- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
dopiero zwlekłam sie z łóżka połamana totalnie az dziw ze Sami tyle spał ze mna a raczej trzymajc mnie za cycka he he
ale naskrobałyscie wczoraj, jeszcze nie nadrobiłam...
pije kawe i musze sie rozruszac bo jak tak bede siedziec bezuzytecznie to rozchoruje sie na bank
slowiczek - ja teraz w Leroy Merlin kupowałąm nowe zasłony do Samiego i mam upatrzony piekny zielony dywan!! Shaggy soft - one teraz sa w promocji! duzy kosztuje 249 zł. Ja w tym miesiacu nie mam zbytnio kasy ale z koncem miesiaca ide po niego. W nowej gazetce LM one sa a ten zielony jest na prawde piekny! My nadal nie mamy skonczonego pokoiku i nie wiem kiedy uda mi sie go dokonczyc? Nasz pokoj robi raczej za bawialnie... Sami nie spi przeciez sam. Ale polecam bo jest mega milusi...
ja o ile dozyje do pt. to tez zrobie cos do jedzenia - do Sandomierza. My bedziemy dopiero poznym wieczorem... o ile sie nie rozchorujemy!
dzis miałam isc do przedszkola koło nas bo jednak z koncem roku bedziemy przepisywac Ines. Niestety te dojazdy mnie dobijaja - woze ja 16km czyli dzinnie pokonuja ta odleglosc 4 razy! Wczoraj zapłaciłam za przedszkole 360zł a obok domu mam za 700 prywatne, a co wazniejsze moga przyjac Samiego w kazdej chwili i wtedy placilabym po 600 od dziecka;) rabacik na dwójke he he Ale nie wiem czy zdołam tam pojsc. Chciałabym sie z nimi dogadac aby wzieli mi Samiego na 2-3 dni po kilka godzi aby sie przyzywyczajał...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
może na temat nocy nie będę już nic pisać dopóki się nic nie zmieni
pobudka o 5.20
Emi - sto latek dziubku
gosia - Tobie imieninkowe życzonka ślemy
katy - nie choruj!!dużo zdrówka !!no chyba lepszy pomysł z tym przedszkolem blisko domu, bo teraz jeszcze nie pracujesz ale jak pójdziesz do pracy to wożenie stanie sie naprawde uciążliwe!
pyska - uwielbiam sushi - tez muszę zrobić :)a z czym najbardziej lubisz??
słowiczek - ja miałam wczoraj taki sam stan jak ty!dzisiaj jest troche lepiej ale to zasługa pogody za oknem piękne słonko - już byliśmy na zakupach i spacerku
beti
wypije kawkę i ide coś robić!!
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Beti
Dziewczyny kraczecie i kraczecie a ja poważnie mam takie myśli jak Agusia w zeszłym miesiącu i nie chodzi mi o gorący masaż wczoraj ale o to co było 3 dni temu jak miałam owulkę, ajajaj
Gosiu najlepszego na te imieninki
Maju to Ty się i kładziesz i wstajesz o zmroku Współczuję. Loluś daj mamie posapać
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiesz do wstawania o 6 to już przywykłam tylko te noce??ale już ciii nic więcej nie pisze
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ależ dziś mamy piękny dzień
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ślicznie dzisiaj jest - od razu lepiej sie czuje!wczoraj jakis taki depresyjny nastrój miałam
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dzis tez bez auta bo nie wpsominalam Wam ze 2 tyg temu facet wycofujac wgniotł mi przod?? ale byl na tyle kulturalny ze poczekal na mnie przy aucie bo ja bylam z ines na angielskim
wracamy a tam jakis gosc stoi i gapi sie na moj samochod?!? na poczatku nie zauwazylam tego ale wgniotl niezle... no ale dzis juz bedzie zrobiony:)
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra zmykam cos porobić zanim młody śpinka
do później
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
ja jutro ide do tesco bo rusza przecena na kurtki zimowe i mam upatrzona na Samiczka super kurtke. Kupie ja za całe 45 zł) a w Smyku mam uaptrzona czape i szaliczek:)
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia buziak imieninowy
Emi sto lat kruszynko
dziewczyny nie mam sił dziś jestem jakaś zmęczona pogoda jakaś dziwna Franek znow spać nie może a wczoraj tak ładnie zasypiała o cierpliwości do niego nie wspomnę że jakoś brak mam mnóstwo roboty w domu a nie chce mi się nic... przperaszam że marudze
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
spałam od 22:30 do 8 ale jestem niewyspana
o 4 tradycyjnie wzięłam Nati do siebie ale strasznie się wierciła, nie mogła zasnąć a od rana trochę marudzi, mam nadzieję, że zaraz pójdzie spać i wstanie w lepszym nastroju...
Katy, znalazłam ten dywan w gazetce, rzeczywiście śliczny ten zielony !!! tylko hmm nie wiem który miałabym wziąć bo widzę że jest 120 x 170 albo 160 x 230...dotychczas rozglądałam się za czymś 140 x 200
a pogoda ma być super, ponad 20 st
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
witam
spałam od 22:30 do 8 ale jestem niewyspana
o 4 tradycyjnie wzięłam Nati do siebie ale strasznie się wierciła, nie mogła zasnąć a od rana trochę marudzi, mam nadzieję, że zaraz pójdzie spać i wstanie w lepszym nastroju...
Katy, znalazłam ten dywan w gazetce, rzeczywiście śliczny ten zielony !!! tylko hmm nie wiem który miałabym wziąć bo widzę że jest 120 x 170 albo 160 x 230...dotychczas rozglądałam się za czymś 140 x 200
a pogoda ma być super, ponad 20 st
Słowiczku mysle ze ten 120 na 170 bedzie doskonały - ja przynajmniej ten biore:) a sa na prawde sliczne:)
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
w koońcu się wyspałam
U nas też pięknie za oknem ale nigdzie nie wychodzę bo Emi coś kicha jak najęta i jakas taka podejrzana jest.
Maja fajny kombinezon
Marta poprosimy zdjęcie zavatrka
i nie pamiętam co miaąłm napisać
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzięki Katy że mi to podrzuciłaś, chyba się zdecyduje na niego