BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu #373453 przez monika1984lodz
Iwonka :P

Madzia zazdroszcze :) :D ja już się doczekać nie mogę :) takich przedstawień :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #373454 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #373455 przez maja1982
monia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

beti - to fajny dzionek mieliście :) Fifi pewnie zdziwiony ze mama z tata z nim w żłobku sie bawią !

iwonka- tylko moj LOlek nie je mleka w dzień - ze względu na wrażliwość na białko mam mu ograniczyć do 3 porcji an dobę i tyle zjada z wieczornym i nocnym karmieniem (czasami nawet 4 butle) coś popróbujemy - ale z kolei czytałam ze jak dziecko je w nocy np cycka ok 5-10 min lub mm ok 4 min to znaczy ze jest głodne i obudziło sie właśnie z tego powodu ale czy to praawda to nie wiem :dry:

iwonka to mina męża bezcenna :)

12 lata 7 miesiąc temu #373456 przez monika1984lodz
ciekam bo padam na twarz a jutro trzeba jak ludź wyglądać.

Spokojnej nocy dziewuszki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 7 miesiąc temu #373457 przez iwonaNAVI
Maja moje zdanie jest takie ze nie powinien juz jesc w nocy...wiem ze tyle co mam tyle opini :)
moja ciotka np ma dziecko 2,5 roku i on sie zawsze o 3-5 budzi na jedzenie bo podobno jest glodny...smiejemy sie z M ze jak bedzie mial 18 lat bedzie musial w tych godz wstac i isc cos zjesc bo przeciez wtedy jest glodny :P

12 lata 7 miesiąc temu #373458 przez slowiczek

Nati je w nocy ale niedużo, a budzi się bo....się budzi B) :dry: daję jej kaszkę gęstą na noc a i tak wstaje także muszę się z tym pogodzić :blink:

haha, Iwonka, jak będziesz naprawdę w ciąży to Ci wtedy nie uwierzy :P

12 lata 7 miesiąc temu #373462 przez iwonaNAVI
slowiczek napisał:

Nati je w nocy ale niedużo, a budzi się bo....się budzi B) :dry: daję jej kaszkę gęstą na noc a i tak wstaje także muszę się z tym pogodzić :blink:

haha, Iwonka, jak będziesz naprawdę w ciąży to Ci wtedy nie uwierzy :P

Slowiczku haha no uwazajcie bo jeszcze wykracze :P swoja droga ostatnio masz wieksze prawdopodobienstwo po tych "wariactwach" :P takze :P

12 lata 7 miesiąc temu #373463 przez maja1982
iwonka - no moje zdanie jest podobne do twojego - ale co byś zrobiła jakby ci sie mała budziła w nocy??dawałbyś jeść?? :) u nas chyba podobnie jak u słowiczka budzi sie bo sie budzi mimo ze je gęściorę na noc :)

słowiczek -

monia - to udanej zabawy jutro!!:)a co z NUnką??

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373466 przez slowiczek
Maja, wiesz co, u nas z tym jedzeniem w nocy to w sumie chyba bardziej z jej przyzwyczajenia do cyca i mojego zaspania, jakby była na MM to bym wiedziała, czy naprawdę jest głodna, a tak jak się budzi, wezmę ją do cyca, nie zdąży się rozbudzić, ja też :P i zaraz znowu śpi...RANY jakbym chciała żeby przesypiała całe noce :X może gdyby miała smoka to by jej wystarczał, a że nigdy nie miała go w buzi no to traktuje cyca jako uspokojacz

12 lata 7 miesiąc temu #373470 przez iwonaNAVI
Maja moja rada daj mu piciu tylko przez jedna noc i zero mleka zobaczysz czy bedzie sie czesciej budzil czy rano zje wiecej itp moze po kilku dniach sie uda...nie masz nic do stracenia jedynie mozesz zyskac :)

Karolku dopiero zauwazylam zabka :) gratuluje :)

12 lata 7 miesiąc temu #373472 przez iwonaNAVI
Ja juz lece spac :) do jutra babeczki :)

12 lata 7 miesiąc temu #373473 przez maja1982
słowiczek to racja ze odkąd jest mm/kaszki to przynajmniej widzę ile zjada a potrafi zjeść dużo :) a ze smoczkiem to tez rożnie dużo dzieci ma smoka a tak sie budzi takze chyba nie ma cudownej rady kazde dziecko jest inne!!

słowiczek

12 lata 7 miesiąc temu #373474 przez Mała
A moim zdaniem,jeżeli się budzą na jedzenie i faktycznie zjadają całą porcję, to jest im potrzebne. To tak samo jak z rozwojem, że dziecko powinno coś w danym miesiącu,a przecież dzieci rozwijają się różnie. Jak nie będą potrzebowały to nie będą się budziły.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373475 przez maja1982
iwonaNAVI napisał:

Maja moja rada daj mu piciu tylko przez jedna noc i zero mleka zobaczysz czy bedzie sie czesciej budzil czy rano zje wiecej itp moze po kilku dniach sie uda...nie masz nic do stracenia jedynie mozesz zyskac :)

Karolku dopiero zauwazylam zabka :) gratuluje :)

dziękujemy :)

idę poczytać książkę do poduszki

dobranoc :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #373481 przez slowiczek
czemu tu nie ma ruchu ??? nudzi mi się :angry: :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka