BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #445324 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #445352 przez monika1984lodz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #445363 przez katy25
hey mamuski

podczytuje Was, ale jakos nie mam weny dzis pisac...
od rana chodze bez humoru - ogolnie to jestem wkurzona na m. ale tak jeszcze ogolniej to chodze i nie wiem co mam robic?

czytam ksiazke ktora wczoraj kupilam - fajna...
zrobiłam kopytka - Ines juz sie najadła i czekam az mi pralka odwiruje...

|Jutro Ines ma urodziny kolezanki a my jeszcze nie kupilysmy prezentu
dzis jestem bez auta...

AGA NIE DOŁUJ SIE!! wogole dziwie Ci sie kochana, ze korzystasz z "porad" takich osob...
moja mama jak bylam w ciazy z Ines to poszla do wrozki a ta jej powiedziala ze jej jedna z dwoch corek ( bo nas jet 2) bedzie miala tylko jedno dziecko. No i jak Ines sie urodzila to 2 lata pozniej moja siostra urodzila i co? chodziłam i non stop o tym myslalam ze pewnie cos sie stanie bo przeciez mialam miec tylko jedno dziecko...

A ile to ja przezylam w tej ciazy z Samim?! :ohmy: przeciez mialam wypadek samochodowy i mnostwo nerwowo z budowa. miedzy innymi jak stracilismy 6 tys. na sprzecie AGD...

Aga! na pewno wszystko bedzie OK, a "pomoc" internetu odstaw bo to na prawde nie pomoga!

ooo pralka piszczy ide wieszac

12 lata 2 miesiąc temu #445378 przez iwonaNAVI

12 lata 2 miesiąc temu #445409 przez angie1713
Witam :)_

Olunia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My wstałyśmy dzisiaj o 10.05 :cheer: :cheer: jak spojrzałam na zegarek to byłam w szoku ale nie ma co się dziwić bo Nadia wzoraj nie spała mi nic w dzień nie wiem co jej się stało ;)

Teraz dopiero ma pierwszą drzemkę ;)

Agusia nie zamartwiaj się i nie czytaj internetu ani nie słuchaj takich osób wszystko będzie dobrze :kiss:

Maja idz koniecznie do lekarza zrób sobie podstawowe badania i przebadaj serce :kiss:

Iwonka ja bym jeszcze poczekała chociaż dwa dni chociaz ja robiłąm 2 dli przed okresem i wyszły mi 2 kreseczki z Nadusią :)co prawda druga była słabiutka ale było widać :)

Macie jakiś sprawdzony przepis na dzemik albo kompocik z jabłek?Bo mój M dostał od kolegi z pracy i chciałam coś Naduni zrobić a nigdy nie robiłam i nei mam pojecia :)

12 lata 2 miesiąc temu #445420 przez gosia2324
A u nas dzis WIEELKIEEEEEEEEEE sprzatanie, wyrzucilismy 3 wory, ubran, popsutych zabawek,starych przeterminowanych rzeczy :P

Marta my kupilismy sobie i mamie na gwiazdke taki allegro.pl/ekspres-wysokocisnieniowy-zel...bar-i2686209116.html
Polska firma wiec polecam :)
Agusia to ze masz nie dzwigac Emi, nie musi mowic Ci wrozka tylko kazdy lekarz, i sama tez o tym wiesz.
Musisz myslec pozytywnie o dzidziusiu!!!!!!!!!

Iwonka :kiss: :blink:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445431 przez slowiczek

12 lata 2 miesiąc temu #445459 przez Pyśkaaaa

a co do spania to ja nie umiem bez Karola nie lubie spimy pod dwoma kołdrami co prawda ale wtulac sie w niego uwielbiam

Gosia chodzcie do mnie u mnie tez trzeba porządki zrobić:P

a my dopiero wrócilismy do domku nie było Nas od 12:P

12 lata 2 miesiąc temu #445475 przez Mała
Słowiczku jaka radość z tej szkoły :lol:

Nati dobrze, że nie w główkę cię uderzyło

Maja kobieto, na badania i do lekarza :ohmy:

Kingusia dzielna dziewczynka, a w żłobku fajnie będzie :)

Agusia

Angie do 10 matko kochana :cheer: :ohmy: Zazdroszczę, u nas 7 pobudka

Gosia

Ja bez mego T też nie lubię spać, śpimy pod jedną kołdrą. Łatwiej się znaleźć :blink: :lol:

Iwonka

12 lata 2 miesiąc temu #445476 przez Pyśkaaaa
Franek zasypia uff...
a ja jestem cała wasza :)
zaraz otwieram chipsy i bede sie relaksowac na maxa

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445478 przez Marta M
Jestem :)

Maja jeszcze się wierci ale coraz wolniej jej to idzie więc może zaśnie, męża nie ma, więc wieczór z moimi psiapsiółami :):) Znaczy z Wami :)

Gosiu dziękuję za link, zaraz jeszcze się zapoznam z innymi opiniami o nim :)

12 lata 2 miesiąc temu #445480 przez Marta M
Angie ja kompoty robię w zasadzie nie według przepisu a według chwilowego uznania :) Do słoików wkładam obrane owoce, daję cukier i różnie doprawiam, to cynamonem, to goździkami i zalewam wodą i pasteryzuję jakieś 5-10min :)

12 lata 2 miesiąc temu #445484 przez Marta M
A co do Majki bo chyba dawno nie pisałam co u niej nowego, to tak:

nauczyła się wyrzucać śmieci do kosza, a szczególnie pampersa i tak cudnie kroczy do tego kosza z wyciągniętą rączką :)
zaczęła zakładać wszystko na siebie, to moją torebkę albo chustkę na szyję albo moje buty na swoje nóżki albo skarpety ścągnie i próbuje ubrać, tzn nakłada je od góry i tak wkoło, hihi śmiesznie to wygląda :)
Jest na etapie skręcania i rozkręcania, otwierania-zamykania..
Wącha kawiatuszki, nóżki, itd
I ciągle mi się gdzieś chowa :)
Buzi nie daje nigdy jak ją poproszę ale zdarzy się że przybiegnie tak spontanicznie z otwartą buźką :)
I ogólnie to jest mój cień, chodzi wszędzie za mną, jak ja myję zęby, ona też, jak ja jem, ona też, jak ja myję podłogę ona też, piorę, ona też (w sumie to mam już pomocnika bo zawsze mi otwiera pralkę, segreguje rzeczy i za każdą podaną mówi TUDO, cokolwiek to znaczy, z pralki znów wykłada do miseczki, wciąga zawsze kabel do odkurzacza i ogólnie pomaga jak umie) :)
I dużo by pisać ale chyba na tę chwilę wystarczy :)

12 lata 2 miesiąc temu #445485 przez Mała
Ja nie wierzę mój dzieć właśnie wstał :ohmy: No zupełnie jej się poprzestawiało z tym spaniem, nie może się ogarnąć cy spać 1 raz w dzień czy 2 razy i takie tego efekty. Ciekawe o której teraz padnie?

12 lata 2 miesiąc temu #445486 przez Pyśkaaaa
Marta M napisał:

Jestem :)

Maja jeszcze się wierci ale coraz wolniej jej to idzie więc może zaśnie, męża nie ma, więc wieczór z moimi psiapsiółami :):) Znaczy z Wami :)

to my dzis obie same? to Martuś dawaj na winko :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka