- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia śliczne kobietki z was
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Katy - ja też bym wróciła juz do pracy ale tutajbedzie napewno trudniej coś znaleźć!katy sami ma roczek a twój m był pierwszy raz z nim na spacerze? nie dziwie się ze masz dość każdemu jest potrzebna chwila wytchnienia
Kacperek urodzinowy slodziak
Oki też zmykam,do jutra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Anitko- synowo nasza i oliwko- dziewczynki śliczne- dużo uśmiechu na waszych pięknych buźkach z okazji roczku!!!!
u nas noc ok, pobudka standardowo o 6 (przesunięta z 5-tej także fajnie ) , 2 pobudki w nocy, 1 na jedzenia, druga nie widaomo na co!
Agusia super zdjęcia- widać, że wycieczka udana!!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Małatroche racji masz ale ja musze chodz na rok do pracy pójśc aby troche wiecej kasy mieć na tego maluszka...teraz żyje nam sie dobrze ale jak by pojawiło sie nowe bobo to było by juz ciężko
Pyska tez tak myslalam, ale to wcale tak nie jest, my Jogo wcale nie odczulismy finansowo,a musialam zmienic cala wyprawke idt po Kubie zostalo tylko lozeczko.
TA wiec do boju
A w ogole to sie witam spalam cala noc
Niska sto lat
Oliwka najlepszego Slonko
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I przede wszystkim...
ANITKA i OLIWKA - sto lat!!!!!!!!!!!!!
Roczek to magiczna data,
która uchyla przed tobą rąbek świata.
Już gaworzysz, biegasz, skaczesz,
już nawet coraz mniej płaczesz.
W tym magicznym dniu,
życzę ci krasnoludków siedmiu,
życzę ci cukierków bez liku,
i słonika w kapelusiku.
Domiś - gratuluję sukcesów tych małych i tych dużych
Zdjęcia z Fifikowej imprezy rewelacyjne!!!
Emi w zoo słodka!
Katy - masz rację. Ja na początku marudziłam, że wolałabym nie wracać do pracy, że chcę zostać z Kacperkiem. A teraz już się przyzwyczaiłam i przyznam szczerze, że wręcz mi to pasuje. Wychodzę na 5h, wracam do mojego synusia i jest super Wszystko jest kwestią indywidualnej osoby, ale ja np. potrzebuję "wyjść do ludzi". I przy całej miłości jaką mam do Kacperka, czasem potrzebuję pobyć z kimś starszym Być może was to dziwi, ale ja nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najpierw przepraszam i składam spóźnione życzonka dla
Jagódki i Kacperka STO LAT, STO LAT
ANITKA
OlIWIA
Dużo szczęścia, zdrówka i samych pogodny i uśmiechniętych dni
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Noc koszmarna i jedno i drugie dziecię spało masakrycznie
Rok przedszkolny rozpoczęty, po tym co widziałam to normalnie ręce, cycki i wszystko co może opaść mi opadło Dzieci w pampersach w przedszkolu, UWAGA 4- latek (bo dopiero zaczęli go uczyć na sedes, ale on i tak nie chce), 2,5 latka, która nawet sra w pampersa, 5 dni temu jej zdjęli, bo nagle idzie do przedszkola, mama w ciąży i czas dorosnąć, leje gdzie popadnie, od 7 już ją 4razy przebierały i tylko latają za nią z mopem, coby inne dzieci się jeszcze nie wypaprały. Do tego płacz, płacz, płacz, no to akurat normalne.
Anitko, Oliwko księżniczki kochane, sto lat, duuuuuużo uśmiechu na ślicznych buźkach
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przede wszystkim życzenia urodzinowe dla Oliwki i Anitki
Życzę wam,aby każdy dzień miał szanse stać się
najpiękniejszym dniem Waszego życia.
monia -
pati - rozumiem Cię
My już po godzinnym spacerku
mały zasnął ja idę w końcu jakieś śniadanie zrobić
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po godzinnym spacerku
mały zasnął ja idę w końcu jakieś śniadanie zrobić[/quote]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam.
Noc koszmarna i jedno i drugie dziecię spało masakrycznie
Rok przedszkolny rozpoczęty, po tym co widziałam to normalnie ręce, cycki i wszystko co może opaść mi opadło Dzieci w pampersach w przedszkolu, UWAGA 4- latek (bo dopiero zaczęli go uczyć na sedes, ale on i tak nie chce), 2,5 latka, która nawet sra w pampersa, 5 dni temu jej zdjęli, bo nagle idzie do przedszkola, mama w ciąży i czas dorosnąć, leje gdzie popadnie, od 7 już ją 4razy przebierały i tylko latają za nią z mopem, coby inne dzieci się jeszcze nie wypaprały. Do tego płacz, płacz, płacz, no to akurat normalne.
Anitko, Oliwko księżniczki kochane, sto lat, duuuuuużo uśmiechu na ślicznych buźkach
Mala - no ja właśnie za godzinę idę w takie sajon Tzn. Jak rozmawiałam z rodzicami, to podobno żadne papmersa nie nosi, ale to się okaże. Już sobie naszykowałam tabletki do bólu głowy, bo tak jak piszesz - będzie płacz, płacz i jeszcze raz płacz. I tak minimum 2 tygodnie
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia - a gdzie obiecana Jagodzianka??
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
łapcie mojego uśmiechniętego kudłatka na dzień dobry
Oliwko i Anitko niech wam słoneczko zawsze świeci
a co do pracy to chyba każda z nas czuje już potrzebę "wyjścia z domu" chociaż na trochę nie wyobrażam sobie co prawda wrócić do pracy na cały etat bo wtedy nie byłoby mnie w domu po 10 h dziennie, ale na 4-5 tak jak Ty Pati to jak najbardziej...
ZBIERAMY SIĘ DO FRYZJERA
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na dzien dobry Lilka przytszasnela se palce w komodzie ehh te dzieci
No Katy tez bylam w szokujak sie dowiedzialam ze tyle placi szok!!! Ale to wioska wiec nei ma co tez nie kazdy zarabia kokosy a u mnei jest jeden zlobek i to tylko do 16 wiec kto by mi dziecko przyjal nawet sie nei dostala jak papiery zlozylam a teraz jak M pracuje po 12h i ja to nie mamy wyjscia ok 160zl tygodniowo nam na nianie wychodzi... ehh
OLIWKA ANITKA
sto lat Straszaczki roczniaczki
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
słowiczek - to czekamy na fotkę po metamorfozie