BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #445488 przez Pyśkaaaa
Mała u nas te tak czasami raz czasami dwa.... dzis to o 11 wstał i potem spał 15 min a potem marudkował

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445489 przez maja1982
Witam,

Lolek spi :) dzisiaj znowu jedna drzemka 11- 13

ewelina fajnie ze Kindze sie podoba w żłobku :)

Agusia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gosia - bawcie sie dobrze!!i nie gadajcie o dzieciach ;) :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

iwonka -

słowiczek - i już jutro SZKOŁA :) super !!

dziękuje dziewczynki za troskę, ale to chyba raczej efekt jakiegoś osłabienia organizmu!!!!morfologię miałam robioną w zeszłym tygodniu przez moją T ;) ale na to ekg moze faktycznie sie wybiorę!!

mąż mi dojechał :):) zrobił nam niespodziankę i przyjechał wcześniej :)

12 lata 2 miesiąc temu #445491 przez Pyśkaaaa
Maja to leć do męzusia i sporzytkujecie wieczór :P :*

12 lata 2 miesiąc temu #445493 przez maja1982
puki co to D sie rozpakowuje i mi mowi ze jeszcze na sekunde musi na kompa siąść - ale noc długa ;)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445494 przez Marta M
Gosiu wydaje się być naprawdę super ten ekspre i znalazłam nawet sporo taniej za 455zł, z reguły sprzęty zamawiam w neo24 :) Jeszcze raz dziękuję :)

Zastanawialiśmy się w sumie nad Boshem, ale on coś koło 1500..nie wiem jaka jest różnica miedzy nimi..

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445499 przez Marta M
Maju my z Pyśką możemy tylko pozazdrościć...Więc Pyśka zdrowie wszystkich słomianych dzisiejszej nocy :)

Idę pod prysznic, zw :)

12 lata 2 miesiąc temu #445501 przez Mała
Ola jak szczeniaczek roznosi buty po mieszkaniu, czasem też próbuje :dry: Ubiera też wszystko na siebie, na zasadzie szalika. Udaje że płacze, a potem leci się przytulać, ostatnio też całuje z otwartą buźką właśnie :woohoo: Przychodzi i coś poważnie prawi, macha łapkami, a ja jak pytam to mi odpowiada-mega jest ta sytuacja. Jak che iść na spacer to stoi przy drzwiach i robi papa. Sama też je ale tylko 2 danie, bo wszystko w koło jest wypaprane, także na zupę się jeszcze nie piszę :silly:

No to się wychwaliłam :S

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445502 przez maja1982
mala - ty chyba wczoraj pisałaś ze Olcia robi kupki do pampera - Lolek tez dzisiaj 2 razy zrobił ale takie brzydkie kupki - nie pamiętam kiedy mu sie to zdarzyło, nawet nie wiedziałam kiedy to uczynił :) niech mu wyjdą te zęby którekolwiek mu idą :S !!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445504 przez slowiczek
Mała napisał:

Agusia

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Mała, nie mogę z Ciebie :kiss:

Marta, zdolna Majeczka :) Natalka też wszystko zakłada na szyję, nieważne czy to reklamówka czy ubranie :silly: , takze popierdziela w moich butach po domu i do wyciągania prania z pralki jest pierwsza chociaż i tak nic nie przebije jej miłości do zmywarki :) jak tylko usłyszy naczynia to biegnie ile sił w nóżkach i pomaga...po swojemu :silly:
ostatnio nauczyłam ją też robić CACY MAMUSIA, wtedy głaszcze mnie po głowie

zapomniałam dodać, że do szkoły idę na aż 1,5 h :blink: ale zawsze to coś :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #445505 przez Marta M
Olka, Natalka i wszystkie dzieciaczki to mega słodziaczki :) Aż mi się zrymowało :)

I za tydzień większość zobaczę :):)

12 lata 2 miesiąc temu #445508 przez maja1982
no ja tez sie strasznie cieszę ze was wszystkie zobaczę i dziaciaczki :)

12 lata 2 miesiąc temu #445509 przez slowiczek
ooooo też kupię Natalce zabawki naczynka :) dobry pomysł :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445511 przez maja1982
słowiczek - naprawdę polecam :) chodził z filiżaneczką i udawał ze pije !fajna sprawa :)

o takie gazetka.biedronka.pl/g16,specjalnie_dla_ciebie_08_10_2012.html

aha i jeszcze były rajstopki dla naszych dzieciaków ale u mnie tylko dziewczęce zostały w tym rozmiarze gazetka.biedronka.pl/g16,specjalnie_dla_ciebie_08_10_2012.html były gładkie i z delikatnym wzorkiem!!

12 lata 2 miesiąc temu #445519 przez Marta M
Ja się chwilę poserjaluję :)

12 lata 2 miesiąc temu #445521 przez Pyśkaaaa
to może i ja Frankowi kupię on bardzo lubi "gotowac zupę a potem dawać nam probować :P Franek ostatnio sie tuli ale tylko jak chce buzi daje :P a dzisiaj zrobił mi awanture podczas mycia bo zawsze myje go K. i dzis tak płakał i krzyczał tata tata i uwielbia buty :) tylko nie mówi mama u niego wszystko jest tata umie pokazać jaki jest duzy, że ma całą głowę kłopotów i sroczka kaszke gotowała
wogole uwielbiam tego mojego cudaczka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka