BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #421504 przez mgielka22
Stooo lat KIngunia :lol:

Heh ja robilam od razu po pologu cytologie :P czyli na poczatku listopada :P a tuy jeszcze nie mam gina :P w ogole okres mam jakies 5 dni szybciej od poprzedniego...

Gosia myslimy myslimy ale musimy tu pomieszkac z rok czasu zeby stwierdzic ze akurat tu zostajemy bo wziac jest latwo ale potem go splacac tyle lat to juz nie, tymbardziej ze trzeba byc naprawde pewnym!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #421524 przez maja1982
Dz.dobry,

Kingunia
- samych słonecznych, radosnych dni, wielu przygód i wspaniałcyh ludzi wokół siebie :)

mała - dla mnie tez noc jakas krótka była jak lolek stał w łóżeczku o 5.50 to nie mogłam oczu otworzyć ;)

Fanka - to udanych zakupów :) ja tez sie chyba dzis wybiorę ??

Lolek zasypia a ja zaraz mykam zrobic 2 kawe bo nietomna jestem :dry: miałam cos napisać jeszcze ??zdjęcia wczorajsze wychwaliłam wczoraj!!

12 lata 4 miesiąc temu #421526 przez gosia2324
KINGUSIA STO LAT :kiss: :kiss: :kiss: RADOSCI , SZCZESCIA I USMIECHU

Noc przespana, ale Jagodka zaczyna sie mega stawiac :evil:
Wczoraj jak wychodziliśmy z placu zabaw nie chciała wsiąść do wózka, zrobiła sie sztywna i bordowa :angry: dzis to samo przy zakładaniu skarpetek i obcinaniu paznokci .... Hmmmm czyżby przyspieszony bunt dwu latka ????

12 lata 4 miesiąc temu #421529 przez Pyśkaaaa
gosia2324 napisał:

KINGUSIA STO LAT :kiss: :kiss: :kiss: RADOSCI , SZCZESCIA I USMIECHU

Noc przespana, ale Jagodka zaczyna sie mega stawiac :evil:
Wczoraj jak wychodziliśmy z placu zabaw nie chciała wsiąść do wózka, zrobiła sie sztywna i bordowa :angry: dzis to samo przy zakładaniu skarpetek i obcinaniu paznokci .... Hmmmm czyżby przyspieszony bunt dwu latka ????

Gosia u Nas to samo jak trzeba sie ubrac to Franek ucieka a jak już go dopadnę to sie wygina złości a czasami nawet beczy a o placu zabaw nie wspomnę....

12 lata 4 miesiąc temu #421532 przez Pyśkaaaa
a tak wogóle to witam :*

KINGUSIA sto lat kochana :*

my juz po godzinnym spacerku połaczonym z zakupami... jakaś dzisiaj nieprzytomna jestem coś z pogodą sie dzieje...

12 lata 4 miesiąc temu #421542 przez maja1982
ale sobie sniadanko zapodałam nie am co - zimna pizza z rana jak śmietana :)

dziewczyny u nas to samo jak mu sie cos nie podaoba to takie nerwy, u nas to już trwa jakiś czas - szukam sposobu zeby oduczyć go takiego zachowania i na niego w przypadku gdy sie złości i nie pomaga jak mu tłumacze spokojnie (np jak chce go ubrac)to pomaga posadzenie na podłodze - on krzyczy złości sie a ja nei reaguje - i wtedy po jakims czasie przestaje ;)

a moze macie jeszcze hakies pomysły na poskromienie małego złośnika ??

12 lata 4 miesiąc temu #421543 przez angie1713
Witam :)

Kingusia sto lat słoneczko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My wstałyśmy o 9 :)Wczoraj zresztą tak samo a to przez to ze Nadia przestała jeść w nocy tylko pije a mleko dostaje o 5.50 i póżńiej jak już najedzona to śpi dalej :)

Powiem wam dziewczyny że mi ostatnio babka w sklepie wyskoczyła z pytaniem czy Nadia ma 2 latka :)I teraz wy też tak mówicie ona jest wysoka aż dzisiaj z ciekawości ją zmierzę jak się uda :)

Natalka a gdzie twoje loczki :) ślicznie wyglądasz :)
Anitka oczka naprawdę masz duże :)
Moniu wasze zdjęcia są piękne :)

Ja zaraz muszę ogarnąć pokój i mykam na miasto pozałatwiać sprawy :)

Gosia dużo cierpliwości życzę przy Jagódce :)

12 lata 4 miesiąc temu #421557 przez mgielka22
Widze ze nioe tylko u mnie te problemy Lilka sobie nawet pampersa nie da zmienic musze kombinowac albo na stojaco albo ja sadzac co rzadko sie udaje ubieranie szok!!! Choc to tez zalezy od dnia a jak czegos zabronie albo jej na rece nei wezme to juz w ogole histeria o odstawianiu na podloge nei wspominajac...
W koncu padla wiec mam chwile czasu...

12 lata 4 miesiąc temu #421564 przez angie1713
U mnie na szczęście Nadia nie ma problemu z ubieraniem denerwuje się jedynie wtedy kiedy koszulka nie chce przejść przez głowę ale później już jest ok.Jeśli chodzi o pampersa to ona zawsze się gdzieś śpieszy ii też jest jej ciężko założyć ale to pewnie u większości dzieciaczków tak jest .Za to mamy problem bo Nadii zdarzy się nieraz uderzyć w twarz najczęściej mojego M i do tego jeszcze się śmieje bo wydaje jej się to zabawne ,mówimy jej że tak nie wolno i z takim poważnym tonem ale ona nic sobie z tego nie robi .Mam tylko nadzieję że jej szybko to przejdzie.Poza tym wszystko ok z moim dzieckiem :woohoo: jak ją zostawię w zabawkach to sama się bawi a ja mogę coś spokojnie coś zrobić :)

12 lata 4 miesiąc temu #421568 przez Pyśkaaaa
Maja ja robie to samo czekam aż sie wykrzyczy :)

12 lata 4 miesiąc temu #421573 przez maja1982
angie no lolek przy przebieraniu z piżamki sie nie złości raczej sie denerwuje jak idziemy na spacer i trzeba buty ubrać itp. a on juz chce byc na polku :) jesli chodzi o zabwę zabawkami to różnie czasami sie zabawi czasami nie generalnie to sie ciągle przemieszcza :) i to jest najfajniejsza zabawa :)

własnei sie obudził :)

12 lata 4 miesiąc temu #421589 przez angie1713
Właśnie zmierzyłam Nadię i ma 87cm :cheer: :cheer: jestem w szoku :)
a ile mają wasze dzieciaczki?

12 lata 4 miesiąc temu #421594 przez fanka
dziewczyny jakbyście pisały o moim dawidzie, złośći, płacze itd jak trzeba się ubrać, ja też sadzam na podłodze i nie reaguje, czasem jak już się wkurze to mało pedagogicznie ale włączę mu reklamy w tv i on sie zahipnotyzuje a ja wtedy działam :-) chyba dzieciaki nam dorośleją i zaczynają nas testować na ile im pozwolimy!

12 lata 4 miesiąc temu #421599 przez fanka
angie1713 napisał:

Właśnie zmierzyłam Nadię i ma 87cm :cheer: :cheer: jestem w szoku :)
a ile mają wasze dzieciaczki?

angie Dawid ma 80 cm i wszyscy mówią, że wysoki!!!!!!Nadia naprawdę wygląda na 2-latkę!

12 lata 4 miesiąc temu #421602 przez monika1984lodz
dzień dobry

Kingunia Sto lat !!!!

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka