BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #448532 przez katy25
witam sie i ja

dopiero zwlekłam sie z łóżka połamana totalnie az dziw ze Sami tyle spał ze mna a raczej trzymajc mnie za cycka he he

ale naskrobałyscie wczoraj, jeszcze nie nadrobiłam...
pije kawe i musze sie rozruszac bo jak tak bede siedziec bezuzytecznie to rozchoruje sie na bank

slowiczek - ja teraz w Leroy Merlin kupowałąm nowe zasłony do Samiego i mam upatrzony piekny zielony dywan!! Shaggy soft - one teraz sa w promocji! duzy kosztuje 249 zł. Ja w tym miesiacu nie mam zbytnio kasy ale z koncem miesiaca ide po niego. W nowej gazetce LM one sa a ten zielony jest na prawde piekny! My nadal nie mamy skonczonego pokoiku i nie wiem kiedy uda mi sie go dokonczyc? Nasz pokoj robi raczej za bawialnie... Sami nie spi przeciez sam. Ale polecam bo jest mega milusi...

ja o ile dozyje do pt. to tez zrobie cos do jedzenia - do Sandomierza. My bedziemy dopiero poznym wieczorem... o ile sie nie rozchorujemy!

dzis miałam isc do przedszkola koło nas bo jednak z koncem roku bedziemy przepisywac Ines. Niestety te dojazdy mnie dobijaja - woze ja 16km czyli dzinnie pokonuja ta odleglosc 4 razy! Wczoraj zapłaciłam za przedszkole 360zł a obok domu mam za 700 prywatne, a co wazniejsze moga przyjac Samiego w kazdej chwili i wtedy placilabym po 600 od dziecka;) rabacik na dwójke he he Ale nie wiem czy zdołam tam pojsc. Chciałabym sie z nimi dogadac aby wzieli mi Samiego na 2-3 dni po kilka godzi aby sie przyzywyczajał...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448575 przez maja1982
Witam,

może na temat nocy nie będę już nic pisać dopóki się nic nie zmieni :dry:

pobudka o 5.20 B)

Emi - sto latek dziubku :) :kiss:

gosia - Tobie imieninkowe życzonka ślemy :kiss:

katy - nie choruj!!dużo zdrówka !!no chyba lepszy pomysł z tym przedszkolem blisko domu, bo teraz jeszcze nie pracujesz ale jak pójdziesz do pracy to wożenie stanie sie naprawde uciążliwe!

pyska - uwielbiam sushi - tez muszę zrobić :)a z czym najbardziej lubisz??

słowiczek - ja miałam wczoraj taki sam stan jak ty!dzisiaj jest troche lepiej :) ale to zasługa pogody za oknem :) piękne słonko - już byliśmy na zakupach i spacerku :)

beti :kiss:

wypije kawkę i ide coś robić!!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448577 przez Marta M
Witam i ja :)

Beti :( :( :kiss: :kiss:

Dziewczyny kraczecie i kraczecie a ja poważnie mam takie myśli jak Agusia w zeszłym miesiącu i nie chodzi mi o gorący masaż wczoraj ale o to co było 3 dni temu jak miałam owulkę, ajajaj :cheer: :cheer:

Gosiu najlepszego na te imieninki :)

Maju to Ty się i kładziesz i wstajesz o zmroku B) Współczuję. Loluś daj mamie posapać ;)

12 lata 2 miesiąc temu #448585 przez maja1982
marta - no to chyba byś sie ucieszyła :) ;) co??

wiesz do wstawania o 6 to już przywykłam tylko te noce??ale już ciii nic więcej nie pisze

12 lata 2 miesiąc temu #448589 przez Marta M
Maju raczej tak, choć wolałabym mieć przynajmniej sprawe uzębienia dokończoną...a czeka mnie kilka poważnych wizyt..

Ależ dziś mamy piękny dzień :):)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448591 przez maja1982
martusia - a może to znowu fałszywy alarm ??:)

no ślicznie dzisiaj jest - od razu lepiej sie czuje!wczoraj jakis taki depresyjny nastrój miałam :(

12 lata 2 miesiąc temu #448605 przez Marta M
Może i oby bo na przyszły tydzień mam wizytę u Pana Przemka :):)

12 lata 2 miesiąc temu #448606 przez katy25
a jaka pogoda na weekend??

ja dzis tez bez auta bo nie wpsominalam Wam ze 2 tyg temu facet wycofujac wgniotł mi przod?? ale byl na tyle kulturalny ze poczekal na mnie przy aucie bo ja bylam z ines na angielskim
wracamy a tam jakis gosc stoi i gapi sie na moj samochod?!? na poczatku nie zauwazylam tego ale wgniotl niezle... no ale dzis juz bedzie zrobiony:)

12 lata 2 miesiąc temu #448610 przez maja1982
kupiłam własnie Lolusiowi kombinezon allegro.pl/kombinezon-hm-roz-86-i2697347674.html

dobra zmykam cos porobić zanim młody śpinka :)

do później :)

12 lata 2 miesiąc temu #448612 przez katy25
maja - fajny:)
ja jutro ide do tesco bo rusza przecena na kurtki zimowe i mam upatrzona na Samiczka super kurtke. Kupie ja za całe 45 zł:)) a w Smyku mam uaptrzona czape i szaliczek:)

12 lata 2 miesiąc temu #448623 przez Pyśkaaaa
Maja hahaha padłam jak zobaczyłam kombinezon bo miałam go licytować :P a sushi to z łososiem :)
Gosia buziak imieninowy
Emi sto lat kruszynko
dziewczyny nie mam sił dziś jestem jakaś zmęczona :( pogoda jakaś dziwna Franek znow spać nie może a wczoraj tak ładnie zasypiała o cierpliwości do niego nie wspomnę że jakoś brak mam mnóstwo roboty w domu a nie chce mi się nic... przperaszam że marudze

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448625 przez slowiczek
witam

spałam od 22:30 do 8 ale jestem niewyspana :dry:
o 4 tradycyjnie wzięłam Nati do siebie ale strasznie się wierciła, nie mogła zasnąć a od rana trochę marudzi, mam nadzieję, że zaraz pójdzie spać i wstanie w lepszym nastroju...

Katy, znalazłam ten dywan w gazetce, rzeczywiście śliczny ten zielony !!! :) tylko hmm nie wiem który miałabym wziąć bo widzę że jest 120 x 170 albo 160 x 230...dotychczas rozglądałam się za czymś 140 x 200

a pogoda ma być super, ponad 20 st :)

12 lata 2 miesiąc temu #448667 przez katy25
slowiczek napisał:

witam

spałam od 22:30 do 8 ale jestem niewyspana :dry:
o 4 tradycyjnie wzięłam Nati do siebie ale strasznie się wierciła, nie mogła zasnąć a od rana trochę marudzi, mam nadzieję, że zaraz pójdzie spać i wstanie w lepszym nastroju...

Katy, znalazłam ten dywan w gazetce, rzeczywiście śliczny ten zielony !!! :) tylko hmm nie wiem który miałabym wziąć bo widzę że jest 120 x 170 albo 160 x 230...dotychczas rozglądałam się za czymś 140 x 200

a pogoda ma być super, ponad 20 st :)

Słowiczku mysle ze ten 120 na 170 bedzie doskonały - ja przynajmniej ten biore:) a sa na prawde sliczne:)

12 lata 2 miesiąc temu #448668 przez monika1984lodz
Al edrzemka mmmm

w koońcu się wyspałam

U nas też pięknie za oknem ale nigdzie nie wychodzę bo Emi coś kicha jak najęta i jakas taka podejrzana jest.

Maja fajny kombinezon :)

Marta poprosimy zdjęcie zavatrka :)

i nie pamiętam co miaąłm napisać

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #448675 przez slowiczek
no chyba jednak 120 x 170, tego większego się nie opłaca, 200 zł droższy :silly:
dzięki Katy że mi to podrzuciłaś, chyba się zdecyduje na niego :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka