamy nocki;( nie śpi, brzuszek go boli:(
Idziemy na prywatną wizytę a jutro do szpitala na laryngologię.

Z racji kolejnej nieprzespanej nocy padam na pysk!!!! przestałam liczyć nieprzespane noce i nie pamiętam kiedy ostatnio wstałam wyspana:(
I nie chce mi się pracować! :S

12 lata 6 miesiąc temu #382931 przez happymamma
Hej obiecałam dzisiaj nadrobić i niestety nie dotrzymam słowa :( Jasio obudził się z gorączką - 39st, nie mogę jej zbić :( Śpi moje biedactwo niemalże cały czas, a jak się przebudzi, to leży na mnie i się żali :( Innych objawów brak, więc "mam nadzieję", że to trzydniówka ...

Miłego Dnia Wam życzę :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #382987 przez Kasiek
eh eh, smutno mi dzis :(

Happymama zdrówka dla Jasia :kiss:

Domii nam tez zęby idą, Iga marudna, wkłada ciagle piąstki do buzi. M Igę uśpił po wielu bojach.
na dodatek tu gdzie mieszkam to kawałka cienia człowiek nie doświadczy, wyjść z dzieckiem nie ma gdzie :angry: :angry: :angry: same bloki i słońce :angry: a park w cholere daleko :angry:
w domu tez okna nie moge otworzyc bo znowu ulice robią i piłują krawęzniki :angry: nie dość ze pył to hałas niemiłosierny a Iga śpi własnie :(

Haniu to trochę taniej jak nad morzem. Za apartament 2pokojowy z aneksem kuchennym to jakieś 250zł chcą w sezonie :( taniej chyba na Chorwacji tylko niestety podróż by Igę wykończyła :(
zdrówka dla Filipka :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383117 przez Pippin
Kasiek :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

byłam się pytać u optyka o komputerowe badanie wzroku bo mi coś szwankuje i wyjdzie mnie ten szpas około 300 zł zajebiście tyle kasy wydać żeby wyglądać jak pół dupy zza krzaka :angry:

nic mi się ostatnio nie układa kompletnie nic

no i nie ma nikogo serce mi pęknie z samotności zaraz :( :( :( :(

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383156 przez adee84
ponieważ boli mnie łeb to nie mam siły doczytać wszystkiego bo mi się rz*gać chce, ale napiszę jedno :

a Kasiek, Boże jak czytam to co napisałaś to aż mi się łzy w oczach pokazuję, takie k&rwiszcza to powinny mieć p^zdy pozaszywane, zeby nie rodzić dzieci i ich nie krzywdzić :angry: :(

12 lata 6 miesiąc temu #383161 przez Pippin
jjeesssttteśśśś adee nooo chociaż Ty :) ide zrobić ogień bo sie nawet nie umyje po takim dniu a prosić się go nie będę będę za jakieś pół godziny

12 lata 6 miesiąc temu #383164 przez a!gusia
i ja jestem ale jem.i sie nacieszyc Jerzem musze bede za chwile

12 lata 6 miesiąc temu #383177 przez kiniaa
czesc dziewczyny

Kasiek to straszne co piszesz :(:(:( co do chorwacji to my wlasnie jedziemy tam. Bo do polskiego morza mamy 10 godz. A do chorwacji tyle samo :) a przynajmniej pogoda bedzie pewna :) tez sie boje jak Bella da rade w podrozy. Ale jakos musi....20 godz :( Davidek spal prawie cala droge jak byl maly a teraz zamierzam dzieciom dvd pozyczyc od kolezanki i moze choc troche umili im to jazde

Pippin olej sprzatanie, nie zajac nie ucieknie ;)

Haniu super te apartamenty takie luksusowe i cena ok :)

Happymama zdrowka dla Jasia :kiss:

Domi wspolczuje nocki :kiss:

Agusia jak tam zyjesz? dajesz rade?

ja jestem z Wami tylko czasem nie mam czasu pisac ale czytam jak tylko mam chwile. A dzis jakos nerwa mam na wszystkich :dry: taki dzien do dupy :(

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383208 przez Pippin
kiniaa to kurcze udanego wypoczynku :) kiedy jedziecie?? :) :) :) i o zdjęcia prosimy oczywiście :)

adee jak tam??MAja śpi już??

12 lata 6 miesiąc temu #383221 przez a!gusia
jestem back..
Kasiek fajnie ze pytasz..jakos zyje..powiem Wam ze powrot do pracy nie jest zly sam w sobie..znow mam kontakt z ludzmi,poplotkuje,zajme sie czyms innym,mowie znow po angielsku a to kocham ale ta ilosc godzin mnie zabija!!!!!!!!!przychodze wlasciwie po to zeby Jerzyka polozyc spac :( :( :( gdyby to bylo 6-7 godzin bylabym zadowolona..a tak?
ide teraz zrobic obiad na jutro bede za niedlugo..

12 lata 6 miesiąc temu #383234 przez Viszka11
hejka

Kasia
-to super masz ta Sasiadke...masakra...biedna Dziewczynka

U nas jakos leci Dzien za dniem...

Kasia-ma juz skonczone 10 miesiecy:) :lol: :lol:

7lipca jedziemy na Miesiac poza miasto--M. przyjedzie na 10-moze 14 dni:) a tak Ja i Rodzinka bd sie zajmowac Kasia i Matim:)--a ja odpoczywac jak zwykle;)

buziaczki:)

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383242 przez Kasiek
hej m znowu dzis uspil Ige na noc, mowi ze moze juz to robic codziennie.

Adee nie moglas tego lepiej ująć :(

Pippin do mojego tez moge czasem 1000 razy gadac wiec Cie rozumiem :( sama ide robic a wtedy on za mna leci i "ja to zrobie daj", no i wez takiemu nie walnij :angry:

Kinia kiedy jedziecie? no pogoda w Chorwacji to bedzie na bank :) my w nast roku pewnie pojedziemy :)

Agusia szukaj innej pracy bo tak sie nie da, przeciez dziecka nie widzisz cały dzien :kiss:

wiecie. Iga od 10 dni konsekwentnie odmawia jedzenia cysia wieczorem :( wlasciwie karmie ją tylko raz w nocy ale pewnie gdybym jej dała pic to tez by jej nie zrobilo różnicy :( daję jej piers bo chce jeszcze utrzymac laktacje ale to chyba juz koniec mojego karmienia :( i jest mi smutno z tego powodu..... :( :( :(

Viszja fajnie ze rodzinka Cie troche wyreczy w opiece nad dziecmi :) a jak sie czujesz w ogole?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka