BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu #373331 przez iwonaNAVI
Emilko jak ladnie na nocniczku wygladasz :)
i gratulujemy pelnego nocniczka :P
a upadku juz nie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373353 przez megi2501
Nati znowu wymiękłam z Twojego powodu :)
Moja dziś całowała naklejkę z Puchatkiem :P

Emi :lol: Ubawiłaś ciotkę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ZĄBEK SIĘ PRZEBIŁ :ohmy: JULA humor mamie poprawiła :blink:
U lekarza byłyśmy- katarek z powodu ząbków, mała waży 7,440 :)

12 lata 7 miesiąc temu #373356 przez magda79
hello!!!

Wszystkiego naj naj naj dla naszych kochanych dzieciaków!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Megi :( :( :( tulimy...

no i całusna Natalka :kiss: :kiss:

Agusia sliczne z Was spiochy no i gratulujemy sukcesu nocnikowego Emilce....mina wymiata :lol: :lol:

a my z Majką po basenie...teraz Domi pije butle, Majka ogląda bajkę...wykapana też juz i po kolacji, D w pracy do 21wszej...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373359 przez magda79
a...wszystkie fotki oczywiście bomba :kiss: :kiss:

Julcia gratuujemy!!!!!

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373361 przez maja1982
Juleczko gratulacje - a który ząbek??megi wierze ze sie uda kogoś załatwić :)

magda -

mam pytanie do doświadczonych mam :) - jak długo jadły w nocy wasze dzieciaki (tzn do jakiego wieku)??bo czytam i sa oczywiście różne opinie na ten temat!Lolek dostaje teraz na noc kaszkę (gęstą) potem ok 23-24 budzi sie znowu na jedzenie i ostatnio ok 3!zastanawiam sie czy to nie za duzo??i on wciąga po 220-240ml :blush:

ja dalej sama m jutro wraca!!

12 lata 7 miesiąc temu #373367 przez megi2501
Maja zobacz u nas na zdjęciu- dolna lewa jedynka ( a z mojego punktu patrzenia prawa)- namieszałam :P U Was już też się wyłonił :unsure:
Maju będziesz oduczała Lolka jedzenia w nocy :unsure: Woda, lulanie itp :unsure:

Madzia

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373368 przez magda79
Ja Majce dawałam w nocy cyca póki karmiłam tj do końca 11 miesiąca a później jak się budziła to najpierw mleko ale przechodziłam na wodę żeby ząbki sie nie psuły i tak jakoś samo się uregulowało i skończyła ale dokładnie nie pamiętam w jakim wieku była.....

wydaje mi się, że nasze dzieciaki już powinny kończyć papanie w nocy...no ale opinii jak zwykle kilka i każdy przekonany o słuszności swojej wersji ;)

Domi jeszcze w nocy cyca ok 2 razy.....

12 lata 7 miesiąc temu #373376 przez maja1982
megi - ze mnie ślepota :( tak u nas tez sie przebił :) też możesz zobaczyć na zdjęciu :)

no nie wiem sama - fajnie by było jakby sam przestał sie budzić na jedzenie!on sie wybudza i dopóki nie dostanie mleka to nie am mowy o spaniu :dry: wiem ze dwa razy to nie jest tragedia ale tak jak madzia piszesz chodzi o ząbki i nie chciałabym go utuczyć - bo KArolek nie jest niejadkiem i ładnie w dzień je , takze nie nadrabia nocnym jedzeniem!

ale jak sie poda na mamusie to nie ma sie co dziwić - właśnie pochłonęłam oscypki, koktajl truskawkowy, białe michaszki i popijam piwkiem - i powiem wam ze brzusio amm jak w 5 miesiącu :):)

12 lata 7 miesiąc temu #373385 przez Mała
Witam.
Wszystkiego najlepszego naszym wrześniaczkom i rodzeństwu, uśmiechu, zdrowia i rodzeństwa :blink:

Ja dopiero teraz się witam, bo miałam strasznie zabiegany dzień. Załatwialiśmy dziś wózek dla Kamila, a potem m na popołudnie w pracy, a Ola właziła wszędzie i płaczek z niej okropny.

Megi

Natalka jesteś przesłodka :)

Emi brawo, a wypadki chodzą po ludziach :blink:

Julcia to ty też z tych Top Model z wagą :blink:

Maja mój Kamil nie jadł w nocy,za to od 8 m-ca jak zaczęły iść zęby szalał :dry:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373387 przez gosia2324
Witajcie kochane :)

Rano pojechalam z dziecmi po D do kliniki, ciotki szczypawki wyściskały jak trzeba :huh: :blink:

potem byla mama i T :whistle:

i tak jakos zleciał dzień, a i 2,5 godz spędziłam w warsztacie ,robili mi klime, mam nadz ze juz bedzie śmigać !

Emilka uwielbiam zdjecia pt "w trakcie" :woohoo: :woohoo: :kiss:

Natalka jestes niesamowita!
Ja w starym mieszaniu tez mialam piekarnik nisko, ale tu juz na szczecie zamontowaliśmy tak zeby dzieci nie siegaly, i kurków z gazem tez nie dostana ( jak Kuba byl mniejszy to notorycznie je odkręcał, blokady nie pomagaly :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #373390 przez gosia2324
A i chyba koncze karmienia :(((

Jogo zje rano cycka i po chwili placze jak widzi ze Kuba ma bidon z mlekiem :( i zjada 210 KASZY!!!
Na noc to samo, a jak dostanie po kapieli butle 220 to spi do 6.00-6.30

12 lata 7 miesiąc temu #373395 przez Mała
U nas z karmieniem też chyba koniec. Rano poje, ale i tak dopomina się butli. Jedyne co to w nocy je, ostatnio 1 raz. Wczoraj jej się przypomniało i w dzień chciała tylko cyca, ale skąd tam mleko :unsure:
Trudno, przynajmniej na siłę nie będziemy musiały odzwyczajać.

Gosia

12 lata 7 miesiąc temu #373396 przez mgielka22
Na dzien dobry tule wszystkie maluchy :kiss:

Megi :( przykra sprawa...

QRcze ja sie zastanawiam czy by nie pojechac jednak z wami :P bo 30 mam wolne ale nie wiem jak 1 czy bede pracowac czy nie jak znam zycie pewnie bede jak w kazda niedziele musialabym sie dogadac z oddzialowa choc narzeka ze ma problem z ulozeniem grafiku... wtedy bym wskoczyla msce jesli rzeczywiscie nie da rady... a moj M jest baaardzo chetny :P

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373402 przez maja1982
i tak długo karmiłyśmy :)
a wiecie ze ja mam dalej twardy prawy cycek (ten awaryjny) ;) ciekawe kiedy mi to minie!

gosia u ciebie odstawienie i podanie mm za skutkowało przynajmniej niejedzeniem w nocy :)

12 lata 7 miesiąc temu #373406 przez Mała
Mgiełka kombinuj, bo na pewno warto :) gdyby nie ta cholerna kasa to ja też bym z Wami była :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka