- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- Otrzymane podziękowania: 0
dziękuję za życzenia rocznicowe dziewczynki spędziliśmy z M miłe popołudnie ale oczywiście jask to rodzice oszaleli na punkcie swojego dziecka byliśmy po 18 w domu bo "niewiadomo co z dawidem" a on do 19 z ciocią na placu zabaw szalał. Zjedliśmy obiad na mieście, poszliśmy na lody (kupiliśmy sobie sorbety od grycana i były tak ohydne , że mój M stwierdził, że chyba zaraz zwróci obiad), no i oczywiście wstąpiliśmy do sklepu zabawkowego i M kupił dla dawida latawiec bo on uwielbia obserwować wszystko co lata po niebie!!
Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
my już od 5 na nogach :/ przywitałąnas kupa...
Fanka spóźnione życzenia rocznicowe :* dużo miłości
Agusia
Beti buuuuu a już myślałam
mam nadzieję,że dzieć mój planuje jakiś sen w najbliższym czsie bo nie ukrywam,że chce się położyć
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Mój dzieć spał od 18 do 7:30 Za to ma taki humor, że już mnie uszy bolą od wycia, a ręce od noszenia jej. Męczy ją coś, nie wiem czy zęby czy katar czy co, ale widać że coś jej jest
Agusia no to kto wie
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas noc fajna lolek nie spał co prawda chyba z 1,5h ale "leżał" grzecznie w łóżeczku!
monia - no to nieźle, może poprostu połóż Nunkę w łóżeczku i sie ukokosi i zaśnie hm??czy nie ma takiej opcji??
fanka - fajnie ze wieczorek udany a właściwie popołudnie rozumiem was w 100% juz teraz człowiek nie mysli tylko o sobie ale to piękne uczucie mieć sie o kogo troszczyć
agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja pije kawe nr 2 i zaraz mi chyba serce wyskoczy!!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niebawem wyprowadzka od niej z pokoju więc będziemy musiały z Emi powalczyć o to zasypianie bo nie będzie gdzie się tulić przed snem
Mła mówisz jęcząca dzisiaj Olcia? mogą sobie rączki zEmi podać
idę zalać kawę
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
monia - dacie radę :)Lolek też jak zaczął wstawać w łóżeczku to zasypiał na naszym łóżku ale przestawił sie z powrotem na samodzielne zasypianie - i teraz potrafi nawet 30 min leżeć, oglądać wszystko dookoła aż w koncu zaśnie J tez uwielbiam tulenie wiec mamy taki rytuał ze przed włożeniem do łóżeczka przytulam go, całuje ściskam i zostawiam - wiadomo ze są dni ze muszę kilka razy do niego pójść ale ogólnie jest super
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i mam czas zjesc sniadanie...do pracy na 13...
Witam Was oczywiscie, bo zapomnialam napisac
Maja, zazdroszcze, ze Lolo zasypia sam w lozeczku..
Mala i Monia, Emi dzis podobna do Waszych dziewczynek...nic tylko na rekach by mi siedziala...
Dziewczyny w realu i carfurze sa kombinezony zimowe dla naszych maluchow..
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia :/ no i czdekamy na EFEKT kobietko
Fanka ja neinwidze sorbetow fujjj ale w ogole desery od grycana sa pydszne bo uwielbiam je jesc
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przepraszam że wczoraj znów was zaniedbałam ale mielismy urodzinowych gości....
Pati kciuki zaciśniete
wiecie co moje dziecko uwielbia inne dzieci dostaje szału na ich punkcie smiałam sie z mama takiego 2 miesięcznego chłopczyka że chyba trzeba mu rodzenstwo sprawić....
dziś bylismy na szczepieniu ryk potem poszliśmy pobrac krew i tak płakał że chyba cały szpital Go słyszał krew wogóle nie chciała lecieć teraz wymęczony śpi a i ja sie położe bo znów spiąca jestem
dziewczyny co robiłyście na urodzinowy obiad? bo ja jakos nie mam pomysłu.... ( u mnie zawsze wszystko na ostatnią chwilę w sob i niedz impreza a ja menu nie mam )
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do obiadu to chodzi mi bardziej o 2 danie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kacpero pojechał do babci, a ja robię sobe małe przygotowanko do dzisiejszego egzaminu
Dyrka się zgodziła, a wręcz napaliła, jak sama to określiła.
Powiedziała, że zmieni mi godziny pracy, żebym przez 3 dni w tygodniu kończyła o 11, pobyła z Kacperkiem do 15 i o 15 do szkoły (jeśli się oczywiście dostanę). A pozostałe 2 dni będę pracować od 11 do 17. Ogólnie jeśli się uda to fajnie.
Trochę się martwię, czy wytrzymam takie tempo fizycznie, ale bardzo mi na tym zależy.
Dzięki za kciukasy, jak wrócę to wieczorem dam znać jak mi poszło.
Pyśka - ja robiłam tradycyjnie rosół, ziemniaczki, surówka i do wyboru polędwiczki zapiekane z mozarellą i suszonymi pomidorami, albo mielone. Najprostsze dania są najlepsze
No i oczywiście jakieś przystaweczki, sałatki itp. Ja miałam 12 osób.
A gdzie slowiczek zniknął?
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
dziewczyny ja też lubię lody opd Grycana ale te były jakies ohydne, megaaa słodkie, grudki lodu w środku , normalnie syfskie.
wiecie ja właśnie siedzę na allegro bo mam tak -za 1,5 tyg urodziny bratanka (8 lat) , za 3 tyg roczek kuzyna córki, w grudniu urodziny sąsiada 3- letniego, mikołaj czyli prezenty dla 3 chrześnic i dawida i w lutym roczek sąsiadki i musze na każdą okazję szukać prezentów, wiem, że to jeszczse trochę czasu ale ja wolę zawsze wcxześniej coś myśleć niż później na ostatnią chwilę biegać tym bardziej, że jak wrócę do pracy to na wszystko będzie mniej czasu. Tylko skąd na to wszystko kasę brać? !!
Słowiczek!!!